PP6210 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Για δώσε μας τα φώτα σου, υπάρχει εξοικονόμηση ενέργειας που λέει ο Νίκος ή μόνο το Doze; στο μενού-μπαταρία έχει battery optimization και battery saver (το μενού το έχω στα Αγγλικά). Τα saver κλείνει δεδομένα και σε προειδοποιεί οτι δεν θα έχει ειδοποιήσεις κτλ, το ρύθμισα για αυτόματη ενεργοποίηση μετά το 15%. Το battery optimization είναι προενεργοπιημένο για όλες τις εφαρμογές εκτός του anonymous usage stats και φυσικά του google play services, που στη δική μου περίπτωση τρώει την περισσότερη μπαταρία μετά την οθόνη... σήμερα, με λιγότερη χρήση απο χτες, 100% στις 10 με 45% στις 21.00, screen 23%, google services 19%, android os 9%. απο αύριο που γυρίζω στα γνώριμα πεδία κάλυψης δικτύου θα έχω σίγουρα πιο αντικειμενική εικόνα, μέχρι τότε συνιστώ απλά αναμονή σε όσους προβληματίζονται για την διάρκεια μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Ρε παιδιά καί εξοικονόμηση έχει και βελτιστοποιηση η 6αρα. Διαβάστε τι λέω. Ότι με εξοικονόμηση είναι όπως πριν με το stamina. Δηλαδή στη 5αρα. Δεν είπα ότι έχει stamina η 6 . Πάντως η μάνα μου με 3G ανοιχτό και αρκετή χρήση whatsapp και κάμερα βλέπω ότι το έχει 3 μέρες αφορτιστο και είναι στο 50%. Δεν έχει fb αλλά κι πριν τέτοιους χρόνους έβλεπα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Δεν υπάρχει άλλη λύση λοιπόν το φορτίζω το βράδυ με την 5.1.1 το δουλεύω, κρατάω στατιστικά και θα περάσω την MM και θα το τεστάρω. Εφαρμογές έχω λίγες και σταθερές εδώ και χρόνια που χρησιμοποιώ οπότε κάποιο συμπέρασμα θα βγάλω για την μπαταρία. Με τα δυο παραπάνω μηνύματα των παιδιών κατάλαβα και τι παίζει με την “εξοικονόμηση” μπαταρίας. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Δεν υπάρχει άλλη λύση λοιπόν το φορτίζω το βράδυ με την 5.1.1 το δουλεύω, κρατάω στατιστικά και θα περάσω την MM και θα το τεστάρω. Εφαρμογές έχω λίγες και σταθερές εδώ και χρόνια που χρησιμοποιώ οπότε κάποιο συμπέρασμα θα βγάλω για την μπαταρία. Με τα δυο παραπάνω μηνύματα των παιδιών κατάλαβα και τι παίζει με την “εξοικονόμηση” μπαταρίας. για μενα αν κανεις καθαρη εγκατασταση και στησεις σωστα την εξοικονομηση και την βελτιστοποιηση πιστευω οτι δε θα δεις διαφορα με 5.1.1 ΠΡοσεξε ομως γιατι στην μπαταρια, στην χρηση εχει 2 ρυθμισεις, και εξοικονομηση και βελτιστοποιηση, πρεπει και στις 2 να βαλεις εξαιρεση τις εφαρμογες που θες, αλλιως δε θα λαμβανεις μηνυματα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Εγώ που του έχω βάλει το concept software, δεν θα πρέπει να παρω λογικά το update OTA? Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 3, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Εγώ που του έχω βάλει το concept software, δεν θα πρέπει να παρω λογικά το update OTA? Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι, αν εχεις βάλει την concept edition δεν θα σου έρθει OTA η νέα επίσημη marshmallow. Αν σου αρέσει περισσότερο το stock android χωρίς το bloatware της Sony μένεις όπως είσαι. Δεν είσαι ευχαριστημένος με την concept marshmallow; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Ναι, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ειδικά τον stock dialer τον προτιμώ με χίλια, μονο το ράδιο αναζήτησα μια φορά και μου έλειψε.. Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haHa Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 για μενα αν κανεις καθαρη εγκατασταση και στησεις σωστα την εξοικονομηση και την βελτιστοποιηση πιστευω οτι δε θα δεις διαφορα με 5.1.1 ΠΡοσεξε ομως γιατι στην μπαταρια, στην χρηση εχει 2 ρυθμισεις, και εξοικονομηση και βελτιστοποιηση, πρεπει και στις 2 να βαλεις εξαιρεση τις εφαρμογες που θες, αλλιως δε θα λαμβανεις μηνυματα. Στην βελτιστοποιηση δεν χρειαζεται να βαλεις καμμια εξαιρεση(εκτος απο το google play services που ειναι εκει απο default) και θα ερχονται κανονικα τα notifications. Ειναι το λεγομενο Doze που εχει το Marshmallow 6.0 και ειναι εξαιρετικο , γιατι βελτιωνει την αυτονομια χωρις να επηρεαζει στο ελαχιστο την λειτουργια του κινητου(δεν κλεινει το background sync, δεν μπλοκαρονται notifications ωστε να πρεπει να μπαινεις στην εφαρμογη για να ερθουν κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Στην βελτιστοποιηση δεν χρειαζεται να βαλεις καμμια εξαιρεση(εκτος απο το google play services που ειναι εκει απο default) και θα ερχονται κανονικα τα notifications. Ειναι το λεγομενο Doze που εχει το Marshmallow 6.0 και ειναι εξαιρετικο , γιατι βελτιωνει την αυτονομια χωρις να επηρεαζει στο ελαχιστο την λειτουργια του κινητου(δεν κλεινει το background sync, δεν μπλοκαρονται notifications ωστε να πρεπει να μπαινεις στην εφαρμογη για να ερθουν κλπ). εισαι σιγουρος οτι δε θα σου αργουν τα μηνυματα στο viber ή στο whatsapp αν δεν τα βαλεις ? Διοτι πχ το FB αν εχεις ανοιχτη την εξοικονομηση, δεν κανει ανανεωση και μαλιστα σου λεει οτι δεν εχει προσβαση στα δεδομενα..και για να ανανεωθει πρεπει να κλεισεις εξοικονομηση, να κλεισεις εφαρμογη (οχι απλα να βγεις), και να την ξανα ανοιξεις, για να κανει refresh. Αν ομως στην βελτιστοποιηση τη βαλεις στις εξαιρεσεις, τοτε κανει κανονικα, παντα..ειτε με ανοιχτη εξοικονομηση ειτε οχι. Επισης στην εξοικονομηση δεν την εχει για παντα ή ποτε κτλ.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 εισαι σιγουρος οτι δε θα σου αργουν τα μηνυματα στο viber ή στο whatsapp αν δεν τα βαλεις ? Διοτι πχ το FB αν εχεις ανοιχτη την εξοικονομηση, δεν κανει ανανεωση και μαλιστα σου λεει οτι δεν εχει προσβαση στα δεδομενα..και για να ανανεωθει πρεπει να κλεισεις εξοικονομηση, να κλεισεις εφαρμογη (οχι απλα να βγεις), και να την ξανα ανοιξεις, για να κανει refresh. Αν ομως στην βελτιστοποιηση τη βαλεις στις εξαιρεσεις, τοτε κανει κανονικα, παντα..ειτε με ανοιχτη εξοικονομηση ειτε οχι. Επισης στην εξοικονομηση δεν την εχει για παντα ή ποτε κτλ.. Και στο whatsapp δεν έρχονται ειδοποιήσεις. Έπρεπε να μπω στην εφαρμογή για να έρθουν, μέχρι που το έβαλα στις εξαιρέσεις και έστρωσε. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Και στο whatsapp δεν έρχονται ειδοποιήσεις. Έπρεπε να μπω στην εφαρμογή για να έρθουν, μέχρι που το έβαλα στις εξαιρέσεις και έστρωσε. Φίλε, εμένα στο Ζ5 μου έρχονται κανονικά, χωρίς να έχω καμία εφαρμογή στις εξαιρέσεις. Δεν ξέρω τι παίζει... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Φίλε, εμένα στο Ζ5 μου έρχονται κανονικά, χωρίς να έχω καμία εφαρμογή στις εξαιρέσεις. Δεν ξέρω τι παίζει... Σε Z5c έγινε αυτό που έγραψα. Και άσε τα φίλε κτλ, δε σε θεωρώ φίλο μου. Όλο λόγια για καφέδες είσαι. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Σε Z5c έγινε αυτό που έγραψα. Και άσε τα φίλε κτλ, δε σε θεωρώ φίλο μου. Όλο λόγια για καφέδες είσαι. Το πήγες σέρβις ή ακόμα.? θέλεις και καφέ με τα χρέπια (sorry xperia εννοούσα) :lol::lol::lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Σε Z5c έγινε αυτό που έγραψα. Και άσε τα φίλε κτλ, δε σε θεωρώ φίλο μου. Όλο λόγια για καφέδες είσαι. Το πήγες σέρβις ή ακόμα.? θέλεις και καφέ με τα χρέπια (sorry xperia εννοούσα) :lol::lol::lol: χαχαχα, καιλες.. Γιαννη, μηπως δεν εχεις ανοιχτη εξοικονομηση και ο Τασος την εχει? Αλλιως δε νομιζω οτι εξηγειται, μαλλον σου εχουν ερθει νωριτερα και δεν εχει χτυπησει :p:lol: Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 χαχαχα, καιλες.. Γιαννη, μηπως δεν εχεις ανοιχτη εξοικονομηση και ο Τασος την εχει? Αλλιως δε νομιζω οτι εξηγειται, μαλλον σου εχουν ερθει νωριτερα και δεν εχει χτυπησει :p:lol: Ποιά εξοικονόμηση? αυτή που μπορείς να βάλεις όταν η μπαταρία πάει στο 15% ? (φιλικά όλα τα παραπάνω, μην παρεξηγηθούμε :) ). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Ποιά εξοικονόμηση? αυτή που μπορείς να βάλεις όταν η μπαταρία πάει στο 15% ? (φιλικά όλα τα παραπάνω, μην παρεξηγηθούμε :) ). ναι ρε,μπαινει και στο 100%... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 ναι ρε,μπαινει και στο 100%... ΟΚ. Όχι, το έχω μόνιμα στο off. Όλες οι εφαρμογές (όσες γίνονται δηλαδή) είναι βελτιστοποιημένες. Ειδοποιήσεις έχω κανονικά, από τα πάντα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 ΟΚ. Όχι, το έχω μόνιμα στο off. Όλες οι εφαρμογές (όσες γίνονται δηλαδή) είναι βελτιστοποιημένες. Ειδοποιήσεις έχω κανονικά, από τα πάντα. Απλα με την εξοικονομηση και τις εξαιρεσεις πιστευω κερδιζεις, σα να ειχες το greenify, ακριβως το ιδιο κανει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haHa Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 (edited) Στην βελτιστοποιηση δεν χρειαζεται να βαλεις καμμια εξαιρεση(εκτος απο το google play services που ειναι εκει απο default) και θα ερχονται κανονικα τα notifications. Ειναι το λεγομενο Doze που εχει το Marshmallow 6.0 και ειναι εξαιρετικο , γιατι βελτιωνει την αυτονομια χωρις να επηρεαζει στο ελαχιστο την λειτουργια του κινητου(δεν κλεινει το background sync, δεν μπλοκαρονται notifications ωστε να πρεπει να μπαινεις στην εφαρμογη για να ερθουν κλπ). εισαι σιγουρος οτι δε θα σου αργουν τα μηνυματα στο viber ή στο whatsapp αν δεν τα βαλεις ? Διοτι πχ το FB αν εχεις ανοιχτη την εξοικονομηση, δεν κανει ανανεωση και μαλιστα σου λεει οτι δεν εχει προσβαση στα δεδομενα..και για να ανανεωθει πρεπει να κλεισεις εξοικονομηση, να κλεισεις εφαρμογη (οχι απλα να βγεις), και να την ξανα ανοιξεις, για να κανει refresh. Αν ομως στην βελτιστοποιηση τη βαλεις στις εξαιρεσεις, τοτε κανει κανονικα, παντα..ειτε με ανοιχτη εξοικονομηση ειτε οχι. Επισης στην εξοικονομηση δεν την εχει για παντα ή ποτε κτλ.. Και στο whatsapp δεν έρχονται ειδοποιήσεις. Έπρεπε να μπω στην εφαρμογή για να έρθουν, μέχρι που το έβαλα στις εξαιρέσεις και έστρωσε. Mιλησα για την βελτιστοποιηση, που ειναι ουσιαστικα το Doze του Marshmallow 6.0. Με εξοικονομηση και αλλα feature που περιοριζουν το κινητο δεν ασχολουμαι, δεν θελω να το νταντευω και να το ρυθμιζω. Το καλο λοιπον με τη βελτιστοποιηση ειναι οτι δεν θελει καμμια ρυθμιση, καμμια εξαιρεση, κανενα νταντεμα, δουλευει οπως ειναι default και βοηθαει στην αυτονομια. Edited May 5, 2016 by haHa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Mιλησα για την βελτιστοποιηση, που ειναι ουσιαστικα το Doze του Marshmallow 6.0. Με εξοικονομηση και αλλα feature που περιοριζουν το κινητο δεν ασχολουμαι, δεν θελω να το νταντευω και να το ρυθμιζω. Το καλο λοιπον με τη βελτιστοποιηση ειναι οτι δεν θελει καμμια ρυθμιση, καμμια εξαιρεση, κανενα νταντεμα, δουλευει οπως ειναι default και βοηθαει στην αυτονομια. Σωστός, αυτό λέω και εγώ! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Αξιζει στην προσφορα απο Γερμανο στα 299; Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Δεν θέλεις να δώσεις 40 ευρώ παραπάνω για το z5compact ? To z3 δεν το είχα αλλά 40 ευρώ διαφορά για το καινούργιο μοντέλο νομίζω τα αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Αξιζει στην προσφορα απο Γερμανο στα 299; Tο Z3 Compact έχει τη καλύτερη μπαταρία που υπάρχει σε κινητό, έχει λιγότερη υπερθέρμανση και στέκει ακόμα καλά για κινητό του 2014. Αλλά σε ολα τα υπόλοιπα π.χ. οθόνη, κάμερα, ποιότητα μουσικής, επεξεργαστή είναι καλύτερο το Ζ5 Compact. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 6, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, στα χρήματα που δίνεις τώρα και για τις δύο συσκευές... πας για το καινούργιο μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Έχω ελληνικό z3 compact not branded αλλά ακόμη δεν έχω πάρει αναβάθμιση σε marshmallow. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts