Jump to content

Lenovo Vibe X2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βλεπω π.χ. το ποστ #188 του ιπποκρατη και ανησυχω..! επισης η καμερα απ οτι ειδα
ειναι δεν ειναι και οτι καλυτερο, σιγουρα κατωτερη του Κ910..! το ιδιο και η μπαταρια..! αλλα τα 32GB μνημης και το 4G δυσκολα τα αγνοει κανεις :Ρ

Φίλε μου το μόνο που θα πρέπει να σε απασχολεί είναι η μπαταρία (ανάλογα με τις απαιτήσεις σου βέβαια) και η φερεγγυότητα του μαγαζιού απ' όπου θα το αγοράσεις.

Τα πάντα δουλεύουν κανονικά!

Όσο για την κάμερα δες αυτό το βιντεάκι που τράβηξα την Τρίτη χωρίς να έχω ρυθμίσει κάτι στην κάμερα και χωρίς να δίνω ιδιαίτερη προσοχή γιατί έπρεπε και να οδηγάω!

Και σημειωτέο ότι όταν χιονίζει οι συνθήκες δεν είναι οι ευκολότερες και ότι η βιντεοσκόπηση δεν είναι το δυνατότερο σημείο της κάμερας!

Edited by SO69
Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη!

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στο ποστ αυτό αναφέρει για την ευρωπαική ρομ. Αν βάλεις αυτή δε θα μπορεις να χρησιμοποιήσεις τη μία σιμ, αν αφήσεις αυτή που έχει θα μπορεις κανονικα, τέλος υπάρχει και custom rom αλλα δε βλέπω να αναφέρει κανεις εντυπώσεις.. για την κάμερα προσωπικά δε με νοιαζει ιδιαίτερα μιας και μιλάμε για κάμερα κινητού.. άμα ήθελα να βγάζω τέλειες φώτο θα αγόραζα φωτογραφικη μηχανή όχι κινητο

επειδη ειμαι και λιγο αρχαριος, τι χανω και τι κερδιζω αν βαλω την ευρωπαϊκη ρομ ή αν κρατησω αυτη με την οποια θα ερθει αντιστοιχα;

επειδη ειμαι και λιγο αρχαριος, τι χανω και τι κερδιζω αν βαλω την ευρωπαϊκη ρομ ή αν κρατησω αυτη με την οποια θα ερθει αντιστοιχα;

Να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα γιατί βάζουν την ευρωπαϊκή έκδοση, αν και στην κινέζικη μόνο η πρώτη έκδοση έχει ελληνικά. Εγώ έχω την κινέζικη και όλα δουλεύουν ρολόι. Επίσης antutu βγάζει 47600, όχι πως με απασχολεί αφού δεν παίζω παιχνίδια.

Laza Lee

Λοιπόν το έχω παραγγείλει και εγώ.... το μόνο που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπό ΚΣ η μπαταρία βγάζει τη μέρα....

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

• Administrators
Λοιπόν το έχω παραγγείλει και εγώ.... το μόνο που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπό ΚΣ η μπαταρία βγάζει τη μέρα....

Άνετα (υπό ΚΣ όπως είπες φυσικά).

Modpic.gif

Άνετα (υπό ΚΣ όπως είπες φυσικά).

Υπο ΚΣ σημαίνει ότι με 4G, ανοιχτά δεδομένα συνέχεια , και 2 ώρες browse + 2 ωρες ανοιχτο GPS + 2 ώρες wifi βγαίνει μέρα +1 ωρα κλήσεις?

πες μου ναι και το παρήγγειλα :p

Υπο ΚΣ σημαίνει ότι με 4G, ανοιχτά δεδομένα συνέχεια , και 2 ώρες browse + 2 ωρες ανοιχτο GPS + 2 ώρες wifi βγαίνει μέρα +1 ωρα κλήσεις?

πες μου ναι και το παρήγγειλα :p

Χαχα φίλε αυτές δεν είναι ΚΣ... είναι ιδανικές συνθήκες... κοίτα σε κανα G2!!

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα γιατί βάζουν την ευρωπαϊκή έκδοση, αν και στην κινέζικη μόνο η πρώτη έκδοση έχει ελληνικά. Εγώ έχω την κινέζικη και όλα δουλεύουν ρολόι. Επίσης antutu βγάζει 47600, όχι πως με απασχολεί αφού δεν παίζω παιχνίδια.

Κι εγώ έκανα την αναβάθμιση που μου ζήτησε κι έτσι έχασα τα ελληνικά καθώς και το Google account! Όσες εφαρμογές είχα προλάβει να κατεβάσω από το play store λειτουργούν ακόμα. Έχει και notification led (για όσους αναρωτιούνται αν υπάρχει). Μήπως ξέρεις αν μπορώ να επανενεργοποιήσω το Google account και το play store, ή πρέπει να περιμένουμε την επόμενη αναβάθμιση μήπως και γίνει κάτι???

Κι εγώ έκανα την αναβάθμιση που μου ζήτησε κι έτσι έχασα τα ελληνικά καθώς και το Google account! Όσες εφαρμογές είχα προλάβει να κατεβάσω από το play store λειτουργούν ακόμα. Έχει και notification led (για όσους αναρωτιούνται αν υπάρχει). Μήπως ξέρεις αν μπορώ να επανενεργοποιήσω το Google account και το play store, ή πρέπει να περιμένουμε την επόμενη αναβάθμιση μήπως και γίνει κάτι???

Μπορείς να φλασαρεις από το needrom την δωρεάν Ρομ την παλιότερη και να χρησιμοποιήσεις τις οδηγίες και αρχεία από το παλικάρι που πουλάει την αναβαθμισμένη multi και θα γίνει όπως σου το έστειλαν κανε back up τα αρχεία σου στον υπολογιστή μόνο.

Laza Lee

Καλησπερα...πηρα το κινητο αυτο απο το pandawill και μου εστειλαν την εκδοση x2-TO. Εχω μονο 2g στην ελλαδα γιατι ειναι κατασκευασμενη η κεραια για τα σηματα που εκπεμπονται στην Κινα. Επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν οτι πρεπει να στειλω τη συσκευη πισω +60 ευρω και να μου στειλουν μια αλλη εκδοση. Προφανως και δε θα το κανω γιατι ουσιαστικα θα χασω 2 μηνες με το πηγαινε-ελα και θα τους δωσω και 60 ευρω επιπλεον. Υπαρχει καποια αλλη λυση?υπαρχουν τσακαλια που μπορουν να αλλαξουν την κεραια?

Καλησπερα...πηρα το κινητο αυτο απο το pandawill και μου εστειλαν την εκδοση x2-TO. Εχω μονο 2g στην ελλαδα γιατι ειναι κατασκευασμενη η κεραια για τα σηματα που εκπεμπονται στην Κινα. Επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν οτι πρεπει να στειλω τη συσκευη πισω +60 ευρω και να μου στειλουν μια αλλη εκδοση. Προφανως και δε θα το κανω γιατι ουσιαστικα θα χασω 2 μηνες με το πηγαινε-ελα και θα τους δωσω και 60 ευρω επιπλεον. Υπαρχει καποια αλλη λυση?υπαρχουν τσακαλια που μπορουν να αλλαξουν την κεραια?

Μη μας λες τέτοια...περιμένουμε από Panda και εμείς!!! Ο SO69 είχε πάρει από Panda (και δεν ξέρω ποίος άλλος). Τί έχουν να πουν; Μου ακούγεται σαν

λάθος τους. Οφείλουν να το αντικαταστήσουν, μιας και είναι δική τους υποχρέωση να αποστείλουν το international version και όχι το Chinese (X2-TO)! Να τους τρίξεις τα δόντια, μέσω Paypal.

Edited by apollo_el

Αυτό που έστειλαν σε μένα είναι CU.

Φίλε *intergk μην το πολυψάχνεις, δεν φτιάχνεται! Κάνε αμέσως dispute στο paypal με αιτιολογία ότι αυτό που παρέλαβες δεν είναι αυτό που περιγράφεται και πώς δεν λειτουργεί σωστά.

Στο λέω αυτό γιατί αρκετοί τους είχαν ρωτήσει ποιά έκδοση στέλνουν και το μόνο που έλεγαν είναι ότι στέλνουν το Lenovo Vibe X2.

Αν δείτε στις ερωτήσεις στη σελίδα του λευκού τους ανάγκασα να απαντήσουν συγκεκριμένα ότι στέλνουν το CU:

From Socrates Lessiotis at 1/27/15 9:08 AM

As you already know there are more than one versions of VIBE X2 (CU,EU,TO... ect) but every time someone asks you which one are you selling, your only answer is

''Please note that the version of the phone is VIBE X2, thanks''.

VIBE X2 is a model not a version.

Can you please specify the version???

Reply: Hah, please note that the version of this VIBE X2 is X2-CU.

Και παρακάτω κάποιος άλλος τους ρωτάει για τις διαφορές των κδόσεων και του απαντούν ξεκάθαρα ότι η ΤΟ λειτουργεί μόνο στην Κίνα:

From Benjamin Balogh at 2/4/15 8:22 AM

What's the difference between the CU, the EU and the TO version?

Reply: CU and EU version can be used in most countries around the world, and TO version can be only used in China.

Άρα ξέρουν πολύ καλά τι παίζεται κι αν κατά λάθος σου έστειλαν ΤΟ γιατί να πληρώσεις εσύ ταχυδρομικά;;;

Άρα μόνη λύση το paypal και μάλιστα αμέσως παρά την όποια συνεννόηση κάνεις απ' ευθείας με το pandawill.

Και καλύτερα μη ζητήσεις αλλαγή αλλά επιστροφή χρημάτων ΚΑΙ επιστροφή ταχυδρομικών για αυτό που θα στείλεις πίσω.

Μόλις μίλησα με Pandawill Live Chat. Αφού τους έφερα στα άκρα με τις ερωτήσεις μου, και ζήτησα τον supervisor, δηλώνουν κατηγορηματικά (Chinese-style, όμως :worry: ), ότι όλες οι συσκευές με κωδικό: sku49832 είναι CU version στην ιστοσελίδα τους. Θα δείξει!

καλημερα ειμαι ετοιμος για την αγορα του αλλα δισταζω αφου διαβασα ολα τα post.Aν μπορουσε καποιος απο τους κατοχους να μου πει με ποια εκδοση θα ειναι ετοιμο out of the box?και τι εννοω με αυτο.

-λειτουργια και των 2 sim

-λειτουργια 3g/4g κανονικη(οπου υπαρχει)

τα αγγλικα δεν ειναι προβλημα αλλα θα ηταν καλο να εχει ελληνικα,σε σχεση ομως με τα αλλα η υποχωρηση μπορει να γινει στην γλωσσα

το κινητο θα παει σε κοπελα και δεν υπαρχει δυνατοτητα ροοτ και αλλαγης ρομ

Πάρτο απο Vickmall, το στέλνει CU version, ρουταρισμένο, λειτουργούν οι 2 κάρτες 3G/4G. Αναμένω το δικό μου.
HTC Magic, Nexus S, Lenovo Vibe X2, Redmi Note 3 Pro, Mi5s

Απ' όπου και να το πάρεις βεβαιώσου ότι είναι CU έκδοση.

Έχει όσα ζητάς και απλά ΔΕΝ κάνεις κανένα επίσημο update που θα σου έρθει με ΟΤΑ.

το φθηνοτερο ειναι το panda το οποιο στις 17/2 θα εχει και εκπτωτικο κουπονι και με διαβεβαιωσαν οτι ειναι ευρωπαικη εκδοση.

Καλησπερα...πηρα το κινητο αυτο απο το pandawill και μου εστειλαν την εκδοση x2-TO.

Ποια έκδοση του τηλεφώνου έχεις αγοράσει από το Panda; Στην ιστοσελίδα τους αναγράφει sku numbers.

Ρε παιδιά το PandaWill στις αρχές Ιανουαρίου (όταν το αγόρασα) το είχε $284.99 και τώρα το έριξε στα $209.99!

Μείον $75 σε ούτε καν ενάμιση μήνα!!!

Είναι λογικό αυτό ή μήπως έχουν αρχίσει και ξεφορτώνονται σαβούρα και γι' αυτό έστειλαν και στο παλικάρι παραπάνω κινέζικη έκδοση;

το φθηνοτερο ειναι το panda το οποιο στις 17/2 θα εχει και εκπτωτικο κουπονι και με διαβεβαιωσαν οτι ειναι ευρωπαικη εκδοση.

ωπα, θα έχει ευρωπαική έκδοση? δηλαδή την έκδοση με 1 sim, ουσιαστικά αυτό που πουλάει το public??

ωπα, θα έχει ευρωπαική έκδοση? δηλαδή την έκδοση με 1 sim, ουσιαστικά αυτό που πουλάει το public??

συγνωμη λαθος διατυπωση

υποστηριζει τα ευρωπαικα δικτυα και οχι τα κινεζικα

συγνωμη λαθος διατυπωση

α :p ουσιαστικά θα πρόκειται για την ίδια έκδοση με το vickmall, σωστα?

μονο που το έχει 209 $ και στις 17/2 θα βάλει 15$ εκπτωση άρα 194$?

συγνωμη λαθος διατυπωση

Ρε παιδιά το PandaWill στις αρχές Ιανουαρίου (όταν το αγόρασα) το είχε $284.99 και τώρα το έριξε στα $209.99!

Μείον $75 σε ούτε καν ενάμιση μήνα!!!

Είναι λογικό αυτό ή μήπως έχουν αρχίσει και ξεφορτώνονται σαβούρα και γι' αυτό έστειλαν και στο παλικάρι παραπάνω κινέζικη έκδοση;

μπορει αλλα ισως και να περιμενουν τα επομενα μοντελα με 64bit επεξεργαστες ολοι τις ριξανε το βρισκεις ανετα στα 229 και μεχρι και 225 στο ali

μια ερωτηση τωρα βλεπω και εκδοση 2/16 μονο στο 1949

http://www.1949deal.com/lenovo-vibe-x2-mtk6595-octa-core-2-0-ghz-android-4-4-smartphone-2gb-ram-32gb-rom-5-0-inch-fhd-ips-screen-4g-lte-golden.html

ξερει κανεις αν υπαρχουν διαφορες φαινονται ιδιες

Παιδιά καλησπέρα!διαβάζοντας όλες τις σελίδες αυτής της ενότητας,περ.ρο μπερδεύτηκα με το θέμα των roms,παρά διαφωτίστηκα.υπάρχει μία σύγχιση,όσον αφορα τις εκδόσεις.καταρχήν τα ελληνικά 4G δίκτυα,σε ποιά band δουλεύουν?ας πούμε συγκεκριμένα η κοσμοτέ,μιάς που αυτή χρησιμοποιώ.κατα δεύτερον,κ σημαντικότερο.σκέφτομαι να παραγγείλω τη συσκευή απο το λιγότερο αναξιόπιστο σε σχέση με τα υπόλοιπα vickmall.απο εκεί,θα τους ζητήσω εγώ να μου φλασάρουν την EU,(με ενδιαφέρει το 4G κ δεν εχω πρόβλημα να δουλεύει η μια sim μόνο),ή στέλνουν τη συσκευή με την CU έκδοση κ πρέπει εμείς να φλασάρουμε την EU? Στη CU έκδοση δεν λειτουργεί το 4G,κ δεν έχει multilanguage(συμπ.Ελληνικής γλώσσας)? Τι παίζεται,για να χουμε μια ξεκάθαρη απάντηση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων,για τις όποιες τυχόν απαντήσεις σας! Edited by Vasileios26

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg