panthan Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 (edited) Δε του κάνεις κανένα soft reset μήπως και αλλάξει κάτι? Μήπως έχεις αλλάξει τίποτε στις ρυθμίσεις αυτές τις μέρες ή καμία νέα εφαρμογή? Θα του κάνω λογικά ενα reset..(4 μήνες το έχω) αφού πρώτα αφαιρέσω μια μια τις εφαρμογές που έβαλα τελευταία θα το αφήσω 2-3 μέρες ακόμη και μετά θα το επαναφέρω Edited July 16, 2015 by niotheros Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Έλεγξε και τον συγχρονισμό των λογαριασμών σου μήπως έχει κολλήσει κάποιος και προσπαθώντας να συγχρονίσει συνεχώς καταναλώνει την μπαταρία. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Καλησπέρα σε όλους,το εχω βρει το τηλέφωνο εδω http://www.buysell.gr/used/index.php?route=product/product&product_id=5993 στα 130 ευρω. Αξίζει να το πάρω; Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 ναι ειναι καλο τηλεφωνο σε ολα του πληρως ευχαριστημενος Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rallistas77 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Καλησπέρα στην κοινότητα! Έχω το εξής πρόβλημα. Οι επαφές μου στο https://people.live.com δεν παραμένουν συνεχώς ενημερωμένες, με αποτέλεσμα οι νέες που προσθέτω και οι αλλαγές στις υπάρχουσες δεν εμφανίζονται. Έχετε ανάλογη εμπειρία? Γιατί έτσι κινδυνεύω να χάσω τις επαφές μου αν χάσω το τηλ. μου. ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Μηνύματα που αφορούν προστατευτικά οθόνης και γενικότερα αξεσουάρ των συσκευών μεταφέρθηκαν στο θέμα [Επίσημο] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα) όπου γίνονται ανάλογες συζητήσεις. :) Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rallistas77 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Καλησπέρα στην κοινότητα! Έχω το εξής πρόβλημα. Οι επαφές μου στο https://people.live.com δεν παραμένουν συνεχώς ενημερωμένες, με αποτέλεσμα οι νέες που προσθέτω και οι αλλαγές στις υπάρχουσες δεν εμφανίζονται. Έχετε ανάλογη εμπειρία? Γιατί έτσι κινδυνεύω να χάσω τις επαφές μου αν χάσω το τηλ. μου. ευχαριστώ. Στην προσπάθεια επίλυσης του παραπάνω προβλήματος είμαι σε επαφή με το Microsoft Community. Ωστόσο παρατήρησα κάτι στο οποίο χρειάζομαι επειγόντως τη βοήθειά σας. Πάμε Επαφές->...->ρυθμίσεις->προσθήκη επαφών->Λογαριασμός Microsoft. Εδώ βλέπω κάτω από το Περιεχόμενο για συγχρονισμό μόνο Email. Δεν έχει επιλογή για επαφές κτλ. Αντίστοιχα στο λογαριασμό Google έχει επιλογή Email, Επαφές, Ημερολόγιο. Παρακαλώ βοηθήστε μήπως μόνο εγώ έχω αυτό το πρόβλημα και ίσως εδώ είναι η λύση του προβλήματος που με ταλανίζει. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Στην προσπάθεια επίλυσης του παραπάνω προβλήματος είμαι σε επαφή με το Microsoft Community. Ωστόσο παρατήρησα κάτι στο οποίο χρειάζομαι επειγόντως τη βοήθειά σας. Πάμε Επαφές->...->ρυθμίσεις->προσθήκη επαφών->Λογαριασμός Microsoft. Εδώ βλέπω κάτω από το Περιεχόμενο για συγχρονισμό μόνο Email. Δεν έχει επιλογή για επαφές κτλ. Αντίστοιχα στο λογαριασμό Google έχει επιλογή Email, Επαφές, Ημερολόγιο. Παρακαλώ βοηθήστε μήπως μόνο εγώ έχω αυτό το πρόβλημα και ίσως εδώ είναι η λύση του προβλήματος που με ταλανίζει. Ευχαριστώ! Τον συγχρονισμό για επαφές και ημερολόγιο τον κάνει αυτόματα στο λογαριασμό της μικροσοφτ και δεν γίνεται να απενεργοποιηθεί, γι' αυτό δεν σου βγάζει την επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rallistas77 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Τον συγχρονισμό για επαφές και ημερολόγιο τον κάνει αυτόματα στο λογαριασμό της μικροσοφτ και δεν γίνεται να απενεργοποιηθεί, γι' αυτό δεν σου βγάζει την επιλογή. Ο συγχρονισμός φαίνεται ότι γίνεται κάθε φορά που προκύπτει μια αλλαγή, αλλά στην πράξη δεν ενημερώνονται οι επαφές στο Outlook. Η ερώτηση είναι αν στο μενού των δικών σας συσκευών είναι έτσι ή έχει κάποιο πρόβλημα το δικό μου. Επίσης οι αλλαγές στις επαφές στα δικά σας lumia 730 εμφανίζονται κανονικά στο https://people.live.com/? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rallistas77 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 up! Βοήθεια Please! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Ο συγχρονισμός φαίνεται ότι γίνεται κάθε φορά που προκύπτει μια αλλαγή, αλλά στην πράξη δεν ενημερώνονται οι επαφές στο Outlook. Η ερώτηση είναι αν στο μενού των δικών σας συσκευών είναι έτσι ή έχει κάποιο πρόβλημα το δικό μου. Επίσης οι αλλαγές στις επαφές στα δικά σας lumia 730 εμφανίζονται κανονικά στο https://people.live.com/? Εγώ έτσι πέρασα τις επαφές μου. Τις πέρασα στο people (από την internet εφαρμογή) και μετά τις είδα κανονικά στο κινητό μου. Με όλα τα στοιχεία τους, email δεύτερα τηλέφωνα όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Τρελό πρόβλημα με GPS. Κάθε φορά που τρέχω το Here Drive, δε μου βρίσκει στίγμα με τίποτα (είτε έχω ενεργά τα δεδομένα είτε κλειστά). Εάν κάνω επανεκκίνηση και ξανατρέξω το πρόγραμμα, κλειδώνει αμέσως! Καμία εξήγηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Τρελό πρόβλημα με GPS. Κάθε φορά που τρέχω το Here Drive, δε μου βρίσκει στίγμα με τίποτα (είτε έχω ενεργά τα δεδομένα είτε κλειστά). Εάν κάνω επανεκκίνηση και ξανατρέξω το πρόγραμμα, κλειδώνει αμέσως! Καμία εξήγηση; Δοκίμασες να απεγκαταστήσεις και να ξαναπεράσεις την εφαρμογή; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Όχι, θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω σχετικά. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Καλησπερα σας παιδια προψες οπως το κρατουσα μεσα στο κρεβατι και μιλουσα απο μηνυματα με κοπελλες στο φβ μ επεσε κατω στο πατωμα με αποτελεσμα να εμφανιζει αρχικα καποιες κυκλικες κουκιδες και μετα να γινει ολομαυρο γυρω γυρω: http://i57.tinypic.com/25hi8mb.jpg Ποσο θα ειναι το κοστος επισκευης του πανω κατω ; Οχι οτι με ενδιαφερει απλος ρωταω. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillMlo Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Καλησπέρα στην παρέα κι από μένα. Χτες βράδυ δυστυχώς το κινητό μου έπεσε σε γλυκό νερό. Παρά το ότι το σκούπισα και το έβαλα σε κλειστό μπωλ με ρύζι, η υγρασία στο φακό της κάμερας είναι εμφανής και πριν λίγο που δοκίμασα να το ανοίξω, ενώ αρχικά λειτουργούσε, μετά από λίγο κόλλησε τελείως το touch κτλ. Άρα προφανώς πάω για επισκευή. Και η ερώτησή μου είναι αν ξέρουμε κανα αξιόπιστο κατάστημα επισκευής γιατί φοβάμαι πως αν πάω σε nokia care ή σε κανα γερμανό θα μου τον πιάσουν για τα καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Καλησπέρα στην παρέα κι από μένα. Χτες βράδυ δυστυχώς το κινητό μου έπεσε σε γλυκό νερό. Παρά το ότι το σκούπισα και το έβαλα σε κλειστό μπωλ με ρύζι, η υγρασία στο φακό της κάμερας είναι εμφανής και πριν λίγο που δοκίμασα να το ανοίξω, ενώ αρχικά λειτουργούσε, μετά από λίγο κόλλησε τελείως το touch κτλ. Άρα προφανώς πάω για επισκευή. Και η ερώτησή μου είναι αν ξέρουμε κανα αξιόπιστο κατάστημα επισκευής γιατί φοβάμαι πως αν πάω σε nokia care ή σε κανα γερμανό θα μου τον πιάσουν για τα καλά... Καλησπέρα. Ίσως να χρειαζόταν να μείνει περισσότερο μέσα στο ρύζι. Προσωπικά θα το άφηνα τουλάχιστον 48 ώρες πριν το βγάλω και δοκιμάσω να το ενεργοποιήσω. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Καλησπέρα, αγόρασα σήμερα το κινητό καινούριο απο σκρουτζ και μου έκανε εντύπωση που ο φορτιστής είναι της microsoft. Έτσι είναι κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Καλησπερα σας παιδια προψες οπως το κρατουσα μεσα στο κρεβατι και μιλουσα απο μηνυματα με κοπελλες στο φβ μ επεσε κατω στο πατωμα με αποτελεσμα να εμφανιζει αρχικα καποιες κυκλικες κουκιδες και μετα να γινει ολομαυρο γυρω γυρω: http://i57.tinypic.com/25hi8mb.jpg Ποσο θα ειναι το κοστος επισκευης του πανω κατω ; Οχι οτι με ενδιαφερει απλος ρωταω. Αν αγορασεις απο eBay το ανταλλακτικο, με μια ματιά που έριξα κοστίζει γύρω στα $110..! Είναι σετ και κουμπώνει με φυσακι. Ειναι πολλή ακριβή η οθόνη , γιατι προφανώς ειναι πολύ καλής ποιότητας. Σκέψου ότι στο Lumia 640 που έχω κοστίζει 19€!! Σετ οθόνης με digitizer.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Καλησπέρα, αγόρασα σήμερα το κινητό καινούριο απο σκρουτζ και μου έκανε εντύπωση που ο φορτιστής είναι της microsoft. Έτσι είναι κανονικά; Κανονικά είναι. Πλέον δεν υπάρχει νοκια. Όλα Microsoft δεν γράφουν; Τηλ., μπαταρία κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Κανονικά είναι. Πλέον δεν υπάρχει νοκια. Όλα Microsoft δεν γράφουν; Τηλ., μπαταρία κτλ; Το τηλέφωνο το λογότυπο της νοκια έχει. Την μπαταρία ουτε καν την πρόσεξα. Τέλος πάντων απο απλή περιέργεια ρώτησα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Το τηλέφωνο είναι λογικό να γραφει Νοκια. Ο φορτιστής δεν εχει σημασία. Ίσως έχουν ενοποιήσει την παραγωγή και το Lumia 730 να βγαίνει ακομα απο την Nokia. Η Nokia υπάρχει. Άλλωστε νομίζω πάει για νέο smartphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Το τηλέφωνο παράγεται από τη Microsoft, και γι'αυτό οι φορτιστές και οι μπαταρίες γράφουν Microsoft επάνω. Απλά η εταιρεία επέλεξε να χρησιμοποιήσει το λογότυπο της Nokia πάνω στη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Δεν επέλεξε να χρησιμοποιεί απλά το όνομα. Το κινητό είναι της Nokia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Δεν επέλεξε να χρησιμοποιεί απλά το όνομα. Το κινητό είναι της Nokia. Η εξαγορά είχε ολοκληρωθεί κάτι μήνες πριν, η MS είχε το δικαίωμα χρήσης του ονόματος, η Nokia δεν μπορούσε και εξακολουθεί να μην μπορεί να παραγάγει κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts