Jump to content

Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε lollipop οι ενημερώσεις θα εμφανίζονται και στην οθόνη κλειδώματος. Αν δεν μπορείς να περιμένεις υπάρχουν πάντα και εναλλακτικές όπως η εφαρμογή Cm locker.

:rotfl::rotfl: τωρα ειδα την απαντηση !!!! την κατεβασα .. δειχνει πολυ καληηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!:D

ελπιζω να ειναι αξιοπιστο!!:O

ευχαριστω πολυ πολυυυυ!!!!!!!!!!!

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

:rotfl::rotfl: τωρα ειδα την απαντηση !!!! την κατεβασα .. δειχνει πολυ καληηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!:D

ελπιζω να ειναι αξιοπιστο!!:O

ευχαριστω πολυ πολυυυυ!!!!!!!!!!!

Εμένα πάντως μου βγάζει στην αρχική οθόνη ( πριν ξεκλειδώσω με απλό scroll ) τις ειδοποιήσεις μηνύματα - κλήσεις και μάλιστα αν έχω και φωτό από αυτόν που με καλεί , τη δείχνει και αυτή , σε μικρογραφία αλλά φαίνεται καθαρά. Εσένα δε τα δείχνει αυτά; Εννοείτε είμαι ακόμη με τη 4.4.4

Με την παραπάνω εφαρμογή ( cm locker ) δε μου δείχνει τη φωτογραφία από ποιόν με κάλεσε.

Εμένα πάντως μου βγάζει στην αρχική οθόνη ( πριν ξεκλειδώσω με απλό scroll ) τις ειδοποιήσεις μηνύματα - κλήσεις και μάλιστα αν έχω και φωτό από αυτόν που με καλεί , τη δείχνει και αυτή , σε μικρογραφία αλλά φαίνεται καθαρά. Εσένα δε τα δείχνει αυτά; Εννοείτε είμαι ακόμη με τη 4.4.4

Με την παραπάνω εφαρμογή ( cm locker ) δε μου δείχνει τη φωτογραφία από ποιόν με κάλεσε.

Εμένα δεν μου βγάζει φωτογραφία ούτε στα μηνύματα ούτε στις κλήσεις .. βασικά δεν μου δείχνει ούτε καν το όνομα του αποστολέα .. είχα αναρωτηθεί γιατί ,και ρώτησα στο φόρουμ και μου είπαν ότι φταίει το ότι έχω κωδικό κλειδώματος. .(στο ios δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο )

Αυτό που με βολεύει στις ειδοποιήσεις που για την ώρα με την kit kat γίνεται μόνο με κάποια εφαρμογή , είναι να μου εμφανίζει στην οθόνη κλειδώματος όλες τις ειδοποιήσεις. . SMS ,κλήσεις ,email, viber ,messenger ,instagram κτλ .

Είναι το μόνο που ΔΕΝ μου αρέσει μέχρι στιγμής σε Android συσκευή ,τόσο που αν αργήσει πολύ η lollipop θα γυρίσω ξανά σε ios. :O

Edited by mmaria_82

Παρέλαβα χθες το κινητό. Πραγματικά είναι σα κόσμημα. Το θέμα μου είναι οτι μόλις το άνοιξα μου βρήκε μια αναβάθμιση 134 mb. Μήπως είναι η 5 Έκδοση lollipop; Τώρα φοράει 4.4.4

Ενημερωτικα η αναβάθμιση σε lollipop είναι περίπου 800mb!

Εμένα δεν μου βγάζει φωτογραφία ούτε στα μηνύματα ούτε στις κλήσεις .. βασικά δεν μου δείχνει ούτε καν το όνομα του αποστολέα .. είχα αναρωτηθεί γιατί ,και ρώτησα στο φόρουμ και μου είπαν ότι φταίει το ότι έχω κωδικό κλειδώματος. .(στο ios δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο )

Αυτό που με βολεύει στις ειδοποιήσεις που για την ώρα με την kit kat γίνεται μόνο με κάποια εφαρμογή , είναι να μου εμφανίζει στην οθόνη κλειδώματος όλες τις ειδοποιήσεις. . SMS ,κλήσεις ,email, viber ,messenger ,instagram κτλ .

Είναι το μόνο που ΔΕΝ μου αρέσει μέχρι στιγμής σε Android συσκευή ,τόσο που αν αργήσει πολύ η lollipop θα γυρίσω ξανά σε ios. :O

Εμένα, όπως σου είπα, μου εμφανίζει όλα αυτά που λες, αλλά δεν έχω βάλει κωδικό κλειδώματος ανοίγω τη συσκευή αφού πατήσω το κουμπί με απλό σκρολ. Γιατί δε δοκιμάζεις έτσι, πρέπει οπωσδήποτε να βάζεις κωδικό κάθε φορά που θες να χρησιμοποιήσεις τη συσκευή;

Εμένα, όπως σου είπα, μου εμφανίζει όλα αυτά που λες, αλλά δεν έχω βάλει κωδικό κλειδώματος ανοίγω τη συσκευή αφού πατήσω το κουμπί με απλό σκρολ. Γιατί δε δοκιμάζεις έτσι, πρέπει οπωσδήποτε να βάζεις κωδικό κάθε φορά που θες να χρησιμοποιήσεις τη συσκευή;

Ναι !!!:p όχι γιατί κρύβω κάτι απλά μου ξεκλειδώνει στην τσέπη ! :D

Ναι !!!:p όχι γιατί κρύβω κάτι απλά μου ξεκλειδώνει στην τσέπη ! :D
Πως σου ξεκλειδώνει δηλαδή? Και να πατηθεί κάποιο πλήκτρο, είναι πολύ δύσκολο έως εξαιρετικά απίθανο, να γίνει swype στη lockscreen για να ξεκλειδωθεί.

Πως σου ξεκλειδώνει δηλαδή? Και να πατηθεί κάποιο πλήκτρο, είναι πολύ δύσκολο έως εξαιρετικά απίθανο, να γίνει swype στη lockscreen για να ξεκλειδωθεί.

Ε όχι και απίθανο ! :worry: δεν ξέρω πως συμβαίνει πάντως εμένα χωρίς κωδικό κλειδώματος μου ξεκλειδώνει ,είτε το βάζω σε τσέπη είτε σε τσάντα κτλ.:O

Ε όχι και απίθανο ! :worry: δεν ξέρω πως συμβαίνει πάντως εμένα χωρίς κωδικό κλειδώματος μου ξεκλειδώνει ,είτε το βάζω σε τσέπη είτε σε τσάντα κτλ.:O

Maria δεν ξεκλειδώνει το κινητό όταν έρχεται σε επαφή με αντικείμενα και αυτό είναι δεδομένο. Πάρε ένα οποιοδήποτε αντικείμενο, πλαστικό, μεταλλικό, χάρτινο, ξύλινο, κτλ, και κάνε κύλιση με αυτό στην οθόνη κλειδώματος για να το ξεκλειδώσεις. Θα δεις ότι πολύ απλά δεν γίνεται τίποτα. Ούτε καν glove mode δεν έχει το Alpha. Sorry αλλά είναι εντελώς τρελό αυτό που λες.

Καλησπερα σας.θα ηθελα να ρωτησω σχετικα για το glove mode που αναφερθηκε πριν. Η λειτουργια που αυξανει την ευαισθησία της αφης δεν ειναι η λειτουργία αυτη;;στην περιγραφη της κατα την ενεργοποιηση της λεει οτι αυξανεται η ευαισθησία της οθονης για να χειριζεται με γαντια.αν ειναι αυτο το αλφα εχει glove mode

Τι να πω βρε παιδιά δεν ξέρω . Εγώ θυμάμαι όταν το πήρα ο λόγος που έβαλα κωδικό ήταν ότι μου ξεκλείδωσε 2-3 φορές ,όχι συστηματικά. Τώρα δεν θα διαφωνισω μαζί σας κατι ξέρετε παραπάνω , μπορεί να έτυχε. Edited by mmaria_82

Δεν μπορώ να εμφανίσω στις επαφές μου, τους φίλους απο το fb για να τους κάνω σύνδεση.

Πάω κανονικά ρυθμίσεις-επαφές-λογαριασμοί-facebook κι οταν πατάω τον συχρονισμό στις επαφές δεν γίνεται τίποτα

κι μου λεει οτι ο συγχρονισμός απενεργοποιηθηκε. Το παράδοξο ειναι οτι ημερολόγιο κι φωτό συγχρονίζει κανονικά.

Μέχρι που προσπάθησα να τον αφαιρέσω το λογαριασμό κι να τον ξαναβάλω αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Καμιά ιδέα ? Κι αν ξέρει κανείς καμιά καλή εφαρμογή για να αντικαταστήσω τις επαφές ?

Maria δεν ξεκλειδώνει το κινητό όταν έρχεται σε επαφή με αντικείμενα και αυτό είναι δεδομένο. Πάρε ένα οποιοδήποτε αντικείμενο, πλαστικό, μεταλλικό, χάρτινο, ξύλινο, κτλ, και κάνε κύλιση με αυτό στην οθόνη κλειδώματος για να το ξεκλειδώσεις. Θα δεις ότι πολύ απλά δεν γίνεται τίποτα. Ούτε καν glove mode δεν έχει το Alpha. Sorry αλλά είναι εντελώς τρελό αυτό που λες.

Όλα όσα λες είναι σωστά, εκτός του ότι έχει glove mode και έχει πολύ πλάκα να κάνεις scroll χωρίς να το ακουμπάς. Όποιος το βλέπει και δε ξέρει ψιλοψαρώνει και έχει γέλιο.

Παιδια καλησπερα. Τυγχανει να χρησιμοποιει καποιος την παρακάτω θηκουλα να μου πει εντυπωσεις σχετικα με την προστασια που αποδιδει στην συσκευη;;

Puro UltraSlim 0.3 Cover

Δεν ειναι σιλικόνης αλλα ειναι πολυ λεπτη.

Όλα όσα λες είναι σωστά, εκτός του ότι έχει glove mode και έχει πολύ πλάκα να κάνεις scroll χωρίς να το ακουμπάς. Όποιος το βλέπει και δε ξέρει ψιλοψαρώνει και έχει γέλιο.

Ναι λάθος μου , έχει δυνατότητα χρήσης με γάντια.:) Ε μα κι αυτοί το έχουν χώσει στην κατηγορία "εμφάνιση" τουλάχιστον στην lollipop.

Άλλος ένας φίλος μου αγόρασε το alpha και ετοιμάζεται και τέταρτος στη σειρά. Μπορεί το κινητό να μην πούλησε στα 600€ αλλά στα 300€ σκίζει τουλάχιστον στην Ελλάδα. Μου θυμίζει την περίπτωση του G2.

Παιδιά έχω g2 και σκέφτομαι την αγορά του άλφα.είχα παλιά ενα Νότε αλλά είχα ξενερωσει με το υι της σαμσουνγκ.ο νταιλερ είναι έτσι Άργος και στο άλφα όπως σε αλλά σαμσουνγκ?Επίσης απο ταχύτητα φόκους στη κάμερα είναι γρήγορο?απο μπαταρία ξερω οτι δεν είναι δυνατό αλλά οκ.επίσης όσοι έχετε βάλει τη Λόλι,σας δίνει την επιλογή να διαγράφετε εφαρμογές της εταιριας ?σορρυ για το κατεβατο.

Παιδια καλησπερα. Τυγχανει να χρησιμοποιει καποιος την παρακάτω θηκουλα να μου πει εντυπωσεις σχετικα με την προστασια που αποδιδει στην συσκευη;;

Puro UltraSlim 0.3 Cover

Δεν ειναι σιλικόνης αλλα ειναι πολυ λεπτη.

Φίλε μου η χειρότερη θήκη που έχω δει. Πολύ λεπτή σχεδόν χωρίς καθόλου προστασία θεωρώ σε πτώση πάρα μόνο σε καθημερινές γρατζουνιες και ο φακός της κάμερας προεξέχει και αυτός όταν ακουμπάει σε επιφάνεια. Εγώ πήρα την ringke fusion μπορείς να την βρεις στο ebay και είμαι απόλυτα ικανοποιημενος

Παιδιά έχω g2 και σκέφτομαι την αγορά του άλφα.είχα παλιά ενα Νότε αλλά είχα ξενερωσει με το υι της σαμσουνγκ.ο νταιλερ είναι έτσι Άργος και στο άλφα όπως σε αλλά σαμσουνγκ?Επίσης απο ταχύτητα φόκους στη κάμερα είναι γρήγορο?απο μπαταρία ξερω οτι δεν είναι δυνατό αλλά οκ.επίσης όσοι έχετε βάλει τη Λόλι,σας δίνει την επιλογή να διαγράφετε εφαρμογές της εταιριας ?σορρυ για το κατεβατο.

Κι εγω απο G2 ηρθα.

Κι εγω για τον ιδιο λογο ειχα φυγει καποτε απο Samsung αλλα το αλφα ειναι πια στα "νεα" μοντελα της,που ειναι αρκετα γρηγορο παντου,ακομα και στον dialer.Κανενα παραπονο.

Με την λολλι ναι εχεις κι αυτη την δυνατοτητα.

Εν ολιγοις παρτο εκτος κι αν προτιμας τις 5,2" οθονη του G2.

Εμενα το μονο που μου λειπει απο το G2 ειναι το ois της καμερας που το θεωρω υπερχρησιμο,και η τεραστια αυτονομια του.Σε ολα τα αλλα το αλφα ειναι φανταστικο.

ο νταιλερ είναι έτσι αργός και στο άλφα όπως σε αλλά σαμσουνγκ?

που ειναι αρκετα γρηγορο παντου,ακομα και στον dialer.Κανενα παραπονο.

Στο μόνο που διαφωνώ με τον Πάνο σε όσα σου είπε, είναι ο stock dialer που προσωπικά τον θεωρώ αργό και τον έχω αντικαταστήσει με τον exdialer ( πιο γρήγορο cold start και σαφώς πιο γρήγορη και ελαφριά κύλιση στις επαφές). Kακή άποψη έχω επίσης για τη "Συλλογή" στη lollipop που δεν κάνει σωστό rendering στις φωτό ( ασχολούμαι με την επεξεργασία φωτογραφίας επαγγελματικά και έχει μάθει το μάτι μου να διακρίνει την κακή ποιότητα). Και αυτή την έχω αντικαταστάσει και όλα super. Δόξα το Google Play , οι stock εφαρμογές δεν πρέπει να αποτελούν κριτήριο αγοράς ενός κινητού αφού υπάρχουν στο store τόσες πολλές και καλύτερες για να τις αντικαθιστούν.

Ipred μαλλον δεν ειχες ποτε σου note 2 ή Galaxy S4 για να δεις τι παει να πει αργος dialer.Το παταγες τωρα κι ανοιγε αυριο..

Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό tempered glass; Έχω βρει αυτό αλλά δε ξέρω αν αξίζει. Να προτιμήσω της Nilkin;

Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό tempered glass; Έχω βρει αυτό αλλά δε ξέρω αν αξίζει. Να προτιμήσω της Nilkin;

Εγω εβαλα χθες της ancus και ειναι απλα τελειο καλυπτει ολη την οθονη και εχει κενα μονο στο home button και το ακουστικο

Κι εγω απο G2 ηρθα.

Κι εγω για τον ιδιο λογο ειχα φυγει καποτε απο Samsung αλλα το αλφα ειναι πια στα "νεα" μοντελα της,που ειναι αρκετα γρηγορο παντου,ακομα και στον dialer.Κανενα παραπονο.

Με την λολλι ναι εχεις κι αυτη την δυνατοτητα.

Εν ολιγοις παρτο εκτος κι αν προτιμας τις 5,2" οθονη του G2.

Εμενα το μονο που μου λειπει απο το G2 ειναι το ois της καμερας που το θεωρω υπερχρησιμο,και η τεραστια αυτονομια του.Σε ολα τα αλλα το αλφα ειναι φανταστικο.

Στο μόνο που διαφωνώ με τον Πάνο σε όσα σου είπε, είναι ο stock dialer που προσωπικά τον θεωρώ αργό και τον έχω αντικαταστήσει με τον exdialer ( πιο γρήγορο cold start και σαφώς πιο γρήγορη και ελαφριά κύλιση στις επαφές). Kακή άποψη έχω επίσης για τη "Συλλογή" στη lollipop που δεν κάνει σωστό rendering στις φωτό ( ασχολούμαι με την επεξεργασία φωτογραφίας επαγγελματικά και έχει μάθει το μάτι μου να διακρίνει την κακή ποιότητα). Και αυτή την έχω αντικαταστάσει και όλα super. Δόξα το Google Play , οι stock εφαρμογές δεν πρέπει να αποτελούν κριτήριο αγοράς ενός κινητού αφού υπάρχουν στο store τόσες πολλές και καλύτερες για να τις αντικαθιστούν.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια.οντως στο νοτε 2 πατουσες σημερα και αυριο ανοιγε.

Έχει αγοράσει κάποιος την επίσημη extended battery για να μας πει εντυπώσεις. Αξίζει η αγορά της; Θα δω διαφορά στην αυτονομία;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει αγοράσει κάποιος την επίσημη extended battery για να μας πει εντυπώσεις. Αξίζει η αγορά της; Θα δω διαφορά στην αυτονομία;

Την έχω πάρει από το e-shop.gr και την χρησιμοποίησα μόνο για δύο εβδομάδες. Ναι μεν την αυξάνει την αυτονομία, αλλά κατά τη γνώμη μου ακυρώνει ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματα του Alpha που είναι η πολύ καλή ξεκούραστη αίσθηση στο χέρι. Με την extended battery βαριόμουν να κρατήσω το κινητό πάνω από 5λεπτο συνεχόμενα, το άφηνα στην άκρη γρήγορα. Η αίσθηση στο χέρι ήταν περίεργη και δεν μου άρεσε. Προσωπική άποψη, το προτιμώ λεπτό και ελαφρύ και ας το φορτίζω κάθε 1-2 μέρες (κάθε 33 ώρες σύμφωνα με τα στατιστικά του Gsam). Ούτως ή άλλως έχω μια powerbank 16000mah της Xiaomi που με διευκολύνει πολύ στις φορτίσεις.

• The title was changed to Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F)