Jump to content

chris946

Members
  • Δημοσιεύσεις

    71
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About chris946

  • Ημ. Γέννησης 15/07/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

chris946's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Το κατάφερες η όχι ακόμη;; γιατί και εγώ με Πειραιώς είμαι κομπλέ και κάνω κανονικά πληρωμές με nfc Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. chris946

    Meizu MX4

    Το έχω από Σεπτέμβριο του 2014 Όντως μεγάλος έρωτας και ακόμα δουλεύει άψογα μπήκε όμως ένας καινούργιος έρωτας στη ζωή μου και ακούει στο όνομα mi Note 3.. Ψάχνω και εγώ link για Την πεντάρα rom αν έχεις κάτι βοήθησέ με. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  3. chris946

    Meizu MX4

    υπαρχει μηπως τροπος να απενεργοποιησω το κουμπι επιστροφης (touch) ωστε να λειτουργω το κιν με το smart touch?
  4. chris946

    Meizu MX4

    Έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία είναι στα ίδια ίσως και λίγο καλύτερα. Το θέμα είναι άλλο. Το πρόβλημα που είχα επανήλθε. Σαν να πατάω συνεχόμενα την επιστροφή. Δεν το κάνει συνέχεια όμως. Μου έκανε πρώτη φορά το περασμένο σκ όλη τη βδομάδα όλα καλά και σήμερα πάλι τα ίδια... Έκανα downgrade πάλι τα ίδια... Δεν το κάνει συνέχεια όμως. Οπότε του καπνίσει. Καμία βοήθεια?
  5. chris946

    Meizu MX4

    δεν ξερω αν εκανα κάτι και έφτιαξε (έβαλα ξανά πιο παλιά έκδοση 4,5,2) μου εκανε τα ιδια οποτε απο αποφάσισα να το βουτήξω το βράδυ μέσα στο ρύζι και το πρώι ήταν μια χαρά. μπορεί να ήταν από υγρασία ... Όλα καλά παντως.... το ρύζι κάνει καλό :lol::lol::lol:
  6. chris946

    Meizu MX4

    θα χρειαστω τα φωτα σας. εκανα αναβαθμιση σε 5,1,3 για δυο μερες ολα καλα . σημερα το κιν κανει μονο του επιστροφη σαν να πατιεται το κεντρικο κουμπι συνεχομενα. το θεμα ειναι οτι δεν το κανει συνεχεια. καμια ιδεα?
  7. chris946

    Meizu MX4

    Ευχαριστω πολυ.
  8. chris946

    Meizu MX4

    Πως μπορω να κανω downgrade το music ?
  9. chris946

    Meizu MX4

    Αν σου βγαζει σφαλμα (902 νομιζω) μεσω play store διεγραψε το και ξανακατεβασε το installer απο meizu store και ξανακανε εγκατασταση απο την αρχη . Δεν μου εκανε με τιποτα ενημερωση μεσω playstore.
  10. chris946

    Meizu MX4

    βαλτο στα αγγλικα . Τα ελληνικα ειναι ενα ματσο χαλια σε αυτη την εκδοση. Σαν λειτουρια ειναι μια χαρα ομως
  11. chris946

    Meizu MX4

    Συνδεσε το σε pc και ξανα κανε check σε φακελους κατα μεγεθος. Μετα περνα μια μεγαλη ταινια να δεις αν θα μπει. Υπαρχει σιγουρα λυση απλα θελει ψαξιμο.
  12. chris946

    Meizu MX4

    μολις το περασα και κρασαρει φουλ δεν μπορω να κανω κληση . αναβοσβηνει η ενδειξη με το 2g 3g 4g . οταν πιασει σημα (αργει πολυ ) και να κανω μια κληση δεν μπορω να το κλεισω. αναβοσβηνει η ενδειξη του σηματος,.. εφτιαξαν τα ελληνικα παντως :) ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μπορει καποιος να στειλει λινκ για 4.5.2 δεν μπορω να το βρω
  13. chris946

    Meizu MX4

    Settings_ info τερμα κατω το εικονιδιο με το (i) και κοιτας εκδοση flyme να τελειωνει σε I .
  14. chris946

    Meizu MX4

    θυμαται κανεις ποτε περιμενουμε lollipop???
  15. chris946

    Meizu MX4

    Τα ελληνικα εστρωσαν με το καινουριο update η να μεινω με 4.2.6??
×
×
  • Create New...