Jump to content

VasilisVibeX2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by VasilisVibeX2

  1. Καλημέρα στην ομάδα και χρόνια πολλά. Κι εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με τα tws. Το σοβαρότερο όμως θέμα που έχω τους τελευταίους μήνες είναι ότι πρασινίζει η οθόνη και χάνεται το μεγαλύτερο μέρος της, ιδίως μετά από γρήγορο αναβόσβημα της οθόνης. Υπάρχει αντίστοιχη εμπειρία από κανένα???
  2. Σ'ευχαριστώ! Λέω να μην το πειράξω και να περιμένω την αναβάθμιση σε Lollipop, αφού για την ώρα δουλεύει άψογα, έστω και με λίγες κινεζιές!
  3. Καλημέρα, το τηλέφωνο πέρα του GPS ήταν άριστο! Το δούλευα με το 4.2.2 για αρκετό καιρό χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα το έχω σαν 2η συσκευή μια και μπήκα στον πειρασμό να πάρω το Lenovo VibeX2. Από την μικρή εμπειρία που έχω με την 4.4.2 δεν είδα κάτι το περίεργο. Κατέβασε κανονικά όλες τις εφαρμογές μου από το app store, η μπαταρία του συνεχίζει να είναι super και αφού την προτείνει και η επίσημη αντιπροσωπεία στην Ισπανία, νομίζω ότι πρέπει να προχωρήσεις.
  4. Καλημέρα και καλώς σας βρήκα! 1) το GPS ήταν χάλια πριν την αναβάθμιση, τώρα με την καινούργια ROM κλείδωσε αμέσως 6-7 δορυφόρους. Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση ή βρήκαμε τη γιατρειά στο πρόβλημα, το μέλλον θα δείξει! 2) Ναι πρέπει να εγκαταστήσεις τους drivers πριν από την αναβάθμιση. Τους βρίσκεις από το internet (All MTK drivers). 3) Ναι πρέπει να τα μεταφέρεις στο PC κι εκεί να κάνεις όλη τη διαδικασία που σου περιέγραψα. 4) Το king root δουλεύει άψογα στο PC μου, χωρίς κανένα πρόβλημα!
  5. Καλημέρα, σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Θα ήθελα αν μπορούσες να μου δώσεις κάποιες επιπλέον διευκρινήσεις: Έχει Google account? Δουλεύουν και οι 2 SIM? Την εγκατέστησες με το flashtool_20140812 28v5.1428.05.000 29 που σημαίνει ότι χάνονται όλες οι ρυθμίσεις, επαφές κλπ? Τι γίνεται μετά με τις ΟΤΑ αναβαθμίσεις που ενδεχομένως θα ζητάει να γίνουν? Θα βάζει πάλι καμιά κινέζικη έκδοση με αποτέλεσμα να χάνονται τα ελληνικά και ο Google account?!?!
  6. Λοιπόν, μετά από πολύ διάβασμα σε διάφορα forum κατέληξα σε αυτό που έκανα χθες και πέτυχε πολύ εύκολα, αναβαθμίζοντας την 4.2.2 σε 4.4.2: 1) κατέβασα την εφαρμογή jiayu.es από το play store. Μέσα από εκεί βρήκα και κατέβασα την τελευταία official kit-kat έκδοση, καθώς και το αντίστοιχο flashtool. 2) το κινητό το ρουτάρισα πολύ εύκολα με το kingo root. 3) ξεζιπάρισα το flashtool με δεξί κλικ στο pc (windows 8.1) και έτσι δημιούργησε έναν φάκελο. 4) ξεζιπάρισα την ROM με δεξί κλικ και από τον φάκελο που δημιούργησε μπήκα και αντέγραψα (copy) όλα τα αρχεία. Στη συνέχεια τα επικόλλησα (paste) μέσα στο φάκελο του flashtool που δημιούργησα στο βήμα 3. 5) Μέσα από τον φάκελο του flashtool βρίσκουμε και τρέχουμε το αρχείο Flash_tool.exe 6) Όταν ανοίξει το παράθυρο του flashtool φορτώνουμε στο scatter-loading πάνω-δεξιά το scatter της συσκευής μας (MT6592_Android_scatter.txt). 7) Επιλογή Firmware Upgrade από τη σειρά επιλογών που βρίσκουμε στο μέσο-αριστερά της οθόνης. 8) Κλείνουμε το κινητό και βγάζουμε την μπαταρία. Στη συνέχει το συνδέουμε μέσω USB στο PC. Αμέσως ξεκινάει η διαδικασία αναβάθμισης της οποίας την πορεία την βλέπουμε να τρέχει αλλάζοντας χρώματα, στο κάτω μέρος της οθόνης. Στο τέλος βγάζει ένα πράσινο κύκλο με το σήμα της επιτυχίας μέσα!!! 9) Αποσυνδέουμε το κινητό από το PC, βάζουμε την μπαταρία, το ενεργοποιούμε και περιμένουμε υπομονετικά 2-3 λεπτά μέχρι ν' ανοίξει η νέα ROM. 10) Το τηλέφωνο με τη νέα ROM είναι unroot. Το ρούταρα ξανά με το kingo root και κατέβασα επίσης από το App store το superSU για παραχώρηση αδειών όταν μου ζητείται. Καλή επιτυχία!!!
  7. Έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα, χωρίς google!!! Τις περισσότερες εφαρμογές μπορείς να τις βρεις όμως στο Lenovo store (...σχετικά εύκολα λόγω των κινέζικων λέξεων). ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την έχει εγκαταστήσει κανείς αυτή την ROM (Lenovo Vibe X2 32G liantong MTK6595 178863 20150117)? Περί τίνος πρόκειται, είναι international?
  8. Εγώ το εγκατέστησα σε συνέχεια των προηγούμενων ΟΤΑ αναβαθμίσεων. Δεν έχει εμφανής διαφορές παρά μόνο δίνει κάποια σταθερότητα στην υπάρχουσα ROM.
  9. Κι εγώ έκανα την αναβάθμιση που μου ζήτησε κι έτσι έχασα τα ελληνικά καθώς και το Google account! Όσες εφαρμογές είχα προλάβει να κατεβάσω από το play store λειτουργούν ακόμα. Έχει και notification led (για όσους αναρωτιούνται αν υπάρχει). Μήπως ξέρεις αν μπορώ να επανενεργοποιήσω το Google account και το play store, ή πρέπει να περιμένουμε την επόμενη αναβάθμιση μήπως και γίνει κάτι???
  10. Καλησπέρα, εγώ την έκανα την αναβάθμιση και έχασα τον λογαριασμό μου, το google play store και τα ελληνικά! Τι κάνουμε τώρα, έχει κανείς καμιά ιδέα?
×
×
  • Create New...