Jump to content

stra7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stra7

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

stra7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. stra7

    Lenovo Vibe X2

    Λογικά αφού το πήρες αρχές Μαρτίου είναι μέσα στην εγγύηση. Μιλάς με minideal και τους το στέλνεις για επισκευή.
  2. stra7

    Lenovo Vibe X2

    φίλε εδώ είσαι: https://mega.co.nz/#!Wg8ESC4S!Og0bt2USiggXtSMIXqlPuYUs6FLEGRO87Siny9kI9YY απλά ενημερώνω ότι έχει αρκετές κινεζιες και την έβγαλα και έβαλα του baralajbi. θα δοκιμάσω και εγώ μόλις βρω λίγο χρόνο να αντκατασταστησω ξανα ολα τα αρχεια που χρειαζονται και θα ποσταρο. εσενα την ενδειξη 3g, 4g στην εμφανιζει διπλα στο σημα με την x2-ap? στο post #1751 θα βρεις και το μοντεμ v38 (αν θελεις μονο αυτο)
  3. stra7

    Lenovo Vibe X2

    έβαλα τα 3 αρχεία απο την 4.4.2 η εκδοσή ήταν V38(το μόνο που δεν δοκίμασα είναι να αλλάξω και το αρχείο BPLGUI*******), αποτέλεσμα....κανένα μια από τα ίδια!:cry: ένδειξη 3g όχι, data όχι. Ας μας ενημερώσει και κάποιος άλλος που έχει την x2-ap_row και όλα παίζουν σωστά αν φαίνονται οι ενδείξεις 3g δίπλα σε κάθε κάρτα (φίλε dimitris2004 πιστεύω τα λεγόμενα σου άπλα θα ήθελα να έχουμε και μια δεύτερη γνώμη για σιγουρευτούμε ότι όντως είναι έτσι). Γυρίζω πάλι στην 4.4.2. Για όποιον θέλει να δοκιμάσει και αυτό το μόντεμ τα 3 αρχεία βρίσκονται εδώ: https://drive.google.com/folderview?id=0B66ue3j3yk3EZnlGSUhNNkprZ0E&usp=sharing
  4. stra7

    Lenovo Vibe X2

    οκ, θα το ελεγξω και εγω να δω τι εμφανιζει. και κατι ακυρο...ολη την ωρα γραφω montem αντι modem μιλατε ρε παιδια...ντροπη!!!:p :p :p
  5. stra7

    Lenovo Vibe X2

    δυστυχώς με κανένα montem.img απ όσα δοκίμασα δεν μου δούλεψε το 3G και τα data. συγκεκριμένα δοκίμασα AP , V40,V41. έστειλα mail στο vickmall από όπου αγόρασα το κινητό να μου στείλουν την έκδοση που μου είχαν περάσει όταν και αγόρασα το κινητό. Μέσα σε λίγη ώρα μου την έστειλαν και την πέρασα (4.4.2), αμέσως εμφάνισε φουλ σήμα, 3G και data , ως δια μαγείας όλα έπαιζαν. αυτό που μένει είναι να κρατήσω backup το μόντεμ να ξαναπεράσω την AP και να αντικαταστησω το μόντεμ(για αρχή θα αντικαταστησω μονο το montem.img). θα επανελθω συντομα με νεα. ΥΓ1:απο την στιγμη που δεν σου εμφανιζει την ενδειξη 3g , πως ξερεις οτι παιζει; ΥΓ2: ευχαριστώ για την βοήθεια, ελπίζω να βγάλω άκρη και να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου όποιον έχει παρόμοιο πρόβλημα.
  6. stra7

    Lenovo Vibe X2

    αντικατεστησες όλα τα αρχεία που έχει μέσα το zip η μόνο το montem.img; επειδη τα εχω κανει....μην πω πως μαλλον θα περασω ξανα την x2-ap.
  7. stra7

    Lenovo Vibe X2

    Ωραίος, ευχαριστουμε! θα το δοκιμασω και θα πω εντυπώσεις! αν δεν κανω λαθοσ πρεπει να κανω copy μονο το montem.img μεσα στο system/etc/firmware σωστα? ενω ειμαι root δεν με αφηνει να κανω move , δελετε h rename το παλιο τι κανω λαθος?
  8. stra7

    Lenovo Vibe X2

    Εγώ με την 4.4.2 να σου πω την αλήθεια δεν είχα κοιτάξει ποια έκδοση είχα άλλα είχα 3G.Παρατήρησα οτι με το AP μόντεμ έχω καλύτερο σήμα από ότι με το V41. οπότε μέχρι να βρεθεί κάτι θα το γυρίσω πάλι στην AP.
×
×
  • Create New...