Mariosddd Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 παιδια ενας φιλος εχει το κινητο 1 μηνα και ξαφνικα δεν του ανοιγει την μπροσθινη καμερα!! εχει κανενας καποιο παρομοιο προβλημα;δε θελει εργοστασιακες - αλλαγη ρομ οποτε ψαχνω καποια αλλη λυση ωστε να δοκιμασω τα παντα πριν προβω σε factory reset με εχει πριξει,αν μπορειτε παρακαλω στειλτε μου ενα πμ με καποια λυση ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gspapal Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Καλησπέρα (λειτουργικό win7 x64), έχω ένα lenovo vibe x2 cu 2 sim, με kitkat 4.4.2 vibeui_v2.0_1450_5.10.1_ST_x2-CU και θέλω να το αναβαθμίσω αλλά πρώτα: Προσπαθώ να πάρω backup την rom με το MTKdroidTools και μου βγάζει το εξής σφάλμα: --->>> Connect to device <<<--- --- ERROR : --- TotalBytesPerChunk Not Found. Set default Page/Space=2048/64 !!! και δεν μπορώ να φτιάξω το scatter file Έκανα άπειρες προσπάθειες να εγκαταστήσω drivers και αυτόν που δεν αναγνωρίζει είναι όταν είμαι στο κινέζικο recovery (vol + , power) και συνδέσω το κινητό με usb στο device manager έχει κίτρινο θαυμαστικό στο CDC Serial και δεν μπορώ να το ενημερώσω με τίποτα τον driver. Επίσης μερικά προβλήματα που διαπίστωσα είναι ότι δεν κάνει factory reset μέσα από το rom παρά μόνο από τα recovery (TWRP και το κινέζικο), η εφαρμογή της κάμερας κρασαρε (και συνέχιζε να κρασαρει) όταν επέλεξα για δοκιμή την επιλογή για φωτογραφία με το μικρόφωνο, και επίσης κατά την πληκτρολόγηση βγάζει πολλές φορές κάποιο γράμμα. Φαντάζομαι το να περάσω κατευθείαν σε sp flashtool θα έχει προβλήματα. Έχει κάποιος άλλος αντιμετωπίσει το πρόβλημα αυτό; Ή ξέρει πως μπορεί να γίνει εγκατάσταση ο συγκεκριμένος driver; Sorry για το εκτενές μήνυμα, αλλά έβγαλα το άχτι μου ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Καλησπερα στην παρεα. Μια ερωτηση αν ξερει καποιος. Δυνατοτητα video calling εχουμε με το Χ2 ? ROM AP S224 Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Καλησπερα στην παρεα. Μια ερωτηση αν ξερει καποιος. Δυνατοτητα video calling εχουμε με το Χ2 ? ROM AP S224 Γεια χαρα φιλε. Αν εννοεις μεσω ιντερνετ πχ skype κλπ, φυσικα, αλοιμονο αν δεν ειχε. Αν εννοεις το αρχαιο video calling των εταιρειων κινητης, αν δεν απατωμαι δεν υποστηριζεται καθολου στο android γενικοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Γεια χαρα φιλε. Αν εννοεις μεσω ιντερνετ πχ skype κλπ, φυσικα, αλοιμονο αν δεν ειχε. Αν εννοεις το αρχαιο video calling των εταιρειων κινητης, αν δεν απατωμαι δεν υποστηριζεται καθολου στο android γενικοτερα. Υποστηρίζεται σε όλα τα mediatek (αρκεί να χει τη δυνατότητα το λογισμικού του κατασκευαστή, και σε samsung Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Υποστηρίζεται σε όλα τα mediatek (αρκεί να χει τη δυνατότητα το λογισμικού του κατασκευαστή, και σε samsung :oops: (thanks) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Αρα τελικα ειναι το λογισμικο που μας εχει η Lenovo .....γιατι το εψαχνα στις ρυθμισεις και δεν το εβρισκα Τελος παντων δεν ειναι κατι που με καιει αυτο. Αυτο που με καιει ειναι οτι εβαλα την S224 AP ROM και δεν μπορω να την κανω ROOT με τιποτα. Το Kingroot φτανει μεχρι το 25% κανει restart το κινητο και βγαζει fail. Καμια ιδεα ποιο αλλο εργαλειο μπορει να κανει τη δουλεια εχουμε ? Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Αρα τελικα ειναι το λογισμικο που μας εχει η Lenovo .....γιατι το εψαχνα στις ρυθμισεις και δεν το εβρισκα Τελος παντων δεν ειναι κατι που με καιει αυτο. Αυτο που με καιει ειναι οτι εβαλα την S224 AP ROM και δεν μπορω να την κανω ROOT με τιποτα. Το Kingroot φτανει μεχρι το 25% κανει restart το κινητο και βγαζει fail. Καμια ιδεα ποιο αλλο εργαλειο μπορει να κανει τη δουλεια εχουμε ? Δοκίμασες με Kingroot V4.5.0; Έχω την ίδια ρομ και αυτό μου το ρούταρε αμέσως! Και επιπλέον με την ίδια εφαρμογή πλέον ελέγχεις και τις άδειες για δικαιώματα ρουτ. Κατέβασε την τελευταία έκδοση από εδώ. Υπάρχει και η λύση του supersu. Κατεβάζεις το αρχείο update.zip από πχ εδώ ή εδώ, το μεταφέρεις στο κιν και κάνεις εγκατάσταση από TWRP. Δεν έχω δοκιμάσει αυτή τη μέθοδο με την S224 αλλά την προηγούμενη έτσι την είχα ρουτάρει! Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 (edited) Καταφερα και το εκανα soft brick. Πηγα να του περασω το TWRP με το Flash Tool και ενω εβγαλε το το πρασινο ν οτι ολα ΟΚ οταν παω να το ανοιξω εχει μεινει σε boot loop και κατω αριστερα στην οθονη με πολυ μικρα γραμματα γραφει TOOL DL image fail και δεν μπορω να κανω τιποτα. Ακουω λυσεις. ........................................................ Ακυρο το εσωσα. Δεν ηταν τσεκαρισμενο το DA DL οποτε βρηκα ενα παλιοτερο flash tool και εκανα τη δουλεια. Edited September 24, 2015 by lazaros_nexus Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dovvas Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Καλημέρα σε όλους, Επειδή το http://www.needrom.com/download/x2-eu-s223-150528-row-vibeui-2-5-lollipop-original-factory/ είναι broken file μπορεί κάποιος να μου στείλει ή να ανεβάσει το αρχείο για Lollipop EU Rom. Έβαλα την ROM-AP αλλά ξέμεινα χωρίς 4G.:wacko: Απλά ενα ink με το αρχείο ρε παιδιά, ένα τόσο δα λινκ... Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Καλημέρα σε όλους, Επειδή το http://www.needrom.com/download/x2-eu-s223-150528-row-vibeui-2-5-lollipop-original-factory/ είναι broken file μπορεί κάποιος να μου στείλει ή να ανεβάσει το αρχείο για Lollipop EU Rom. Έβαλα την ROM-AP αλλά ξέμεινα χωρίς 4G.:wacko: Απλά ενα ink με το αρχείο ρε παιδιά, ένα τόσο δα λινκ... Ευχαριστώ.. Αλλαγη το modem image εκανες στην ΑΡ ? Δες μερικες σελιδες πιο πισω ποιο θα πρεπει να περασεις για να να εχεις 4G. Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dovvas Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Ναι το έκανα αλλά, εκεί που δεν είχε καθόλου σήμα, έπιασε τα 3g, anyway, χρειάζομαι την EU rom... Εάν την έχει κάποιος που την πέρασε.... plz ας την ανεβάσει κάπου να την έχουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2004 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 (edited) Ναι το έκανα αλλά, εκεί που δεν είχε καθόλου σήμα, έπιασε τα 3g, anyway, χρειάζομαι την EU rom... Εάν την έχει κάποιος που την πέρασε.... plz ας την ανεβάσει κάπου να την έχουμε... Title: Lenovo X2-EU Listed: 11/13/2014 4:16 am ROM Version: ROM Android 4.4.2 Links: Lenovo X2-EU X2-EU_ROW_S115_140923 http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2014/10/X2-EU_ROW_S115_140923_user_1409232300.rar Lenovo X2-EU - Update S120 X2-EU_ROW_S120_141103 http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2014/12/X2-EU_ROW_S120_141103_user_1411031557.rar για την lollipop EU δουλευουν κανονικα τα links http://www.needrom.com/download/x2-eu-s223-150528-row-vibeui-2-5-lollipop-original-factory/ τα τρια rar είναι : http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2015/06/X2-EU_S223_150528_ROW.7z.001 http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2015/06/X2-EU_S223_150528_ROW.7z.002 http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2015/06/X2-EU_S223_150528_ROW.7z.003 Επίσης κατεβαίνει και από εδώ: http://lenovo-forums.ru/files/file/851-lenovo-x2-eu-прошивка-x2-eu-s223-150528-row/ Edited September 27, 2015 by dimitris2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Weedsmd Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 (edited) Καλησπέρα συμοφορουμίτες. Παρακολουθώ εδώ και καιρό το φόρουμ, αλλά πρόσφατα έκανα την πρώτη μου αγορά κινητού τηλεφώνου απο κίνα. Lenovo vibe x2 από vickmall Η παραγγελία έγινε 10/9 και το ειδοποιητήριο έφτασε 23/9. Όλα καλά μέχρι εδώ. Παράλληλα κατέβασα όλα τα απαραίτητα αρχεία από τον οδηγό για να περάσω την ΑΡ ROM. Πρώτα όμως ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα: 1) να χρησιμοποιήσω τους drivers που έχει στον οδηγό ή τους vcom? Έχω windows 7.1 2) Αφού περάσω την AP ROM θα μπορώ να παίρνω τις αναβαθμισεις ΟΤΑ από Ελλάδα? και 3) για να το κάνω αυτό θα πρέπει να έχω κάνει το κινητό unroot έτσι? 4) Πρώτα συνδέω το κινητό για να δω ότι το αναγνωρίζει. Μετά το αποσυνδέω και ξεκινάω το flash tool σωστά? 5) Εκτός απο το usb debugging πρέπει να προσέξω κάτι άλλο στο κινητό? Ευχαριστώ για τη βοήθεια Edited September 27, 2015 by Weedsmd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 καλησπερα το κινητο μου οποτε το βαζω στη τσεπη μου παιρνει μονο του φωτογραφια και ας ειναι και κλειδωμενο γιατι γινεται αυτό! Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stra7 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 (edited) καλησπερα εβαλα σημερα την χ2-cu-ap. διαβασα τα ποστ για την αλλαγη του modem και το γυρισα σε version: slot1: X2-CU.V41, 2015/01/13 20:17 slot2: X2-L.MD2.V3, 2015/05/11 10:14 αλλα 3G με την καμια....πριν με 4.4.2 ειχα κανονικα. καμια ιδεα κανεις? οταν μπαινεις με recovery και πας να κανεις install το zip με το modem απο κατω εχςι 2 κουτακια αυτα πρεπει να τα τσεκαρς η δεν παίζει ρολο? το γυρισα παλι σε slot1: X2-AP-L.V2, 2015/05/20 16:26 αλλα παλι τα ιδια 3g kai data δεν παιζουν. Αν εχεις κανεις την v40 παρακαλω ας δωσει ενα link. Edited September 28, 2015 by stra7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gti Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Βάλε το δίκτυο σε 3G και κάνε μια επανεκκίνηση με δεδομένα ανοιχτά. Με το μόντεμ της ΑΡ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stra7 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 (edited) το δοκιμασα αυτο που ειπες, τα data επαιξαν απ οτι φαινετε αλλα το 3G με τιποτα. τα data επαιξαν και με την v41 μετα απο βγαλε βαλε την καρτα sim με ανοιχτό το κινητο αλλα αν κανεις επανεκκινηση παλι τπτ. κατι παιζει δεν γινετε και με τα 2 μοντεμ να μην εχω 3g, παιζει να μην εχω κανει κατι σωστα? αν καποιος εχει κρατησει το μοντεμ v40 ας δωσει ενα link Edited September 29, 2015 by stra7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Weedsmd Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Καλησπέρα συμοφορουμίτες. Παρακολουθώ εδώ και καιρό το φόρουμ, αλλά πρόσφατα έκανα την πρώτη μου αγορά κινητού τηλεφώνου απο κίνα. Lenovo vibe x2 από vickmall Η παραγγελία έγινε 10/9 και το ειδοποιητήριο έφτασε 23/9. Όλα καλά μέχρι εδώ. Παράλληλα κατέβασα όλα τα απαραίτητα αρχεία από τον οδηγό για να περάσω την ΑΡ ROM. Πρώτα όμως ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα: 1) να χρησιμοποιήσω τους drivers που έχει στον οδηγό ή τους vcom? Έχω windows 7.1 2) Αφού περάσω την AP ROM θα μπορώ να παίρνω τις αναβαθμισεις ΟΤΑ από Ελλάδα? και 3) για να το κάνω αυτό θα πρέπει να έχω κάνει το κινητό unroot έτσι? Τελικά μέσα από τη μέθοδο trial & error έλυσα τα περισσότερα προβλήματα. 1) Για το φλασάρισμα θέλει τους vcom drivers. 2) αφού πέρασα την ΑΡ ROM εκανα root με το kingroot (με την 4 προσπάθεια). Μετά προσπάθησα να εγκαταστησω ενα ΟΤΑ update που μ έβγαλε. Απενεργοποίησα το root με supesu, έκανα την εγκατάσταση και όταν έκανε επανεκκίνηση κόλλησε στην αρχική οθόνη που γράφει lenovo. Ξαναπέρασα τη ROM απ την αρχή, έκανα πρώτα το update και μετά έκανα root με kingroot (10 προσπάθεια). Όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Όποτε το κινητό κολλήσει στο Logo (brick) και δεν μπουτάρει, φλασάρετε μόνο το system.img, δεν χάνετε απολύτως τίποτα. Ούτε τις εφαρμογές σας ούτε τα δεδομένα σας. Δοκιμασμένο... Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feizo2 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Έχω την Χ2-CU εκδοση πως μπορώ να την αλλάξω σε X2-EU ώστε να βάλω τα 5 αντροιτ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Weedsmd Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Όποτε το κινητό κολλήσει στο Logo (brick) και δεν μπουτάρει, φλασάρετε μόνο το system.img, δεν χάνετε απολύτως τίποτα. Ούτε τις εφαρμογές σας ούτε τα δεδομένα σας. Δοκιμασμένο... Thanks. Θα το χω υποψη μου για την επομενη φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devblast Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Εχει καποιος την ευγενη καλοσυνη να μου στειλει τον κωδικο για την τελευταια ROM του baralajbi; Ευχαριστω πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Εχει καποιος την ευγενη καλοσυνη να μου στειλει τον κωδικο για την τελευταια ROM του baralajbi; Ευχαριστω πολυ... Αν ο κωδικος ειχε δημοσιευτει σε φορουμ ή δινοταν απο καθεναν σε δεκα, ο Χαραλαμπος δεν θα ασχολειτο να φτιαξει τοσες versions. Και την χρειαζομαστε την δουλεια του για πολλα κινητα. Δουλευει lollipop εκδοση για το Χ2 τωρα, ειναι σε beta φαση, την στελνει σε οσους εχουν κανει δωρεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stra7 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 το δοκιμασα αυτο που ειπες, τα data επαιξαν απ οτι φαινετε αλλα το 3G με τιποτα. τα data επαιξαν και με την v41 μετα απο βγαλε βαλε την καρτα sim με ανοιχτό το κινητο αλλα αν κανεις επανεκκινηση παλι τπτ. κατι παιζει δεν γινετε και με τα 2 μοντεμ να μην εχω 3g, παιζει να μην εχω κανει κατι σωστα? αν καποιος εχει κρατησει το μοντεμ v40 ας δωσει ενα link κανεις με το V40 (cu) διαθεσιμο; ουτε ενας δεν εχεις την 4.4.2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts