Jump to content

Sony Xperia Z3 Compact

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα το z1c και μου το αντικατεστησαν με z3c.Συσκευασια μου έστειλαν την πρώτη του ζ1 αλλά με καινούργιο κατά τα λεγόμενα τους το ζ3.Το παρέλαβα Οκτώβριο και το καρτέλακι γράφει ότι κατασκευαστήκε Αύγουστο του ίδιου έτους.Ηταν κατηγορηματικοι για νέα 2έτη εγγύηση στο ζ3.

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό ήταν σίγουρα καινούριο, από τις ημερομηνίες και μόνο είναι φανερό. Αν είχαμε κάποια εμπειρία από από κάποιον που του έγινε αντικατάσταση με επισκευασμένο θα μας λυνόταν η απορία...

Sent from my XT1562

Μήπως o συγκεκριμένος νόμος μπορεί να έχει εφαρμογή μόνο στην περίπτωση που πάρεις καινούρια συσκευή, και η refurbished είναι "παραθυράκι" για να αποφύγουν την παροχή έξτρα εγγύησης;

Sent from my XT1562

Οπως διαβασες, δεν υπαρχει καμια εξαιρεση. Για οποια εταιρια δεν συμμοφωνεται, μια καταγγελια στο συνηγορο του καταναλωτη, πιστευω οτι θα τη σωφρονισει.

Απλα, ο κοσμος δεν γνωριζει τα δικαιωματα του. Εκει πατουν και κανουν οτι κανουν. Καλο ειναι λοιπον να ρωτατε κανεναν δικηγορο, δεν θα γινουμε και κλεφτες :p

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Δυστυχως μονο αδιαβροχο δεν ειναι τελικα.το θεμα ειναι τωρα τι γινεται.ξερει κανεις εαν πρεπει να το αναγνωρισει η sony μεσα στην εγγυησης

----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μήπως είσαι σε λάθος θέμα; εδώ το κινητό είναι αδιάβροχο και...δεν ανοίγει για να στεγνώσει καλύτερα...

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δυστυχως μονο αδιαβροχο δεν ειναι τελικα.το θεμα ειναι τωρα τι γινεται.ξερει κανεις εαν πρεπει να το αναγνωρισει η sony μεσα στην εγγυησης

Είχα το z1c και μου το αντικατεστησαν με z3c.Συσκευασια μου έστειλαν την πρώτη του ζ1 αλλά με καινούργιο κατά τα λεγόμενα τους το ζ3.Το παρέλαβα Οκτώβριο και το καρτέλακι γράφει ότι κατασκευαστήκε Αύγουστο του ίδιου έτους.Ηταν κατηγορηματικοι για νέα 2έτη εγγύηση στο ζ3.

Παντως εγω ξερω οτι σε αντικαταστασεις δινουν 6 μηνες, ακομα και αν σου δωσουν καινουρια συσκευη, ποτε δεν δινουν την αρχικη εγγυηση. Εκτος αν εσυ εχεις παραπανω εγγυηση, πχ αν ειχες 1 μηνα ακομα, θα παρεις 6, αν ειχες 1 χρονο, θα παρεις 1 χρονο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Πιστεύω ότι εξαρτάται από που πήρε νερό. Αν για παράδειγμα τα καλύμματα των υποδοχών δεν είχαν κλείσει καλά ή έχουν φθαρεί και δεν είναι στεγανά πλέον, και μπήκε από εκεί το νερό ίσως δεν είναι καλό και σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Αν όμως μπήκε από αλλού, χωρίς να έχει κάποιο άλλο πρόβλημα η συσκευή, ίσως πρόκειται για αστοχία και μπορείς να διεκδικήσεις επισκευή στα πλαίσια της εγγύησης.

Sent from my XT1562

Πιστεύω ότι εξαρτάται από που πήρε νερό. Αν για παράδειγμα τα καλύμματα των υποδοχών δεν είχαν κλείσει καλά ή έχουν φθαρεί και δεν είναι στεγανά πλέον, και μπήκε από εκεί το νερό ίσως δεν είναι καλό και σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Αν όμως μπήκε από αλλού, χωρίς να έχει κάποιο άλλο πρόβλημα η συσκευή, ίσως πρόκειται για αστοχία και μπορείς να διεκδικήσεις επισκευή στα πλαίσια της εγγύησης.

Sent from my XT1562

ετσι ακριβως, αυτο το διαπιστωνουν στο σερβις, και αναλογως σου απαντανε.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Tο ζ1 το είχα 8 μήνες,άρα είχε 16 μήνες ακόμη εγγύηση.Κα το ξαναλέω,απο την σονυ επεμεναν για 2 έτη εγγύηση.

Όταν μου αντικατέστησαν για δεύτερη φορά το Z3, το καρτελάκι όντως είχε ημερομηνία max 1 μήνα πριν το παραλάβω... Δεν λέει και πολλά όμως αυτό! Σε ένα επισκευασμένο τηλέφωνο, μπορεί να έχει αλλαχτεί η πλακέτα και η μπαταρία, ή σε άλλα η οθόνη και το περίβλημα. Η αλήθεια είναι ότι φαίνονται σαν καινούρια..

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Μου ξεκόλησε η οθόνη ή καλύτερα όλη η πρόσοψη. Στη Θεσσαλονίκη που το στέλνουμε;

Googleαρα και βρήκα για Θεσσ/νίκη επίσημους αντιπροσώπους.

Εδώ

Και εδώ.

Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να το στείλεις στην Arvato γιατί, απόσο ξέρω, είναι η μόνη που κάνει στεγανοποίηση. Πάρε ένα τηλ να τους ρωτήσεις και αν υπάρχει κάποια αντίστοιχη στη συμπρωτεύουσα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Googleαρα και βρήκα για Θεσσ/νίκη επίσημους αντιπροσώπους.

Εδώ

Και εδώ.

Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να το στείλεις στην Arvato γιατί, απόσο ξέρω, είναι η μόνη που κάνει στεγανοποίηση. Πάρε ένα τηλ να τους ρωτήσεις και αν υπάρχει κάποια αντίστοιχη στη συμπρωτεύουσα.

Thanks, αυτούς ήξερα και από παλιότερα (εποχές Neo V). Το κακό είναι ότι δε δίνουν συσκευή αντικατάστασης και θα πάρει μέρες απ' ότι φαντάζομαι.

Καλησπέρα, σήμερα το απόγευμα μου ήρθε μια νεα ενημέρωση η οποία φέρνει ξανά το το "stamina mode " επίσης έχουν αλλάξει και μερικά εικονίδια. Δεν έχω προσέξει κάτι άλλο μέχρι στιγμής. είμαι με την Nordic

• Administrators
Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να το στείλεις στην Arvato γιατί, απόσο ξέρω, είναι η μόνη που κάνει στεγανοποίηση.

...και η Omnitech ως το έτερο επίσημο service της Sony.

Modpic.gif

Καλησπέρα, σήμερα το απόγευμα μου ήρθε μια νεα ενημέρωση η οποία φέρνει ξανά το το "stamina mode " επίσης έχουν αλλάξει και μερικά εικονίδια. Δεν έχω προσέξει κάτι άλλο μέχρι στιγμής. είμαι με την Nordic

και εμένα μου ήρθε επίσης με την nordic

θα δούμε αν βελτιωθεί η μπαταρία!

Καλησπερα παιδες,το κινητο μου ειναι της 31ης εβδομαδας του 2015(το γραφει στο καρτελακι στην υποδοχη της σιμ),εγω το πηρα απο αντικατασταση στις 12/10/2015,στις ρυθμισεις στην υποστηριξη γραφει οτι η εγγυηση ισχυει μεχρι τις 27/01/2017.Για τσεκαρετε και τα δικα σας να δουμε τι παιζει.

Καλησπερα και χρονια πολλα.Επικοινωνησα με την SONY και με διαβεβαιωσαν οτι η εγγυηση ειναι 2 χρονια απο την στιγμη που εγινε η αντικατασταση και να αγνοησω αυτο που γραφει στην υποστηριξη.Και κατι ακομη,η μπαταρια εχει και αυτη 2 χρονια εγγυηση καθοτι ειναι μη αποσπωμενη και ετσι αποτελει εξαρτημα του κινητου.Νομιζω οτι σε θεματα εγγυησης και υποστηριξης η SONY δινει ρεσιταλ.Μπραβο στην Sony.

Εγώ πηγα πριν από λίγο στην Αρβατο για το γνωστο θέμα με το ξεκολλημα της οθόνης . Η κοπέλα που το πήρε μου λέει ότι μάλλον θα χρεωθεί γιατί έχει κάποια χτυπήματα το κινητο . Όντως έχει ενα ράγισμα το γυαλι από πίσω και ενα πολύ μικρο χτυπηματάκι πάνω μπροστά όχι όμως στην οθόνη . Φυσικά της είπα να το προχωρήσει και έτσι και μου πουν για χρέωση θα τους πάρει... Και κυρίως την Sony.

Εγώ πηγα πριν από λίγο στην Αρβατο για το γνωστο θέμα με το ξεκολλημα της οθόνης . Η κοπέλα που το πήρε μου λέει ότι μάλλον θα χρεωθεί γιατί έχει κάποια χτυπήματα το κινητο . Όντως έχει ενα ράγισμα το γυαλι από πίσω και ενα πολύ μικρο χτυπηματάκι πάνω μπροστά όχι όμως στην οθόνη . Φυσικά της είπα να το προχωρήσει και έτσι και μου πουν για χρέωση θα τους πάρει... Και κυρίως την Sony.

Δυστυχώς έτσι είναι, αν έχει σοβαρό χτύπημα το βγάζουν εκτός εγγύησης

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Δυστυχώς έτσι είναι, αν έχει σοβαρό χτύπημα το βγάζουν εκτός εγγύησης

Δεν ειναι απιθανο το ξεκολλημα της οθονης να προηλθε απο πτωσεις παντως.

Ετσι κανουν ολοι παιδια,αν δουν χτυπημα καληνυχτα η εγγυηση.Γι αυτο παντα θηκες και τεμπερεντ γκλας.Βεβαια ετσι μεγαλωνει σε διαστασεις το κινητο αλλα δεν γινεται αλλιως.Παντως υπαρχει θεμα με το ξεκολλημα των προσοψεων στη σονυ,βλεπω πολλα περιστατικα.

Ετσι κανουν ολοι παιδια,αν δουν χτυπημα καληνυχτα η εγγυηση.Γι αυτο παντα θηκες και τεμπερεντ γκλας.Βεβαια ετσι μεγαλωνει σε διαστασεις το κινητο αλλα δεν γινεται αλλιως.Παντως υπαρχει θεμα με το ξεκολλημα των προσοψεων στη σονυ,βλεπω πολλα περιστατικα.

Μονο στα Ζ3. Το δικο μου βεβαια στους 6 μηνες που το ειχα, δεν ειχε προβλημα. Αλλα δεν μου ειχε πεσει κιολας.

Έμενα σε άλλο θέμα service μου είπαν θα μπει σε υγρό για τεστ στεγανοποίησεις αν περάσει το τεστ θα χάσεις την εγγύηση από το χτύπημα αν δεν περάσει το τεστ πάλι χάνεις την εγγύηση βγάζεις άκρη?? Σου έχει μέσα στην εγγύηση ένα <<κακή χρήση>> και δεν καλύπτει και σου το λένε όποτε δεν θέλουν να πληρώσουν...

----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

πως την πέρασες ΟΤΑ?? την κατέβασα 3 φορές ΟΤΑ και μετά την επανεκκίνηση μου έβγαλε ότι απέτυχε. είμαι με ρουτ λες να φταίει αυτό?

• The title was changed to Sony Xperia Z3 Compact