skiouros_54 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Καλημέρα σας. Θα ήθελα να σας κάνω μερικές ερωτήσεις. 1. Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες για το κινητό τηλέφωνο και είμαι έτοιμος για να το αγοράσω αλλά έχω κάποιους ενδοιασμούς, όχι για το τηλέφωνο, διότι έχω διαβάσει τόσα καλά λόγια, αλλά για τα υπόλοιπα. και εξηγούμαι. Είμαι ακόμη χρήστης του Nokia N8 και ψάχνω πρόγραμμα για να μεταφέρω τις επαφές μου, τις σημειώσεις μου, τα sms και τις διάφορες υποχρεώσεις μου από το ημερολόγιο, από το παλιό τηλέφωνο στο καινούργιο. Για τις επαφές είδα ότι μπορώ να τις μεταφέρω με το Sony PC Companion 2.1, αλλά για τα υπόλοιπα τι θα κάνω; 2. Θα ήθελα την βοήθεια σας, τι αξεσουάρ πρέπει να αγοράσω (θήκη, φορτιστή -μαγνητικό- και εάν πρέπει να του βάλω προστατευτική ζελατίνα εμπρός και πίσω ή Tempered Glass Screen Protector. Σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι καλή Καθαρά Δευτέρα να έχετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STARLET Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Καλησπέρα και από εμένα, μάλλον θα γίνω και εγώ κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού, θα ήθελα να ρωτήσω για το notification led, πόσα χρώματα ''αλλάζει'' και εάν ενημερώνει για όλες τις εφαρμογές πχ, viber, whatapp, e-mail κτλ κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Καλησπέρα και από εμένα, μάλλον θα γίνω και εγώ κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού, θα ήθελα να ρωτήσω για το notification led, πόσα χρώματα ''αλλάζει'' και εάν ενημερώνει για όλες τις εφαρμογές πχ, viber, whatapp, e-mail κτλ κτλ. Δεν έχει χρώματα που μπορείς να ορίσεις όπως π.χ. στην σειρά Μ. Μόνο λευκό είναι και σου δίνει την δυνατότητα για "ειδοποίηση εισερχόμενων ειδοποιήσεων"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Καλησπέρα και από εμένα, μάλλον θα γίνω και εγώ κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού, θα ήθελα να ρωτήσω για το notification led, πόσα χρώματα ''αλλάζει'' και εάν ενημερώνει για όλες τις εφαρμογές πχ, viber, whatapp, e-mail κτλ κτλ. Έχει όλα τα χρώματα κανονικά το Led που μπορείς να ρυθμίσεις μέσα από κάθε εφαρμογή fb, what's app κλπ, απλά είναι αρκετά μικρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 (edited) Έχει όλα τα χρώματα κανονικά το Led που μπορείς να ρυθμίσεις μέσα από κάθε εφαρμογή fb, what's app κλπ, απλά είναι αρκετά μικρό Μπορείς να δώσεις.ένα παράδειγμα γιατί δεν βλέπω να λέει πουθενά ότι αλλάζει το λευκό χρώμα του led (εκτός φυσικά από την περίπτωση χαμηλής μπαταρίας όπου γίνεται κόκκινο και πλήρους φόρτισης όπου γίνεται πράσινο).... Edited February 23, 2015 by JIMBOAthens Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Παιδια δοκιμαστε και τις πολλες εφατμογες στο store που αλλαζουν το χρωμα.. Παλια ειχα ασχοληθει με το blink και ειχα πολυ καλα αποτελεσματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Σε ποιο χρώμα το έχετε αγοράσει οι περισσότεροι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Μπορείς να δώσεις.ένα παράδειγμα γιατί δεν βλέπω να λέει πουθενά ότι αλλάζει το λευκό χρώμα του led (εκτός φυσικά από την περίπτωση χαμηλής μπαταρίας όπου γίνεται κόκκινο και πλήρους φόρτισης όπου γίνεται πράσινο).... Με επιφύλαξη για το αν είναι ίδιο με το Z3 που έχω, στο fb αναβοσβήνει μπλε, στο whats app το έχω βάλει μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής να είναι κίτρινο κ.ο.κ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Καλημέρα σας. Θα ήθελα να σας κάνω μερικές ερωτήσεις. 1. Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες για το κινητό τηλέφωνο και είμαι έτοιμος για να το αγοράσω αλλά έχω κάποιους ενδοιασμούς, όχι για το τηλέφωνο, διότι έχω διαβάσει τόσα καλά λόγια, αλλά για τα υπόλοιπα. και εξηγούμαι. Είμαι ακόμη χρήστης του Nokia N8 και ψάχνω πρόγραμμα για να μεταφέρω τις επαφές μου, τις σημειώσεις μου, τα sms και τις διάφορες υποχρεώσεις μου από το ημερολόγιο, από το παλιό τηλέφωνο στο καινούργιο. Για τις επαφές είδα ότι μπορώ να τις μεταφέρω με το Sony PC Companion 2.1, αλλά για τα υπόλοιπα τι θα κάνω; 2. Θα ήθελα την βοήθεια σας, τι αξεσουάρ πρέπει να αγοράσω (θήκη, φορτιστή -μαγνητικό- και εάν πρέπει να του βάλω προστατευτική ζελατίνα εμπρός και πίσω ή Tempered Glass Screen Protector. Σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι καλή Καθαρά Δευτέρα να έχετε. καλημερα φιλε μου, επειδη δε θυμαμαι να σου πω την αληθεια πως ηταν η μεταβαση απο Ν8 στο arc S οταν εκανα εγω τη μεταβαση, θυμαμαι οτι περασα επαφες μεσω outlook αν δεν κανω λαθος, οπως και τα ΣΜΣ. Τωρα δεν ξερω τι παιζει αλλα νομιζω οτι μονο ετσι μπορεις ολα. για σημειωσεις ειδικα θα σου ελεγα να χρησιμοποιησεις μια πολυ βολικη και πρακτικη εφαρμογη, το evernote που υπαρχει και στον υπολογιστη. Εγω το κατεβασα στο pc, τις εγγραψα ολες τις σημειωσεις απο pc με το χερι, που ηταν ευκολο αν γραφεις γρηγορα με πληκτρολογιο, και μετα συγχρονιστηκαν στο κινητο και στο ταμπλετ. Αξιζει η εφαρμογη 1ον γιατι μπορεις να κανεις βελτιωσεις στις σημειωσεις απο τον υπολογιστη και να περνανε στο κινητο και 2ον γιατι και να χαθει το κινητο οι σημειωσεις ειναι ηδη στο pc σου αφου αυτες συγχρονιζονται συνεχεια (εγω μαλιστα το εχω βαλει να συγχρονιζει πιο αραια για οικονομια στη μπαταρια). Τωρα τις επαφες, παρτες ενα back up στο Ν8 στην καρτα μνημης ή στην μνημη του κινητου πριν κανεις οποιονδηποτε συγχρονισμο μην τυχον γινει κανα μπερδεμα. Παντως αν τα περασεις ολα αυτα Outlook στα ριχνει στο κινητο μετα. Οσο για tempered, εγω της nillkin αλλα δε μαρεσει πολυ, και λεω να παραγγειλω ηδη ενα νεο σαν αυτο: http://www.ebay.com/itm/Ultimate-Shield-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-Sony-Xperia-Z3-Compact-/121461434939?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1c47aa6a3b ή ενα αλλο που ειχε προτεινει ενα παιδι εδω ή στο θεμα του Ζ3, δε θυμαμαι, αν ψαξεις μεχρι 10-15 σελιδες πισω και στα 2 νηματα θα το δεις, το συζηταμε σε 4-5 μηνυματα οτι αξιζει το συγκεκριμενο..Αλλα τωρα δεν προλαβαινω να το βρω. επισης καποια tempered εχουν στρογγυλεμενες ακρες οποτε κοιταξε το και αυτο αν θες, δηλαδη να μην κανει γωνια και το νιωθεις στο δαχτυλο να "γδερνει", ειναι δηλαδη προοδευτικο το σβησιμο προς τον ακρη του κινητου, αλλα δεν θυμαμαι πως το βλεπεις αυτο, ισως ειναι το "rounded edges Που γραφει στην περιγραφη το 1ο που σου εδωσα. το Nillkin δε στο δινω γιατι δε μαρεσε για το Ζ3c. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros_54 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ Nikos_Mpi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Καλησπερα σε ολα τα παιδια της παρεας...Μετα απο 2 χρονια αφησα την Ζετα μας και πηγα στην Ζετα 3 την μικρουλα :D Το πηρα στα 366 ευρο TIM branded δεν με χαλαει γιατι εχει μονο 2 προγραμματα μεσα της TIM.. Θελω 3 πραγματα απο εσας για αρχη! 1 Αν μπορω να βγαλω τα προγραμματα τα 2 αυτα χωρις να αλλαξω ρομ και αν κατα την γνωμη σας χρειάζεται 2 Θελω να μου πειτε αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να αλλαζει μονο του τα screensaver απο τις φωτος που εχουμε στο κινητο 3 Τις καλυτερες δυνατες ρυθμησεις για την καμερα την ημερα και για το βραδυ που μπορουμε να πετυχουμε! Σας ευχαριστω πολυ και καλως ηρθα στην παρεα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Καλησπερα σε ολα τα παιδια της παρεας...Μετα απο 2 χρονια αφησα την Ζετα μας και πηγα στην Ζετα 3 την μικρουλα :D Το πηρα στα 366 ευρο TIM branded δεν με χαλαει γιατι εχει μονο 2 προγραμματα μεσα της TIM.. Θελω 3 πραγματα απο εσας για αρχη! 1 Αν μπορω να βγαλω τα προγραμματα τα 2 αυτα χωρις να αλλαξω ρομ και αν κατα την γνωμη σας χρειάζεται 2 Θελω να μου πειτε αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να αλλαζει μονο του τα screensaver απο τις φωτος που εχουμε στο κινητο 3 Τις καλυτερες δυνατες ρυθμησεις για την καμερα την ημερα και για το βραδυ που μπορουμε να πετυχουμε! Σας ευχαριστω πολυ και καλως ηρθα στην παρεα! Για το 1, η λύση είναι εδώ: http://forum.xda-developers.com/z3-compact/general/list-stock-firmwares-d5803-d5833-t2906706 Το αν χρειάζεται είναι υποκειμενικό. Εμένα με ενοχλούσε η ύπαρξη τους και λόγω του διαφοροποιημένου firmware, κάθε φορά που κάποια εφαρμογή όπως το Walkman, έπαιρνε μια αναβάθμιση μετά δεν μπορούσα να μπω στις ρυθμίσεις των SMS. Ακούγεται κουλό αλλά μόλις πέρασα την ελληνική unbranded rom, διορθώθηκε και αυτό το κουλό, εκτός του ότι ξεφορτώθηκα τα σκουπίδια της Vodafone. Επίσης με την branded rom είχα πρόβλημα με τη λήψη και αποστολή MMS κάτι που επίσης διορθώθηκε με την "καθαρή". Εγώ θα σου πρότεινα να του βάλεις ένα καθαρό firmware, είναι εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Καλησπερα σε ολα τα παιδια της παρεας...Μετα απο 2 χρονια αφησα την Ζετα μας και πηγα στην Ζετα 3 την μικρουλα :D Το πηρα στα 366 ευρο TIM branded δεν με χαλαει γιατι εχει μονο 2 προγραμματα μεσα της TIM.. Θελω 3 πραγματα απο εσας για αρχη! 1 Αν μπορω να βγαλω τα προγραμματα τα 2 αυτα χωρις να αλλαξω ρομ και αν κατα την γνωμη σας χρειάζεται 2 Θελω να μου πειτε αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να αλλαζει μονο του τα screensaver απο τις φωτος που εχουμε στο κινητο 3 Τις καλυτερες δυνατες ρυθμησεις για την καμερα την ημερα και για το βραδυ που μπορουμε να πετυχουμε! Σας ευχαριστω πολυ και καλως ηρθα στην παρεα! Ο,τι μπορεις να βγαλεις το διαπιστωνεις μονος απο τις ρυθμισεις-εφαρμογες..εκει πας ειτε σε αυτες που εχουν κατεβει ειτε σε ολες, και τις απενεργοποιεις ή τις διαγραφεις..Αν δεν μπορεις θες root.. Κατα τα αλλα θα σου ελεγα να αλλαξεις ρομ, δεν ειναι κατι τρομερο, ουτε χανεις εγγυηση ουτε τιποτα. Και θες 5 λεπτα..ομως οι εφαρμογες δεν ενοχλουν και καπου ουτε νιωθει το κινητο, ειναι πολυ δυνατο. οσο για το 2. δεν εχω ασχοληθει αλλα σιγουρα υπαρχει εφαρμογη και ισως να το κανει και μονο του απο ρυθμισεις.. το 3ο ειναι σχετικο, αν δεν εχεις εμπειρια απο φωτογραφια απλα πρεπει να μαθεις τι κανει η καθε ρυθμιση και να παιξεις με αυτες.. το πιο ευκολο ειναι να κατεβαζεις λιγο το Iso οταν σε απογευματινες που το σηκωνει πολυ (σημαινει οτι δε θα βαζεις σταθεροποιητη φωτογραφιας γιατι στο παει στο auto το iso, πχ να παιζεις μεχρι 800 ή 400 ) ή Με την εκθεση ή με την εστιαση ή με τον χρονο κλειστρου αν κατεβασεις εφαρμογη οπως το camera FV. Γενικα δηλαδη πρεπει να εχεις στο μυαλο σου 2-3 πραγματα απο ρυθμισεις μηχανων για να τα φερεις εδω.. υπαρχουν παιδια που ξερουν πολλα και ελπιζω να γραψουν καποιο καλο αρθρο, εγω ασχολουμαι λιγο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 υπάρχει κάποιος τρόπος από το IMEI της συσκευής να βρούμε την χώρα προέλευσης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lightrom Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Ημουν έτοιμος να αγοράσω το sony z3 compact διότι για το μεγεθός του έχει καλά χαρακτηριστικά .Συνηθίζω να έχω το τηλ σε τσέπη ειδικά το καλοκαίρι , οπότε το μεγεθόσ του έμοιαζε μια χαρά . Μετά λέω ας ρίξω μια ματια στο δίκτυο προτού το πάρω και βρίσκω δεκαδες περιπτώσεις , όπου είτε η οθόνη είτε το πίσω μέρος έσπασε , χωρίς να φταίνε .Πολλοί απλά το χαν βάλει στη τσάπη , αλλοι καθώς το ακούμπησαν στο τραπέζι . Ξέρει κανένας εάν απλά ήταν ελατωματκες παρτίδες ή όντως υπάρχει πρόβλημα ? πάντως και μέχρι τώρα υπάρχουν παράπονα σωρηδόν , όπως φαίνεται και από τα κατωθι sites . Kάποτε λέγαμε καλορίζικο ...πρόσεξε μη σου πέσει , τώρα τι θα λέμε ? καλορίζικο πρόσεξε μη το βάλεις στη τσέπη ? https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z3-Compact/Z3-COMPACT-SCREEN-CRACKED-2-DAYS-AFTER-PURCHASE-DROPPED-FROM-A/td-p/845995 http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z3_compact-reviews-6538p3.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Σημερα αγορασα φορτιστη που εχει λειτουργια quickcharge 2.0 αλλα το κινητο το υποστηριζει μονο μεσω usb οχι απο το μαγνητικο.Δυστυχως. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Καλησπέρα παίδες! Φρέσκος κι εγώ στην παρέα. Σήμερα πήρα το Z3c σε μαύρο. Sealed το κουτί, και είχε μέσα μεμβράνη προστασίας και USB-OTG (!). Για μαγνητικό φορτιστή να προτιμήσω κάποιον συγκεκριμένο από eBay? Αν όχι, να προσέξω κάποια λεπτομέρεια διαλέγοντας από τους 100άδες που έχει; Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Παιδια SOS ειχα κανει στο Z μου back up στα sms μου με το back up sms restore καπως ετσι.. Τωρα που το εβαλα στο Z3 δεν μου βρησκει το αρχειο του back up...Μηπως το διεγραψα κατα λαθος..Αυτο σκεφτομαι..Μπορω να κανω κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Ημουν έτοιμος να αγοράσω το sony z3 compact διότι για το μεγεθός του έχει καλά χαρακτηριστικά .Συνηθίζω να έχω το τηλ σε τσέπη ειδικά το καλοκαίρι , οπότε το μεγεθόσ του έμοιαζε μια χαρά . Μετά λέω ας ρίξω μια ματια στο δίκτυο προτού το πάρω και βρίσκω δεκαδες περιπτώσεις , όπου είτε η οθόνη είτε το πίσω μέρος έσπασε , χωρίς να φταίνε .Πολλοί απλά το χαν βάλει στη τσάπη , αλλοι καθώς το ακούμπησαν στο τραπέζι . Ξέρει κανένας εάν απλά ήταν ελατωματκες παρτίδες ή όντως υπάρχει πρόβλημα ? πάντως και μέχρι τώρα υπάρχουν παράπονα σωρηδόν , όπως φαίνεται και από τα κατωθι sites . Kάποτε λέγαμε καλορίζικο ...πρόσεξε μη σου πέσει , τώρα τι θα λέμε ? καλορίζικο πρόσεξε μη το βάλεις στη τσέπη ? https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z3-Compact/Z3-COMPACT-SCREEN-CRACKED-2-DAYS-AFTER-PURCHASE-DROPPED-FROM-A/td-p/845995 http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z3_compact-reviews-6538p3.php Δεν γραφει οτι του εσπασε καθώς το ακούμπησαν στο τραπέζι, γραφει DROPPED FROM A STOOL ON VIBRATING - dropped from coffee table onto floor . Τελος παντων διαβασα λιγα ποστ στο talk.sonymobile.com ειναι και θεμα τυχης και σε τι εδαφος θα πεσει. Το δικο μου z3 μου εχει πεσει 2 φορες σε πλακακι απο ~30cm και 3 φορες σε μοκετα απο 1μ + και δεν εχει παθει τιποτα, μονο tempered glass σπαω :lol: Το gsmarena δεν μπηκα καν στον κοπο να διαβασω τι γραφουν, κινεζοι vs ιαπωνες: εκει εχουν κοντρα και μπαινουν και παρακινουν/τρολαρουν/πλαθουν ιστοριες για τον ''εχθρο''. Εδω στο myphone εχεις διαβασει για τετοια περιστατικα ? εγω θυμαμαι μονο ενα. Ψαξε και σε αλλα σοβαρα φορουμ να βρεις τετοια περιστατικα και εγω μαζι σου :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lightrom Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Δεν γραφει οτι του εσπασε καθώς το ακούμπησαν στο τραπέζι, γραφει DROPPED FROM A STOOL ON VIBRATING - dropped from coffee table onto floor . Τελος παντων διαβασα λιγα ποστ στο talk.sonymobile.com ειναι και θεμα τυχης και σε τι εδαφος θα πεσει. Το δικο μου z3 μου εχει πεσει 2 φορες σε πλακακι απο ~30cm και 3 φορες σε μοκετα απο 1μ + και δεν εχει παθει τιποτα, μονο tempered glass σπαω :lol: Το gsmarena δεν μπηκα καν στον κοπο να διαβασω τι γραφουν, κινεζοι vs ιαπωνες: εκει εχουν κοντρα και μπαινουν και παρακινουν/τρολαρουν/πλαθουν ιστοριες για τον ''εχθρο''. Εδω στο myphone εχεις διαβασει για τετοια περιστατικα ? εγω θυμαμαι μονο ενα. Ψαξε και σε αλλα σοβαρα φορουμ να βρεις τετοια περιστατικα και εγω μαζι σου :) Κάνε μια αναζήτηση στο google στον ιστό και στα βίντεο "sony z3 compact cracked" και θα καταλάβεις . θα σου βγάλει δεκάδες περιπτώσεις , όπως αλλος το χε στη πίσω τσέπη και κάθησε στο αυτοκινητο και έσπασε , άλλος βγήκε από το σπίτι και λόγω διαφορας θερμοκρασις έσπασε , αλλά οι ποιο πολλοί δεν κατάλαβαν για ποιο λόγο έσπασε .Απλά έσπασε , και σε άλλες χώρες τους καλύπτει η εγγύηση , σε αλλες όχι . Αυτοί εδώ αποκλείεται να καλύπτουν . Οπότε βάλτου ένα τεμπερ μπροστά ένα tempered πίσω ( nillkin ) , μια θήκη σηλικόνης , που δε νομίζω να το σώσουν και .... good luck . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tek_Killa Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Όλα ένα τζάμι είναι. Όλα εάν οι συνθήκες είναι ιδανικές και σε πάει ο νόμος του μέρφυ, θα σπάσουν. Οπως και να έχει, μεγάλη επιφάνεια από γυαλί αξιας εκατοντάδων ευρώ, εγώ δε βάζω στις τσέπες χωρίς να έχω το νου μου. Δεν πα να είναι και Γκοτζίλα γκλας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Ημουν έτοιμος να αγοράσω το sony z3 compact διότι για το μεγεθός του έχει καλά χαρακτηριστικά .Συνηθίζω να έχω το τηλ σε τσέπη ειδικά το καλοκαίρι , οπότε το μεγεθόσ του έμοιαζε μια χαρά . Μετά λέω ας ρίξω μια ματια στο δίκτυο προτού το πάρω και βρίσκω δεκαδες περιπτώσεις , όπου είτε η οθόνη είτε το πίσω μέρος έσπασε , χωρίς να φταίνε .Πολλοί απλά το χαν βάλει στη τσάπη , αλλοι καθώς το ακούμπησαν στο τραπέζι . Ξέρει κανένας εάν απλά ήταν ελατωματκες παρτίδες ή όντως υπάρχει πρόβλημα ? πάντως και μέχρι τώρα υπάρχουν παράπονα σωρηδόν , όπως φαίνεται και από τα κατωθι sites . Kάποτε λέγαμε καλορίζικο ...πρόσεξε μη σου πέσει , τώρα τι θα λέμε ? καλορίζικο πρόσεξε μη το βάλεις στη τσέπη ? https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z3-Compact/Z3-COMPACT-SCREEN-CRACKED-2-DAYS-AFTER-PURCHASE-DROPPED-FROM-A/td-p/845995 http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z3_compact-reviews-6538p3.php οπως τα λεει ο φιλος απο κατω ειναι: Όλα ένα τζάμι είναι. Όλα εάν οι συνθήκες είναι ιδανικές και σε πάει ο νόμος του μέρφυ, θα σπάσουν. Οπως και να έχει, μεγάλη επιφάνεια από γυαλί αξιας εκατοντάδων ευρώ, εγώ δε βάζω στις τσέπες χωρίς να έχω το νου μου. Δεν πα να είναι και Γκοτζίλα γκλας... Οταν εχεις ενα κινητο που δεν ειναι το 8310 να εχει 3 εκατοστα οθονη, μην περιμενεις να το εχεις στην κωλοτσεπη και να μην παθει ποτε τιποτα..μπορει να μην παθει, αλλα γυαλι ειναι, μπορει να πιεστει και να σπασει αν πιεστει. Και στην τελικη ρε παιδες, ας προσεχουμε λιγο τα πραγματα μας, δε νομιζω οτι το κινητο σπαει χωρις λογο..μονο με μεγαλη πιεση που ειναι στα ορια αντοχης ολων των κινητων.. Εγω στην τελικη τις 2-3 φορες που ξεχασα στην κωλοτσεπη κινητα, απο το Ζ μεχρι το Ζ1 και Ζ1c ποτε δεν επαθαν κατι, αλλα αυτο δε σημαινει πως σε αλλο κωλο θα αντεχαν.. Για μενα λοιπον αυτο δεν αξιζει καν να το σκεφτεσαι σαν αιτια να μην το παρεις γιατι ειναι θεμα απροσεξιας, ειναι σα να λες...ακουσα οτι αν μου πεσει κατω θα σπασει..δηλαδη τι περιμενουμε πια απο ενα τηλεφωνο με τοσο μεγαλες επιφανειες γυαλιων? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παίδες! Φρέσκος κι εγώ στην παρέα. Σήμερα πήρα το Z3c σε μαύρο. Sealed το κουτί, και είχε μέσα μεμβράνη προστασίας και USB-OTG (!). Για μαγνητικό φορτιστή να προτιμήσω κάποιον συγκεκριμένο από eBay? Αν όχι, να προσέξω κάποια λεπτομέρεια διαλέγοντας από τους 100άδες που έχει; απο που το πηρες και ειχε την μεμβρανη? ηταν branded? usb on the go εχουν ολα νομιζω..τουλαχιστον ετσι εχω καταλαβει μεχρι τωρα. Τελος, για φορτιστη, εννοεις βαση ή καλωδιο? θεωρητικα ο,τι και να παρεις δε θα σου δημιουργησει προβλημα, αφου δεν ειναι φορτιστες, απλα βασεις που συνδεεις το φορτιστη. Αλλα καλυτερα να παρεις το γνησιο για 20 ευρω νασαι σιγουρος οτι παταει σωστα πανω κτλ. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 (edited) Κάνε μια αναζήτηση στο google στον ιστό και στα βίντεο "sony z3 compact cracked" και θα καταλάβεις . θα σου βγάλει δεκάδες περιπτώσεις , όπως αλλος το χε στη πίσω τσέπη και κάθησε στο αυτοκινητο και έσπασε , άλλος βγήκε από το σπίτι και λόγω διαφορας θερμοκρασις έσπασε , αλλά οι ποιο πολλοί δεν κατάλαβαν για ποιο λόγο έσπασε .Απλά έσπασε , και σε άλλες χώρες τους καλύπτει η εγγύηση , σε αλλες όχι . Αυτοί εδώ αποκλείεται να καλύπτουν . Οπότε βάλτου ένα τεμπερ μπροστά ένα tempered πίσω ( nillkin ) , μια θήκη σηλικόνης , που δε νομίζω να το σώσουν και .... good luck . Αν θελει να βαζει το τηλεφωνο στην πισω τσεπη και να καθεται στο καθισμα στο αυτοκινητο ας παρει lg flex :lol: Με τη διαφορα θερμοκρασιας τα εχουμε διαβασει και για αλλα τηλεφωνα που εχουν πισω τζαμι. Nillkin δεν βαζω, προτιμω αλλες μαρκες. Εδω ραγιζουν παρμπριζ αυτοκινητου απο πετραδακι/χαλικακι το τζαμι στο κινητο δεν θα παθει τιποτα ? Ειναι πως θα πεσει και που θα πεσει. Θηκη στο z3 δεν βαζω με τιποτα. Edited February 25, 2015 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 (edited) Εγώ το μεγάλο το έχω πολλές φορές στην τσέπη τη μπροστινή και δεν παθαίνει τίποτα. Ποσο μάλλον το compact που είναι πολύ πιο άνετο και κάθεσαι και άνετα χωρίς άγχος. Στα καλά καθούμενα τίποτα δεν σπάει και να είμαστε προσεχτικοί και να φιλτράρουμε ότι διαβάζουμε στο ίντερνετ,διοτι είναι σύνηθες όσοι γράφουν να γράφουν μόνο αρνητικά και το πόνο τους σε περίπτωση αναποδιές. Και ούτε ξέρουμε τις πραγματικές συνθήκες σε αναποδιές. Το να βάζουν αρκετοί σάλτσα σε αυτά που γράφουν είναι συνηθισμένο έτσι ώστε να αποποιηθουν δικές τους ευθύνες οι παραλείψεις, οι εκτός των προβλεπόμενων συνθηκών χρήσης που ορίζει ο κατασκευαστής. Αν αγοράζαμε βάση αρνητικών θα έπρεπε να μείνουμε στα κινητά προ 10ετιας. Edited February 25, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 απο που το πηρες και ειχε την μεμβρανη? ηταν branded? usb on the go εχουν ολα νομιζω..τουλαχιστον ετσι εχω καταλαβει μεχρι τωρα. Τελος, για φορτιστη, εννοεις βαση ή καλωδιο? θεωρητικα ο,τι και να παρεις δε θα σου δημιουργησει προβλημα, αφου δεν ειναι φορτιστες, απλα βασεις που συνδεεις το φορτιστη. Αλλα καλυτερα να παρεις το γνησιο για 20 ευρω νασαι σιγουρος οτι παταει σωστα πανω κτλ. Το πήρα από Kaizershop στην ομόνοια. Ήταν unbranded. Όσο για το μαγνητικό, λέω για φορτιστή "usb σε μαγνητικό" (κάτι τέτοιο http://www.ebay.co.uk/itm/White-Magnetic-Connector-Power-Charger-USB-Cable-for-Sony-Xperia-Z3-Z3-Compact-/201238439201?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2edabee521). Για βάση δεν το σκέφτομαι καν, γιατί έχω ήδη παραγγείλει κάτι θήκες flip που δίνουν αρκετό πάχος και δεν θα στέκεται καν στο κενό :p Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts