Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειναι καποια απλα πραματα για αρχη , αν και εχω διαβασει ολο το θεμα δεν θυμαμαι να τα εχω δει.

ας πουμε παιζω ενα παιχνιδακι και τραβαω να εμφανιστει η μπαρα και δεν εμφανιζετε.

γραφω μια σημειωση και μετα για να την αποθηκευσω παταω το μεσαιο κουμπι , μετα ανοιγω τασκ , κλεινω την εφαρμογη και μετα την ξανα ανοιγω για να γραψω κι αλλη . υπαρχει πιο ευκολος τροπος?

επισεις υπαρχει τροπος να πηγαινω πισω χωρις smarttouch? και τελευταιο , υπαρχει τροπος να μπαινω στις ρυ8μισεις της συσκευης εκτος απο το εικονιδιο ρυθμισεις?

Η task bar εμφανίζεται πάντα από τα δεξιά της οθόνης όταν το κρατάς πλάγια. Αν γυρίσεις ανάποδα το κινητο και γυρίσει η εικόνα ΠΆΛΙ από δεξιά θα βγαίνει, από το δεξί σου δάχτυλο. Back κάνεις πατώντας το home button και σέρνεις προς τα πάνω. Ρυθμίσεις μόνο από το εικονίδιο. Μόλις το συνηθίσεις θα είναι όλα όμορφα :p

Edited by sam28

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν θες να γράψεις πολλές σημειώσεις καλύτερα να πηγαίνεις κατευθείαν από το memos app και να δημιουργείς καινούργια και μετά πίσω και πάλι δημιουργία καινούργιος σημείωσης όπως κάνεις βασικά και με άλλες εφαρμογές, η μπάρα που έχει είναι για όταν θες πιο γρήγορα να σημειώσεις κάτι... Το task manager πως το ανοίγεις? Αν το ανοίγεις με gesture από δεξιά ή αριστερά κάνεις το ίδιο από το κέντρο για Back. Επίσης στην μπάρα που υπάρχουν τα διάφορα toggles αν κάνεις κλικ στο όνομα του καθενός σου βγάζει διάφορες ρυθμίσεις, π.χ. Για τα data ή 2G, 3G,4G μπορείς πολύ εύκολα να τα αλλάξεις έτσι. Και στις ρυθμίσεις του app κανονικά μπορείς να τα βάλεις με οποία σειρά θες εσύ απλά κρατώντας για λίγο το εικονίδιο πατημένο, δλδ να πας την μπαταρία 1η πάνω πάνω...

Άσχετο αλλά...με την τιμή του S6 edge και την "πρωτοποριακή" σχεδίαση του M9 το κινεζάκι μου θα με συντροφεύει για αρκετό καιρό ακόμα!! Μα τι σκέφτονταν στην HTC...???? :wacko::wacko::wacko:
Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Άσχετο αλλά...με την τιμή του S6 edge και την "πρωτοποριακή" σχεδίαση του M9 το κινεζάκι μου θα με συντροφεύει για αρκετό καιρό ακόμα!! Μα τι σκέφτονταν στην HTC...???? :wacko::wacko::wacko:

και εγω αυτα βλεπω και θα παρω και δευτερο meizu μη μου χαλασει το 1ο... :lol: τα bezels και το form factor του mx4 δεν ειδα καμια ναυαρχίδα να τα ξεπερνα και απο specs ειμαι χορτάτος για την ωρα.

Chris βεβαιωσου ότι το otg λειτουργεί κανονικά, εγώ χρειάστηκε να το κάνω ένα repair μια φορά και μου το αναγνώρισε και πάλι απευθείας.

• Administrators
για φωτογραφιες χρισιμοποιειται την μαμα εφαρμογη η καποια αλλη και πια?

Ρίξε μια ματιά εδώ.

Modpic.gif

Καλημερα, σκεφτομαι να πουλήσω το meizu mx3 για να παρω το mx4. Μετα ομως σκεφτηκα πως μπορώ να παρω και το m1 note. Εσεις τι λετε?

Άμα δε σε ενδιαφέρει η κάμερα και θες να γλυτωσεις λεφτά πάρε το note. Ανώτερο το mx4 αλλά ανώτερο και στη τιμή :p αλλά αν εξερεσεις τη διαφορά μεγέθους στο χέρι και τη κάμερα και τα δύο πιστεύω προσφέρουν ακριβώς την ίδια εμπειρία χρήσης οπότε από το τι θες εξαρτάται.

Ο μονος λογος που θελω να το αλλαξω ειναι γιατι θελω καλητερη αυτονομια, δυνατοτερο ηχειο, αψογο offline gps και καλυτερη καμερα. Και μπροστινη και πισινη. Αλλα κυριως τα 3 πρωτα.

Ο μονος λογος που θελω να το αλλαξω ειναι γιατι θελω καλητερη αυτονομια, δυνατοτερο ηχειο, αψογο offline gps και καλυτερη καμερα. Και μπροστινη και πισινη. Αλλα κυριως τα 3 πρωτα.

επειδη μολις ειδα το κινητο και τα χαρακτηριστικα του το λατρεψα, με απογοητευσες

με αυτα που εγραψες...εχω το lg optimus g και θα θελα να το αντικαταστησω με αυτο, ειναι σε ολα ανωτερο?

κυριως με ενδιαφερει καμερα και ηχος....ποιο κινητο ειναι πολυ δυναρο σε αυτα τα χαρακτηριστικα με την τιμη του mx4?

επειδη μολις ειδα το κινητο και τα χαρακτηριστικα του το λατρεψα, με απογοητευσες

με αυτα που εγραψες...εχω το lg optimus g και θα θελα να το αντικαταστησω με αυτο, ειναι σε ολα ανωτερο?

κυριως με ενδιαφερει καμερα και ηχος....ποιο κινητο ειναι πολυ δυναρο σε αυτα τα χαρακτηριστικα με την τιμη του mx4?

Στο mx3 αναφέρομαι φιλε, το mx4 φυσικα και δεν υστερεί σε αυτα

Αν μας δώσουν τρόπο να περάσουμε ubuntu touch...το έβαλα χθες!! Το περιμένω από το nexus 4. :lol::lol::lol:

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Δυστυχώς δε μπορείς να τα εχεις ολα. Η μπροστα καμερα του mx4 σε σκοταδι ειναι μαυρα χαλια, σε μερα παλεύεται, η αυτονομία ειναι κατι που παίζετε ακομα αλλα πρως το παρόν το note εχει πολυ καλύτερη μεχρι στιγμής, ίσως με τα επόμενα update αυτό να αλλαξει γιατι το mx4 αυτη τη στιγμή ποναει στην αυτονομία ενω δεν θα έπρεπε αν δεις το hardware. Δυνατό ηχειο εχει, gps δε ξερω να σου πω, καλο μου φαίνεται, δεν χρησιμοποιώ σχεδόν ποτε και η κάμερα οπως και η ποιότητα ηχου στα λεφτα του mx4 ειναι οτι καλύτερο μπορείς να βρεις στο android αυτή τη στιγμη. για 280 ευρώ δεν υπαρχει τιποτα που να πλησιάζει τη ποιότητα ηχου του με ακουστικά και την ανω του μετρίου κάμερα του ποσο μαλλον κάτι που να εχει και τα δυο σε αυτή τη τιμη. Επισης ολα αυτα με συνεχομενη υποστήριξη και updates με φανταστικη ποιοτητα κατασκευής και φοβερα εργονομικό σχεδιασμό. το επομενο update που θα βγει αποτι ακουσα στις 10 του μηνα ισως αλλαξει πολα, ισως ειναι lolipop (μιας και λεγαν για Μαρτιο) και θα φτιάξει και την αυτονομία. ΣΥΜΠΕΡΑΣMA : στη κατηγορια τιμης του ΙΣΩΣ καποιο καπου καποτε κινητο να το ξεπερνα σε ενα απο αυτα αποκλειτε ομως σε ολα, ειναι ΠΟΛΥ wellbanlanced και δεν σε απογοητεύει πουθενά. Θα ηθελα και το φιλο pik αν διαβασει το post να μας θυμησει ποσες ωρες οθονης βγαζει με ποιο παλιες version (ή καποιος που εχει την 4.2.1Α τεστ)

σε αυτα τα χρηματα λοιπον ποιο υπερεχει απο αποψη καμερας και ηχειων?

επειδη την πατησα με το optimus g θελω να προσεξω την επομενη αφορα μου!

σε αυτα τα χρηματα λοιπον ποιο υπερεχει απο αποψη καμερας και ηχειων?

επειδη την πατησα με το optimus g θελω να προσεξω την επομενη αφορα μου!

Το note υπερέχει μόνο στην σελφοκάμερα, σε όλα τα υπόλοιπα υπερέχει το ΜΧ4. Για την αυτονομία του ΜΧ4 μην τρομάζετε πλέον με άνεση βγάζει πάνω από 4.5 ώρες σε νορμάλ χρήση. Δεν υπάρχει δηλαδή περίπτωση να μην σου φτάνει για μια-δυο μέρες η αυτονομία του ΜΧ4. Εκεί που πονάει το ΜΧ4 είναι στο standby. Σου ρουφάει τη μπαταρία νεράκι. Αν το αφήσεις ένα 24ωρο χωρίς να το πειράξεις καθόλου μπορείς να το δεις να σου έχει ρουφήξει με άνεση 10-15% μπαταρία.

Το note υπερέχει μόνο στην σελφοκάμερα, σε όλα τα υπόλοιπα υπερέχει το ΜΧ4. Για την αυτονομία του ΜΧ4 μην τρομάζετε πλέον με άνεση βγάζει πάνω από 4.5 ώρες σε νορμάλ χρήση. Δεν υπάρχει δηλαδή περίπτωση να μην σου φτάνει για μια-δυο μέρες η αυτονομία του ΜΧ4. Εκεί που πονάει το ΜΧ4 είναι στο standby. Σου ρουφάει τη μπαταρία νεράκι. Αν το αφήσεις ένα 24ωρο χωρίς να το πειράξεις καθόλου μπορείς να το δεις να σου έχει ρουφήξει με άνεση 10-15% μπαταρία.

εγω με το τελευταιο firmware 3,5 sot max βγαζω. αλλα ναι, ειναι πρόβλημα οταν με παλιότερα firmware πηγαινε ανετα 5ωρες και βαλε sot σε 2 μερες... θεμα λογισμικου καθαρα και θα φτιαχτει κατα 99,9%

Και το note θα υπερεχει παντα στην αυτονομία μιας και προφανώς το soc του και η οθονη του φενονται να εχουν χαμηλοτερη καταναλωση. αλλα ναι, σε ολα τα αλλα υπερεχει το mx4

τελικα αν μαθεις τα κολπακια που εχει κανει η meizu τοτε καταλαβαινεις τι εστι flyme os.

παω για το προ ...

τελικα αν μαθεις τα κολπακια που εχει κανει η meizu τοτε καταλαβαινεις τι εστι flyme os.

παω για το προ ...

:p και σκέψου ότι δεν τα έχεις δεί όλα , εγώ ακόμα βρίσκω πράγματα. Χθές βρήκα ότι όταν ακούς μουσική και είναι σβηστή η οθόνη αν κάνεις με το δάκτυλο απο δεξιά της οθόνης προς τα αριστερά και το ανάποδο αλλάζει κομμάτια , δλδ δεν χρειάζεται καν να ανοίξεις την οθόνη ακόμα και αν το έχεις στην τσέπη λειτουργεί :D ...

παω για το προ ...

Ξυνεις πληγές :-P

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me