Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να πω κάτι ακόμα που πρόσεξα , δεν ξέρω αν υπάρχει σε άλλα android ή είναι μαγκιά της meizu , αν ακουμπίσετε με το ένα δάκτυλο την μία άκρη της οθόνης δεξιά ή αριστερά μπορείς κανονικά να χειριστείς το κινητό χωρίς πρόβλημα (ακόμα και με 2 ένα δεξιά ένα αριστερά λειτουργεί) αλα ipad...

Και συνεχίζω , το κινητό μου βγάζει μία μέρα ακριβώς και πάνω κάτω 4 ώρες SOT και λέω δεν γίνεται κάτι πάιζει , έβγαλα λοιπόν screenshot πριν κοιμηθώ και το πρωί 7 ώρες ακριβώς είχε πέσει και 7% άρα 1% την ώρα ----> 25%(+-) την μέρα δλδ άρα χάνουμε πάνω απο ώρα SOT απο το τίποτα και σίγουρα με αυτόν τον ρυθμό δεν πιάνεις τις 2 μέρες γιατί θα έχει κάψει 50% χωρίς να κάνει τπτ.

Το βράδυ το είχα με κλειστό wi-fi και σε 2G και μόνο το ξυπνητήρι

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

να πω κάτι ακόμα που πρόσεξα , δεν ξέρω αν υπάρχει σε άλλα android ή είναι μαγκιά της meizu , αν ακουμπίσετε με το ένα δάκτυλο την μία άκρη της οθόνης δεξιά ή αριστερά μπορείς κανονικά να χειριστείς το κινητό χωρίς πρόβλημα (ακόμα και με 2 ένα δεξιά ένα αριστερά λειτουργεί) αλα ipad...

Και συνεχίζω , το κινητό μου βγάζει μία μέρα ακριβώς και πάνω κάτω 4 ώρες SOT και λέω δεν γίνεται κάτι πάιζει , έβγαλα λοιπόν screenshot πριν κοιμηθώ και το πρωί 7 ώρες ακριβώς είχε πέσει και 7% άρα 1% την ώρα ----> 25%(+-) την μέρα δλδ άρα χάνουμε πάνω απο ώρα SOT απο το τίποτα και σίγουρα με αυτόν τον ρυθμό δεν πιάνεις τις 2 μέρες γιατί θα έχει κάψει 50% χωρίς να κάνει τπτ.

Το βράδυ το είχα με κλειστό wi-fi και σε 2G και μόνο το ξυπνητήρι

Ε ναι... ΔΥΣΤΥΧΩΣ το εχουμε καταλάβει οτι το stand by ειναι για κλαματα στις περισσότερες ΡΟΜ. ΑΛΛΑ! θα επαναληφθω...ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως σε 4 μερες θα φτιαξει.:D Ας σβησει καποιος τα smart gestures που ανοιγει το κινητο με douple tap κλπ μπας και δει διαφορά... Εγω δεν το σβήνω με τίποτα, έχω εθιστεί αν με ρωτησεις που ειναι το power button δε θα το βρίσκω :lol:

Kαλησπερα,

Θελω να αγορασω το 32 αρι και ψαχνω απο Ευρωπη να το παρω!! και βρηκα αυτο το καταστημα, το γνωριζει καποιος μηπως εχετε ψωνισει??

http://www.ishoppstore.com/en/

Το φερνει πλεον επισημα η τριαδα OTE-Cosmote-Γερμανος την εκδοση με 32GB με τιμη για το πρωτο μηνα λανσαρισματος τα 359 οποτε εαν θελεις να αποφυγεις τις ηλεκτρονικες παραγγελιες και να εχεις και την επισημη ελληνικη υποστηριξη ειναι μια καλη εναλλακτικη , εγω τουλαχιστον εκει καταληγω.

Το φερνει πλεον επισημα η τριαδα OTE-Cosmote-Γερμανος την εκδοση με 32GB με τιμη για το πρωτο μηνα λανσαρισματος τα 359 οποτε εαν θελεις να αποφυγεις τις ηλεκτρονικες παραγγελιες και να εχεις και την επισημη ελληνικη υποστηριξη ειναι μια καλη εναλλακτικη , εγω τουλαχιστον εκει καταληγω.

Από που το τράβηξες αυτό το σκρίνσοτ φίλε μου;

καλημερα οπως δειχνει η εικονα ,ειναι απο το γερμανο γιατι πανω αριστερα εχει το λογοτυπο του...αλλα συνεχιζω να επιμενω οτι στον γερμανο εχουν αγνοια σημερα θα ξαναπερασω και θα ενημερωσω..

meizu mx4 32 GB white....

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Έχει και ραδιόφωνο και handsfree το Ελληνικό mx4 .... σελίδα 49

oλο εκπληξεις εδω στην ελλαδα!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

meizu mx4 32 GB white....

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

ποτε περιπου θα το φερουν δε ξερει κανεις ετσι?? Επισης θα εχει κανενα περορισμο επειδη θα ειναι ελληνικο η θα μπορω να περασω οποια ρομ θελω??

Για το ραδιόφωνο... Τρανζιστοράκι δώρο θα εννοούν!
Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Για το ραδιόφωνο... Τρανζιστοράκι δώρο θα εννοούν!

Xαχαχα, οντως

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

ποτε περιπου θα το φερουν δε ξερει κανεις ετσι?? Επισης θα εχει κανενα περορισμο επειδη θα ειναι ελληνικο η θα μπορω να περασω οποια ρομ θελω??

Μακάρι όχι. Έχω την εντύπωση όμως ότι το mx3 από το Γερμανό είναι κλειδωμένο και πρόσφατα κατάφεραν να το "πειράξουν". :worry:

Ειναι απο τον καταλογο του Γερμανου του μηνα Μαρτιου αλλα ακομα δεν εχει ξεκαθαρισει ποια θα ειναι η επισημη ημερομηνια λανσαρισματος του..

καταπληκτικη τιμη για κινητο με αυτα τα χαρακτηριστικα.

καλο λανσαρισμα.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

να κάνω μια μικρή ενημέρωση μετά απο δοκιμές σήμερα έβγαλε 6 ώρες οθόνη σε 1 μέρα και κάτι ώρες , οι αλλαγές που έκανα ήταν να βγάλω μερικά απο τα widgets που είχα και άφησα μόνο 3 και απενεργοποίησα την αυτόματη φωτεινότητα και την έβαλα στο 50-60% περίπου και στο 2G γυρισμένο αλλά χωρίς να κλείσει καθόλου το wi-fi. Αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως ήταν ότι απο 2% μέχρι να κλείσει μου έβγαλε 30+- λεπτά οθόνη όπου έπαιζα ένα game της marvel :blink::blink::blink: υπάρχει περίπτωση με τις αλλαγές στα firmware που έχω κάνει να μην έχει γίνει καλό calibration στην μπαταρία ?

Η κάμερα μας έχει δυνατότητα στο βίντεο να τρίβει κανονικά και να το δείχνει σε αργή κίνηση μετά?

ναι η καμερα τραβαει slow motion

stable ειναι η στα8ερη εκδοση λογισμικου , πρωτου μπει καποιο νεο future στην stable εκδοση μπαινει πρωτα στις αλλες εκδοσεις για να δοκιμαστει.

εχω δωσει την συσκευη στην κοπελα μου να την δουλευει μεχρι να το πουλησω , ενταξει .. το music player ειναι απλα το καλυτερο που υπαρχει σε smartphone. τοσες επιλογες δεν εχει κανενα. μεχρι και το widget του σου εχει τους στοιχους. στο μαρκετ αν υπηρχε και εκανε και 5 ευρω , θα το αγοραζα ανετα.

Το έχω πει πολλές φορές ότι το music player του σπάει κόκαλα. Τίποτα στο εμπόριο δεν συγκρίνεται από όσα έχω δοκιμάσει (σε free μορφή τουλάχιστον). Δεν έχω δει και ακούσει κάποια Vivo συσκευή (οι οποίες λέγεται ότι είναι ακόμα καλύτερες αλλά λογικό όταν κοστίζουν τόσο) αλλά και το δικό μας είναι υψηλής ποιότητας και σίγουρα περπατάει σε κορυφαία επίπεδα.

Το έχω πει πολλές φορές ότι το music player του σπάει κόκαλα. Τίποτα στο εμπόριο δεν συγκρίνεται από όσα έχω δοκιμάσει (σε free μορφή τουλάχιστον). Δεν έχω δει και ακούσει κάποια Vivo συσκευή (οι οποίες λέγεται ότι είναι ακόμα καλύτερες αλλά λογικό όταν κοστίζουν τόσο) αλλά και το δικό μας είναι υψηλής ποιότητας και σίγουρα περπατάει σε κορυφαία επίπεδα.

TTpod. Απλά εκτός συναγωνισμου.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Καλημέρα,

Κάποια στιγμή είχα διαβάσει ότι θα κυκλοφορήσει το μοντέλο και σε dual sim.

Υπάρχει κάτι τέτοιο στην αγορά ή μείναμε μόνο στις φήμες?