Jump to content

STARLET

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About STARLET

  • Ημ. Γέννησης 06/03/1977

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

STARLET's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. STARLET

    LG G7

    Καλησπέρα στην παρέα, η συσκευή υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση? Εάν ναι, την χρησιμοποιεί κάνεις?
  2. Καλησπέρα και από εμένα, μάλλον θα γίνω και εγώ κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού, θα ήθελα να ρωτήσω για το notification led, πόσα χρώματα ''αλλάζει'' και εάν ενημερώνει για όλες τις εφαρμογές πχ, viber, whatapp, e-mail κτλ κτλ.
  3. Καλησπέρα, μια ερώτηση, αγορασμένο Μ απο σκρουτζ, στα sms έχει 160 χαρακτήρες στα αγγλικά, στα ελληνικά μόνο 60. Διορθώνεται κάπως ή κατεβάζουμε άλλη εφαρμογή πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gosms ?
  4. Γεια σας, είπα να δοκιμάσω το P770 σαν δεύτερη συσκευή, πιο πολύ βασικά να υπάρχει ενα τηλέφωνο ρεζέρβα. Το παρήγγειλα απο minideals (118 ευρώ/γκρι χρώμα) στις 3/10 (δεν γνώριζα οτι είχαν 7 μέρες αργία), έβγαλαν tracking number στις 6/10 και παρέλαβα στις 22/10 με singapore post. Η πρώτη εντύπωση καλή,φαίνεται καλο κατασκευασμένο.Φοβερή η υφή του καπακίου, λίγο βαρίδι (σε σχέση με το galaxy sii) αλλά σε αυτό μάλλον φταίει η μεγάλη μπαταρία. Είχε τοποθετηθεί ήδη ζελατίνα και το ήθελα rootαρισμένο (έχω μαύρα μεσάνυχτα), φυσικά δεν κατάλαβα τη διαφορά :lol: Δώρο είχε 1 ζελατίνα και μια άσπρη πλαστίκη (ελεεινή θα έλεγα) θήκη η οποία ''χαλάει'' το κινητό. Όσα δοκίμασα δούλεψαν καλά, bluetooth handsfree,wi fi, gps (gps status), play store, συγχρονισμός με gmail, φωτογράφικη σε σκοτεινό όχι σαν το sii (ξέρω δεν είναι δίκαιη η σύγκριση). Κάποια στιγμή θα το κάνω (για λίγο) κύριο τηλέφωνο να έχω ολοκληρωμένη άποψη.
  5. Ερώτηση, όταν είσαι στις επαφές,ανάλογα πως θα σύρεις το δαχτυλό σου ''δεξιά'', θα προχωρήσει σε κλήση ,''αριστερά'' σε μήνυμα. Ξέρει κανείς πως βγαίνει?
  6. Έχετε δίκιο,δεν έχει αλλάξει τίποτα. Είχα σημειώσει πριν το στείλω όλα τα στοιχεία απο το ''πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο'' και είναι ακριβώς το ίδια.(4.0.3 etc etc) Τώρα πέφτει δούλεμα ή η Samsung νομίζει οτι διόρθωσε το πρόβλημα?:wacko: Μια παρατήρηση, με φωτεινότητα στο μέγιστο και ξετικαρισμένο το αυτόματο,όταν ανοίγω το ''internet'' πέφτει η φωτεινότητα,το κάνει και σε κάποιον άλλο. Κεντρική σελίδα έχω το google.
  7. Κατάφερα να πάω το sii για επισκευή λόγω του SOD. Λογικά μέχρι τη Παρασκευή θα το έχω πάρει πίσω. Ο τεχνικός με ενημέρωσε οτι μέχρι πριν 2 εβδομάδες άλλαζαν πλακέτα, τώρα αλλάζουν λογισμικό. Τώρα ποιά έκδοση άγνωστο. Τώρα εξυπηρετούμε με ενα note i, το οποίο είναι το ίδιο αντιεργονομικό τηλέφωνο με το Sii αλλά με μεγαλύτερη οθόνη. Έχει πάντως καλύτερο ήχο.
  8. Δεν ξέρω εαν έχει αναφερθεί ξανά,απο τη στιγμή που ενεργοποίησα το ''εξοικονόμηση ενέργειας'' αραίωσε πολύ το φαινόμενο. Έχει σβήσει (SOD) μόνο μια φορά μετα απο 160+ ώρες συνεχούς λειτουργίας. Η επόμενη κίνηση να βρω συσκευή αντικατάστασης για να το στείλω για επισκευή μιας που πήρα και κωδικό πελάτη απο τη Samsung:lol: Με 4.0.3,χωρίς πειραγμένο λογισμικό.
  9. Καλησπέρα και καλή χρονιά, πιθανόν να είμαι αλλός ενας που ''σβήνει'' το κινητό. Το έχω σχεδόν 1μήνα+ και ανάλογα τα κέφια του ''σβήνει'', 2 φόρες σε μισή ώρα ή κάθε 2 με 3 ημέρες. Στην αρχή, υπέθετα απο κακή επαφή μπαταρίας, το κακό ήταν οτι τελικά κόλλαγε και έπρεπε να βγάλω μπαταρία. Η πραγματικότητα είναι οτι μένει στο δίκτυο, αλλά οθόνη,μεγάφωνο είναι νεκρά,όπως και το bluetooth*. Την ώρα που παθαίνει το κοκο μπλόκο,εαν καλέσεις ακούς τον τόνο κλήσης κανονικά:dizzy: Φίλος που το έχει μου είπε να μην πατάω (γρήγορα) 2 φορές το κεντρικό κουμπί , γιατί απο sleep θέλει λίγο χρόνο για να έρθει στα ''ίσια'' του. Το δοκίμασα και αυτό αλλά τζίφος. Η συσκευή , είναι GTI9100 με 4.0.3 και δεν έχει ''πειραχτεί''. Κρίμα να έχει τόσο ηλίθιο πρόβλημα και δεν ξέρω εαν πρέπει να το γαργαλήσω ή να το παω για εγγύηση. *Οταν έχει κολλήσει και καλώ απο άλλο τηλέφωνο πατάω το κουμπί του bluetooth μπας και ανοίξει το τηλέφωνο.
×
×
  • Create New...