Jump to content

skiouros_54

Members
  • Δημοσιεύσεις

    109
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About skiouros_54

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 25

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

skiouros_54's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας. να σας ρωτήσω, έχει έλθει σε κάποιον η αναβάθμιση σε 6 ? Σας ευχαριστώ πολύ.
  2. καλημέρα σας και καλή Κυριακή να έχετε. Αγόρασα πριν από τέσσερις μέρες, δεύτερο sony xreria Z3 compact, με την τελευταία έκδοση, την 5.1. Αφού έκανα κάποια update που ήθελε, πρόσεξα ότι δεν έχει την ταχεία κλήση επαφών, ενώ το πρώτο που έχω αγοράσει, έχει την ταχεία κλήση. Το πρώτο έχει ακόμη την έκδοση 4.4.4. Είναι λογικό αυτό, ή είναι κάποιο λάθος του λογισμικού; Και μια δεύτερη ερώτηση, πως μπορώ να κάνω downgrade στο λογισμικό, να κατέβει το τηλέφωνο στην έκδοση 4.4.4. ; Σας ευχαριστώ πολύ.
  3. καλημέρα σας. και πως παρακολουθούμε αυτές τις προσφορές από το Amazon ; σε ποια σελίδα πρέπει να μπαίνουμε; κεντρική ή κάπου αλλού; εάν θέλεις να ενημερώνεις. σε ευχαριστώ πολύ.
  4. εγώ δεν είχα τότε android. πριν από δύο μήνες αγόρασα το sony xperia z3 compact και ανάλογα κάποια εφαρμογή που θέλω έχω αγοράσει μερικές.
  5. Σε ευχαριστώ πολύ Alex. Μόνο τον ήχο για τα μηνύματα άλλαξα. Του ημερολογίου τον άφησα όπως τον είχα από πριν. Μια άλλη ερώτηση για το ημερολόγιο. Μπορούμε να βάλουμε υπενθύμιση, αλλά να μην χτυπάει, απλώς να την βλέπουμε ; μήπως υπάρχει αυτή η δυνατότητα σε κάποιο άλλο ημερολόγιο ; Ευχαριστώ πολύ.
  6. καλημέρα και καλή βδομάδα να έχετε. ήθελα να σας ρωτήσω το εξής : γίνεται να έχουμε διαφορετικό ήχο στα μηνύματα και άλλον ήχο στις υπενθυμίσεις του ημερολογίου, διότι έρχεται ένα μήνυμα και δεν ξέρω εάν είναι μήνυμα ή υπενθύμιση από το ημερολόγιο; Σας ευχαριστώ πολύ. ΥΓ. έχω την 4.4.4., το ημερολόγιο της Sony και το πρόγραμμα που έχει το τηλέφωνο για τα μηνύματα.
  7. Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά, σε όλους του forum εδώ. Καλά ακούσματα να έχουμε και καλά προγράμματα.
  8. εσείς έχετε προχωρήσει, περνάτε την lolipop τώρα, εγώ μέχρι τώρα πάλευα φλασσάρισμα. ευτυχώς μετά από τρεις βδομάδες, κατάφερα και την πέρασα. πέρασα πρώτα μια άλλη που είχε ανεβάσει κάποιος άλλος εδώ και ευτυχώς είχα κατεβάσει και του Νίκου (νάσαι καλά) την ROM και με αυτήν το έφτιαξα. κράτησα back up τις επαφές και τα υπόλοιπα. τώρα αρχίζω τις ερωτήσεις. όταν κάνεις back up, ξέρω ότι κάνεις και σε αρχεία, εδώ δεν γίνεται αυτό. μπορεί εσείς να ξέρετε κάποιο πρόγραμμα. εννοείτε ότι έχω το PC companion. και με τις επαφές, όταν τις έχεις <<πειραγμένες>> τι γίνεται; αφού έχει ένα πεδίο προσαρμοσμένη και μπορείς εκεί να γράψεις κάτι που δεν υπάρχει στα άλλα πεδία, γιατί δεν τα κάνει αυτά τα πεδία back up, αλλά τα αλλάζει ; υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να διατηρεί τις πειραγμένες επαφές; σας ευχαριστώ πολύ.
  9. έχω κάνει ότι λέει το post 1654, μέχρι και το 3, (επειδή έχω windows 8.1, έβαλα και το σχετικό αρχείο). μετά δεν ανοίγει με τίποτα.
  10. καλημέρα σας. τα είχα κάνει αυτά που λεει το post 1654, αλλά δεν ανοίγει <<κάντε κλικ στο σύμβολο με τον κεραυνό ("Flash device"), επιλέξτε "Flashmode" και κλικάρετε το "OK">>. γιαυτό σκέφτηκα το copy paste. ίσως κάτι δεν κάνω σωστά, αλλά δεν ξέρω τι. ελπίζω να μπορέσω να βρω και κάποια ακόμη βοήθεια. πάντως σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
  11. όχι, δεν έκανα τίποτα άλλο. την έβαλα με δεξί κλικ και αποστολή στο τηλέφωνο. πρέπει να κάνω και άλλο πράγμα και πως γίνεται αυτό ;
  12. γεια σας και πάλι. ακόμη παιδεύομαι με την Rom του Νίκου που είχε ανεβάσει εδώ. αφού την κατέβασα και την έστειλα στο κινητό, ακόμη οι χαρακτήρες είναι στους εβδομήντα. πρέπει να την βάλω σε κάποιο φάκελλο στην μνήμη του τηλεφώνου ή στην κάρτα μνήμης; και σε ποιόν φάκελλο πρέπει να μπει; ευχαριστώ πολύ.
  13. θα ήθελα να σας ρωτήσω πως θα κάνω το root. έχω μπερδευτεί. τα έχω παίξει κοινώς. κατέβασα την rom του Νίκου και μετά τι κάνω; δεν ανοίγει με τίποτα. κατέβασα και το flashtool. τι κάνω τώρα; κάποιος έγραψε ότι έκανε πέντε λεπτά. έχω κάνει πέντε ώρες και ακόμη τίποτα. σας ευχαριστώ πολύ. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- άλλη μια ερώτηση, αυτό που έγραψε ο φίλος τι είναι; που είναι στο τηλέφωνο; με ενδιαφέρει πάρα πολύ για να κάνω την μεταφορά των επαφών, sms κλπ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ εγκατέστησα το MyPhoneExplorer και προσπαθώ τόση ώρα να το ενεργοποιήσω, αλλά τίποτα. μου γράφει <<αποτυχία σύνδεσης. καμία συνδεδεμένη συσκευή USB>>. Δεν είναι η μέρα μου σήμερα. Όλα ανάποδα μου πάνε.
  14. καλημέρα σας. έχω το Nokia N8 (είμαι λίγο απαρχαιωμένος) και έχω πάρει το Sony z3 compact. Πως θα περάσω τις επαφές, sms, τις καταχωρήσεις του ημερολογίου και τις σημειώσεις μου; Με το outlook, δεν έχω κάνει τίποτα και δεν θέλω να προσπαθήσω. Σας ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...