makap Δημ. October 29, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Παιδιά δέμα από Ελβετία 10kg και 1500€ κόστος πάει τελωνείο ε; Θα σταλθεί με DDP Η Ελβετία είναι εκτός ΕΕ Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Θέλω να παραγγείλω κάτι από Ελβετία 1500 € και μου λέει ότι θα είναι προπληρωμένη οι φόροι τελωνείου, πως μπορώ να το επιβεβαιώσω εγώ αυτό ώστε να μη φάω κανένα τελωνείο; Αν πάει τελωνείο γίνεται να σταλθεί πίσω και να μου επιστραφούν τα λεφτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 30, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Θέλω να παραγγείλω κάτι από Ελβετία 1500 € και μου λέει ότι θα είναι προπληρωμένη οι φόροι τελωνείου, πως μπορώ να το επιβεβαιώσω εγώ αυτό ώστε να μη φάω κανένα τελωνείο; Αν πάει τελωνείο γίνεται να σταλθεί πίσω και να μου επιστραφούν τα λεφτά; Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες για τα προπληρωμένα έξοδα εκτελωνισμού. Πως σου το έγραψε; Πάντως, σε τρίτες χώρες, μόνο η Αμαζόνα προεισπράττει τα έξοδα και μερικά από τα κινεζομάγαζα λένε ότι λένε ότι "εξασφαλίζουν" ότι δεν θα σταματήσει το δέμα στο τελωνείο, τις λεγόμενες "τριγωνικές" αποστολές. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες για τα προπληρωμένα έξοδα εκτελωνισμού. Πως σου το έγραψε; Πάντως, σε τρίτες χώρες, μόνο η Αμαζόνα προεισπράττει τα έξοδα και μερικά από τα κινεζομάγαζα λένε ότι λένε ότι "εξασφαλίζουν" ότι δεν θα σταματήσει το δέμα στο τελωνείο, τις λεγόμενες "τριγωνικές" αποστολές.Αμαζον και Εβαυ έχουν τέτοια επιλογή για πολλά προϊόντα εδώ και χρόνια. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Λοιπόν θέλω να πάρω από εδώ https://www.sports-discount.net/fr/ Στη συζήτηση που κάναμε στο messenger μου είπε no custom fees because we send DDP (delivery duty paid) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanoulakis Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Παιδια sos !!! Εκανα την βλακεια να κανω παραγγελια ενα κινητο τηλεφωνο ''Huawei mate 30 pro'' στο ''Eglobal central.eu'', στις 9/12 εχοντας κανει αλλες 2 αψογες συναλλαγες παλιοτερα μικροτερης αξιας. Η αγορα και χρεωση εγινε μεσω Paypal. Δυστηχως μεχρι και σημερα σε οποιο email τους εστειλα να ρωτησω για tracking number δεν ελαβα απαντηση. Ενω μεχρι και 13/12 ωσπου τους ενοχλησα μεσω Paypal η παραγγελια ηταν ακομα στο status : Processing. Επιπλεον στα λινκς που εχουν για εξυπηρετηση πελατων και ακυρωση παραγγελίας δε λειτουργουν. (page does not exist) Ανοιξα θεμα στο Paypal...και ολο τυχαια μετα απο τοσες προσπαθειες μου στειλανε ενα email απο το τμημα πωλησεων οτι το κινητο δεν υπαρχει σε αποθεμα και θα πρεπει να περιμενω. Τους απαντησα οτι θελω να ακυρωσω πλεον την συναλλαγη-παραγγελια και να λαβω refund. Βλεπω στην σελιδα τους οτι η παραγγελια μου απο ''processing'' μεταττραπηκε σε ''PayPal Reversed'' Μπορει καποιος σας παρακαλω να βοηθησει.... Ειλικρινα αν βρω ακρη και με βοηθησει σοβαρα καποιος φιλος δινω αμοιβη. Εχω πολλες αξιολογησεις στο Insomnia και Myphone.gr για θεμα αξιοπιστιας..Σας ευχαριστω ολους. Ειλικρινα και ευχομαι καλες γιορτες με υγεια & αγαπη Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Παιδια sos !!! Εκανα την βλακεια να κανω παραγγελια ενα κινητο τηλεφωνο ''Huawei mate 30 pro'' στο ''Eglobal central.eu'', στις 9/12 εχοντας κανει αλλες 2 αψογες συναλλαγες παλιοτερα μικροτερης αξιας. Η αγορα και χρεωση εγινε μεσω Paypal. Δυστηχως μεχρι και σημερα σε οποιο email τους εστειλα να ρωτησω για tracking number δεν ελαβα απαντηση. Ενω μεχρι και 13/12 ωσπου τους ενοχλησα μεσω Paypal η παραγγελια ηταν ακομα στο status : Processing. Επιπλεον στα λινκς που εχουν για εξυπηρετηση πελατων και ακυρωση παραγγελίας δε λειτουργουν. (page does not exist) Ανοιξα θεμα στο Paypal...και ολο τυχαια μετα απο τοσες προσπαθειες μου στειλανε ενα email απο το τμημα πωλησεων οτι το κινητο δεν υπαρχει σε αποθεμα και θα πρεπει να περιμενω. Τους απαντησα οτι θελω να ακυρωσω πλεον την συναλλαγη-παραγγελια και να λαβω refund. Βλεπω στην σελιδα τους οτι η παραγγελια μου απο ''processing'' μεταττραπηκε σε ''PayPal Reversed'' Μπορει καποιος σας παρακαλω να βοηθησει.... Ειλικρινα αν βρω ακρη και με βοηθησει σοβαρα καποιος φιλος δινω αμοιβη. Εχω πολλες αξιολογησεις στο Insomnia και Myphone.gr για θεμα αξιοπιστιας..Σας ευχαριστω ολους. Ειλικρινα και ευχομαι καλες γιορτες με υγεια & αγαπηΓιατί τρελαίνεσαι; Εφόσον έκανες την συναλλαγή μέσω PayPal, μην σε αγχώνει τίποτα. Περίμενε να προχωρήσει η ακύρωση της παραγγελίας. Αλλιώς αν δεν υπάρξει καμία επίσημη απάντηση από τον πωλητή, το χειρίζεσαι αποκλειστικά μέσω του Resolution Center του PayPal. Επιλέγεις ότι δεν πήρες το πακέτο και προχωράει η διαδικασία. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanoulakis Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Γιατί τρελαίνεσαι; Εφόσον έκανες την συναλλαγή μέσω PayPal, μην σε αγχώνει τίποτα. Περίμενε να προχωρήσει η ακύρωση της παραγγελίας. Αλλιώς αν δεν υπάρξει καμία επίσημη απάντηση από τον πωλητή, το χειρίζεσαι αποκλειστικά μέσω του Resolution Center του PayPal. Επιλέγεις ότι δεν πήρες το πακέτο και προχωράει η διαδικασία. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk χιλια ευχαριστω καλε μου φιλε που ειχες την καλοσυνη να απαντησεις...εχω ανοιξει ηδη dispute στο paypal....απλα δεν εχω κανει συναλλαγες αξιας μεχρι αυτη και τρελλαθηκα....να εχεις καλες γιορτες ευχομαι ολοψυχα.:) Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Εχει αγοράσει κανείς από TOMTOP ? Εμπειρία; Ποιότητα; από χρόνους παράδοσης; τα ίδια με τα γνωστά κινεζομάγαζα; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 9, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Μερικές φορές, όπως τα υπόλοιπα, χωρίς τριγωνική και μεγάλος χρόνος παραλαβής. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Μερικές φορές, όπως τα υπόλοιπα, χωρίς τριγωνική και μεγάλος χρόνος παραλαβής. okkkk thanks.. για να δούμε λοιπόν πότε θα παραλάβω .. :blink::worry: Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 okkkk thanks.. για να δούμε λοιπόν πότε θα παραλάβω .. :blink::worry: πολλα παρατραγουδα γενικα...κακο customer service...ελπιζω να μην μπλεξεις και να παραλαβεις σε λογικο χρονο Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 πολλα παρατραγουδα γενικα...κακο customer service...ελπιζω να μην μπλεξεις και να παραλαβεις σε λογικο χρονο Το ελπίζω πλήρωσα με paypal για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο πάντως. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Καλημέρα έχω κάνει παραγγελία από Καναδά και μου έδωσαν tracking number με αυτή την εταιρία : Globegistics . Την γνωρίζετε και αν ναι με ποια εταιρία περιμένω να έρθει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Tracks του στυλ UY20210xxxxGB Πώς ανιχνεύονται; Στο 17track δεν μου βγάζει τίποτα. Όμως μου έστειλε κάποια στοιχεία ο πωλητής, άρα κάπως το ανιχνεύει. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 έχει αγοράσει κανείς πρόσφατα απο eglobalcentral? έχω καιρό να αγοράσω Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Για αγορά από Amazon (συγκεκριμένα κοιτάζω από Amazon de και UK), που βλέπω από ποια χώρα γίνεται shipped το προϊόν? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 21, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Για αγορά από Amazon (συγκεκριμένα κοιτάζω από Amazon de και UK), που βλέπω από ποια χώρα γίνεται shipped το προϊόν? Σε κάθε αντικείμενο που πουλάει η Αμαζόνα αναφέρει αν πουλιέται από το κατάστημά της ή από τρίτο και ποιος είναι αυτός. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Σε κάθε αντικείμενο που πουλάει η Αμαζόνα αναφέρει αν πουλιέται από το κατάστημά της ή από τρίτο και ποιος είναι αυτός.Οπότε σε περίπτωση που γίνεται dispatched από τον πωλητή και όχι το ίδιο το Amazon, απλά κοιτάω το business address και αυτό σημαίνει ότι γίνεται shipped από τη χώρα του? Πχ προϊόν που αποστέλλεται από αυτόν τον πωλητή θα έρθει από Κίνα? https://www.amazon.de/sp?_encoding=UTF8&asin=B085SWVK89&isAmazonFulfilled=&isCBA=&marketplaceID=A1PA6795UKMFR9&orderID=&seller=A2PDMM03G89XJ&tab=home&vasStoreID= Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 22, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Μπορείς να ρωτήσεις τον πωλητή αλλά το Amazon που βρίσκεται αυτό που θέλεις να αγοράσεις. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Μπορείς να ρωτήσεις τον πωλητή αλλά το Amazon που βρίσκεται αυτό που θέλεις να αγοράσεις.Καλημέρα! Ευχαριστώ, αυτό θα κάνω. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Για αγορά από Amazon (συγκεκριμένα κοιτάζω από Amazon de και UK), που βλέπω από ποια χώρα γίνεται shipped το προϊόν? Sent from my Huawei P20 pro using TapatalkΤην ώρα που το έχεις στο καλάθι γράφει κάτω από την περιγραφή του προϊόντος από πού θα γίνει shipped. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Καλησπέρα έχω κάνει μια παραγγελία από Αμερική και το τελευταίο μήνυμα που έχω από ups είναι αυτό March 22, 2020, 2:41 am Processed Through Regional Facility JAMAICA NY INTERNATIONAL DISTRIBUTION CENTER Your item was processed through our JAMAICA NY INTERNATIONAL DISTRIBUTION CENTER facility on March 22, 2020 at 2:41 am. The item is currently in transit to the destination. Μίλησα με ΕΛΤΑ αλλά δεν ξέρουν τίποτα και δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκεται . Είναι η πρώτη φορά που παράγγειλα από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 30, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Καλησπέρα έχω κάνει μια παραγγελία από Αμερική και το τελευταίο μήνυμα που έχω από ups είναι αυτό March 22, 2020, 2:41 am Processed Through Regional Facility JAMAICA NY INTERNATIONAL DISTRIBUTION CENTER Your item was processed through our JAMAICA NY INTERNATIONAL DISTRIBUTION CENTER facility on March 22, 2020 at 2:41 am. The item is currently in transit to the destination. Μίλησα με ΕΛΤΑ αλλά δεν ξέρουν τίποτα και δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκεται . Είναι η πρώτη φορά που παράγγειλα από εκεί. Άλλη η UPS (courier) και άλλη η USPS (αμερικάνικο ταχυδρομείο). Αν το δέμα σου έρχεται με το ταχυδρομείο, πράγματι, δεν έχεις ενημέρωση από την ώρα που φεύγει από την Αμερική. Να γνωρίζεις, όμως, ότι η περίοδος που διανύουμε είναι αρκετά δύσκολη και τα ΕΛΤΑ έχουν επικοινωνία μόνο με λίγες χώρες της ΕΕ. https://www.elta.gr/%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B1/%CE%93%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CE%A4%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85/%CE%A4%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%B1%CE%9D%CE%AD%CE%B1/tabid/750/newsid1177/1885/---------COVID-19/language/el-GR/Default.aspx Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 5, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 (edited) Σχετικό με το θέμα του ιού και τις μάσκες. Σήμερα έλαβα μήνυμα από το Banggood και, μεταξύ των άλλων, έχει μάσκες, όλες με αποστολή PDM, όπως: https://www.banggood.com/10Pcs-KN95-...r_warehouse=CN https://www.banggood.com/50Pcs-Dispo...r_warehouse=CN https://www.banggood.com/Golovejoy-F...r_warehouse=CN Έριξα μια παραγγελία για τη 2η περίπτωση και, αν και έλεγε για αποστολή μετά από 3 εργάσιμες μέρες, λίγες ώρες αργότερα, ήρθε μήνυμα για αποστολή με κωδικό του Γερμανικού ταχυδρομείου, που ειναι, κατά την άποψή μου, η καλλίτερη και ασφαλέστερη μέθοδος, αφού δεν μεσολαβούν τα ΕΛΤΑ και παραλαμβάνεις από DHL, αν είσαι στην Αττική και με courier αν βρίσκεσαι εκτός αυτής. Edit Είχα αναρτήσει τις ιστοσελίδες κάθε περίπτωσης ξεχωριστά, και όταν έκανα πάλι έλεγχο είδα ότι δείχνει τις 2 περιπτώσεις (δεν δείχνει τη μαύρη μάσκα). Η παραγγελία μου αφορά στο πακέτο των 50 με $29.99 Edited April 5, 2020 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts