gregorypappas Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 καλησπερα παιδια σημερα πηρα και παλι ενα mx4 pro ειχε την flyme 4.5.7 και εβαλα την 5.1.3 αλλα ειδα οτι δεν εχει ελληνικα. πια εκδοση μου προτεινετε για stable με ελληνικα να βαλω? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 καλησπερα παιδια σημερα πηρα και παλι ενα mx4 pro ειχε την flyme 4.5.7 και εβαλα την 5.1.3 αλλα ειδα οτι δεν εχει ελληνικα. πια εκδοση μου προτεινετε για stable με ελληνικα να βαλω? ευχαριστω. 4.5.7.i η τελευταια international. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 4.5.7.i η τελευταια international. Το ιδιο επαθα και εγω,δλδ δεν εχει καθολου ελληνικα...η διαδικασια μετατροπης απο τγν κινεζικη σε international γινεται απλα?δλδ κατεβαζω αρχειακη και κανω update η πρεπει να ακολουθησω την διαδιακασια που εχει στο φορουμ της meizu Να πω οτι ειχα την ιντερνασιοναλ αρχικα και περασα μετα την κινεζικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Cockney Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Καλησπερα παιδια Ειμαι καινουργιος στο myphone Αγορασα ενα meizu mx4 pro και μετα απο 5 μηνες μου χαλασε το κεντρικο κουμπι, αυτο που θυμαμαι ειναι οτι οταν το παταγα λειτουργουσε σαν φυσικο κουμπι, δλδ με γυρναγε στην κεντρικη οθονη, αφου το εστειλα για service εφοσον ειχε εγγυηση, το κουμπι δεν πατιεται πλεον και ολες του οι λειτουργιες γινονται με την αφη! Το θεωρειται φυσιολογικο αυτο? Η εγω δεν εχω κανει κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Καλησπερα παιδια Ειμαι καινουργιος στο myphone Αγορασα ενα meizu mx4 pro και μετα απο 5 μηνες μου χαλασε το κεντρικο κουμπι, αυτο που θυμαμαι ειναι οτι οταν το παταγα λειτουργουσε σαν φυσικο κουμπι, δλδ με γυρναγε στην κεντρικη οθονη, αφου το εστειλα για service εφοσον ειχε εγγυηση, το κουμπι δεν πατιεται πλεον και ολες του οι λειτουργιες γινονται με την αφη! Το θεωρειται φυσιολογικο αυτο? Η εγω δεν εχω κανει κατι λαθος? Δεν καταλαβα..το εστειλες για σερβις και στο γυρισαν με χαλασμενο κουμπι??δλδ δεν κανει τπτ απολυτος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Δοκίμασε κανείς την 5 Global beta που είναι στο επίσημο flymeos forum? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Είναι τι πρώτο Android από αυτά που είχα που το ξυπνητήρι λειτουργεί και με κλειστό το κινητό :confused: Τι ανακαλύπτεις μετά από μήνες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Καλημερα παιδια. εχω την 4.5.7 Ι και λεω να παω στην 4.2.8.2 Ι επειδη διαβασα πως ειναι καλυτερη η διαρκεια της μποταριας κτλ. Εχω την επιλογη power saving αλλα και παλι μου βγαζει μια μερα. αν βαλω την 4.2.8.2 χανω τιποτα απο εφαρμογες,επαφες κτλ. κτλ.? καποιος που να την εχει βαλει και να μου πει σχολια και εντυπωσεις? τουλαχιστον μεχρι να βγει η 5 σε Ι εκδοση. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Υπάρχει η 5 σε Global beta και είναι αρκετά καλή. Προς τα πίσω θα πρέπει να κάνεις clear data , οπότε χάνεις εφαρμογές και στηνεις από την αρχη Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 δεν μου εχει βγαλει καποια 5αρα σε Ι εκδοση. απο αποψη μπαταριας πως ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Μου φαίνεται καλύτερη από την 4.5.7Ι . Αλλά αυτά διαφέρουν με τη χρήση που κάνει ο καθένας. Θα τη βρεις στο flymeos.forum και θα χρειαστείς το mzaccount.apk ή user center apk από το meizufans για να εμφανιστεί ο λογαριασμός flyme και να μπορείς να κάνεις ρουτ Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Σ'ευχαριστω φιλε μου, θα το κοιταξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapnos Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 (edited) Καλησπέρα, γνωρίζετε αν η συσκευη έχει γενικά προβλημα με το σήμα; Και αν ναι, υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί η κατάσταση, με αλλαγή rom πχ; Παρέλαβα σήμερα απο το minideal και έχω απογοητευθεί τελείως από το γεγονός ότι ουσιαστικά δεν μπορεί με τίποτα να συνδεθεί στο δίκτυο (vodafone) και όταν το κάνει, αποσυνδέεται μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Οκ το σήμα της vodafone ειναι γενικά ασθενές στην περιοχή μου, το συγκεκριμένο πρόβλημα όμως δεν το είχα αντιμετωπίσει ποτέ με τις προηγούμενες συσκευες. Επανέρχομαι στο θέμα μετά από ...3 1/2 σχεδόν μήνες. Το κινητό το έστειλα πίσω με χρέωση δική μου φυσικά. Με απίστευτη καθυστέρηση, μου το επέστρεψαν πριν 2 ημέρες, έχοντας λύσει υποτίθεται το πρόβλημα το οποίο, όπως μου είπαν, είχε να κάνει με κάποιο bug του software. Φυσικά δεν έχουν λύσει απολύτως τίποτα και η συσκευή εμφανίζει την ίδια ακριβώς αδυναμία σύνδεσης στο δίκτυο (vodafone). Συνδέεται για 1-2 δευτερόλεπτα μετά από επανεκκίνηση ή κάποιες φορές σε τυχαίες στιγμές και ύστερα η σύνδεση χάνεται παντελώς. Πραγματικά πρόκειται για τη χειρότερη αγορά που έχω κάνει ποτέ και η εμπειρία μου από το Minideal είναι τραγική, εξαιτίας των απίστευτων καθυστερήσεων, των γελοίων συνενννοήσεων με τα συνεχόμενα email (π.χ. 5 email και αντίστοιχη καθυστέρηση για το χρώμα της θήκης που θέλανε να μου στείλουν) και φυσικά εξαιτίας του τελικού αποτελέσματος. Το κινητό το παρέλαβαν 25/2 και ουσιασικά μου απάντησαν 6/4 και αφού αναγκάστηκα να περιγράψω το θέμα στο αγγλικό topic του minideal, εδώ στο myphone ώστε να τους στείλει ειδοποίηση ο διαχειριστής του (το οποίο topic από τότε περιέργως εξαφανίστηκε). Σκέφτομαι πλέον είτε να τους ζητήσω επιστροφή χρημάτων, αλλά σε αυτήν την περίπτωση θα χρεωθώ εκ νέου με εξοδα αποστολής, είτε να μπω στη διαδικασία αλλαγής rom (έχει την 4.1.1.3c) μήπως και υπάρχει κάποιο πρόβλημα ασυμβατότητας της συγκεκριμένης έκδοσης με το δίκτυο. Για την τελευταία περίπτωση, θα ηθελα να ρωτήσω αν χανεται η εγγύηση. Δεν ξέρω αν έχει αντιμετωπίσει άλλος τέτοιου είδους πρόβλημα ή αν έπεσα εγώ στη χειρότερη δυνατή περίπτωση. Αν υπάρχει κάποιος που να έχει να μου προτείνει κάτι άλλο, θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα. Edited May 7, 2016 by kapnos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Βάλε την τελευταία Α με wipe data, αφού κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν και μετά από αυτό έχεις πρόβλημα τότε είναι θέμα hardware και πρέπει να βρεις λύση με το μαγαζί. Υποθέτω δοκίμασες σε κάποια περιοχή που έχει καλό σήμα η voda και πάλι σου κάνει τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapnos Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplos12 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Καλημέρα έχω δύο προβλήματα με το κινητό το ένα είναι ότι δεν περιστρεφεται η οθόνη και το άλλο ότι δεν ανάβει το λαμπάκι ειδοποιησεων. Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 παιδια με καινουργιο mx4 pro με 5.1.5.0Α εχω χαλια σημα , τι κρυφο μενου 4636 τι 4g only,3g only,2g only δοκιμαζω αλλα αποτελεσμα μηδεν.. ουτε κλησεις ουτε σμς για 10λεπτα ολοκληρα χανει σημα.. γνωστο θεμα?? και ειναι και A η ρομ οποτε οχι κινεζικη,τι παιζει'? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 παιδια με καινουργιο mx4 pro με 5.1.5.0Α εχω χαλια σημα , τι κρυφο μενου 4636 τι 4g only,3g only,2g only δοκιμαζω αλλα αποτελεσμα μηδεν.. ουτε κλησεις ουτε σμς για 10λεπτα ολοκληρα χανει σημα.. γνωστο θεμα?? και ειναι και A η ρομ οποτε οχι κινεζικη,τι παιζει'? και εμενα το εκανε αυτο με wind αλλα τωρα με Vodafone οχι, βεβαια το εχω σε 2g το 3g ειναι αδυναμο Το παραξενο βεβαια οταν εβαλα τη sim σε ταμπλετ (Cube 9x) ειχε στο μπαλκονι βεβαια full 3g:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 και εμενα το εκανε αυτο με wind αλλα τωρα με Vodafone οχι, βεβαια το εχω σε 2g το 3g ειναι αδυναμο Το παραξενο βεβαια οταν εβαλα τη sim σε ταμπλετ (Cube 9x) ειχε στο μπαλκονι βεβαια full 3g:O αχα wind εχω ολοκαινουργια σιμ, λες ειμαι οκ απο ρομ,να αναζητησω θεμα σε σιμ?παλιο wind δλδ? κατι για international rom διαβαζα πιο πισω..αλλα με A rom καλα δεν ειμαι θεωρητικα? καλα το 4g εκμηδενιζει μπαταρια μπροσπαθωντας να πιασει ναι Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 αχα wind εχω ολοκαινουργια σιμ, λες ειμαι οκ απο ρομ,να αναζητησω θεμα σε σιμ?παλιο wind δλδ? κατι για international rom διαβαζα πιο πισω..αλλα με A rom καλα δεν ειμαι θεωρητικα? καλα το 4g εκμηδενιζει μπαταρια μπροσπαθωντας να πιασει ναι εγω δεν εχω δει στη ζωη μου εδω 4G:lol: για 3g λεω:D (φαντασου) δεν ξερω αν το κινητο μας πασχει απο κεραια (ή απλως τα ταμλπετ γενικα εχουν καλυτερη λογω μεγεθους) αλλα αυτο που εγραψα πρι ισχυει και μου εκανε εντυπωση Εγω απο χθες ειμαι στη Beta g (πρωην Ι) και μετα απο ζορι λιγο κιαταφερα να τη φερω εκει που ηθελα, γιατι της λειπουν πολλα! Εχω ακουσει οτι η καλυτερη απο αυτες που κυκλοφορουν ειναι η 5.6.4.19 αλλα οπως ακουγεται μεσα στο μηνα θα εχουμε και stable G Οποτε υπομονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 εγω δεν εχω δει στη ζωη μου εδω 4G:lol: για 3g λεω:D (φαντασου) δεν ξερω αν το κινητο μας πασχει απο κεραια (ή απλως τα ταμλπετ γενικα εχουν καλυτερη λογω μεγεθους) αλλα αυτο που εγραψα πρι ισχυει και μου εκανε εντυπωση Εγω απο χθες ειμαι στη Beta g (πρωην Ι) και μετα απο ζορι λιγο κιαταφερα να τη φερω εκει που ηθελα, γιατι της λειπουν πολλα! Εχω ακουσει οτι η καλυτερη απο αυτες που κυκλοφορουν ειναι η 5.6.4.19 αλλα οπως ακουγεται μεσα στο μηνα θα εχουμε και stable G Οποτε υπομονη χαχα υπομοναα δλδ μωρε το πηρα για φιλο και θελω απλα να εχει ενα 3g,γιατι τωρα εδω εχω σε καθε δεκαωρο χρησης εχω κανα μιαμισαωρο χωρις σημα!! και για να μη μου το φερει κατακεφαλα ψαχνω μια απλη λυσουλα,χαχαχα νομιζα θα ηταν θεμα ρομ,αλλα θα δω και τη wind,σε ευχαριστω φιλε σακη! Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 την πατησαμε για τα καλα... και με wind και με voda νεες σιμ,δεν εχω κλησεις,data κλπ χανει σημα ξανα και ξανα..ακομα και με μονο 2g επιλογη.. οποιος σαμαριτης,ας πει καμμια ιδεα Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 την πατησαμε για τα καλα... και με wind και με voda νεες σιμ,δεν εχω κλησεις,data κλπ χανει σημα ξανα και ξανα..ακομα και με μονο 2g επιλογη.. οποιος σαμαριτης,ας πει καμμια ιδεα γυρνα σε flyme 4, 4.2.8.2 με clear data εκτος και αντιποτα το εριξες, που δεν νομιζω ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 (edited) γυρνα σε flyme 4, 4.2.8.2 με clear data εκτος και αντιποτα το εριξες, που δεν νομιζω ε? αν το εριξα?ε?αν μου πεσε?μπα μια τοσο δα πτωση 10 εκατοστων με θηκη .. και πριν το update ,δεν ειχα τσεκαρει ποια ρομ ειχε,αλλα εκανε τα ιδια. Hard Reset λες?να κανω αμε,αλλα αφου το χε και στην αρχη θα βοηθησει? edit 1εκανα clear data βλεπω τις εφαρμογες μου,ακομα στα ιδια με την κεραια που δεν πιανει σημα μετα απο λιγο, μετα απο 3λεπτο πιανει edge και data,αλλα αν μετακινηθω ξανα τα ιδια Edited May 13, 2016 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 αν το εριξα?ε?αν μου πεσε?μπα μια τοσο δα πτωση 10 εκατοστων με θηκη .. και πριν το update ,δεν ειχα τσεκαρει ποια ρομ ειχε,αλλα εκανε τα ιδια. Hard Reset λες?να κανω αμε,αλλα αφου το χε και στην αρχη θα βοηθησει? edit 1εκανα clear data βλεπω τις εφαρμογες μου,ακομα στα ιδια με την κεραια που δεν πιανει σημα μετα απο λιγο, μετα απο 3λεπτο πιανει edge και data,αλλα αν μετακινηθω ξανα τα ιδια Δεν λέω Hard reset λέω αφού πάρεις backup από τη συσκευή για να σώσεις τα πάντα πέρασε μετά αυτή που σου είπα την Ι που έχει και ελληνικά. Γενικά δοκίμασε να δεις, αλλιώς πίσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts