Jump to content

_aris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    70
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About _aris

  • Ημ. Γέννησης Μάϊος 12

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

_aris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ανάβαθμισα και εγώ χθές το απόγευμα το lumia 830 σε windows 10 :) .Η αναβάθμιση κράτησε αρκετή ώρα , ιδίως το δεύτερο βήμα που ήταν η μεταφορά των αρχείων.Το νέο λειτουργικό έχει βελτιωθεί αισθητά με περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης και νέες δυνατότητες(όπως το ανανεωμένο κέντρο ειδοποιήσεων που περιέχει πλέον όλες τις ρυθμίσεις όπως bluetooth,cellular,φακό κλπ και δεν χρειάζεται να ανοίγεις όλο το μενού με τις ρυθμίσεις,νέο weather app,continuum κλπ κλπ) παρόλα αυτά έχω εντοπίσει κάποια bugs (όπως αυτά που ανέφερε ο johnphone για το αναβόσβημα της οθόνης και για τα εικονίδια) και επίσης κάποιες εφαρμογές όπως το fhotoroom κρασάρουν.Το κινητό έχει γίνει ελαφρώς πιο αργό και αυτό φαίνεται χρησιμοποιώντας εφαρμογές όπως το viber,που το ανοιγμα και το φόρτωμα των μηνυμάτων κρατάει περισσότερο απ ότι πριν και κάποιες φορές κολλάει.Αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου είναι η νέα γκαλλερί φωτογραφίων και επίσης το γεγονός ότι το εχει γίνει τόσο στενή σύνδεση με το onedrive ,σε σημείο ό,τι εφαρμογή και να ανοίξω να είναι έτοιμη να συγχρονιστεί χωρίς να έχω ζητήσει κάτι τέτοιο.Ένα μικρό πρόβλημα που προέκυψε και δεν γνωριζω πως μπορώ να το λύσω είναι πως μετά το update η γλώσσα της συσκευής άλλαξε σε ελληνικά ενώ πριν ήταν γαλλικά.Αλλάζοντας πάλι την γλώσσα σε γαλλικά , μερικές εφαρμογές όπως η γκαλερί και τα μηνύματα εμειναν στα ελληνικά ενώ όλα τα άλλα αλλαξαν.
  2. Τις εχω κατεβασει ολες αλλα δεν ειναι τοσο ικανοποιητικες..Μηπως γνωριζεις καποιες αλλες;Είχα διαβάσει στα windowscentral forums οτι μπορεις να δημιουργησεις τα effects της VSCO με το photoroom αλλα τελικα δεν μπορεσα να πετυχω το επιθυμητο αποτελεσμα :O
  3. Ένα μηνα μετα,οι εντυπωσεις μου απο το κινητο είναι άριστες!Η φωτογραφικη ειναι καταπληκτικη,το κινητο ειναι παρα πολυ γρηγορο και η μπαταρια μου εχει κρατησει μεχρι και 2 μερες (το βραδυ σε flight mode)!Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος,απλα πηρα το κινητο απο σκρουτζ και δεν μπορω να βρω που λεει την χωρα απο οπου προερχεται το κινητο!Αν ξερει καποιος ας πει πως το βρισκω :)
  4. Πειτε καμια καλη εφαρμογη επεξεργασιας φωτογραφιων (σαν VSCO) -εκτος απο το afterlight που κατεβηκε απο την πρωτη μερα- και καμια εφαρμογη σαν τη retrica του ios/android :)
  5. Την εχω κατεβασει αυτην την εφαρμογη που λες αλλα δεν μου την βγαζει στην glance...Επισης δεν μπορω να βρω το πληκτρολογιο με τα emoji..
  6. Αγορασα επιτέλους το lumia 830 :D :D :D ,αλλα εχω καποιες αποριες και θα ηθελα οι πιο εμπειροι απο windows phone να μου απαντησουν...Καταρχην,το κινητο μου εχει την denim αλλα στην glance screen δεν μπορω να προσθεσω τον καιρο...Δεν μου βγαζει την δυνατοτητα αυτην...Επισης πως μπορω να σβησω τις εφαρμογες onedriveκλπ που δεν τις θελω στο κινητο?Μια εφαρμογη που εβαζε στην οθονη κλειδωματος τον καιρο και καποιες αλλες πληροφοριες,θυμαστε πως την ελεγαν?Θα ηθελα να πω για το κινητο οτι ειναι πολυ καλο,δεν βρηκα καποιο μειωνεκτημα,βρηκα σχεδον ολες τις εφαρμογες που ηθελα αλλα καμερα ειναι λιγο απογοητευτικη στις νυχτερινες ληψεις,πολυ κουνημενες οι φωτο:O
  7. Την περιμένω αυτην την συσκευή περισσοτερο απο εναν χρόνο γι'αυτο και δεν πηρα το 925!...Σε πόσο καιρό πιστέυετε οτι θα πέσει η τιμη του κατω απο 300 στο skroutz?Η καμερα ειναι καλη??
  8. Βγήκε το afterlight για windows phone μπορείτε να το ψαξετε στο store.Ειναι μια αξιολογη εφαρμογη επεξεργασιας φωτογραφιων.
  9. Παιδιά,μπήπως ξέρετε πώς μπορώ να προσθέσω και άλλες εφαρμογές στις εφαρμογές ''διπλού παραθύρου''?Δηλαδή,θέλω στη μισή οθόνη να εχω το google translate και στην αλλη μισή κατι αλλο,αλλα δεν μπορω γιατι οταν παταω διπλο παραθυρο μου βγαζει μονο συγκεκριμενες εφαρμογες...:O Η μπαταρία δεν έστρωσε ακόμη,μέσα σε μια ώρα έχασε 30% με surfing στο internet...Επίσης παρατήρησα οτι ζεσταινεται αρκετα στο πισω μερος,εκει που ειναι τα κουμπια και η καμερα....
  10. Αφου θες αποκλειστικα sony,πάρε το sony xperia m2 ειναι το μοναδικο καινουριο σονυ σε αυτα τα λεφτα...
  11. Μετά από λίγες μέρες χρήσης του κινητού ήρθε η ώρα να γράψω και εγώ τις εντυπώσεις μου. Η συσκευή ειναι πολύ ποιοτική και ουτε που το καταλαβαινεις οτι ειναι πλαστικη.Η οθονη ειναι παρα πολύ καλή και το καινουριο ''λιτό'' ui μου αρεσε πολύ.Δεν ειχα (μεχρι στιγμης) ουτε shutdowns ουτε ιχνος lag(ισως μονο οταν ανοιγω το μενου αλλα δεν με ενοχλεί).Η καμερα ειναι φανταστική.Το autofocus γινεται σε κλασματα του δευτερολέπτου!Πραγματικα εντυπωσιαστηκα με την ποιοτητα των φωτογραφιων!Aπο το μονο που εχω παραπονο ειναι η μπαταρια(ολη μερα ανοιχτο wifi,surfing,video στο youtube,κλησεις κλπ) και βγαζει με το ζορι μια μερα.Κατα τα αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την συσκευη και θεωρω πως ειναι μια απο τις καλυτερες του 2014..
  12. Αν θες windows με σιγουρες αναβαθμισεις κλπ τοτε πανε στο lumia 630,αν θες android επειδη το εχεις συνηθισει σαν λειτουργικο κλπ τοτε πανε στο sony xperia m,παντως καλυτερο ειναι το lumia
  13. Lg g2 γιατι εχει καλύτερο επεξεργαστη,καλυτερη καμερα και η οθονη του ειναι ''κανονικη'' για smartphone(κατα τη γνωμη μου).Το z ultra εχει πολυ μεγαλη οθονη και δεν νομιζω να σε βολεψει..
  14. Xperia m,αν και λιγο παλιο αξιζει ακομη εναντι των υπολοιπων που σου δινουν.
×
×
  • Create New...