TheGuru Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Ένα review στο gsm/phonearena θα απαντούσε σε αυτά... αλλά για κάποιο λόγο δεν ασχολούνται Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Το ειδα χτες και εγω στο Mediamarkt. Δεν παρατηρησα καποιο ελατωμμα στην οθονη. Ισα ισα που φαινοταν πολυ φωτεινη και ολα απεικονιζονταν εξαιρετικα. Σε σχεση δηλαδη με το 930 μου πο το ειχα διπλα δεν ειδα κατι να με χαλασει. Τωρα για το lag. Το ζορισα λιγο ανοιγοντας εφαρμογες και κανοντας εναλλαγες μεταξυ τους και πηγαινοντας και στην οθονη αφετηριας. Εχω την εντυπωση οτι ηταν ενα μικρο-κλικ πιο αργο απο το 930. Αλλα εδω που τα λεμε τετοια lag εχει μεχρι και το iphone :p και ποσο μαλλον μια συσκευη 400 ευρω που θα πεσει σε λιγο καιρο κατω απο τα 300. Για εμενα αυτο που πρεπει να φτιαξουν ειναι οι χρονοι της καμερας. Εκει ποναιε το λειτουργικο. Μου αφησε πολυ καλη εντυπωση και σιγουρα η glance screen και η microsd ειναι στα συν σε σχεσημε το 930. Βεβαια η καμερα του ειναι κατωτερη απο το 930 κυριως στο θεμα του oversampling που δεν εχει και του ψηφιακου ζουμ σε σχεση με το lossless zoom του 930. Πιο ελαφρυ και λεπτο απο το 930, καθοταν καλυτερα στο χερι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Ένα review στο gsm/phonearena θα απαντούσε σε αυτά... αλλά για κάποιο λόγο δεν ασχολούνται Ελα ντε! Εδω εχουν κανει review σχεδον όλες τις νεες συσκευες που ανακοινώθηκαν στην IFA, εκτός από τις Nokia. Μέχρι και το Meizu ΜΧ4 θα βγάλει πιο σύντομα review απο το 830... :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Break your TV. Enter the unwired revolution. -Dexter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Την MS την έχουν ψιλοχ..... αυτοί εκεί πέρα. Αγαπημένος reviewer ο Michael Fisher του Pocketnow ο οποίος μάλιστα χρησιμοποιεί αρκετά τα windows phones και γενικότερα κάνει εξαιρετική δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Ακόμα δεν το έχει πάρει κανένας το 830 να μας πει την γνώμη του για το κινητό? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Να μας πει κι αν εχει ακουστικά το κουτί. Δεν βρισκω την τιμη στο skroutz Αλλο ενα review: http://www.winbeta.org/news/nokia-lumia-830-review-flagship-device-without-hefty-price Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Να μας πει κι αν εχει ακουστικά το κουτί. Δεν βρισκω την τιμη στο skroutz Αλλο ενα review: http://www.winbeta.org/news/nokia-lumia-830-review-flagship-device-without-hefty-price Ακουστικά δεν εχει στο κουτί. Ετσι τουλάχιστον ειδα σε ενα unboxing. Τωρα αν ειναι region depended δεν ξερω αλλα στην Ελλάδα γενικότερα δεν μας εχουν συνηθίσει και σε πολλά έξτρα μέσα στο κουτί ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Break your TV. Enter the unwired revolution. -Dexter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 για οποιον ενδιαφερεται Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 (edited) Να μας πει κι αν εχει ακουστικά το κουτί. Τοσο σημαντικό είναι πια τα cheap-@$$ ακουστικά που βάζουν !? :wacko: Edited October 26, 2014 by MIXOStsi Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Σαν ακουστικά για μουσική πιθσνόν να μην είναι σπουδαία. Αλλά σαν handsfree χρειάζονται. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Microsoft Lumia 830: A closer look at the new ‘affordable flagship' http://www.neowin.net/news/microsoft-lumia-830-a-closer-look-at-the-new-affordable-flagship Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_aris Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Την περιμένω αυτην την συσκευή περισσοτερο απο εναν χρόνο γι'αυτο και δεν πηρα το 925!...