tron Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Αυτα τα μαγαζια τα χουμε για να πηγαινουμε και να δοκιμαζουμε/βλεπουμε το κινητο που μας ενδιαφερει, μετα αγοραζουμε απο αλλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Αυτα τα μαγαζια τα χουμε για να πηγαινουμε και να δοκιμαζουμε/βλεπουμε το κινητο που μας ενδιαφερει, μετα αγοραζουμε απο αλλου Έτσι ακριβώς:-) ας το φέρουν να το δούμε και μετά βλέπουμε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Εγω παντως εδωσα το s4 γιατι με κουρασε που δεν ειχε ραδιοφωνο και οτι ηταν αθλιο σε σχεδιο και υλικα κατασκευης και αναμενω την πρωτη του πτωση τιμης για να το τσιμπησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Το κινητάκι εμφανίστηκε στο site του Πλαισίου (αναμένεται σύντομα) σε άσπρο και μαύρο στα 599 ευρώ....... :mad: Δεν πάμε καθόλου καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Το κινητάκι εμφανίστηκε στο site του Πλαισίου (αναμένεται σύντομα) σε άσπρο και μαύρο στα 599 ευρώ....... :mad: Έλα ρε συ, πως κάνεις έτσι; Το Z1c το είχανε αρχική τιμή 549€. 4.3 ίντσες εκείνο, 4.6 ίντσες το καινούργιο, απόλυτα λογικό. Τιμολόγηση με το ζύγι, προϊόντα προορισμένα γι' αυτούς που δεν ψάχνονται και γίνονται θύματα με τη θέλησή τους. :shifty: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Γι αυτό και κάποιοι πάνε,κάνουν μία νέα σύνδεσή,παίρνουν κι ένα τεράστιο πάγιο ώστε να πάρουν δυνατή επιδότηση,παίρνουν το κινητό πού θέλουν,δίνουν και καμία διαφορά αν χρειάζεται κι άντε γεια μετά στην εταιρεία κινητής. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Ορίστε και μια φωτογραφία που έβγαλα για να συγκρίνω τα πλαϊνά των Z1C (ροζ) και Z3C (μαύρο). Ήθελα να δω αν στο καινούριο τα pin για τη μαγνητική φόρτιση είναι ίδια με του Z1C. Κρίνοντας από την εικόνα, νομίζω ότι ο ασύρματος φορτιστής που αγόρασα για το Z1 Compact θα φορτίζει και το καινούριο, τι λέτε; Δεν είναι 100% ίδια αλλά νομίζω ότι έχουν την ίδια απόσταση και στις δύο συσκευές. Και θα ήταν τρελό φάουλ από τη Sony να αχρηστεύσει τα προηγούμενα accessories. Τι λέτε; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) Πάντως 2 ξεχωριστά έχει κυκλοφορήσει. http://www.sonymobile.com/global-en/products/accessories/magnetic-charging-dock-dk32/ http://www.sonymobile.com/global-en/products/accessories/magnetic-charging-dock-dk48/ Τώρα αν κάνουν και τα 2 κινητά και στα 2 ταυτόχρονα αυτό μόνο στην πράξη θα φανεί. Κρίνοντας από την φωτογραφία λογικά θα ταιριάζουν και με τα 2 κινητά. Edited September 27, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) Πάντως 2 ξεχωριστά έχει κυκλοφορήσει. http://www.sonymobile.com/global-en/products/accessories/magnetic-charging-dock-dk32/ http://www.sonymobile.com/global-en/products/accessories/magnetic-charging-dock-dk48/ Τώρα αν κάνουν και τα 2 κινητά και στα 2 ταυτόχρονα αυτό μόνο στην πράξη θα φανεί. Κρίνοντας από την φωτογραφία λογικά θα ταιριάζουν και με τα 2 κινητά. Το σίγουρο είναι ότι όσον αφορά το πάχος τo Z3 Compact όντας 0.9mm λεπτότερο μπαίνει στη βάση φόρτισης του Z1 Compact και λογικά θα στέκεται σταθερά μιας και δε μιλάμε για κάποια τεράστια διαφορά. Στη χειρότερη βάζεις και ένα διπλωμένο χαρτάκι για να στεριώσει. :p Πάντως είναι μεγάλο πρόβλημα το ότι η Sony αντί να υποστηρίξει το πρότυπο wireless Qi προσπαθεί να μας τα πιάσει και από τους ειδικούς ασύρματους φορτιστές. Για αυτό και δε θα λυπηθώ αν εγκαταλείψει τα κινητά. Edited September 27, 2014 by athanaso77 Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Craven Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Ζαχαρώνεις το z3c αλλά της λες "καλά ξεκουμπίδια" και δεν θα λυπηθείς αν σταματήσει να βγάζει κινητά σαν αυτά που ζαχαρώνεις... Και όλα αυτά για το "τρομερό" φάουλ ότι δεν υποστηρίζει το QI πρότυπο.. Οκ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Ζαχαρώνεις το z3c αλλά της λες "καλά ξεκουμπίδια" και δεν θα λυπηθείς αν σταματήσει να βγάζει κινητά σαν αυτά που ζαχαρώνεις... Και όλα αυτά για το "τρομερό" φάουλ ότι δεν υποστηρίζει το QI πρότυπο.. Οκ.... Α, μα το Z3 Compact είναι τόσο τέλειο που δε με νοιάζει αν θα βγει και Z4 Compact. Αν η Sony τα παρατήσει θα αγοράσω μερικά σε σκοτωμένη τιμή να τα έχω για αντικατάσταση και με αυτά θα βγάλω άνετα 2-3 χρόνια. Μετά βλέπουμε. Με τη συγκεκριμένη εταιρία έχω από παλιά αυτή τη σχέση αγάπης και μίσους. Ως Sony Ericsson έβγαζε αντικειμενικά τα καλύτερα feature phones και αγόρασα τουλάχιστον 6-7 κινητά της πριν περάσω στο Android αλλά με εκνεύριζε το ότι δεν υποστήριζε το πρότυπο SD αλλά με υποχρέωνε να αγοράσω memory stick (σε κάποια φάση το σταμάτησε). Ε και τώρα κυκλοφορεί το αντικειμενικά καλύτερο κινητό του 2014 και με υποχρεώνει να αγοράσω το δικό της πανάκριβο ασύρματο φορτιστή, ή εναλλακτικά να ρισκάρω με απομιμήσεις από το eBay ή να ελπίζω ότι ο παλαιότερος δικός της πανάκριβος φορτιστής που είχα πάρει για το Z1 Compact θα κάνει τη δουλειά. Κάποιοι όταν τρώνε ένα χαστούκι γυρνάνε και το άλλο μάγουλο. Εγώ όχι. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmaga Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Στην κάρτα sd του Ζ3 compact τί μπορούμε να βάλουμε;Αρχεία όπως μουσική βίντεο κλπ ή και να εγκαταστήσουμε εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Στην κάρτα sd του Ζ3 compact τί μπορούμε να βάλουμε;Αρχεία όπως μουσική βίντεο κλπ ή και να εγκαταστήσουμε εφαρμογές; Όχι εφαρμογές, αλλά όποια εφαρμογή θέλει μπορεί να αποθηκεύσει εκεί αρχεία. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 μολις παρελαβα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Καλομίλητο :) Περιμένουμε εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 μολις παρελαβα.... Μεγειες! Για πες! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 μολις παρελαβα.... Μεγειές και καλομίλητο. Περιμένουμε εντυπώσεις. :D Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 λοιπον για αρχη ξεχαστε τα ξεθωριασμενα χρωματα , δεν ξερω αν ειναι ο ενθουσιασμος , αλλα η οθονη ειναι υπεροχη , τα βιντεακια το αδικουν.. ακουστικο δυνατο και πεντακαθαρο που ειναι βασικο για εμενα. τα ηχεια ειναι μια ευχαριστη εκπληξη , ισως τα η8ελα λιγο πιο δυνατα αλλα ειναι πεντακαθαρα ! το λεντακι μου φαινετε μικρο . μου ηρ8ε φορτισμενο 59% και μεχρι να κανω συχρονισμους , να κατεβασω καποιες βασικες εφαρμογες και τετοια , σε 2 ωρες λειτουργιας και 29 λεπτα ο8ονης (στο φουλ) εχει παει 45%. καμερα ακομα δεν εχω εντυπωσεις γιατι ειμαι στην δουλεια και δεν εχω βγαλει την πισω ζελατινα ... δεν χρειαζετε να πω αν ειναι γρηγορο , δεν εχει καθολου λαγκ , δεν εχω παρατηριση καμια παιδικη ασθενεια και ολα λειτουργουν πολυ ομαλα. με το που το ανοιξα μου εκανε ενα Update 3MB . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Μπορείς να μας πεις αν έχει εργοστασιακή screen protector όπως στο z1c η όχι,διότι στο μεγάλο έχει βάλει η Sony ξανά σε σχέση με z2 που δεν είχε; Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 εχει μαζι ενα πακετακι με ενα τεμαχιο για την μπροστινη πλευρα. εν το μεταξυ πολυ εφαρμογη μεσα η σονυ ... μου εκανε εντυπωση που εχει μεσα το navigon που ειναι επι πληρωμη στο μαρκετ . ναι και 2 φωτογραφιες απλα για να παρετε μια ιδεα , ολα στο αυτοματο .. ( δεν το εχω καθολου με τις φωτογραφιες ) http://s19.postimage.org/cqgpdz3gf/DSC_0004.jpg http://s19.postimage.org/kxdajaiwv/DSC_0005.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Καλορίζικο,τι χρώμα το πήρες? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 εχει μαζι ενα πακετακι με ενα τεμαχιο για την μπροστινη πλευρα. εν το μεταξυ πολυ εφαρμογη μεσα η σονυ ... μου εκανε εντυπωση που εχει μεσα το navigon που ειναι επι πληρωμη στο μαρκετ . ναι και 2 φωτογραφιες απλα για να παρετε μια ιδεα , ολα στο αυτοματο .. ( δεν το εχω καθολου με τις φωτογραφιες ) http://s19.postimage.org/cqgpdz3gf/DSC_0004.jpg http://s19.postimage.org/kxdajaiwv/DSC_0005.jpg Δηλαδή out of the box όταν βγάλεις τη λεγόμενη ζελατίνα έχει κολλημένη εργοστασιακά screen protector η όχι; Αυτό εννοώ. Ήσουν κάτοχος πριν του z1 compact η όχι διότι αν δεν ήσουν πιθανό να μην μπορείς να το ξεχωρίσεις με μια πρωτη μάτια αν έχει η όχι. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 δεν ειχα το z1c, η συσκευη εχει την κλασσικη ζελατινα που φορανε ολα , αλλα εχει μεσα στο κουτι 1 screen protector ωπου το κολαει ο κατοχος ... σε μαυρο την πηρα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemist2008 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 (edited) Καλορίζικο και από εμένα! Υπάρχει κάτι που δε σου άρεσε από κοντά ή που σε "χάλασε" γενικότερα? Κυρίως σε θέμα hardware/εμφάνισης (δαχτυλιές, αν γλιστράει κτλ) Επίσης αν θέλεις να μου πεις τον κωδικό ημερομηνίας κατασκευής του κινητού για να κάνω κάποια συγκριτικά..ευχαριστώ! Σε ένα review πριν από ένα μήνα περίπου, το μοντέλο είχε κωδικό 14w34 δλδ κατασκευάστηκε 18-24 Αυγούστου Edited September 29, 2014 by chemist2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zteblade85 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=uIf9GdCzY_Y#t=30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts