ZAMPON7 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Σε ευχαριστω για τη βοηθεια και συγγνωμη για το λαθος τοπικ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOLES1973 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 προσπαθησε να μιλησεις στο chat χωρις να συνδεθεις στο λογαριασμο σου ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για ποιο λόγο να μην συνδεθω? και τι σημαινει αυτο το μύνημα ?Εγω μπηκα σε αυτην την διαδικασια ''If you have any questions, please appeal for account reactivation.''και δηλωσα το προβλημα που ειχα με εναν πωλητη που αλλα του παραγκειλα και αλλα μου εστειλε .. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vonmike Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Καλησπερα σε ολους θα σας πω την πρωσοπικη μου εμπερια ετσι ωστε να γνωριζουν οι μελοντικοι αγοραστες . 09.02.18 έκανα παραγγελία με κατάθεση 399€ από λογαριασμό της εθνικής στο κατάστημα γιατι δεν εχει (παυπαλ) Gadgetmall (με έδρα τα Σόφια). Στης δεκαπέντε εργάσιμες μέρες τους έστειλα μήνυμα αν μπορούν να μου δώσουν ένα trucknumber διότι εγώ σαν πελάτης βασίστηκα στα αναγράφομενα ότι η παραδώση θα γίνει 10-25 εργάσιμες ημέρες. Μου έστειλαν ότι τελικά θα αργήση λόγο κινεζικής πρωτοχρονιάς και ότι θα μου στείλουν το αριθμό την επόμενη μέρα. Αυτή η επόμενη μέρα δεν έφτασε ποτέ τους έστειλα 6 μηνύματα και δεν υπήρχε απάντηση. Αναγκαστικά λόγο φόβου ότι τα χάσαμε τα λεφτά μας να τους κάνω καταγγελία στο ευρωπαϊκό κέντρο αγορών. Η καταγγελία έγινε δεκτή και χθες μου έστειλε το κατάστημα μετά από ένα μήνυμα μου ότι τους ήρθε. Εγώ βλέποντας ότι στη σελίδα (facebook) έγραφαν πολλά άτομα που ρωτούσαν για τους χρόνους αποστολής έκανα κομεντ - ερώτηση - προειδοποίηση οτι περιμένω αρκετό καιρό και ότι δεν μου απαντάνε καν. Σήμερα λοιπόν βλέπω ότι με κάνανε μπλοκ στο να μην μπορώ να κάνω κομεντ και να μην μπορώ να τους στειλω μήνυμα. Ουσιαστικά έχουν κόψει κάθε επαφή μαζί μου και πια είμαι εν αναμονή της καταγγελίας. Το έγραψα εδώ για να ενημερώσω τους επόμενους ώστε μην τσιμπάνε στη χαμηλή τιμή αλλά να κοιτάνε πραγματικά το τι παίζει. Σημερα 15.03.2018 αυριο κλεινω 25 εργασιμες μερες και δεν μου εχουν δωσει καν εναν αριθμο παρακουλουθησης. Σημερα τους εστειλα ξανα μαιλ (γιατι στο φασεμποοκ με μπλοκαραν) και τους ειπα τουλαχιστον να τους δωσω τον νεο μου αριθμο αποστολης μια και σε 1 εβδομαδα θα αλλαξω τοπο κατοικιας απο νησι στην Αθηνα .. η απαντηση αγνοείτε! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Μεγάλε δεν είπες και κάτι καινούριο. Τόσα χρόνια γράφουμε εδώ στο φόρουμ ότι δεν αγοράζουμε χωρίς PAYPAL. Έμπλεξες χωρίς λόγο. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vonmike Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Δεν πειραζει φιλε το εγραψα για αυτους που βαριουντε να διαβασουν 100 σελιδες ). ενας απο αυτους ημουν εγω και την πατησα οπως ειπες... μονο paypal! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Δεν πειραζει φιλε το εγραψα για αυτους που βαριουντε να διαβασουν 100 σελιδες ). ενας απο αυτους ημουν εγω και την πατησα οπως ειπες... μονο paypal! Εγώ είχα παραγγείλει αθλητικά adiddas 55€ και όταν κατάλαβα οτι ήταν maimou, μετά απο μια εβδομάδα, πήγα στην τράπεζα και μπλόκαρα την κατάθεση που είχα κάνει. Σε 3 μέρες με πηραν απο τα κεντρικά της τράπεζας, για να επικυρώσουν την καταγγελία μου, και μετά απο 45 μέρες επέστρεψαν τα χρήματα στο λογαριασμο μου....!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vonmike Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Mariodj φίλε μου με κατάθεση τα έκανες στη τράπεζα ή μέσο ebanking? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Πριν 1,5 μήνα έκανα αγορά από gearbest με διάφορα μικροπράγματα (πχ μπρελόκ, λουράκια για miband,κτλ) και κόστος περίπου 15 ευρώ. Προχθές μου έκαναν refund στο paypal χωρίς καμία πρότερη ειδοποίηση ή ενημέρωση. Τους έστειλα μήνυμα και περιμένω τώρα απάντηση, αλλά η φάση αυτή με χάλασε οπότε θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει κάποια καλύτερη ή πιο αξιόπιστη εναλλακτική με την ποικιλία του gearbest. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Πριν 1,5 μήνα έκανα αγορά από gearbest με διάφορα μικροπράγματα (πχ μπρελόκ, λουράκια για miband,κτλ) και κόστος περίπου 15 ευρώ. Προχθές μου έκαναν refund στο paypal χωρίς καμία πρότερη ειδοποίηση ή ενημέρωση. Τους έστειλα μήνυμα και περιμένω τώρα απάντηση, αλλά η φάση αυτή με χάλασε οπότε θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει κάποια καλύτερη ή πιο αξιόπιστη εναλλακτική με την ποικιλία του gearbest.Μόνο στο AliExpress μεγαλύτερη ποικιλία και καλύτερές τιμές Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Ευχαριστώ, θα το τσεκάρω! Sent from my D5503 using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 θελω να παρω κινητό απο το efox europe,τι γνωρίζουμε για το μαγαζι? Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 θελω να παρω κινητό απο το efox europe,τι γνωρίζουμε για το μαγαζι? το μαγαζί είναι αξιόπιστο. Πρέπει όμως να δεις αν το κινητό που ενδιαφέρεσαι θα έρθει από Γερμανία η από Κίνα.και αν σε χρεώνουν μεταφορικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeten Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Θα ήθελα την γνώμη σας για ένα θέμα που αντιμετωπίζω σχετικά με την επιστροφή αντικειμένου που αγόρασα πριν 3 μήνες από Ebay (από Αυστραλία). Το αντικείμενο παρουσίασε κάποιο πρόβλημα δυσλειτουργίας και μετά από επικονωνία με τον πωλητή, μου ζήτησε να τους το επιστρέψω ώστε να ελεγχθεί και να αντικατασταθεί με νέο προιόν. Στην αρχική αγορά είχα πληρώσει δασμούς. Προσπαθώ να βρω ποια θα ήταν η σωστή διαδικασία ώστε να το επιστρέψω και να το ξαναπάρω πίσω χωρίς να επιβαρυνθώ εις διπλούν με νέους δασμούς. Επικοινώνησα με Γ.Ε.Τ.Α. (800 11 82000) ώστε να μου πούνε την ακριβή διαδικασία. Σε 2 διαφορετικά τηλεφωνήματα, πήρα 2 διαφορετικές απαντήσεις. Η πρώτη αόριστη, και η δεύτερη παραπέμποντας με σε ένα υποκατάστημα των Αθηνών (Κουμουνδούρου), λέγοντας μου ότι αυτή είναι και η καλύτερη λύση καθώς, στην περιοχή μου δεν υπάρχει το know how για τέτοιου είδους συναλλαγές. Σε επικοινωνία μου με το υποκατάστημα μου απάντησαν να επικοινωνήσω με Γ.Ε.Τ.Α. Από τον Άννα στον Καιάφα... Νομίζω ότι δεν είμαι και ο πρώτος ο οποίος αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα. Ειδικά, τώρα που τίποτα δεν περνά κυριολεκτικά εκτός Τελωνείου, θα πρέπει να ξέρουμε και τι θα παίζει σε περιπτώσεις αντικατάστασης... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotron Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Θα ήθελα την γνώμη σας για ένα θέμα που αντιμετωπίζω σχετικά με την επιστροφή αντικειμένου που αγόρασα πριν 3 μήνες από Ebay (από Αυστραλία). Το αντικείμενο παρουσίασε κάποιο πρόβλημα δυσλειτουργίας και μετά από επικονωνία με τον πωλητή, μου ζήτησε να τους το επιστρέψω ώστε να ελεγχθεί και να αντικατασταθεί με νέο προιόν. Στην αρχική αγορά είχα πληρώσει δασμούς. Προσπαθώ να βρω ποια θα ήταν η σωστή διαδικασία ώστε να το επιστρέψω και να το ξαναπάρω πίσω χωρίς να επιβαρυνθώ εις διπλούν με νέους δασμούς. Επικοινώνησα με Γ.Ε.Τ.Α. (800 11 82000) ώστε να μου πούνε την ακριβή διαδικασία. Σε 2 διαφορετικά τηλεφωνήματα, πήρα 2 διαφορετικές απαντήσεις. Η πρώτη αόριστη, και η δεύτερη παραπέμποντας με σε ένα υποκατάστημα των Αθηνών (Κουμουνδούρου), λέγοντας μου ότι αυτή είναι και η καλύτερη λύση καθώς, στην περιοχή μου δεν υπάρχει το know how για τέτοιου είδους συναλλαγές. Σε επικοινωνία μου με το υποκατάστημα μου απάντησαν να επικοινωνήσω με Γ.Ε.Τ.Α. Από τον Άννα στον Καιάφα... Νομίζω ότι δεν είμαι και ο πρώτος ο οποίος αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα. Ειδικά, τώρα που τίποτα δεν περνά κυριολεκτικά εκτός Τελωνείου, θα πρέπει να ξέρουμε και τι θα παίζει σε περιπτώσεις αντικατάστασης... Για τι ποσό μιλάμε ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeten Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Για τι ποσό μιλάμε ; Οι δασμοί ήταν στα 40 Ευρώ. Για μένα, το θέμα είναι πιο πολύ ηθικό, παρά χρηματικό. Γιατί να πληρώνεις τον νόμιμο αναλογούντα δασμό διπλά? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Χωρίς να είμαι σίγουρος σε αυτό που σου γράφω και λογικά σκεπτόμενος, από την στιγμή που έχεις πληρώσει δασμούς έχεις και την απόδειξη για τους δασμούς που έχεις πληρώσει οπότε λογικά πάντα σκεπτόμενος το στέλνεις και όταν έρθει και σου ζητήσουν πάλι δασμούς τους προσκομιζεις την απόδειξη που είχες ήδη πληρώσει τον ανάλογο δασμό και με την αιτιολογία ότι το αντικείμενο ήρθε σαν αντικατάσταση. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Ακριβώς αυτό που λέει ο xloupas. Πριν κανά 2μηνο ήμουν στην ίδια κατάσταση. Μόνο ΑΝ έχεις την απόδειξη που είχες πληρώσει την πρώτη φορά δασμούς δε θα ξανά πληρώσεις (η διαδικασία είναι σωστή όπως αναφέρεται στο προηγούμενο ποστ). Προσωπικά δε την είχα και πλήρωσα και 2η φορά δασμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 18, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Θα ήθελα την γνώμη σας για ένα θέμα που αντιμετωπίζω σχετικά με την επιστροφή αντικειμένου που αγόρασα πριν 3 μήνες από Ebay (από Αυστραλία). Το αντικείμενο παρουσίασε κάποιο πρόβλημα δυσλειτουργίας και μετά από επικονωνία με τον πωλητή, μου ζήτησε να τους το επιστρέψω ώστε να ελεγχθεί και να αντικατασταθεί με νέο προιόν. Στην αρχική αγορά είχα πληρώσει δασμούς. Προσπαθώ να βρω ποια θα ήταν η σωστή διαδικασία ώστε να το επιστρέψω και να το ξαναπάρω πίσω χωρίς να επιβαρυνθώ εις διπλούν με νέους δασμούς. Επικοινώνησα με Γ.Ε.Τ.Α. (800 11 82000) ώστε να μου πούνε την ακριβή διαδικασία. Σε 2 διαφορετικά τηλεφωνήματα, πήρα 2 διαφορετικές απαντήσεις. Η πρώτη αόριστη, και η δεύτερη παραπέμποντας με σε ένα υποκατάστημα των Αθηνών (Κουμουνδούρου), λέγοντας μου ότι αυτή είναι και η καλύτερη λύση καθώς, στην περιοχή μου δεν υπάρχει το know how για τέτοιου είδους συναλλαγές. Σε επικοινωνία μου με το υποκατάστημα μου απάντησαν να επικοινωνήσω με Γ.Ε.Τ.Α. Από τον Άννα στον Καιάφα... Νομίζω ότι δεν είμαι και ο πρώτος ο οποίος αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα. Ειδικά, τώρα που τίποτα δεν περνά κυριολεκτικά εκτός Τελωνείου, θα πρέπει να ξέρουμε και τι θα παίζει σε περιπτώσεις αντικατάστασης... Θα απευθυνθείς σε ταχυδρομικό γραφείο και θα ζητήσεις το έντυπο για εξαγωγή σε τρίτη χώρα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeten Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Δοκιμάζω και θα σας πω τι θα προκύψει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fertis Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Μου άφησε ο ταχυδρόμος των ΕΛΤΑ ένα χαρτί για να παραλάβω από 28/6 και μετά δύο δέματα που έχω. Περιμένω άλλο ένα, το οποίο είναι στην περιοχή μου. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα παραλάβω νωρίτερα ή όχι? Παλιά τα έφερναν στο σπίτι πλέον όχι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeten Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Δοκιμάζω και θα σας πω τι θα προκύψει. Τελικά, έστειλα το δέμα χωρίς να συμπληρώσω κανένα έντυπο για εξαγωγή σε τρίτη χώρα. Πολύ απλά, γιατί ο υπάλληλος, αν και εξυπηρετικός, δεν ήξερε τι έντυπο είναι αυτό. Αυτό που έκανα, ήταν να ενημερώσω τον πωλητή για την επιστροφή και να του ζητήσω όταν μου ξαναστείλει νέο δέμα, να αναφέρει ότι το προιόν είναι προς αντικατάσταση παλιότερου. Επίσης, να αναφέρει το παλιό Tracking number, καθώς και να το συνοδεύσει με μια φωτοτυπία του αποδεικτικού των δασμών που πλήρωσα αρχικά. Στο τέλος, η νεκροψία θα δείξει ... :lol: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Φιλος αγόρασε απο banggood κινητό τηλέφωνο 89 ευρώ με priority direct mail μέσο ΟλλανδίαΣ και τελικά πλήρωσε 36 ευρώ τελωνείο όταν πήγε να το πάρει απ το ταχυδρομείο. Μου έκανε εντύπωση πως δεν γλύτωσε το τελωνείο με direct mail. Πάντως τον ενημερώσαν απο banggood ότι ΜΆΛΛΟΝ θα του επιστρεψουν το ποσό των δασμων. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Φιλος αγόρασε απο banggood κινητό τηλέφωνο 89 ευρώ με priority direct mail μέσο ΟλλανδίαΣ και τελικά πλήρωσε 36 ευρώ τελωνείο όταν πήγε να το πάρει απ το ταχυδρομείο. Μου έκανε εντύπωση πως δεν γλύτωσε το τελωνείο με direct mail. Πάντως τον ενημερώσαν απο banggood ότι ΜΆΛΛΟΝ θα του επιστρεψουν το ποσό των δασμων. Αυτό είναι πολύ σημαντικό νέο, εάν πραγματικά το δέμα είχε ταξιδέψει με αυτή τη μέθοδο. Είναι η 1η φορά που συμβαίνει αυτό από όσα θυμάμαι. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 (edited) Αυτό είναι πολύ σημαντικό νέο, εάν πραγματικά το δέμα είχε ταξιδέψει με αυτή τη μέθοδο. Είναι η 1η φορά που συμβαίνει αυτό από όσα θυμάμαι. Διορθώνω ένα λάθος....... Η αγορά με priority mail που σταμάτησε στο τελωνείο ΔΕΝ είναι το banggood αλλά το gearbest Edited July 13, 2018 by zampas 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Διορθώνω ένα λάθος....... Η αγορά με priority mail σταμάτησε στο τελωνείο ΔΕΝ είναι το banggood αλλά το gearbestΤο priority με το ολλανδικό ταχυδρομείο του gearbest μπαίνει πάντα τελωνείο... Οπότε προσοχή.... Μόνο τουbang good δεν μπαίνει ποτέ Στάλθηκε από το S2_PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts