kostas_kanal0011 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Τελικά πάλι κλίνω για αγορά προς sony z3c... Δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά για κινητό ξανά. Όλα φαίνονται Τέλεια και πραγματικά δεν του λείπει κάτι . Απλώς θέλω να μου πει κάποιος αν αγνωρίζει με την καινούργια αναβάθμισή Android 6 αν έγινε προσπάθεια για βελτίωση της κάμερας ! και βελτίωση ενώ ποιότητα φωτογραφιών . Όχι καινούργια χαρακτριστικά . Ευχαριστώ πολύ . Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Ένα μάγκας μπορεί να μου πει πως να κρατήσω αντίγραφο της 5.1.1. Τώρα που είναι προ των πυλών η 6 θέλω να κάνω hard reset το κινητό και να κρατήσω καθαρό αντίγραφο της 5.1.1 που έχω, ώστε αν βάλω την 6 και μου κάνει νούμερα να γυρίσω στην παλιά. Κατεβάζεις το Flashtool, ανοίγεις το XperiFirm και εκεί στην αριστερή λίστα βρίσκεις τον τύπο του κινητού σου και τον κλικάρεις. Στο δεξί παράθυρο βρίσκεις την έκδοση της χώρας που θέλεις και την κατεβάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Κατεβάζεις το Flashtool, ανοίγεις το XperiFirm και εκεί στην αριστερή λίστα βρίσκεις τον τύπο του κινητού σου και τον κλικάρεις. Στο δεξί παράθυρο βρίσκεις την έκδοση της χώρας που θέλεις και την κατεβάζεις. Είσαι μάγκας. Από που τα κατεβάζουμε αυτά ; Το αντίστροφο μπορεί να γίνει πχ να κάνω hard reset το κινητό και να σώσω την καθαρή 5.1.1 που θα έχει αντί να ψάχνω έκδοση χώρας κτλ. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Δεν έχει διαφορά... Στάλθηκε από το XT1562 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Είσαι μάγκας. Από που τα κατεβάζουμε αυτά ; Το αντίστροφο μπορεί να γίνει πχ να κάνω hard reset το κινητό και να σώσω την καθαρή 5.1.1 που θα έχει αντί να ψάχνω έκδοση χώρας κτλ. Για το Flashtool, http://www.flashtool.net. Δεν έχει νόημα να μπλέκεις με τον άλλο τρόπο αφού έτσι κι αλλιώς θα χρειαστείς το Flashtool για να την περάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Ευχαριστώ παιδιά. Να δούμε τι ψάρια πιάνει και η 6 αν και τώρα είναι τέλειο το κινητό. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Δεν έχει διαφορά... Στάλθηκε από το XT1562 μου Εννοείς η κάμερα ; Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Όχι, στο προηγούμενο μήνυμα από το δικό μου απαντώ, που ρωτάει αν συμφέρει να κάνει factory reset στην 5.1.1 και να την κάνει backup. Πράγμα που, δεν ξέρω και αν γίνεται, αλλά θα είναι το ίδιο με το να κατεβάσει το λογισμικό που φοράει. Στάλθηκε από το XT1562 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Χαχα ! α Ρε παιδιά αυτή η Sony με την κάμερα .... Ενώ έχει τελειο αισθητήρα που τον φοράνε πάνω από τα μισά flagship κινητα.. Ακόμα δεν τα κατάφερε να τον αξιοποιήσει πλήρως. ενώ άλλα κινητά με τον ίδιο αισθητήρα βγάζουνε πολύ καλύτερες φωτογραφίες .. Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis543 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Ας το ξαναπούμε για άλλη μιά φορά για να το εμπεδώσουμε. Και αυτό το μήνυμα ας μπει κάτω από κάθε επίσημο θέμα Sony συσκευής εδώ. Η Sony είναι η μόνη από τις "μεγάλες" της κινητής τηλεφωνίας, η οποία διαθέτει πανίσχυρο και προσοδοφόρο τμήμα compact και dslr φωτογραφικών μηχανών. Είναι η μόνη εταιρία που έχει τη δυνατότητα να δώσει το απόλυτο φωτογραφικό τηλέφωνο. ΔΕΝ το κάνει όμως σκόπιμα. Διότι θα περιοριστούν τα έσοδα από τις φωτογραφικές μηχανές. Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα. Όχι. Βάλτε τη λογική σας, σε συνάρτηση με τους νόμους της αγοράς, να δουλέψει και θα καταλάβετε... Παράθεση Η εμπειρία μου στο συγκεκριμένο χώρο μου λέει το εξής: Χρησιμοποιώντας εφαρμογές του τύπου Greenify, Clean Master ως επίσης και αντί-ιικές στη φορητή συσκευή σου, είναι σα να προσλαμβάνεις έναν παιδόφιλο babysitter να προσέχει τα παιδιά σου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 (edited) Αυτό που λες φίλε μου εκ πρώτης ακοής ακούγεται λογικό. Προσωπικά δεν πιστεύω να ισχύει όμως κάτι τέτοιο. θα ίσχυε κάτι τέτοιο κυρίως τα flagship sony τηλέφωνα βγάζαν ισάξιες βραδυνές φωτογραφίες με τα άλλα εξίσου ακριβά τηλέφωνα άλλων εταιριών...και αν ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες εταιρείες κινητών τηλεφώνων έκαναν το ίδιο Για να προωθήσουν και τις ψηφιακές τους μηχανές . Ίσα ίσα οι περισσότεροι πλέον λόγω του ότι θέλουν να έχουνε μόνο ένα smartphone και όχι ψηφιακές μηχανές κλπ.. Πλέον ψάχνουνε Ένα flagship τηλέφωνο για να τα έχουν όλα. και δεν νομίζω ότι τιμάει ιδιαίτερα την Sony να γράφονται επανειλημμένως αρνητικά reviews για φωτογραφίες τραβηγμένες το βράδυ. ίσα ίσα όταν ο αγοραστής διαβάζει αρνητικά reviews για ένα κινητό ακριβό , η λογική του λέει πάει αμέσως σε άλλη μάρκα είτε πρόκειται για κινητό είτε για ψηφιακή μηχανή.. Και ειλικρινά πιστεύω αυτό το μικρό σχετικά κομμάτι ανθρώπων που ασχολείται επαγγελματικά με την φωτογραφία , γνωρίζει τι ψηφιακές μηχανές θα αγοράσει , και επίσης δεν νομίζω ποτέ να βασιζόταν έστω και στο καλύτερο flagship κινητό τηλέφωνο για επαγγελματική του χρήση! Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 11, 2016 by kostas_kanal0011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 (edited) Ας το ξαναπούμε για άλλη μιά φορά για να το εμπεδώσουμε. Και αυτό το μήνυμα ας μπει κάτω από κάθε επίσημο θέμα Sony συσκευής εδώ. Η Sony είναι η μόνη από τις "μεγάλες" της κινητής τηλεφωνίας, η οποία διαθέτει πανίσχυρο και προσοδοφόρο τμήμα compact και dslr φωτογραφικών μηχανών. Είναι η μόνη εταιρία που έχει τη δυνατότητα να δώσει το απόλυτο φωτογραφικό τηλέφωνο. ΔΕΝ το κάνει όμως σκόπιμα. Διότι θα περιοριστούν τα έσοδα από τις φωτογραφικές μηχανές. Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα. Όχι. Βάλτε τη λογική σας, σε συνάρτηση με τους νόμους της αγοράς, να δουλέψει και θα καταλάβετε... αυτο που λες ειναι μια δικη σου θεωρια που δεν εχει καμια λογικη βαση. Προφανως πιστευεις οτι η σονυ δεν πουλαει κινητα επειδη πουλαει ψηφιακες, γιατι αυτο λες. Αρα λοιπον, μας λες οτι προτιμαει να μην πουλαει οπως πουλαει η apple ή η samsung γιατι πουλαει τοοοοσες ψηφιακες που θα καλυπταν το κερδος που θα προεκυπτε απο αυτες τις πωλησεις. Επομενως ενα κινητο σονυ ανταγωνιζεται μια ψηφιακη σονυ και οχι ενα αλλο κινητο μιας αλλης μαρκας..... Προσωπικα το θεωρω τουλαχιστον ανοητο σαν σκεπτικο. Edited April 11, 2016 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 ακόμη κι αν είναι έτσι όπως λέει ο φίλος παραπάνω, δεν της ζητάει κανείς να βγάλει το τελειότερο φωτογραφικό κινητό επιπέδου ..dslr, αλλά τουλάχιστον αυτό που θα κοίταγε στα μάτια τον ανταγωνισμό , γιατί τώρα που δεν υπάρχει αξιόλογο σόνι κινητό γι αυτην την δουλειά, κοιτάμε να πάρουμε κορυφαία κάμερα σόνι για να το αντικαταστήσουμε? όχι είναι η απάντηση καλύτερο φωτογραφικό κινητό ψάχνουμε και φυσικά άλλης εταιρίας Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 (edited) Καλα συγκρίνετε τωρα τους τεραστιους αισθητήρες και φακους στις φωτογραφικές μηχανες με τα κινητά τηλέφωνα. Αυτο ειναι εντελως ακυρο και δεν υπαρχει σύγκριση. Οι φωτογραφικές ειναι εργαλεία οχι αστεια. Και στα κινητα αν βγαζoυν η Samsung & LG καλυτερες φωτο το βραδυ ειναι γιατι χρησιμοποιούν μεγαλυτερο διάφραγμα, αλλα σε συνθήκες ημερας οι φωτογραφίες της Sony ειναι πολυ καλύτερες . Η μονη λυση για τις βραδυνες στη Sony ειναι να χρησιμοποιείτε νυχτερινά σκηνικά που χαμηλωνουν τη ταχυτητα κλειστρου αλλα χρειάζονται πολυ σταθερά χερια. Αλλα οπως και να ναι το 90% των φωτογραφιών μου το βγαζω ειναι τη μέρα και δεν εχω πρόβλημα. Επισης μη ξεχνετε οτι το Z5 εχει αισθητηρα imx300 ενω η Samsung imx260 και αυτο φαίνεται στην αποτύπωση των χρωμάτων σε καλο φωτισμό. Οποτε δεν ισχυει η αποψη οτι δεν βαζει τις τελευταιες τεχνολογίες στα κινητά της. Απλα οι Κορεατες με τα μεγαλυτερα διαφράγματα και τις point & shoot δυνατότητες κανουν πιο εύκολη τη ζωη οσων θελουν να τραβουν στο αυτόματο ειδικα τη νυχτα. Edited April 11, 2016 by joe-4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 (edited) Δεν ξέρω ρε παιδιά έχω μπερδευτεί. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο Motorola moto X play. Δεν ξέρω ποιο να αγοράσω . Σε αυτό όλα είναι θετικά εκτός από τις βραδινές λήψεις . Και δεν ξέρω πόσο άσχημες είναι αυτές . Με την έννοια δηλαδή αν απλώς είναι αποδεκτές ή αν έχουν πολύ θόρυβο.. Και κάτι άλλο . Να το κάνω κιτ κατ η lollipop? Ποια από τις δύο έχει καλύτερη κάμερα ; Επίσης βλέπω στο xda κατι mods. Αυτά κάνουν δουλειά ή μπα; Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 11, 2016 by kostas_kanal0011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Δεν ξέρω ρε παιδιά έχω μπερδευτεί. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο Motorola moto X play. Δεν ξέρω ποιο να αγοράσω . Σε αυτό όλα είναι θετικά εκτός από τις βραδινές λήψεις . Και δεν ξέρω πόσο άσχημες είναι αυτές . Με την έννοια δηλαδή αν απλώς είναι αποδεκτές ή αν έχουν πολύ θόρυβο.. Και κάτι άλλο . Να το κάνω κιτ κατ η lollipop? Ποια από τις δύο έχει καλύτερη κάμερα ; Επίσης βλέπω στο xda κατι mods. Αυτά κάνουν δουλειά ή μπα; Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλύτερα άνοιξε ένα θέμα στην ενότητα των διαξιφισμών. ;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Εγώ έμεινα με την κιτ κατ από τη μέρα της αγοράς (Ζ3 κομπακτ), σκέφτομαι να προχωρήσω στην αναβάθμιση άλλα πως θα μου την κάνει? θα παει στην 5 και μετά στην 6? και λογικά με κάθε πακέτο που θα λαμβάνει θα πρέπει να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 12, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Εγώ έμεινα με την κιτ κατ από τη μέρα της αγοράς (Ζ3 κομπακτ), σκέφτομαι να προχωρήσω στην αναβάθμιση άλλα πως θα μου την κάνει? θα παει στην 5 και μετά στην 6? και λογικά με κάθε πακέτο που θα λαμβάνει θα πρέπει να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Βάλτο να αναβαθμιστεί και ξέρει αυτό τι να κάνει. ;) Δεν είναι απαραίτητο αλλά ενδείκνυται η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά από major update. Αυτό θα το κρίνεις εσύ αν δεις lags ή δυσλειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Βάλτο να αναβαθμιστεί και ξέρει αυτό τι να κάνει. ;) Δεν είναι απαραίτητο αλλά ενδείκνυται η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά από major update. Αυτό θα το κρίνεις εσύ αν δεις lags ή δυσλειτουργία. Δηλαδη φιλε athanaso77 να.κανουμε ΟΤΑ οπως ειναι το κινητο την αναβαθμιση και αν δουμε δυσλειτουργιες τοτε να κανουμε επαναφορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Δηλαδη φιλε athanaso77 να.κανουμε ΟΤΑ οπως ειναι το κινητο την αναβαθμιση και αν δουμε δυσλειτουργιες τοτε να κανουμε επαναφορα; Μου θύμισες λίγο Λάμψη... :D Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Καλησπέρα, έχει δοκιμάσει κανείς το firmware us? Σε σύγκριση με το ελληνικό έχουν διαφορά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Μου θύμισες λίγο Λάμψη... :D Σου θυμισα λιγο Λαμψη?Εισαι σιγουρος οτι σου θυμισα Λαμψη?Καταλαβαινεις τι λες τωρα?Σου θυμισα Λαμψη.Δεν το πιστευω οτι σου θυμισα Λαμψη.Ναι οντως ετσι ειναι,σου θυμισα Λαμψη.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Βάλτο να αναβαθμιστεί και ξέρει αυτό τι να κάνει. ;) Δεν είναι απαραίτητο αλλά ενδείκνυται η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά από major update. Αυτό θα το κρίνεις εσύ αν δεις lags ή δυσλειτουργία. Δηλαδη φιλε athanaso77 να.κανουμε ΟΤΑ οπως ειναι το κινητο την αναβαθμιση και αν δουμε δυσλειτουργιες τοτε να κανουμε επαναφορα; Μου θύμισες λίγο Λάμψη... :D Σου θυμισα λιγο Λαμψη?Εισαι σιγουρος οτι σου θυμισα Λαμψη?Καταλαβαινεις τι λες τωρα?Σου θυμισα Λαμψη.Δεν το πιστευω οτι σου θυμισα Λαμψη.Ναι οντως ετσι ειναι,σου θυμισα Λαμψη.:lol: Με ολο το σεβασμο σας εβγαλα στο πλατο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6664379#post6664379 :lol: Βλεπω οτι εχετε χιουμορ οποτε δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα που εβαλα τα ποστ σας εκει. Ο αγαπητος Super Moderator πιστευω να μην με κανει ban και :cry: Φυσικα μπορει ελευθερα να διαγραψει το ποστ μου χωρις καμια ειδοποιηση :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Καλό είναι το γέλιο γιατί στα Forums πέφτει πολύ γκρίνια τελευταία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 13, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Ο αγαπητος Super Moderator πιστευω να μην με κανει ban και :cry: Φυσικα μπορει ελευθερα να διαγραψει το ποστ μου χωρις καμια ειδοποιηση :) Δεν τίθεται θέμα, εκεί που το πήγες μια χαρά είναι. Το χιούμορ είναι χιούμορ, πως να το κάνουμε... :) Εδώ όμως, ας συνεχίσουμε στα της συσκευής του τίτλου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts