Jump to content

Apple iPhone 6 Plus

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βρήκα ένα iphone 6 plus από εξωτερικό και όπως ήδη καταλάβατε είναι κλειδωμένο.

Μπορώ να το ξεκλειδώσω και αν ναι με ποιο τρόπο?

Δυστυχως δεν υπαρχει τρόπος. Προσοχη στο τι αγοραζουμε...

Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7

Αν είναι κλειδωμένο με την εύρεση iPhone και σου ζητάει Apple ID και κωδικό δυστυχώς δεν μπορείς με τίποτα να το ξεκλειδωσεις

Nokia 8800 Scirocco

Βάλε τη συςκευη σε DFU mode και στη συνέχεια restore. Εάν απαιτήσει συνθηματικό για συγκεκριμένο Apple ID, τότε προσπάθησε να αναζητήσεις στοιχεία του κατόχου, για να το επιστρέψεις. Σου είναι άχρηστο.

• 3 weeks later...

έχω το plus από την ημερα που κυκλοφόρησε και παρατηρώ πως υπάρχουνε κάποια θεματάκια στην συσκευή σε σχέση με το iPhone 5 ποu είχα..

δεν είναι τόσο smooth και στο safari ύπαρξη αυτό το stutter lag... όταν ανοίγεις πολλές καρτέλες στο safari αρχίζει και κολλάει λιγάκι..! προσωπικά χρησιμοποιώ το chrome και το dolphin browser... πάντως χρονια δούλευα το safari και αυτό το έχω συνάντηση μονο στο 6 plus...

συμβαίνει και σε άλλους αυτό?

έχω το plus από την ημερα που κυκλοφόρησε και παρατηρώ πως υπάρχουνε κάποια θεματάκια στην συσκευή σε σχέση με το iPhone 5 ποu είχα..

δεν είναι τόσο smooth και στο safari ύπαρξη αυτό το stutter lag... όταν ανοίγεις πολλές καρτέλες στο safari αρχίζει και κολλάει λιγάκι..! προσωπικά χρησιμοποιώ το chrome και το dolphin browser... πάντως χρονια δούλευα το safari και αυτό το έχω συνάντηση μονο στο 6 plus...

συμβαίνει και σε άλλους αυτό?

Το dolphin σκάει σαν καρπούζι απο τα 3 μέτρα αν ανοίξεις πάνω απο 4-5 καρτέλες, φταίει σίγουρα η εφαρμογή αλλα και η απουσία μνήμης φαντάζομαι

Για το Safari τώρα, ειναι άκρως ενοχλητικό να κανει τοσο reload στις καρτέλες οταν πας σε κάποια άλλη εφαρμογή και επιστρέφεις μετά απο καποιο διάστημα.. Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς πάντως με το "stutter lag"

Θα παρω το κινητο απο εναν φιλο μου σφραγισμενο. Αλλα επειδη ειναι δωρο δν εχει αποδειξη. Εγγυηση ισχυει κανονικα με imei ε;
Δημήτρης

Θα παρω το κινητο απο εναν φιλο μου σφραγισμενο. Αλλα επειδη ειναι δωρο δν εχει αποδειξη. Εγγυηση ισχυει κανονικα με imei ε;

Για έναν χρόνο ισχύει κανονικά χωρίς απόδειξη. Για τον δεύτερο χρόνο θα χρειαστείς την απόδειξη.

Για έναν χρόνο ισχύει κανονικά χωρίς απόδειξη. Για τον δεύτερο χρόνο θα χρειαστείς την απόδειξη.

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Παντως το θεωρω χαζομαρα αφου ειναι ελληνικο να μην το καλυπτει εγγυηση στον δευτερο χρονο. Ανθρωπος εισαι χανεις πραγματα ..

Δημήτρης

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Παντως το θεωρω χαζομαρα αφου ειναι ελληνικο να μην το καλυπτει εγγυηση στον δευτερο χρονο. Ανθρωπος εισαι χανεις πραγματα ..

αν έχει γίνει αγορά από πάροχο/ επίγειο κατάστημα, μπορούν να σου κάνουν επανεκτύπωση την απόδειξη. Με τα σκρουτζομάγαζα δεν ξέρω τι παίζει

αν έχει γίνει αγορά από πάροχο/ επίγειο κατάστημα, μπορούν να σου κάνουν επανεκτύπωση την απόδειξη. Με τα σκρουτζομάγαζα δεν ξέρω τι παίζει

Επειδη ειναι δωρο απο καποιον σε φιλο μου ειναι δυσκολο να τον βρω και δεν ειναι και πρεπον να του ζητησω αποδειξη. Εκτος και αν μπορω εγω βασει παροχου να την βγαλω. Αλλα αφου θα βγηκε σε αλλο ονομα ουτε αυτο θα γινεται. Τεσπα θα το παρω και βλεπουμε

Δημήτρης

Καλησπέρα σε όλους, επιστρέφω μετά απο πολύ καιρό μιας και θα κάνω το βήμα να 5αρι να πάω σε 6αρι +.

Θα ήθελα να ρωτήσω, τωρα που σε λιγότερο απο μήνα θα βγει το 6s + το 6αρι θα αποσυρθει τελείως ή θα παραμείνει στην αγορά με κάπως χαμηλότερη τιμή; Ρωτάω ωστε αν ειναι να περιμένω λίγο ακόμα μιας και ειναι κοντα οι αρχες Σεπτέμβρη για το 6s +. Βασικά απο τα νέα χαρακτηριστικά δε βλέπω κάτι να αξίζει για εμενα να μπω σε λίστες ή να περιμένω να φέρουν συσκευες 6s + και γι'αυτο το λόγο εαν παραμέινει η 6+ , απλά να περιμένω να πέσει η τιμή της λίγο.

Ξέρετε αν πέσει που θα κυμένεται περίπου; Για 64αρι με βλέπω και για 128αρι για τη γυναικα μου..

Καλησπέρα σε όλους, επιστρέφω μετά απο πολύ καιρό μιας και θα κάνω το βήμα να 5αρι να πάω σε 6αρι +.

Θα ήθελα να ρωτήσω, τωρα που σε λιγότερο απο μήνα θα βγει το 6s + το 6αρι θα αποσυρθει τελείως ή θα παραμείνει στην αγορά με κάπως χαμηλότερη τιμή; Ρωτάω ωστε αν ειναι να περιμένω λίγο ακόμα μιας και ειναι κοντα οι αρχες Σεπτέμβρη για το 6s +. Βασικά απο τα νέα χαρακτηριστικά δε βλέπω κάτι να αξίζει για εμενα να μπω σε λίστες ή να περιμένω να φέρουν συσκευες 6s + και γι'αυτο το λόγο εαν παραμέινει η 6+ , απλά να περιμένω να πέσει η τιμή της λίγο.

Ξέρετε αν πέσει που θα κυμένεται περίπου; Για 64αρι με βλέπω και για 128αρι για τη γυναικα μου..

Θα υπάρχει ακόμα ένα ίσως και 2 χρόνια στην αγορά σαν καινούργια συσκευή.

Nokia 8800 Scirocco

Τάσο ευχαριστώ για την απάντηση, μπορείς εσυ ή κάποιος άλλος να υπολογίσει βάση προηγούμενων πραδειγμάτων πόσο θα πέσουν οι τιμές ή θα παραμείνουν ίδιες και το 6s + θα είναι πιο ακριβό;

Τάσο ευχαριστώ για την απάντηση, μπορείς εσυ ή κάποιος άλλος να υπολογίσει βάση προηγούμενων πραδειγμάτων πόσο θα πέσουν οι τιμές ή θα παραμείνουν ίδιες και το 6s + θα είναι πιο ακριβό;

Δες τις σημερινές τιμές σε 6 και 5s. Τη διαφορά αυτή θα συναντήσεις μεταξύ 6-6s εάν η Apple ακολουθήσει την ίδια πολιτική.

Πιστεύω αν ανοίξουν οι συναλλαγές με εξωτερικό το 6 μέχρι τον Δεκέμβριο θα έχει 500€

Nokia 8800 Scirocco

iSight Camera Replacement Program for iPhone 6 Plus

iphone6plus-isight-camera.jpg

Apple has determined that, in a small percentage of iPhone 6 Plus devices, the iSight camera has a component that may fail causing your photos to look blurry. The affected units fall into a limited serial number range and were sold primarily between September 2014 and January 2015.

If your iPhone 6 Plus is producing blurry photos and falls into the eligible serial number range, Apple will replace your device's iSight camera, free of charge.

Για να διαπιστώσετε αν έχετε συσκευή με ελαττωματική κάμερα, επισκεφτείτε τη σελίδα αυτή και εισάγετε το σειριακό αριθμό της συσκευής σας.

Πως βρίσκω τον σειριακό αριθμό της συσκευής μου;

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Εμένα είναι επιλέξιμη η συσκευή αλλά τραβάει φωτογραφίες καμπάνα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα είναι επιλέξιμη η συσκευή αλλά τραβάει φωτογραφίες καμπάνα.

Καλό αυτό. Πάντως αν σου παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα, γίνεται δωρεάν αντικατάσταση :)

Καλό αυτό. Πάντως αν σου παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα, γίνεται δωρεάν αντικατάσταση :)

Και πέραν της εγγύησης;

Δημήτρης

Και πέραν της εγγύησης;

Για την κάμερα έχεις 3 χρόνια από την ημερομηνία της ανακοίνωση να την αλλάξεις εφόσον υπάρχει πρόβλημα.

• The topic was unpinned