Σε πόσο καιρό πιστέυετε οτι θα πέσει η τιμη του κατω απο 300 στο skroutz?Η καμερα ειναι καλη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowdecoy Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Την περιμένω αυτην την συσκευή περισσοτερο απο εναν χρόνο γι'αυτο και δεν πηρα το 925!...Σε πόσο καιρό πιστέυετε οτι θα πέσει η τιμη του κατω απο 300 στο skroutz?Η καμερα ειναι καλη?? H εκτιμηση μου ειναι οτι κοντα στα χριστουγενα θα το εχουν αρκετοι στο σκρουτζ κατω απο 300. Στο bestprice το εχει ηδη καποιος με 299. Η καμερα ειναι καλη απο τα δειγματα που κυκλοφορουν, καλυτερη του 925. Παράθεση LG G8s Black Νικόλας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Η καμερα ειναι καλη απο τα δειγματα που κυκλοφορουν, καλυτερη του 925. wo, wo, wo. Hang on a sec. Για να συγκρίνουμε τις κάμερες θα πρέπει κ οι δύο συσκευές να φοράνε το ίδιο firmware... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Lumia 830 Video Review: The Best Windows Phone Yet http://www.microsoftproductreviews.com/windows-phone/lumia-830-video-review-best-windows-phone-yet/ Pros Gorgeous high quality design Great flexibility Phenomenal battery life Cons Noticeable performance drops in high-end games No HDR mode (coming soon) Price is high on some carriers Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Lumia 830 Video Review: The Best Windows Phone Yet http://www.microsoftproductreviews.com/windows-phone/lumia-830-video-review-best-windows-phone-yet/ Pros Gorgeous high quality design Great flexibility Phenomenal battery life Cons Noticeable performance drops in high-end games No HDR mode (coming soon) Price is high on some carriers Εντάξει νομίζω ο χαρακτηρισμός phenomenal είναι λίγο ενθουσιώδης. Από ότι έχω δεικαι στα άλλα reviews, η μπαταρια κρατα κατι περισσοτερο απο 1 μερα. Το phenomenal παει σε συσκευες οπως z3c και note 4. Γενικά είναι λίγο fanμποϊκό το review ή μου φαίνεται :p ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Break your TV. Enter the unwired revolution. -Dexter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridop Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 http://www.engadget.com/2014/11/02/lumia-830-review/ ΥΠΕΡ Solid aluminum frame Impressive, image-stabilized rear camera Good everyday performance ΚΑΤΑ Struggles in some games Merely average front camera Quirky white balance (though pending updates may improve things) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 (edited) Εντάξει νομίζω ο χαρακτηρισμός phenomenal είναι λίγο ενθουσιώδης. Από ότι έχω δεικαι στα άλλα reviews, η μπαταρια κρατα κατι περισσοτερο απο 1 μερα. Το phenomenal παει σε συσκευες οπως z3c και note 4. Γενικά είναι λίγο fanμποϊκό το review ή μου φαίνεται :p ? Νομίζω η ουσία μετράει και πως με το 735/830 η αυτονομία έχει βελτιωθεί σε σχέση με την μετριότητα όλων των άλλων Lumia συσκευών με εξαίρεση το 1520/1320. Ήταν η αχίλλειος πτέρνα για τη σειρά αυτή και μας προδιαθέτει θετικά και για μελλοντικές υλοποιήσεις. Πχ έναν διάδοχο του 930 με καλύτερη συμπεριφορά σε αυτό το τομέα. Edited November 3, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowdecoy Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Εντάξει νομίζω ο χαρακτηρισμός phenomenal είναι λίγο ενθουσιώδης. Από ότι έχω δεικαι στα άλλα reviews, η μπαταρια κρατα κατι περισσοτερο απο 1 μερα. Το phenomenal παει σε συσκευες οπως z3c και note 4. Γενικά είναι λίγο fanμποϊκό το review ή μου φαίνεται :p ? To phenomenal παει στην συγκριση με προηγουμενα lumia, oxi γενικα συσκευες. Οκ fanboy δεν λεω, αλλα το καναλι λεγεται MicrosoftProductReviews.com, παλι οχι γενικα mobile, και πολυ σωστα δεν αναφερθηκε ποτε σε android κλπ άλλα σαν συγκριση. Εμενα με προβληματισε η συγκριση με το 920 γιατι σε αλλο βιντεο περι , φαινεται καπως πιο αργο το 830. Παράθεση LG G8s Black Νικόλας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rhodion Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Είναι πιο αργό. Ακόμη και σήμερα το Basemark OS II γέρνει υπέρ του 925. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Ναι αν το δούμε από αυτήν την σκοπιά (σύγκρισης μεταξύ άλλων Lumia) τότε συμφωνώ και ευχομαι να έχουμε βελτίωση στο τομέα της μπαταρίας καθώς τα άλλα Lumia πονάνε εκει. Βέβαια το GSMArena πιθανόν θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση μόλις βγάλει το review. Bέβαια το phenomenal δεν μου ταιριάζει και πάλι αλλά ενταξει ας πούμε οτι ειναι matter of taste, για να το πω και ελληνικα :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Break your TV. Enter the unwired revolution. -Dexter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Έχετε το νου σας μέσα στην εβδομάδα περιμένουμε και review απο το GSMArena Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Break your TV. Enter the unwired revolution. -Dexter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamprxp Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Το κινητό δεν κάνει lag καθόλου από την Παρασκευή που το έχω. Η μπαταρία με μέτρια χρήση μου έβγαλε 1,5 μέρα κατά την πρώτη φόρτιση. Αγόρασα και ένα 630 για την γυναίκα μου. Έχω την εντύπωση πως οι μπαταρίες τους είναι πάνω κάτω το ίδιο εάν και είναι πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα. Πρώην κάτοχος android και ios το συμπέρασμα που βγάζω είναι πως τα windows είναι μπροστά και με στο μέλλον θα πάνε ακόμα πιο μπροστά. Η οθόνη έχει την αίσθηση του πλαστικού… όπως ακριβώς και στο ipad air μου. Η οθόνη σε σχέση με το note 2 ου είχα δεν με ενθουσίασε αλλά ούτε και με απογοήτευσε. Η αφή και η ομαλότητα κύλισης είναι χρόνια μπροστά από android . Το κουτί δεν έχει φυσικά hf. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowdecoy Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Παιξε κι αλλο και δωσε εντυπωσεις. Παντως για πρωην κατοχο android μου κανει εντυπωση που σου φαινονται "μπροστα" τα windows phone. Δεδομενου οτι δεν εχουν ουτε desktop, ουτε widgets οπως θα περιμενε κανεις απο windows, εν τουτης το android εχει. Καλοριζικο φιλε μου, να το χαρεις! :) Παράθεση LG G8s Black Νικόλας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Nokia Lumia 830 Smartphone Review http://www.notebookcheck.net/Nokia-Lumia-830-Smartphone-Review.129646.0.html Pro + High-quality materials and decent build + Good Wi-Fi range + Removable battery + Expandable storage + Decent camera + Wireless recharging + Good GPS receiver + Decent battery life + Miracast and DLNA + Useful, preloaded software + Bright screen with high color accuracy... Cons - ...that however has an increased black level - Strong IPS glow in flat viewing angles - Sluggish SoC - No ac Wi-Fi - No Cortana in Europe - Inferior speaker Shortcut What we like The Lumia 830 is very pleasant to hold, and makes a high-quality impression. Also, the configuration is quite good and convincing. What we'd like to see More power! The SoC is a bit sluggish, and could be swifter. What surprises us Microsoft needs quite some time to distribute key features like Cortana comprehensively. It could be a real added value at that. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts