Jump to content

baambam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About baambam

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

baambam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. baambam

    Phone 8 Plus

    Καλσπερα! Σκεφτομαι να παω απο το 7αρι σε 8 πλας! Φοβαμαι τη μεγαλη αλλαγη στο μεγεθος μηπως δε με βολεψει αλλα το Χ ξεφευγει αρκετα. Εχω τη δυνατοτητα να το παρω με τιμολογιο χωρις ΦΠΑ. Εχει κανεις να μου προτεινει κανενα Μαγαζι με καλη τιμη, γιατι αυτα που κοιταω σκρουτζ τα βαρανε σε τιμη αμα παρεις με τιμολογιο.
  2. baambam

    Sony Xperia Z3

    Δηλαδή η συσκευή σας δουλεύει απροβληματιστα με κάρτα δε κολλάει πουθενά σε αναπαραγωγή βίντεο ή φωτογραφιών και εφαρμογές... Θα μπορούσατε να μου προτείνετε καμιά καρτουλα να την αλλάξω;;;
  3. baambam

    Sony Xperia Z3

    γιατι να φταει η καρτα ομως στον υπολογιστη που την εβαλα ηταν κομπλε...
  4. baambam

    Sony Xperia Z3

    Καλησπερα σε ολους, Πηρα προσφατα μια micro sd αυτην εδω συγκεκριμενα. http://www.e-shop.gr/kingston-sdca10-64gb-64gb-micro-sdxc-cl10-uhs-i-with-adapter-p-PER.550941 Αλλα το κινητο την διαβαζει πολυ αργα εβγαλα ποσες φωτογραφιες στις διακοπες και οταν παω στο αλμπουμ να τις δω τις δειχνει ολες μαυρες και τις φορτωνει εκνευριστικα αργα. Βιντεο να δεις με τιποτα κολλαει το συμπαν, 4Κ κρασαρει.Επισης δοκιμασα να περασω μια ταινια απο τον υπολογιστη αλλα παλι κολλαει. Τη καρτα τη δοκιμασα σε υπολογιστη και παω σφαιρα δεν εχω αλλη συσκευη να την δοκιμασω αλλα δε νομιζω να φταιει η καρτα. Δοκιμασα να κανω επιδιωρθωσει λογισμικου, εσβησα και ξανα εκανα διαμορφωσει την καρτα αλλα παλι τα ιδια, εγω την πηρα για περναω καμια ταινια να βλεπω αλλα ουτε φωτογραφιες δε μπορει να διαβσει το κινητο. ΝΑ το παω για σερβις??
  5. baambam

    Sony Xperia Z3

    Αυτό ήταν τελικά γιατί όταν το έκανα σετ απ δεν είχα σιμ μέσα Ευχαριστώ πολύ παιδια
  6. baambam

    Sony Xperia Z3

    Όπως είπα και πιο πάνω χτες κάτοχος και η συσκευή μου είναι από Vodafone Γερμανίας. Είμαι συνδρομητής Vodafone και πήγα χτες το πρωί να πάρω μια νάνοσιμ όλα καλά την έβαλα αρχικά στην παλιά μου συσκευή και λειτουργεί το 3G μετά την έβαλα στο ζ3, ανοίγω τα δεδομένο και δε κάνει τίποτα δε βρίσκει 3G. Έχετε καμία ιδέα τη μπορεί να φταίει?? Και τι να κάνω να πάω στη Vodafone??
×
×
  • Create New...