Jump to content

lazagr4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    72
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lazagr4

  1. Εγώ μόλις το παράγγειλα από banggood έβαλα και το κουπόνι PHONE μείον 10 δολάρια βγήκε το μαύρο 175 δολάρια. Τώρα είδα δεν έχει fm radio αλλά σε άλλα site βγάζει πως έχει, τι ισχύει τελικά;
  2. Με την επαναφορά του nvram τι κέρδος έχουμε; οι κάρτες μου δουλεύουν κανονικά, δεν το επανέφερα.
  3. Με την επαναφορά του nvram τι κέρδος έχουμε; οι κάρτες μου δουλεύουν κανονικά, δεν το επανέφερα.
  4. Βρήκες τελικά λύση πως να περάσεις το twrp recovery ? Γιατί και σε εμένα το ίδιο κάνει (CU version xaralabi) με το mobileuncle. Mπαίνει πάλι στο recovery της lenovo. To zip με το twrp recovery δεν έχει μέσα κάποιον scater για να την περάσουμε με το flashtool. Άν βάλουμε τον scater από την rom, κάνει δουλεια? Με το scater της Ρομ θα περάσεις το recovery. Στην AP rom τα μυνήματα είναι με 140 χαρακτήρες επιτέλους.
  5. Στην AP rom που δεν έχει το security στις ρυθμίσεις έχει ap permisions αλλά και ποιες θα φορτώνουν στην εκκίνηση. Στις εφαρμογές υπάρχει και καθαρισμός cache. Επίσης ή μπαταρία κρατάει περισσότερο.
  6. Φλασαρε την αρχική Ρομ από needrom να δεις πως θα πάει.
  7. Εγώ εξ' αρχής έκανα root με το vroot/iroot πολύ καλό και ως τώρα δεν συνάντησα κάποιο κόλλημα, έχω κρατήσει την αρχική ρομ με τα ελληνικά και έχω κάνει αναβάθμιση την κάμερα, τα themes το lemon fm αν και δεν ακούω ράδιο και έγινε πολύ κινεζια τελικά το ράδιο. Αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά, η lolipop για παράδειγμα, θα μείνω όπως έχω η συσκευή πετάει και δύσκολα θα την πειράξω.
  8. Εμένα όταν έκανε επανεκκινήσεις και έχοντας περάσει σωστά τον driver είχα το sp flash tool έτοιμο σε download, και μόλις πήγε να κλείσει για να κάνει επανεκκίνηση το συνέδεσα στον υπολογιστή και πέρασε την ρομ αμέσως διότι και στην επανεκκίνηση μένει για δεύτερα κλειστό οπότε δοκιμάστε το 2 - 3 φορές να το συνδέσετε θα πετύχει.
  9. Μπαίνεις σε recovery με volume + και power και έχει επιλογή για κλείσιμο, το κλείνεις το φορτίζεις το φλασαρεις κλειστό με το οδηγό, το τι Ρομ θα βάλεις είναι επιλογή σου, ο οδηγός στην αρχή του φόρουμ είναι ίδιος για όλες τις ρομ.
  10. Αυτό σου συμβαίνει γιατί ξέχασες να τσεκάρεις όπως και εγώ την πρώτη φορά το da dl all with checksum στο flash tools
  11. Εγω αγορασα απο aliexpress αυτο.
  12. Τσέκαρε αν έχεις το σωστό tracking number και αυτοί άνθρωποι είναι μπορεί να κάνουν και λάθος.
  13. Αν και νομίζω έχει αναφερθεί ξανά, στις ρυθμίσεις τηλεφώνου, more display options, matching number of digits, ρυθμίσεις 7 αντί για 9
  14. Δουλεύουν και COSMOTE και Vodafone με την αρχική Ρομ, το facebook δεν το έχω αλλά Viber, twitter, xposed, busybox και ότι άλλο θες δουλεύουν άψογα και γρήγορα. Το μενού έχει ένα σημείο αγγλικά, επίσης αν κάνεις ξεχωριστά αναβάθμιση εφαρμογές της συσκευής το theme manager πχ θα γίνει αγγλοκινεζικο. Αν δεν πειράξεις τίποτα θα έχεις πανω από 85% των ρυθμίσεων ελληνικά, πληκτρολόγιο έχει ελληνικό τα μηνύματα δεν κατάφερα με 160 χαρακτήρες αλλά τι να κάνουμε.
  15. Άστο καλά είναι εκεί μην ασχολείσαι αλλά τι θα κάνεις συγχρονισμό; αυτό κάνει επαφές και μηνύματα τζάμπα ο κόπος αυτά τα κάνει και το google. Εγώ έβαλα το tunein για online και άφησα το μαμά για τοπικά.
  16. Έχεις δίκιο μόνο σε θέμα αυτονομίας χωλαίνει το κινητό αλλά και αυτό ανάλογα τι κάνει ο καθένας. Ελπίζω και η αρχική lollipop να είναι με ελληνικά gaps και απροβληματιστη.
  17. Μετά από 2 μήνες χρήσης με την αρχική Ρομ εγώ πάντως δεν έχω κανένα ζήτημα, σίγουρα οπως την ρομ της zopo με κολλήματα δεν είναι. Γενικά αν το λεντ το θεωρείς τόσο σημαντικό bug τι να πω. Τώρα αν στο αθόρυβο αλλάζει ο ήχος τι σε νοιάζει αθόρυβο είναι. Το sync it το κατεβάζεις και δεν κολλάει.
  18. Για ένα περίεργο λόγο το led επηρεάζεται από τον αισθητήρα φωτός, επίσης ξεχνάει μερικές εφαρμογές στο Τουιτερ πχ δουλεύει το βαιμπερ το ξεχνάει ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ρουταρισμενο δεν κολλάει το κινητό, έτσι το δουλεύω και δεν έχει πρόβλημα
  19. Το δοκίμασα έκανα και εγγραφή αλλά δεν αγόρασα εισιτήριο διότι δεν μένω Αθήνα όλες οι εφαρμογές δουλεύουν ως τώρα
  20. Εγώ έχω κρατήσει το κινητό με την αρχική ρομ και ρουτ, ολα καλά ως τώρα. Η μπαταρία με αρκετή χρήση ίντερνετ κρατά μια μέρα, με νορμάλ χρήση μιάμιση με 2. Από geekbuying που το αγόρασα είχε την εργοστασιακή θήκη της Λενοβο. Επίσης το 4g της κοσμοτε δουλεύει. Οι εφαρμογές κοσμοτε και βονταφοουν δουλεύουν κανονικά. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα ήθελα να προσθέσω για όσους δεν έχουν πολλά μεγαμπαιτ στο πρόγραμμα τηλεφωνίας τους να μην ενεργοποιησουν το 4g είναι τόσο γρήγορο που δεν θα καταλάβουν πόσα θα πληρώσουν.
  21. Ωραία η θήκη μπαταρία αλλά με αυτά τα χρήματα παίρνεις 2 xiaomi power bank στα 10500 μιλιαμπερ και φορτίζεις 4 φορές το κινητό σου με το καθένα από αυτά.
  22. Είσαι σίγουρος ότι είναι από πλαστικό; Καλορίζικη και καλομίλητη.
  23. Μπορείς να φλασαρεις από το needrom την δωρεάν Ρομ την παλιότερη και να χρησιμοποιήσεις τις οδηγίες και αρχεία από το παλικάρι που πουλάει την αναβαθμισμένη multi και θα γίνει όπως σου το έστειλαν κανε back up τα αρχεία σου στον υπολογιστή μόνο.
  24. Παρακαλώ, μπορεί να προστεθεί ως avatar το Lenovo vibe X2;
  25. Να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα γιατί βάζουν την ευρωπαϊκή έκδοση, αν και στην κινέζικη μόνο η πρώτη έκδοση έχει ελληνικά. Εγώ έχω την κινέζικη και όλα δουλεύουν ρολόι. Επίσης antutu βγάζει 47600, όχι πως με απασχολεί αφού δεν παίζω παιχνίδια.
×
×
  • Create New...