Astrovilos Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Να ρωτήσω κάτι εσάς που έχετε λιώσει το opo σας σε installs και flashes, Έχω touchphilz recovery και την stock rom 38r. 1- Μπορώ να flashάρω το kernel του AK για το οποίο συζητάτε όλοι εδώ μέσα; 2- Δουλεύει με συγκεκριμένες roms; 3- Flashάρω το zip από την recovery ή υπάρχουν και άλλα βήματα που πρέπει να κάνω; 4- Αν το flashάρω θα πρέπει να κάνω clean install την rom ξανά; ή θα δουλεύει μια χαρά έτσι κι αλλιώς το opo; Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 (edited) θα σου απαντήσω μόνο όσων αφορά την διαδικασία γιατί δεν εχω/ειχα stock εαν δεν έχεις αλλάξει κερνελ απλά flashαρεις από πάνω και τέλος εαν εχεις αλλαξει flashαρεις πρωτα το kernel της stock (η ολη την ρομ χωρις κανενα wipe), διαγραφεις/βγαζεις τυχον κερνελapp που εχεις βαλει και μετα flashαρεις τον ak δεν ξεχνας να flashαρεις ukm & synapse απο store και στις δυο περιπτώσεις για καποιον φιλο πιο πισω που ειχε προβλημα στο flash με twrp 2.8, το ειχε και αλλος στο thread του ak και το ελυσε αφου εβαλε twrp 2.7.1.0 Edited October 30, 2014 by martinoff Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 για καποιον φιλο πιο πισω που ειχε προβλημα στο flash με twrp 2.8, το ειχε και αλλος στο thread του ak και το ελυσε αφου εβαλε twrp 2.7.1.0 Δυστηχώς ούτε αυτό μου δούλεψε με slimkat.. βρήκα την λύση όμως πέρασα vanir και ak72 και τώρα είναι όλα μια χαρά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Αυτος ο on demand eps governor δεν υπαρχει πραγματικα..Οτι πιο γρηγορο εχω δει ποτε. Ελπιζω στην 72 να μη κανει τυχαια reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Επιστροφή στον franco kernel. Η οθόνη δεν λέει να ανοίξει στην εισερχόμενη κλήση. Χρειάζεται 5-10''. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Επιστροφή στον franco kernel. Η οθόνη δεν λέει να ανοίξει στην εισερχόμενη κλήση. Χρειάζεται 5-10''. το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι έχει να κάνει με σένα και τις ρυθμίσεις σου γιατί απλά δεν ισχύει αυτό από την άλλη όλοι οι κερνελ είναι για να βάλουμε όποιος μας αρέσει και μας κάνει :) Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι έχει να κάνει με σένα και τις ρυθμίσεις σου γιατί απλά δεν ισχύει αυτό από την άλλη όλοι οι κερνελ είναι για να βάλουμε όποιος μας αρέσει και μας κάνει :) Δεν μου κάνει εντύπωση που δεν τρέχει. Άλλωστε είναι γνωστό πως οι rom ή οι kernel δεν κάθονται σωστά σε όλες τις συσκευές. Θυμάμαι στο Nexus όλοι είχαμε τον hells-core kernel, και υπήρχαν άτομα εδώ στο myphone που όχι απλά δεν έβγαζαν το SOT που βγάζαμε σχεδόν όλοι, αλλά κάποιοι δεν μπορούσαν να bootάρουν καν τη συσκευή τους. Ε, σ' εμένα ο AK βγάζει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Εγω πιστευω οτι αν κανεις μια καθαρη εγκατασταση τη ρομ σου θα παιξει μια χαρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Εγω πιστευω οτι αν κανεις μια καθαρη εγκατασταση τη ρομ σου θα παιξει μια χαρα.. Δεν είμαι για clean install. Θα περιμένω την Lollipop που λογικά εκεί θα χρειαστεί. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Ρε παιδιά... Καλή - χρυσή η SlimKat με AK. Είναι "βούτυρο" και η μπαταρία φαίνεται απίστευτη. ... αλλά η κάμερα... αισθητά χειρότερη ή μου φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Ρε παιδιά... Καλή - χρυσή η SlimKat με AK. Είναι "βούτυρο" και η μπαταρία φαίνεται απίστευτη. ... αλλά η κάμερα... αισθητά χειρότερη ή μου φαίνεται; Βάζεις camera next ;) ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν είμαι για clean install. Θα περιμένω την Lollipop που λογικά εκεί θα χρειαστεί. Δεν κανείς clean install άλλα dirty flash την ρομ από πάνω και μετά ak Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Βασικα και clean install να κανεις με τιτανιουμ σε 5 λεπτα εισαι οπως ησουν. Μονο ρυθμισεις μενουν. Σε ζαλισαμε ε; Χαχα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Δεν κανείς clean install άλλα dirty flash την ρομ από πάνω και μετά ak Αυτό το έχω κάνει ήδη δύο φορές. ;) Μία με CM11 28/10 Nightly και AK 071 (ενώ ήμουν με παλιότερη Nightly και franco r28) όπου και διαπίστωσα για πρώτη φορά το πρόβλημα, και μία χτες όπου έβαλα CM11 30/10 Nightly και AK 072. Δεν υπάρχει θέμα, απλά ήθελα να δω διαφορές ανάμεσα στους 2 kernel μιας και μιλάτε τόσο πολύ για τον AK. Μια χαρά ευχαριστημένος είμαι και με τον franco. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Να ρωτήσω κάτι για τον ΑΚ. Δεν μπορείς να τον παραμετροποιησεις με άλλα apps όπως Trickster Mod κτλ? Μόνο με το UKM γίνεται? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ☺ Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Φουλ στοκ συσκευή με 38R και ανά 3-4 ημέρες μου πετάει στο κέντρο της οθόνης μία μαύρη γραμμή που αναβοσβηνει. Μετά από reboot στρώνει. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Φουλ στοκ συσκευή με 38R και ανά 3-4 ημέρες μου πετάει στο κέντρο της οθόνης μία μαύρη γραμμή που αναβοσβηνει. Μετά από reboot στρώνει. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο; Διάβασα κάποιες σελίδες πριν ότι ο καινούργιος Kernel του Franco λύνει κάποιο πρόβλημα με μαύρες γραμμές που είχαν κάποιοι οπότε φαντάζομαι ότι είναι το ίδιο θέμα με το δικό σου. Σε μένα δεν έχει τύχει όμως. Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 (edited) Φουλ στοκ συσκευή με 38R και ανά 3-4 ημέρες μου πετάει στο κέντρο της οθόνης μία μαύρη γραμμή που αναβοσβηνει. Μετά από reboot στρώνει. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο; Ναι, είναι γνωστό πρόβλημα από πλευράς της Cyanogen. Έχουν ήδη βρει τη λύση, έχουν δώσει τα commits και είτε θα περιμένεις να βγει καινούριο update της rom που θα διορθώνει το πρόβλημα, ή περνάς κάποιον kernel που έχει κάνει ήδη update με τα καινούρια commits. Είχα κι εγώ το πρόβλημα που λες, και μόλις πέρασα τον updated franco kernel το πρόβλημα λύθηκε (είμαι σίγουρος ότι έχουν κάνει update και οι άλλοι devs στους kernel τους, απλά εγώ χρησιμοποιώ franco γι' αυτό και αναφέρομαι σ' αυτόν). Edit: Η άλλη λύση αν δεν θέλεις να flashάρεις custom kernel, είναι να πας Settings -> Developer Options -> να κάνεις tick το Disable HW overlays, μέχρι να πάρεις update της rom. Θα σου λυθεί και έτσι το πρόβλημα, αλλά θα πρέπει να κάνεις τη διαδικασία μετά από κάθε reboοt. Για λόγο το λειτουργικό δεν θυμάται την επιλογή αυτή!! Edited October 30, 2014 by tsiftsism Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Να ρωτήσω κάτι για τον ΑΚ. Δεν μπορείς να τον παραμετροποιησεις με άλλα apps όπως Trickster Mod κτλ? Μόνο με το UKM γίνεται? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ☺ Και για να απαντήσω μόνος μου στην ερώτηση μου (δεν άντεξα να περιμένω και φλασαρα ΑΚ) και άλλοι Kernel tuners (Trickster Mod στην περίπτωση μου) δουλεύουν μια χαρά με τον ΑΚ Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες λύσεις. Η αλήθεια είναι ότι έχω το 1+1 σαν επαγγελματική συσκευή και θέλω όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σταθερότητα. Δε θέλω να μπλεξω με kernels και μετά ίσως να μου πεταχτεί κάποιο άλλο bug κτλ. Εφόσον είναι γνωστό στη Cyanogen κι έχουν βρει τη λύση θα περιμένω το επόμενο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Βγήκε κι άλλο update για το touchscreen. Τι σκατά σεταρουν κάθε φορά;; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 οι τελευταίοι δεν ήταν ιδέα μου, ήταν πιο αργοί για να δούμε... :worry: Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 ΑΚ 74 εδω, ορματε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Ντάξει το ξεσκισαμε τι θέμα.....Φράνκο έγινε ο ΑΚ, κάθε τρεις και λίγο φλασαρισμα..... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Ντάξει το ξεσκισαμε τι θέμα.....Φράνκο έγινε ο ΑΚ, κάθε τρεις και λίγο φλασαρισμα..... Δεν φταίει αυτός. Αφού έβγαλαν πάλι νέο touch driver :D Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Μία διευκρίνιση αν μπορεί κάποιος φίλος: Είμαι στοκ με ΑΚ 068.Για να φλασάρω την 074,ποιά είναι η σωστή διαδικασία? Dirty flash τον 074 κ το UKM ή πρέπει να περάσω τον στοκ κέρνελ και μετά τον 074 κ το UKM? Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts