Jump to content

Rallistas77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Rallistas77

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Rallistas77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα! Αντιμετωπίζω ένα πολύ ενοχλητικό πρόβλημα. Από χθες το απόγευμα το κινητό χτυπάει (ακούγεται ένας ήχος κλήσης-ringtone χωρίς να εμφανίζεται καμία ειδοποίηση. Κλείνω όλες τις ανοικτές εφαρμογές και πάλι ο ήχος συνεχίζεται. Κάνω επανεκκίνηση και σταματά. Τι πράμα είναι αυτό ρε παιδιά. Έχει τύχει σε κάποιον?
  2. Καλημέρα, ερχόμενος από WindowsPhone αντιμετωπίζω αρκετές δυσκολίες. Οι 2 σημαντικότερες είναι ότι δεν μπορώ να βρω χρωματικό διαχωρισμό στην επιλογή των 2 SIM ή του από ποια SIM είναι η εισερχόμενη κλήση. Επίσης πως αλλάζω θέμα ώστε να είναι ποιο ευδιάκριτα τα πάντα, τα οποία πνίγονται στο πολύ λευκό φόντο. Please Help.
  3. Καλή Χρονιά!!! Και που σε Άγιε Bill, ας σου πέσει σε μένα το Note5!!!
  4. Ο συγχρονισμός φαίνεται ότι γίνεται κάθε φορά που προκύπτει μια αλλαγή, αλλά στην πράξη δεν ενημερώνονται οι επαφές στο Outlook. Η ερώτηση είναι αν στο μενού των δικών σας συσκευών είναι έτσι ή έχει κάποιο πρόβλημα το δικό μου. Επίσης οι αλλαγές στις επαφές στα δικά σας lumia 730 εμφανίζονται κανονικά στο https://people.live.com/?
  5. Στην προσπάθεια επίλυσης του παραπάνω προβλήματος είμαι σε επαφή με το Microsoft Community. Ωστόσο παρατήρησα κάτι στο οποίο χρειάζομαι επειγόντως τη βοήθειά σας. Πάμε Επαφές->...->ρυθμίσεις->προσθήκη επαφών->Λογαριασμός Microsoft. Εδώ βλέπω κάτω από το Περιεχόμενο για συγχρονισμό μόνο Email. Δεν έχει επιλογή για επαφές κτλ. Αντίστοιχα στο λογαριασμό Google έχει επιλογή Email, Επαφές, Ημερολόγιο. Παρακαλώ βοηθήστε μήπως μόνο εγώ έχω αυτό το πρόβλημα και ίσως εδώ είναι η λύση του προβλήματος που με ταλανίζει. Ευχαριστώ!
  6. Καλησπέρα στην κοινότητα! Έχω το εξής πρόβλημα. Οι επαφές μου στο https://people.live.com δεν παραμένουν συνεχώς ενημερωμένες, με αποτέλεσμα οι νέες που προσθέτω και οι αλλαγές στις υπάρχουσες δεν εμφανίζονται. Έχετε ανάλογη εμπειρία? Γιατί έτσι κινδυνεύω να χάσω τις επαφές μου αν χάσω το τηλ. μου. ευχαριστώ.
  7. Κατέληξα να το πάρω όταν η τιμή είχε ανέβει στα ύψη και το πήρα από Κωτσόβολο με παζάρι στα 208€. Ευτυχώς γιατί η πρώτη συσκευή που πήρα έβγαλε πρόβλημα (έχανε το σήμα μετά από κάποια ώρα) και μου το αντικατέστησαν αμέσως. Κατά τα άλλα πετάει το κινητό!
  8. Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζεται το μέγιστο αριθμό επαφών που μπορώ να έχω στον κατάλογο επαφών. Αυτή τη στιγμή έχω ένα sybian και στις 1000 έχει γεμίσει. Σκέφτομαι να πάρω το 730.
  9. Καλή μου επιτυχία! Ευχαριστούμε για τις αλλεπάλληλες κληρώσεις!
×
×
  • Create New...