Delijohn Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Και CM14 Nightly θα βγει σίγουρα. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk To έχεις δει κάπου γραμμένο; Γιατί η cyanogen δεν είναι υποχρεωμένη να δώσει rom για το κινητό. Εκτός αν το είπαν.. που χλωμό το κόβω. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Το μονο που ξερουμε, ειναι πως η cyanogen οταν ειχε βγει η cos13, ειχε δηλωσει πως θα βγαζει ενημερωσεις για το 1+1 οσο η qualcomm θα δινει support στον sd801. Κατι παραπανω απο αυτο, δεν εχει δηλωθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Α δεν το γνώριζα. Μακάρι λοιπόν. Αν και προσωπικά, θα προτιμούσα άλλη συσκευή για το N. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 To έχεις δει κάπου γραμμένο; Γιατί η cyanogen δεν είναι υποχρεωμένη να δώσει rom για το κινητό. Εκτός αν το είπαν.. που χλωμό το κόβω. Άλλο cyanogen-os και άλλο Cyanogen mod. Cm θα έχει σίγουρα και cm14 Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 To έχεις δει κάπου γραμμένο; Γιατί η cyanogen δεν είναι υποχρεωμένη να δώσει rom για το κινητό. Εκτός αν το είπαν.. που χλωμό το κόβω. Άλλο cyanogen-os και άλλο Cyanogen mod. Cm θα έχει σίγουρα και cm14 Sent from my A0001 using Tapatalk Αυτό ακριβώς που έγραψε ο Overpower. Αναφέρθηκα στις Nightlies που δεν έχουν καμία σχέση με την επίσημη rom της Cyanogen για το Oneplus One. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Αυτό ακριβώς που έγραψε ο Overpower. Αναφέρθηκα στις Nightlies που δεν έχουν καμία σχέση με την επίσημη rom της Cyanogen για το Oneplus One. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Συγγνώμη μα δεν το ήξερα αυτό... οι Nightlies δεν είναι οι "beta" των επίσημων; Η cyanogen δεν τις αναπτύσσει για κάθε κινητό που κρίνει πως θα το κάνει; Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Συγγνώμη μα δεν το ήξερα αυτό... οι Nightlies δεν είναι οι "beta" των επίσημων; Η cyanogen δεν τις αναπτύσσει για κάθε κινητό που κρίνει πως θα το κάνει; Οι nightlys είναι οι beta πλέον του Cyanogen OS το οποίο βγάζει για κάποια κινητά. Το c-os είναι η stable έκδοση, ενώ οι nightlys οι beta, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν κάποιο θέμα. Απλά το c-os έχει και κάποιο έξτρα bloatware. Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Έχουμε καμία ενημέρωση για update της cos 13.1 ? Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Έχουμε καμία ενημέρωση για update της cos 13.1 ? Sent from my 1+1 Λογικα, θα δωσουν με το patch Ιουλιου. Αυτο που θελω, ειναι να μην πειραξουν καθολου την αυτονομια της μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kilo257 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Καλημέρα σε όλους, τελικά με wipe cache εγιναν σαφως καλύτερα τα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma3stros Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Τελικα προχωρησα σε factory reset και ολα καλα:) Ειδα και βελτιωση στη μπαταρια... βεβαια ειμαι μετα απο πρωτη φορτιση οποτε δεν ξερω αν ειναι απλα τυχαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 cm-13.1-znh2kas254 new update roll out Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 cm-13.1-znh2kas254 new update roll out Αν και δεν την εχω περασει ακομα, λιγο που εψαξα και ειδα, δεν πρεπει να εχει και καμια μεγαλη αλλαγη, παρα μονο το patch Ιουλιου. Ο αριθμος εκδοσης MHC19Q, παραμενει ο ιδιος. *Πηραμε νωρητερα το patch Ιουλιου απο nexus η μου φαινεται? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis77 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Καλησπερα, μετά από 6 μήνες σε sultanXda θέλω να αλλαξω ROM. Κυρίως επειδή δεν παιζει καλα με το garmin ρολόι μου (fenix 3). μπορείτε να μου προτείνετε κάποια να δοκιμασω; ποια θεωρείται η καλυτερη τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Καλησπερα, μετά από 6 μήνες σε sultanXda θέλω να αλλαξω ROM. Κυρίως επειδή δεν παιζει καλα με το garmin ρολόι μου (fenix 3). μπορείτε να μου προτείνετε κάποια να δοκιμασω; ποια θεωρείται η καλυτερη τώρα; Για εμένα στοκ, (έχω δοκιμάσει πολλές). Αλλιώς darkobas. Στάλθηκε από το thor μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis77 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Για εμένα στοκ, (έχω δοκιμάσει πολλές). Αλλιώς darkobas. Στάλθηκε από το thor μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote Η στοκ ειναι η OxygenOS? Έχει καποιο ιδιαιτερο bug να έχω υπόψη μου; Ελεγα να δοκιμασω την COS 13.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Για εμένα στοκ, (έχω δοκιμάσει πολλές). Αλλιώς darkobas. Στάλθηκε από το thor μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σε σχέση με cos 13.1 και sultan ? έχεις άποψη ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Εγω παλι, φοβαμαι να κανω την ενημερωση που βγηκε για cos13.1 μηπως και εκαναν καμια πατατα και η μπαταρια παλι ειναι χαλια. Γιατι αυτη την στιγμη με την 1KN, η μπαταρια απλα ειναι οτι καλυτερο εχουν δωσει για το one. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 cm-13.1-znh2kas254 new update roll out εμένα γιατί δεν μου την βγάζει άραγε ακόμα ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 σε σχέση με cos 13.1 και sultan ? έχεις άποψη ? Εννοώ cyanogenmod 13.1, Όχι oxygen γιατί ήταν στην 5.1.1 Όταν την άφησα (εντάξει καλή αλλα έχει μείνει πίσω δεν ξέρω Τώρα.).σε σχέση με sultan η 5.1.1 της sultan ήταν ότι καλύτερο υπήρχε αλλά όταν αναβάθμισε σε 6 , μπαταρία χάλια, έτσι ξαναγύρισα σε 5.1.1 sultan αλλά με έτρωγε για 6. Πήγα σε darkobas πολύ καλή (6) Αλλά κάτι έγινε μια στιγμή δεν θυμάμαι και την έβγαλα(αλλά πολύ καλή να ξέρεις), εδώ και 2 μήνες είμαι με cyanogen mode 13.1 πολύ καλή.χωρίς ροοτ τίποτα και με στοκ recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 εμένα γιατί δεν μου την βγάζει άραγε ακόμα ? την βρήκα μέσω της εφαρμογής cyanogen update tracker, είναι ένα αρχείο 277 mb. Αν κατάλαβα καλά δεν είναι για custom recovery ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 ...ένα αρχείο 277 mb. Αν κατάλαβα καλά δεν είναι για custom recovery ? Τα αρχεία update στο OP1 ΠΟΤΕ δεν περνιούνται με custom recovery - είπαμε, ή επιστροφή σε στοκ recovery ή υπομονη μερικές μέρες για FULL έκδοση (που περνιέται συνήθως και με custom recovery/TWRP) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis77 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Ξέρει κανεις πως κάνουμε root σε cos 13.1? Πρέπει να βάλω twrp? Οχι οτι το χρειάζομαι, αλλά το έχω συνηθίσει να υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Ξέρει κανεις πως κάνουμε root σε cos 13.1? Πρέπει να βάλω twrp? Οχι οτι το χρειάζομαι, αλλά το έχω συνηθίσει να υπάρχει Ε ναι, θες custom recovery Sent from my 1+1 ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα αρχεία update στο OP1 ΠΟΤΕ δεν περνιούνται με custom recovery - είπαμε, ή επιστροφή σε στοκ recovery ή υπομονη μερικές μέρες για FULL έκδοση (που περνιέται συνήθως και με custom recovery/TWRP) Κάτι θυμόμουν :) Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Τελικα, την εκανα την ενημερωση και οτι γινει! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts