Davout Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Καλησπερα παιδες, θα ηθελα να ρωτησω κατι που ρωτησαν και αλλα παιδια πιο πριν αλλα δεν ειδα απαντηση.. Φλασαρα και εγω την 33R με την βοηθεια του οδηγου που υπαρχει στισ πρωτες σελιδες (clean install την 33R). Με δεδομενο πως στην 25R ειχα θεματα με την ΟΤΑ αναβαθμιση, θα εχω και τωρα (μετα το clean install της 33R, αυτος ηταν και ο λογος που το εκανα); Με ενδιαφερει να ξερω διοτι αν και θα περιμενω λιγο για να δω τι λυνει και τι θεματα εχει η 38R, θελω να ξερω πως μπορω οποτε θελω να την περασω. Πρεπει να περιμενω νεο οδηγο για clean install της 38R; Το πιθανότερο είναι να παίρνεις τις ενημερώσεις κανονικά. Ακόμα δεν έχει έρθει σε πολλούς η 38, περίμενε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Το πιθανότερο είναι να παίρνεις τις ενημερώσεις κανονικά. Ακόμα δεν έχει έρθει σε πολλούς η 38, περίμενε. Σ ευχαριστω αδερφε.. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Παίδες τι διαφορά έχουν οι δύο τους? http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-stock-rooted-4-4-4-xnph38r-t2898098 http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/general/xnph38r-ota-update-t2897933 Τη μικρή σε μέγεθος την περνάς από πάνω και η μεγάλη θέλει clean install? Που σημαίνει στήσιμο από την αρχή? Έχουν καμία άλλη διαφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 H 38r τρέχει ήδη.Για να δούμε τί θα δούμε..... Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 H 38r τρέχει ήδη.Για να δούμε τί θα δούμε..... έφτασε και εγκαθίσταται. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 H 38r τρέχει ήδη.Για να δούμε τί θα δούμε..... Για πείτε και σε εμάς που περιμένουμε την ΤΝΤ να έρθει να το μαζέψει. (RMA rulzzzz) Έφτιαξε το touchscreen sensitivity? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Εσείς που λέτε "έφτασε" πείτε αν σας ήρθε OTA και τι κινητό έχετε (EU, CHINA) ή αν την περάσατε χειροκίνητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Εσείς που λέτε "έφτασε" πείτε αν σας ήρθε OTA και τι κινητό έχετε (EU, CHINA) ή αν την περάσατε χειροκίνητα; OTA & China. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 EU και φλασαρισμα του ΟΤΑ που κατέβασα απο XDA.Το touch λίγο που το δοκιμασα στο gallery δεν δείχνει να έχει θέμα.Επίσης το autorotate φαίνεται οτι εστρωσε Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 EU και φλασαρισμα του ΟΤΑ που κατέβασα απο XDA.Το touch λίγο που το δοκιμασα στο gallery δεν δείχνει να έχει θέμα.Επίσης το autorotate φαίνεται οτι εστρωσε Τα gestures ? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Το κινητό μέχρι ώρας είναι υπέροχο. Την αφή την βλέπω ακόμα καλύτερη ,μπαταρία δείχνει ακόμα καλυτερα δείγματα. Το rotation δουλεύει μια χαρά. Γενικά πηραμε την καλύτερη αναβάθμιση πιστεύω. Δεν το πολυεψαξα για bugs μιας κ οτι έχω δουλέψει είναι οκ. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 OTA & China. Αλήθεια?!! Καιγω ευρωπαικο παραγγελειας αυγουστου και τπτ ακομη.... Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Δε νομίζω να έχει σχέση η προέλευση γι' αυτό και ρώτησα παραπάνω. Δεν ξέρω αν έχει σχέση η σειρά λογαριασμού cyanogen ή τίποτα τέτοιο. Την άλλη φορά εγώ με κινέζικο πήρα την 33 σε μια μέρα, οπότε περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 όσοι το βάλατε σας ήρθε, ή κάποιος το κατέβασε κ το έβαλε manually από το κινητό μετά; αν το έκανε κάποιος, μας λέει πώς; ανοίγουμε με κρατημένο το volume-down στο boot και πάμε κ βρίσκουμε το .zip και γίνεται η αναβάθμιση; μιλάμε πάντα για "μαμά" κινητά Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 όσοι το βάλατε σας ήρθε, ή κάποιος το κατέβασε κ το έβαλε manually από το κινητό μετά; αν το έκανε κάποιος, μας λέει πώς; ανοίγουμε με κρατημένο το volume-down στο boot και πάμε κ βρίσκουμε το .zip και γίνεται η αναβάθμιση; μιλάμε πάντα για "μαμά" κινητά Μου έρχεται ΟΤΑ μια με δύο μέρες καθυστέρηση απο την ημέρα έκδοσής του , είμαι μόνο root με twarp τίποτε άλλο, αν και πιστεύω οτι ούτε τα παραπάνω χρειάζεται ,οπότε σε αυτή την αναβάθμιση θα το αφήσω μαμά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Εγώ πάντως με global (ευρωπαικο) κινητό (στοκ όλα χωρίς root) δεν έλαβα ακόμη τίποτα στις ενημερώσεις του κινητού... Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Τα gestures ? Δεν δουλεύω gestures (τα απενεργοποιω) οποτε δεν έχω αποψη Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Εβγαλε ο calkulin το zip για full 38R (450ΜΒ) http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-stock-rooted-4-4-4-xnph38r-t2898098 μπορείτε να την φλασάρετε μέσω custom recovery . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Μια νέα προσθήκη που παρατήρησα είναι το T9 στην εφαρμογή τηλεφώνου, υποστηρίζει και Ελληνικά πλέον αν έχεις ενεργοποιημένα τα Αγγλικά. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ας επιβεβαιώσει κάποιος αν πέρασε την καινούργια ΟΤΑ σε ευρωπαϊκό (global) κινητό.... :confused: Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Εβγαλε ο calkulin το zip για full 38R (450ΜΒ) http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-stock-rooted-4-4-4-xnph38r-t2898098 μπορείτε να την φλασάρετε μέσω custom recovery . Την "πήρα πρέφα" αργά τη νύχτα (1:30 π.μ.) και δεν μου πήγαινε να πεσω για ύπνο αν δεν περνούσα την 38R :p Flash-a-holic με τα όλα μου... Έκανα, λοπόν, dirty flash το zip του Calkulin πάνω από stock με Franco 21 (international 64GB). Μέχρι στιγμής όλα καλά, αν και εγώ δεν είχα προόβλημα ούτε με την 33R και δεν έχω δει οφθαλμοφανείς διαφορές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Επίσης η κατανάλωση σε sleep κατάσταση είναι πλέον σε μηδαμινά επίπεδα 25R Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ας επιβεβαιώσει κάποιος αν πέρασε την καινούργια ΟΤΑ σε ευρωπαϊκό (global) κινητό.... :confused: Ευχαριστώ προκαταβολικά. Με ΟΤΑ, δεν νομίζω κάποιος να ήταν τόσο "τυχερός"...! Χειροκίνητα (με το update, CWM/TWRP) αρκετοί μάλλον, χωρίς πρόβλημα (εγώ εχω αγορασμένο από OnePlus) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Και'γω τη δουλεύω απο τις 7 το πρωι,όλα δείχνουν τέλεια. Μου έχει κανει εντύπωση το ποσο αργά πέφτει η μπαταρία, μπορεί απλα βέβαια να συμβαινει επειδη δεν έχω περάσει τα παντα ακομα και συνηθισα στις custom (ρουφήχτρες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macaronas Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Παιδες, απλα για ενημερωση, με φλασαρισμα του τελευταιου radio το OPO μου παιζει αψογα σε ολες τις μπαντες πλεον και το Η+ φιγουραρει οπως πρεπει ;) Ποιο radio? που βρήκες το 38r? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts