billys_541 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 (edited) Κάτι άλλο που πρόσεξα με την lollipop παιδιά,είναι ότι πριν,όταν είμασταν σε μια σελίδα και τραβουσαμε προς τα κάτω την οθόνη τότε έκανε ανανέωση ενώ τώρα με την lollipop δεν το κάνει. Edited April 7, 2015 by billys_541 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Κάτι άλλο που πρόσεξα με την lollipop παιδιά,είναι ότι πριν,όταν είμαστε σε μια σελίδα και τραγουδάνε προς τα κάτω την οθόνη τότε έκανε ανανέωση ενώ τώρα με την lollipop δεν το κάνει. Αυτό και το κλείσιμο όλων των εφαρμογών είναι χαζομάρα να έχει καταργηθεί και τα δύο είναι ευχρηστα , μα φτιάχνουν κάτι και χαλάνε κάτι άλλο ?:mad: Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 (edited) αυτα ειναι τα προβληματα της σονυ,,στην αρχη πετανε μια εντυπωσιακη διαφημιση like no other και μετα χανονται,πολλοι επαγγελματιες και απλοι χρηστες ανα τον κοσμο ξερουν ποσο premium συσκευες βγαζει η σειρα Ζ αλλα δεν τις βλεπουν πουθενα,δεν εχει συναψει συμφωνιες με τις μεγαλυτερες εταιριες κινητης ανα τον κοσμο,και βεβαια οι αναβαθμισεις καθυστερουν υπερβολικα,,ο κοσμος δεν εμπιστευεται την πολιτικη της εταιριας.Φτιαχνει τα καλυτερα νεα μοντελα απο αλλες εταιριες(samsung ,apple)με φακους σονυ και παιρνουν αριστα ενω στα δικα της μοντελα ασκειται πολυ σκληρη κριτικη .Επισης δεν αρεσε η αλλαγη καθε 6 μηνες,αυτο ειναι θετικο που αλλαξε. Edited April 7, 2015 by lagouko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaltas Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Άλλη μια μέρα χωρίς ελληνική leolipop! :-/ Αρχίζουν και το παρακάνουν με την καθυστέρηση.. Εχει βγει στο Xperifirm για τους θαραλλεους!! :D Παράθεση Επιτρέπεται μόνο 1 εικόνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 να ρωτησω κατι αν ξερει καποιος,στην 5.02 ,στην λειτουργια σιγης ,δεν φαινεται και δεν ακουγεται τιποτα οσο αφορα τις ειδοποιησεις τουλαχιστον,,μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο?(χωρις εξτρα εφαρμογη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Στη σιγή πλέον μπαίνει σε Mode μην ενοχλειτε. Η ίδια ακριβώς βλακεια και στο g2 που πέρασα lollipop. Βέβαια κουμπί κλείσιμο όλων στο multitasking υπάρχει Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Στη σιγή πλέον μπαίνει σε Mode μην ενοχλειτε. Η ίδια ακριβώς βλακεια και στο g2 που πέρασα lollipop. Βέβαια κουμπί κλείσιμο όλων στο multitasking υπάρχει απιστευτο ναι,,,στην λειτουργια σιγης πρεπει καθε φορα να ανοιγεις την οθονη για να δεις αν εχεις ειδοποιηση ,ουτε λαμπακι δουλευει ουτε δονηση,τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Τι εγινε ρε παιδια?Πανω που ειπα κι εγω να το αγορασω αυριο εξαφανιστηκαν τα μαυρα z3 απο την αγορα??Ολα τα σκρουτζομαγαζα εχουν ασπρα και silver-green... :confused: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Εχει βγει στο Xperifirm για τους θαραλλεους!! :D Μόλις το είδα! Άρα είναι θέμα ωρών να το δούμε και στο pc companion πιστεύω... Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Τι εγινε ρε παιδια?Πανω που ειπα κι εγω να το αγορασω αυριο εξαφανιστηκαν τα μαυρα z3 απο την αγορα??Ολα τα σκρουτζομαγαζα εχουν ασπρα και silver-green... :confused: Πάρε το silver green..πιο σπάνιο και όμορφο είναι. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Πάρε το silver green..πιο σπάνιο και όμορφο είναι. Πρασινο ποτέ!;)Προτιμω το ασπρο... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Πρασινο ποτέ!;)Προτιμω το ασπρο... Εγώ θα προτιμούσα το χάλκινο αν δεν είχε την διχρωμια.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Τι εγινε ρε παιδια?Πανω που ειπα κι εγω να το αγορασω αυριο εξαφανιστηκαν τα μαυρα z3 απο την αγορα??Ολα τα σκρουτζομαγαζα εχουν ασπρα και silver-green... :confused: Λογικό γιατί έπεσε για τα καλά και πλησιάζει και Πάσχα ;) πάντως εκεί θα παγιοποιηθει πιστεύω στα 410 ευρώ για κάποιο καιρό Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackEternity Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Κανείς ??? Εγώ είχα αυτό το πρόβλημα, πήγε στην αντιπροσωπεία ,μου ήρθε μετά με επισκευάσμενο το ηχείο αλλά με πρόβλημα στην οθόνη και ύστερα από αναμονή 3 εβδομάδων....στην συνέχεια αρνήθηκα να το ξαναστειλω γιατί μένω και σε νησί και απαιτησα καινούργιο όπου και το ελαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Εγώ είχα αυτό το πρόβλημα, πήγε στην αντιπροσωπεία ,μου ήρθε μετά με επισκευάσμενο το ηχείο αλλά με πρόβλημα στην οθόνη και ύστερα από αναμονή 3 εβδομάδων....στην συνέχεια αρνήθηκα να το ξαναστειλω γιατί μένω και σε νησί και απαιτησα καινούργιο όπου και το ελαβα. Αυτό είναι το θέμα με τα αδιάβροχα τα ανοίγουν και τα κλείνουν όπως να ναι, δεν πειράζει τώρα δουλεύει μια χαρά εμένα αν χαλάσει ξανά θα το στείλω. Κι εγώ σε νησί είμαι και δεν είχα την δυνατότητα να το στέλνω συνέχεια γι αυτό και το σκαλισα μόνος, ίσως κάτι εμποδιζε τον ήχο Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Αυτό είναι το θέμα με τα αδιάβροχα τα ανοίγουν και τα κλείνουν όπως να ναι, δεν πειράζει τώρα δουλεύει μια χαρά εμένα αν χαλάσει ξανά θα το στείλω. Κι εγώ σε νησί είμαι και δεν είχα την δυνατότητα να το στέλνω συνέχεια γι αυτό και το σκαλισα μόνος, ίσως κάτι εμποδιζε τον ήχο Τι ακριβώς έκανες δεν κατάλαβα ? άνοιξες την τάπα κι έσπρωξες τι? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Μόλις μου ήρθε μήνυμα για αναβάθμιση.. Κατεβάζω...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Τα ίδια και σε μένα... Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Ηρθε το Αγιο Φως νωριτερα δηλαδη:lol::p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Τι ακριβώς έκανες δεν κατάλαβα ? άνοιξες την τάπα κι έσπρωξες τι? Δεν άνοιξα τπτ (δεν έχει τάπα στο πάνω ηχείο) με μια βελονιτσα το καθάρισα σιγά σιγά, φυσηξα και μέσα απλά όπως το καθάρισα με την μπατονετα το πιεσα λίγο και η μεμβρανουλα που φαίνεται μπήκε λίγο μέσα κι έκανε βαθουλωματακι Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Δεν άνοιξα τπτ (δεν έχει τάπα στο πάνω ηχείο) με μια βελονιτσα το καθάρισα σιγά σιγά, φυσηξα και μέσα απλά όπως το καθάρισα με την μπατονετα το πιεσα λίγο και η μεμβρανουλα που φαίνεται μπήκε λίγο μέσα κι έκανε βαθουλωματακι Προσεξε πολυ τα νερα τωρα,γιατι μπορει να εχασες την αδιαβροχοποιηση απο εκει και με το παραμικρο να βαζει νερο...:worry: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Προσεξε πολυ τα νερα τωρα,γιατι μπορει να εχασες την αδιαβροχοποιηση απο εκει και με το παραμικρο να βαζει νερο...:worry: Δεν νομίζω αυτή η μεμβρανουλα να κρατάει το νερό άλλωστε διατρητη είναι! Δεν το βάζω στο νερό ούτως ή άλλως, δεν το πήρα επειδή είναι αδιάβροχο ούτε να κάνω χαβαλέ κάτω από νερά άσχετα αν διαφημιζεται έτσι :rolleyes: Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Δεν νομίζω αυτή η μεμβρανουλα να κρατάει το νερό άλλωστε διατρητη είναι! Δεν το βάζω στο νερό ούτως ή άλλως, δεν το πήρα επειδή είναι αδιάβροχο ούτε να κάνω χαβαλέ κάτω από νερά άσχετα αν διαφημιζεται έτσι :rolleyes: Αν θέλεις μπορείς να δοκιμάσεις αυτό το τεστ. http://forum.xda-developers.com/z3/general/guide-test-waterproofing-water-t2897886 Δεν ξέρω πόσο ακριβές είναι αλλά σίγουρα είναι ευφάνταστο και έχει βάση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Παιδιά ξέρει κανείς πως μπορώ να βγάλω το ρολόι στη οθόνη ξεκλειδώματος; Δεν θέλω να έχω τίποτα εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Παιδιά ξέρει κανείς πως μπορώ να βγάλω το ρολόι στη οθόνη ξεκλειδώματος; Δεν θέλω να έχω τίποτα εκεί. Δεν έχω τη συσκευή αλλά δοκίμασε να κρατήσεις κρατημένο το widget. Λογικά θα σου βγάλει να το μετακινήσεις ή να το διαγράψεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts