Alex_tz Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Καλησπέρα σε όλους κάτοχος 2 μηνών 730 ds και σήμερα έκανα ζημιά. Μου έπεσε το τηλέφωνο απο τα χέρια και έσκασε με την οθόνη οποτε έσπασε ευτυχώς μόνο το τζαμακι απο έξω. Μήπως έχει ιδέα κανείς κάποιο μαγαζί για να το φτιαξω;; Με Εκτίμηση, Ευχαριστώ! Μπορείς να απευθυνθείς στο Nokia Care της περιοχής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panthan Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 θα ήθελα να ρωτήσω εάν μετά το τελευαίο update της denim χρειάζεται επαναφορά; επίσης το double tap έχει ένα θεματάκι σε κανέναν απο εσάς.. είναι λόγω της denim κι αυτό; Παράθεση Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 θα ήθελα να ρωτήσω εάν μετά το τελευαίο update της denim χρειάζεται επαναφορά; επίσης το double tap έχει ένα θεματάκι σε κανέναν απο εσάς.. είναι λόγω της denim κι αυτό; ναι το θεματακι με το double tap το είχε και από πριν δεν φταίει το τελευταίο update. Επαναφορά δεν θέλει, εγώ τουλάχιστον δεν το εχω κάνει και όλα είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Παιδια την καλησπερα μου σε ολους-ες σας σημερα το πρωι φορεσα ενα παντελονι το οποιο ειχε μια στενη εντελος στενη τσεπη δεν ηταν τζιν δυστοιχως λοιπον βαζω το κινητακι μου μεσα κανω δυο βηματα περα απο το σπιτι μου και μου πεφτει χαμο κοντευα να παθω καρδιακο εφρασμα που λεει ο λογος το παιρνω απο κατω δεν βλεπω καμια γρασουνια στην οθονη λεω ευτυχως θεε μου την γλυτωσα και το καρδιακο εφρασμα επισης. Ομως τωρα που το παρατηρω βλεπω κατι σαν γρασουνισματακια δεν ξερω αν φενονται ή αν ειναι και η ιδεα μου βεβαια ανεβασα φωτογραφιες και μπορειτε να τις δειτε να μου πειτε και εσεις οι ειδικοι εδω. Οι φωτογραφιες τραβηστηκαν με το Sony Xperia E4. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Παιδια την καλησπερα μου σε ολους-ες σας σημερα το πρωι φορεσα ενα παντελονι το οποιο ειχε μια στενη εντελος στενη τσεπη δεν ηταν τζιν δυστοιχως λοιπον βαζω το κινητακι μου μεσα κανω δυο βηματα περα απο το σπιτι μου και μου πεφτει χαμο κοντευα να παθω καρδιακο εφρασμα που λεει ο λογος το παιρνω απο κατω δεν βλεπω καμια γρασουνια στην οθονη λεω ευτυχως θεε μου την γλυτωσα και το καρδιακο εφρασμα επισης. Ομως τωρα που το παρατηρω βλεπω κατι σαν γρασουνισματακια δεν ξερω αν φενονται ή αν ειναι και η ιδεα μου βεβαια ανεβασα φωτογραφιες και μπορειτε να τις δειτε να μου πειτε και εσεις οι ειδικοι εδω. Οι φωτογραφιες τραβηστηκαν με το Sony Xperia E4. Από τις φωτογραφίες δεν φαίνεται κάτι! Μικρά γρατσουνισματάκια είναι φυσικό και επόμενο να υπάρχουν, αλλά πάλι καλά να λες όμως που δεν έσπασε η οθόνη! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 (edited) Από τις φωτογραφίες δεν φαίνεται κάτι! Μικρά γρατσουνισματάκια είναι φυσικό και επόμενο να υπάρχουν, αλλά πάλι καλά να λες όμως που δεν έσπασε η οθόνη! Ειχα ευχη ή απο την μητερα μου ή απο τον θεον και δεν εσπασε η οθονη αλλιως τωρα θα φωναζα θα ουριαζα και δεν θα μ το αλλαξαν. Με αυτα τα ασημαντα ισως για καποιους αλλα σημαντικα για καποιους αλλους οπως εμενα τι μπορουμε να κανουμε για να μην φενονται ; Από τις φωτογραφίες δεν φαίνεται κάτι! Μικρά γρατσουνισματάκια είναι φυσικό και επόμενο να υπάρχουν, αλλά πάλι καλά να λες όμως που δεν έσπασε η οθόνη! Ειχα ευχη ή απο την μητερα μου ή απο τον θεον και δεν εσπασε η οθονη αλλιως τωρα θα φωναζα θα ουριαζα και δεν θα μ το αλλαξαν. Με αυτα τα ασημαντα ισως για καποιους αλλα σημαντικα για καποιους αλλους οπως εμενα τι μπορουμε να κανουμε για να μην φενονται ; Ουτε τωρα που ειναι ενεργοποιημενο το φλας βλεπεις κατι φιλε μου ; Edited March 28, 2015 by Alex_tz Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Παιδια καλησπερα, μπορω να ορισω διαφορετικο ηχο κλησης για καρτα SIM; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Εχτές εμενα έπεσε τσιπυρο στο κινητό δεν έπαθε τίποτα ευτυχως Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι οι δαχτυλιές που κάθονται στη οθόνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Καλησπέρα!Επειδή θέλει να αγοράσει το τηλέφωνο η γυναίκα μου..hands free έχει η συσκευασία?Επίσης έχει διπλό χτύπημα για ξεκλείδωμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vassime Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Γεια σου φίλε. Hands free δεν είχε το δικό μου... Αλλά double tap έχει για ξεκλείδωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Γεια σου φίλε. Hands free δεν είχε το δικό μου... Αλλά double tap έχει για ξεκλείδωμα. Ευχαριστώ για την απάντηση.Αμάν με τα hands free αυτή η Microsoft και το 930 που πήρα δεν είχε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 το οποιο double tap δουλευει μια στις πεντε φορες κατα τα αλλα μια χαρα τηλεφωνο Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 καλησπέρα , εχει κανεις πρόβλημα με 730 dual sim ,εχω ενα και μετα απο 5~6 ωρες πχ π το χω στην ακρη παω να βγαλω κλήση και κολάει το κιν παράλληλα αν παει καποιος να με πάρει φαίνεται απνεργοποιήμενο.Οι κάρτες μοου ειναι καινουριες ,κοσμοτε και οι 2! Το χω παει 3 φορες στην Νοκια και μ λενε παντα το ιδιο , δεν εχει τπτ δεν βρισκω τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 καλησπέρα , εχει κανεις πρόβλημα με 730 dual sim ,εχω ενα και μετα απο 5~6 ωρες πχ π το χω στην ακρη παω να βγαλω κλήση και κολάει το κιν παράλληλα αν παει καποιος να με πάρει φαίνεται απνεργοποιήμενο.Οι κάρτες μοου ειναι καινουριες ,κοσμοτε και οι 2! Το χω παει 3 φορες στην Νοκια και μ λενε παντα το ιδιο , δεν εχει τπτ δεν βρισκω τπτΑν επιτρέπεται , πληροφοριακά εντελώς, από σκρουτζομάγαζο το πήρες η από μεγάλο μαγαζί? Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 καλησπέρα , εχει κανεις πρόβλημα με 730 dual sim ,εχω ενα και μετα απο 5~6 ωρες πχ π το χω στην ακρη παω να βγαλω κλήση και κολάει το κιν παράλληλα αν παει καποιος να με πάρει φαίνεται απνεργοποιήμενο.Οι κάρτες μοου ειναι καινουριες ,κοσμοτε και οι 2! Το χω παει 3 φορες στην Νοκια και μ λενε παντα το ιδιο , δεν εχει τπτ δεν βρισκω τπτ Δε το κάνεις κανένα soft reset μπας και ξεκολλήσει? Εγώ που έχω dual sim αλλά μία κάρτα στο κινητό δε μου παρουσιάζει κάτι. Λογικό θα μου πεις αφού έχω μόνο μία κάρτα, αλλά γενικά δεν έχω πρόβλημα με το σήμα. Δε νομίζω πάντως να φταίει από που το έχεις πάρει αν είναι δηλαδή από Ελλάδα ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 καλησπερα. ερωτηση για το κινητο σας που ειναι κατοχος ξαδερφος. εχει 2 καρτες μια δικη του μια της δουλειας. οταν μιλαει στην δικη του και τον παιρνουν τηλεφωνο στης δουλειας φαινεται κλειστο και δεν του ερχεται και καποια ειδοποιηση μηνυμα μετα για να ξερει πως τον πηραν. Υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κανει? ξερω οτι ειναι ειναι dual sim stand by απλα θελει να ξερει οτι τον καλεσε καποιος. Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 καλησπερα. ερωτηση για το κινητο σας που ειναι κατοχος ξαδερφος. εχει 2 καρτες μια δικη του μια της δουλειας. οταν μιλαει στην δικη του και τον παιρνουν τηλεφωνο στης δουλειας φαινεται κλειστο και δεν του ερχεται και καποια ειδοποιηση μηνυμα μετα για να ξερει πως τον πηραν. Υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κανει? ξερω οτι ειναι ειναι dual sim stand by απλα θελει να ξερει οτι τον καλεσε καποιος. Ευχαριστω προκαταβολικα. Λες για την ειδοποιηση κλησεων η οποια πρεπει να ενεργοποιηθει απο τον παροχο. Κανε ενα search πχ Wind ειδοποιηση κλησεων να δεις πως θα το ενεργοποιησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 καλησπερα. ερωτηση για το κινητο σας που ειναι κατοχος ξαδερφος. εχει 2 καρτες μια δικη του μια της δουλειας. οταν μιλαει στην δικη του και τον παιρνουν τηλεφωνο στης δουλειας φαινεται κλειστο και δεν του ερχεται και καποια ειδοποιηση μηνυμα μετα για να ξερει πως τον πηραν. Υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κανει? ξερω οτι ειναι ειναι dual sim stand by απλα θελει να ξερει οτι τον καλεσε καποιος. Ευχαριστω προκαταβολικα. Εκτός από την ειδοποίηση κλήσεων που ανέφερε και ο haigoeo παραπάνω, αν πάει στις ρυθμίσεις -> δίκτυο+ , εκεί γράφει "ρυθμίσεις έξυπνης χρήσης δυο sim" πατώντας εκεί μπορεί να ενεργοποιήσει και την προώθηση ώστε όταν δε λειτουργεί η μία γραμμή να γίνεται προώθηση στην άλλη, απλά λίγο προσοχή αν ενεργοποιήσει κάτι τέτοιο, γιατί δε γνωρίζω τι παίζει με τις χρεώσεις, οπότε ας ρωτήσει και το δίκτυο. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 καλησπερα. ερωτηση για το κινητο σας που ειναι κατοχος ξαδερφος. εχει 2 καρτες μια δικη του μια της δουλειας. οταν μιλαει στην δικη του και τον παιρνουν τηλεφωνο στης δουλειας φαινεται κλειστο και δεν του ερχεται και καποια ειδοποιηση μηνυμα μετα για να ξερει πως τον πηραν. Υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κανει? ξερω οτι ειναι ειναι dual sim stand by απλα θελει να ξερει οτι τον καλεσε καποιος. Ευχαριστω προκαταβολικα. Ακριβώς όπως είπαν και οι προηγούμενοι. Αν θες δες και το link Nokia Lumia 730 Dual SIM - Προώθηση κλήσεων μεταξύ των SIM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Αν επιτρέπεται , πληροφοριακά εντελώς, από σκρουτζομάγαζο το πήρες η από μεγάλο μαγαζί? σκρουτζομάγαζο, απο τι εψαξα στο νετ ειναι θεμα hw και οχι sftw, λυνετε με αλλαγή πλακέτας με καινούριο revision Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panthan Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 (edited) Καλσπέρα, Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις κλησεις...ενω μιλάω στο τηλ και με καλούνε ταυτόχρονα και δεν ακουω κάποιο ηχητικό σήμα, ούτε βλέπω αναπ μετά ούτε έρχετε κπ sms τύπου έιχατε μια κληση... Είναι θέμα των windows? υπάρχει κπ ρύθμιση γι αυτό? (έχω wind f2go καρτα) Edited April 3, 2015 by panthan Παράθεση Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Καλσπέρα, Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις κλησεις...ενω μιλάω στο τηλ και με καλούνε ταυτόχρονα και δεν ακουω κάποιο ηχητικό σήμα, ούτε βλέπω αναπ μετά ούτε έρχετε κπ sms τύπου έιχατε μια κληση... Είναι θέμα των windows? υπάρχει κπ ρύθμιση γι αυτό? (έχω wind f2go καρτα) Έχει σχέση με τον παροχο σου. Δες στη Wind τι ρυθμίσεις έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drptj Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Όπως σας είχα προαναφέρει έσπασε το τζαμάκι χωρίς να πειραχτεί το deziter. Πληροφοριακά και μόνο το τζαμάκι πάει μαζί με την οθόνη η οποία κοστίζει 98 ευρώ χωρίς τα περαστικά!!. Οπότε το τηλέφωνο και τα μάτια σας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Όπως σας είχα προαναφέρει έσπασε το τζαμάκι χωρίς να πειραχτεί το deziter. Πληροφοριακά και μόνο το τζαμάκι πάει μαζί με την οθόνη η οποία κοστίζει 98 ευρώ χωρίς τα περαστικά!!. Οπότε το τηλέφωνο και τα μάτια σας!! Καλημερα φιλε μου δες και το θεμα μου και πες μου: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6041073#post6041073 αν ειναι οντος προβλημα και πως το λυνω. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Καλησπέρα θέλω την βοήθειά σας,έχω ένα πρόβλημα με την αφή..Πηγαίνω στις ρυθμίσεις και δεν μου την ανοίγει καθόλου..Ενημέρωση διαθέσιμη δεν υπάρχει,έκανα soft reset,άλλαξα την περιοχή σε USA,κατέβασα επίσης την εφαρμογή Sysapp pusher η οποια βρίσκει εφαρμογές όπως το touch (αφή) πατάω για ενημέρωση αφής μου την βγάζει στο store αλλά δεν έχει ενημέρωση μόνο προβολή..Ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts