hastanapan Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 ευχαριστώ κωνσταντίνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Κοίτα φιλικά οποίος δίνει 700 ευρώ για το Z3 μετα απο τοσους μηνες πετάει τα χρήματα του όπως και να το δει κανείς. Και δεν είναι θέμα μιζέριας κτλ είναι πραγματικότητα που καθώς διαβάζουν κι άλλοι το θέμα πρέπει να λέγεται. Αν το συνειδητοποιησες εσύ τώρα και σε στεναχωρεί δεν αλλάζει κάτι ούτε είναι λόγος να επεμβαίνουν οι mods. Άλλωστε πολλοί την έχουμε πατήσει έτσι πχ εγώ είχα πάρει το πρώτο Note στα 699! Μετά έμαθα. Για την μαγνητική φόρτιση αν δεν χρησιμοποιείς θήκη η βάση είναι μια χαρά ενώ αν χρησιμοποιείς θήκη σου προτείνω να παραγγείλεις από το Ebay κάποια καλώδια που το κεφάλι τους είναι αρκετά μακρύ ώστε να φορτίζει και μεσα σε θήκη. Τουλάχιστον εγώ έτσι έκανα στο Ζ Ultra που είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Παιδιά καλώς ή κακώς όσο τα σκρουτζομαγαζα δεν έχουν άτοκες δόσεις με πιστωτικές θα υπάρχει κόσμος που θα αγοράζει από αλυσίδες γιατί αυτό τον εξυπηρετεί. Δεν έχουν όλοι την δυνατότητα να αγοράζουν μετρητά και ποσο μάλλον για πόσα 400+. Το λίγα λίγα βολεύει πολλούς. Καλορίζικο λοιπόν από εμένα! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Αν απο 430 ευρω στα 700 δεν ειναι πεταμα χρηματων τι ειναι ρε παιδια? Ας δανειζοταν απο καποιον και να τα εδινε σε κατι μηνες... Καλοριζικο εννοειται αλλα εχει δικιο ο φιλος απο πανω... Να πω την αληθεια ουτε τα 430 δεν θα εδινα για το Ζ3 καθως ειναι το ιδιο κινητο με το Z2 κατα βαση... Πανε οι εποχες που πηγαινα και εσκαγα 700 ευρω ντουκου για να παρω κινητα στυλ One X η Galaxy S4 πχ... Skroutzo-μαγαζα FTW...Οσο εχουν πωλησεις οι αλυσιδες σε αυτες τις τιμες καλα μας κανουν και δεν τις ριχνουν. Αμα τα βαζανε εκει που ξερουν να δειτε μετα πως θα επεφταν οι τιμες. Γιαυτο πηρα εγω το Ζ2 200 ευρω τελικα απο αλυσιδα. Επειδη ηταν εκτος πραγματικοτητας η τιμη τους και προφανως τα τελευταια κομματια τα σκοτωσαν. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Να ευχηθώ καλορίζικο. Απλά μου έκανε εντύπωση και τίποτα παραπάνω. Υποτίθεται εδώ είμαστε πιο ψαγμενοι. Αν θεωρείς ότι σε προσβαλα με οποιοδήποτε τρόπο, δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. Να το χαίρεσαι και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Ας μην μένουμε στο πώς και γιατί ο καθένας διάλεξε να αγοράσει μια συσκευή από οπουδήποτε. Εδώ είμαστε για να ενημερώνουμε και να ενημερωνόμαστε. Από κει και έπειτα ο καθένας κρίνει ανάλογα. Ας μην σταθούμε σε αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 (edited) τελικά πήρα από το mediamarkt το D6603 καμιά καλή θήκη wallet έχετε να μου προτείνετε; αυτή είναι καλή; Δες και εδω http://www.amazon.de/Sony-Xperia-H%C3%BClle-Innenf%C3%A4cher-Braun/dp/B00MYQNGXQ/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1426961774&sr=8-5&keywords=wallet+case+z3 http://www.amazon.de/Case-Sony-Xperia-Z3-Innenf%C3%A4cher-Schwarz/dp/B00MXJOQBK/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1426961774&sr=8-7&keywords=wallet+case+z3 http://www.amazon.de/JAMMYLIZARD-Ledertasche-Executive-Wallet-Xperia-LILA/dp/B00QX4VF6A/ref=sr_1_7?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1426962201&sr=1-7&keywords=In+den+Einkaufswagen+1-Click-Bestellungen+aktivieren+Auf+meinen+Wunschzettel+M%C3%B6chten+Sie+verkaufen%3F+Bei+Amazon+verkaufen+JAMMYLIZARD+|+Ledertasche+Executive+Wallet+H%C3%BClle+f%C3%BCr+Sony+Xperia+Z3+Compact%2C+LILA+F%C3%BCr+gr%C3%B6%C3%9Fere+Ansicht+Maus+%C3%BCber+das+Bild+ziehen+JAMMYLIZARD+|+Ledertasche+Executive+Wallet+H%C3%BClle+f%C3%BCr+Sony+Xperia+Z3 Για glass αυτο που εβαλες υπαρχουν θετικες κριτικες και εδω απο αλλα παιδια http://www.amazon.co.uk/dp/B00NI2LHZE/ref=dra_a_rv_ff_fx_it_P2000_1000?tag=dradisplay0bb-21&ascsubtag=4a251a2ef9bbf4ccc35f97aba2c9cbda&dra_hfr=x&dra_ohs=24-48 ΥΓ:Καλοριζικο και απο εμενα θα μεινεις απολυτα ευχαριστημενη απο την συσκευη. Edited March 21, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hastanapan Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 εγω δεν ειμαι ψαγμένη γιαυτό και μπήκα εδώ... θα πηγαινα να επαιρνα σα χαπατο το dual αλλά ευτυχως με ενημερώσατε για το νο σερβις οκ είναι ελλειματική η επικοινωνία μπορεί αλλιώς να το λεγε ο xapos face2face αλλιώς να το παιρνα κι εγώ ωραίες οι θηκούλες αλλά θα στέκονται στο dock station? η να κοιτάξω για magnetic cable από την εμπειρία σας τι λέτε σορρυ αν έχετε δωσει απαντήσεις αλλά διαβάζω όλη μέρα τόσες σελίδες και άκρη δε βγάζω :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 (edited) εγω δεν ειμαι ψαγμένη γιαυτό και μπήκα εδώ... θα πηγαινα να επαιρνα σα χαπατο το dual αλλά ευτυχως με ενημερώσατε για το νο σερβις οκ είναι ελλειματική η επικοινωνία μπορεί αλλιώς να το λεγε ο xapos face2face αλλιώς να το παιρνα κι εγώ ωραίες οι θηκούλες αλλά θα στέκονται στο dock station? η να κοιτάξω για magnetic cable από την εμπειρία σας τι λέτε σορρυ αν έχετε δωσει απαντήσεις αλλά διαβάζω όλη μέρα τόσες σελίδες και άκρη δε βγάζω :rolleyes: Πολυ δυσκολα οποιαδηποτε θηκη ποσο μαλλον wallet θα στεκεται στο dock. magnetic cable μονο. Το επισημο dock να παρεις και οχι του ebay αφου πιο ακριβο βγαινει. 25 ευρω σε Sony Center κανει οταν πηγα κανα διμηνο πριν. H εδω http://www.amazon.de/Sony-DK48-Dockingstation-Xperia-schwarz/dp/B00N9OBP7G Edited March 21, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalchas13 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Καλημέρα! Θέλω να ρωτήσω αν το κινητό όταν έχει σβηστή οθόνη έχει κάποιο led που αναβοσβήνει για να δείξει πως υπάρχει μνμ ή αναπάντητη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Καλημέρα! Θέλω να ρωτήσω αν το κινητό όταν έχει σβηστή οθόνη έχει κάποιο led που αναβοσβήνει για να δείξει πως υπάρχει μνμ ή αναπάντητη? φυσικα και εχει.και για αναπαντητες και μηνυματα και για ολες τις εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hastanapan Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 σας ευχαριστώ για τη βοήθεια έχω προσθέσει στη wishlist τα: -wallet -magnetic cable -screen protector 64 GB microSDXC είναι οκ; να τα προχωρήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) σας ευχαριστώ για τη βοήθεια έχω προσθέσει στη wishlist τα: -wallet -magnetic cable -screen protector 64 GB microSDXC είναι οκ; να τα προχωρήσω; micro sd αυτο ειναι πιο καινουργιο μοντελο. http://www.amazon.de/SanDisk-SDSDQUAN-064G-G4A-microSDXC-Speicherkarte-SD-Adapter/dp/B00M55C1I2/ref=dp_ob_title_ce η αυτο http://www.amazon.de/Samsung-MicroSDXC-Speicherkarte-Transfergeschwindigkeit-Adapter/dp/B00J29FF4G/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1427048189&sr=1-2&keywords=micro+sd+evo Τα αλλα μια χαρα ειναι. Edited March 22, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hastanapan Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Το καλώδιο θα δουλέψει με τη θήκη λες; ή θα πρέπει να το βγάζω απ τη θήκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Το καλώδιο θα δουλέψει με τη θήκη λες; ή θα πρέπει να το βγάζω απ τη θήκη; Αν κρινω απο τη φωτογραφια της θηκης θα χρειαστει να το βγαζεις. Παντως ομορφη ειναι η συγκεκριμενη θηκη καλυτερη απο τις αλλες που ειδα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 φυσικα και εχει.και για αναπαντητες και μηνυματα και για ολες τις εφαρμογες. Ναι αλλά απ΄ότι είδα όταν είναι στη "Σίγαση" δεν λειτουργεί το led. Μόνο όταν είναι στο αθόρυβο με δόνηση, και φυσικά όταν ο ήχος ειναι κανονικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Ναι αλλά απ΄ότι είδα όταν είναι στη "Σίγαση" δεν λειτουργεί το led. Μόνο όταν είναι στο αθόρυβο με δόνηση, και φυσικά όταν ο ήχος ειναι κανονικός. Κανονικα λειτουργει και στην σιγαση…. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 (edited) Αν απο 430 ευρω στα 700 δεν ειναι πεταμα χρηματων τι ειναι ρε παιδια? Ας δανειζοταν απο καποιον και να τα εδινε σε κατι μηνες... Καλοριζικο εννοειται αλλα εχει δικιο ο φιλος απο πανω... Να πω την αληθεια ουτε τα 430 δεν θα εδινα για το Ζ3 καθως ειναι το ιδιο κινητο με το Z2 κατα βαση... Πανε οι εποχες που πηγαινα και εσκαγα 700 ευρω ντουκου για να παρω κινητα στυλ One X η Galaxy S4 πχ... Skroutzo-μαγαζα FTW...Οσο εχουν πωλησεις οι αλυσιδες σε αυτες τις τιμες καλα μας κανουν και δεν τις ριχνουν. Αμα τα βαζανε εκει που ξερουν να δειτε μετα πως θα επεφταν οι τιμες. Γιαυτο πηρα εγω το Ζ2 200 ευρω τελικα απο αλυσιδα. Επειδη ηταν εκτος πραγματικοτητας η τιμη τους και προφανως τα τελευταια κομματια τα σκοτωσαν. ναι ξερω απο που το πηρες μου εκανε ενα ηλεκτροσοκ που δεν προλαβα να το αγορασω και εγω απο εκει μολις ειδα την τιμη τωρα το δεινει 380++ εχω βαλει στο Ζ μια 32gb sony και ειναι τελειο Edited March 27, 2015 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 ναι ξερω απο που το πηρες μου εκανε ενα ηλεκτροσοκ που δεν προλαβα να το αγορασω και εγω απο εκει μολις ειδα την τιμη τωρα το δεινει 380++ Γιατι το φερνουν ακομα? Νομιζα οτι ξεστοκαραν... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 QUOTEγεια σας κ από εμένα μετά το νότες 3 πήγα στο ζ3 ερώτηση το πήρα μεταχειρισμενο κ είμαι με 5.0.2 lollipop Είμαι custom λογικά αλλά.πως θα δω αν έχει γράψει ο Κνοξ εχει κατι αντίστοιχο η σονυ? Ποια ROM σου λέει ότι έχει; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Ακόμα να έρθει ...... Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Δεν έχει βγει για καμία άλλη χώρα πέρα από τις Σκανδιναβικές και Βαλτικές χώρες σήμερα που κοίταξα. Λογικά πρέπει μέσα στην εβδομάδα να βγουν και για άλλες χώρες. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Δεν έχει βγει για καμία άλλη χώρα πέρα από τις Σκανδιναβικές και Βαλτικές χώρες σήμερα που κοίταξα. Λογικά πρέπει μέσα στην εβδομάδα να βγουν και για άλλες χώρες. η πλάκα είναι πως το δικό που αγόρασα από σκρουτζομαγαζο ήταν φινλανδικό και του πέρασα την generic..:cool: Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unitrax Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Δεν έχει βγει για καμία άλλη χώρα πέρα από τις Σκανδιναβικές και Βαλτικές χώρες σήμερα που κοίταξα. Λογικά πρέπει μέσα στην εβδομάδα να βγουν και για άλλες χώρες. Εγω δεν θα το αλλάξω όταν βγει η κανονική rom μιας και δεν βλέπω απολύτως καμία διαφορά ή πρόβλημα! Εκτός αν χρειαστεί κανένα service οπότε θα το κάνω αναγκαστικά. Επίσης πλεον μετά από αρκετές ημέρες με τη lollipop, νομίζω πως η μπαταρία είναι ακόμη καλύτερη σε σχέση με την kit kat! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Όντως εξαιρετική δουλειά από την Sony. Επιβεβαιώνω και εγώ όλα κυλούν νεράκι και πολύ ελαφρώς βελτίωση περαιτέρω της αυτονομίας με την Σκανδιναβική rom που έχω :shock::up: Μας καλομαθαινει άσχημα και μην μας ξενερωσει με το z4 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts