miltus Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 εμενα δεν με ενθουσιασε τοσο πολυ... προτιμω τον Κονσταντιν της ταινιας του 2005... Keanu ο θεός στην ταινία αυτή. Μπορεί να μην άξιζε και... όσκαρ :p αλλά θα γίνει cult φιγούρα στο μέλλον με αυτό τον ρόλο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Έβλεπε κανείς Glee; Ομολογώ ότι η σχέση μας προσωπικά ήταν on/off αλλά το φινάλε χθες ήταν αρκετά συγκινητικό Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonid1523 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 εμενα δεν με ενθουσιασε τοσο πολυ... προτιμω τον Κονσταντιν της ταινιας του 2005... δεν θα μου κανει εντυπωση αν κοπει τελικα (μπορει ομως να αλλαξει καναλι) Keanu ο θεός στην ταινία αυτή. Μπορεί να μην άξιζε και... όσκαρ :p αλλά θα γίνει cult φιγούρα στο μέλλον με αυτό τον ρόλο. Σωστό αυτό, η ταινία ήταν το απόλυτο cult κι εγώ την προτιμώ, θύμιζε πολύ κόμικ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 ειδα την αμερικανικη βερζιον του returned Eτσι και ετσι. ολοιδιο με το αλλο το γαλικο απλα οι χαρακτηρες ειναι εκνευριστικοι και αδιαφοροι και το ολο στορι σε μπερδευει ακομα περισσοτερο με το να προσθετει πιο πολλες ιστοριες μαζι και μαλιστα απ το πρωτο επ.Εχει λιγο αγωνια αλλα δεν βγαζει την ατμοσφαιρα που χε το οριτζιναλ. εν αντιθεση με το αλλο αντιγραφο resurrection που σε κρατα διαρκως και εχει τη μια ανατροπη μετα την αλλη. Επισης ενα ωραιο θριλερακι tv show που αρχιζει το μαη απ τον m night shymalan Wayword pines http://www.imdb.com/title/tt2618986/?ref_=nv_sr_2 Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Τα μηνύματα που αφορούσαν τον Clarkson και το Top Gear, έχουν μεταφερθεί εδώ. :) This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Επισης ενα ωραιο θριλερακι tv show που αρχιζει το μαη απ τον m night shymalan Wayword pines http://www.imdb.com/title/tt2618986/?ref_=nv_sr_2 Αυτό το "απ τον M Night Shyamalan" νομίζω πως το λες για καλό, αλλά με τα χάλια που έχουν όλες οι ταινίες του με εξαίρεση το Sixth Sense, είναι τόσο αντιφατικό όσο το να χρησιμοποιείς τις λέξεις "ανάπτυξη" και "από την Ελλάδα" στην ίδια πρόταση. "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Ανακοινωθηκε οτι ο εκτος κυκλος θα ειναι και ο τελευταιος για το Downton Abbey. GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Αυτό το "απ τον M Night Shyamalan" νομίζω πως το λες για καλό, αλλά με τα χάλια που έχουν όλες οι ταινίες του με εξαίρεση το Sixth Sense, είναι τόσο αντιφατικό όσο το να χρησιμοποιείς τις λέξεις "ανάπτυξη" και "από την Ελλάδα" στην ίδια πρόταση.κοιτα οτι θα ναι μαπα αυτο ειναι το σιγουρο:lol: αλλα μωρε δε παυει η σειρα να εχει ενα theme που με αρεσει.Mια πολη στη μεση του πουθενα, και κατι supernatural γινεται σε αυτη τη πολη και οι ξενοι ειναι παγιδευμενοι οπως το haven ας πουμε Ελπιζω να μην απογοητευσει αυτη τη φορα, αν και δε θα με εξεπλητε το φιναλε να ειναι ολοι ειναι νεκροι και δε το ξερουν :X Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Εχουμε τιποτα νεοτερο για το homeland 5??? Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Εχουμε τιποτα νεοτερο για το homeland 5??? Season 5 (2015)[edit] The fifth season will take place two and a half years after the previous season and will be set in Europe with Carrie Mathison no longer an intelligence officer. The season will film in Germany and is scheduled to premiere in September 2015.[9] http://en.wikipedia.org/wiki/Homeland_%28TV_series%29#Season_5_.282015.29 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Εγω εχω αρχίσει και βλέπω το iZombie : http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt3501584/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Εγω εχω αρχίσει και βλέπω το iZombie : http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt3501584/ Και για πες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Κορυφαιος συνδυασμος nickname και σειρας:):):) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShamrockLover Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Αρχιζει και ο 2ος κυκλος του Salem σημερα . Για να δουμε !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Και για πες... Ουσιαστικά ειναι αστυνομική σειρά. Μια γιατρός γίνεται ζόμπι και καταφέρνει να επιζήσει με έξυπνο τρόπο κρύβοντας την κατάσταση της και πλεον δουλεύει σε νεκροτομειο για να μπορεί να τρώει! Εκεί καταλαβαίνει οτι οταν τρώει από τα πτώματα βλέπει το τέλος της ζωής τους και τελικά ωθειται να βοηθήσει εναν αστυνομικό να λύνει τις υποθέσεις ανθρωποκτονιας. Ειναι χιουμοριστικη κ εξυπνη σειρά, μέχρι τώρα τουλάχιστον! ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κορυφαιος συνδυασμος nickname και σειρας:):):) ;) πράγματι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Εγω εχω αρχίσει και βλέπω το iZombie : http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt3501584/ αυτοτελη επισοδεια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 αυτοτελη επισοδεια; Ναι, κάθε επεισόδιο και μια ιστορία, αυτό εννοείς ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Όσοι δεν έχετε δει Silicon Valley, απλά δείτε Silicon Valley. Σήμερα ξεκίνησε η 2η σαιζόν. Η πρώτη είναι 8 επεισόδια. Φανταστική. [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Ξέρει κανείς τι έγινε με το penny dreadfull και βγήκε σήμερα το επεισόδιο αντί για τις 3 Μαΐου που έλεγαν? και άλλη διαρροή? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Ξέρει κανείς τι έγινε με το penny dreadfull και βγήκε σήμερα το επεισόδιο αντί για τις 3 Μαΐου που έλεγαν? και άλλη διαρροή? Στο πρόγραμμα που παρακολουθώ τις σειρές μου, το έχει για 3/5. Άρα μάλλον πρόκειται για διαρροή. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Στο πρόγραμμα που παρακολουθώ τις σειρές μου, το έχει για 3/5. Άρα μάλλον πρόκειται για διαρροή. Ναι διαρροή ήταν αλλά με παρεξένεψε το γεγονός ότι ήταν 720p το επεισόδιο anyway πάρα πολύ καλό το πρώτο επεισόδιο.. μακάρι να συνεχίσει έτσι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 ξεκινησε και το wayward pines του shaylaman .ωραιο το πρωτο επ.μου θυμισε λιγο εως πολυ twilight zone και στηβεν κινγκ.Μαλλον εχω καταλαβει τι συμβαινει,αλλα σιγουρα σε κανει να θες και το επομενο επεισοδιο. Επισης μια αλλη καλη σειρα ειναι το Bloodline ωραιο δραμα με στοιχεια θριλερ και με ενα μικρο cliffhanger σε καθε τελος επ. Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 True detective! Το προτείνω ανεπιφύλακτα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 True detective! Το προτείνω ανεπιφύλακτα :) Με "τρόμαξες" προς στιγμήν, νόμιζα ότι ξεκίνησε ο 2ος κύκλος! (θα ξεκινήσει 22 Ιουνίου τώρα που το κοίταξα) Προτείνω και εγώ ανεπιφύλακτα αυτή τη σειρά! [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Με "τρόμαξες" προς στιγμήν, νόμιζα ότι ξεκίνησε ο 2ος κύκλος! (θα ξεκινήσει 22 Ιουνίου τώρα που το κοίταξα) Προτείνω και εγώ ανεπιφύλακτα αυτή τη σειρά! Ναι, θα ξεκινήσει η 2η σεζόν και βάλανε τον Vince Vaughn να παίξει. Τον Vince Vaughn. Σε σοβαρη σειρά. Αναρωτιέμαι τι να συνέβη. Ήταν απασχολημένοι με άλλα project o Adam Sandler και o Rob Schneider ή απλά το είδανε σαν πρόκληση εκεί στο HBO να δούνε πόσο κακούς ηθοποιούς μπορούν να βάλουν σε καλογραμμένες σειρές πριν ο κόσμος αρχίσει να φεύγει; "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts