Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εξαίσια η Cyanogen OS 12. Άξιζε η αναμονή και με το παραπάνω. Και το One μου να δώσω κάποτε, πάλι θα πάω σε συσκευή που υποστηρίζεται από τη Cyanogen. Stock Android με όσες παραμετροποιήσεις χρειάζονται και χωρίς άχρηστες εφαρμογές. Kudos to Cyanogen team. :)

Απογειώθηκε λέμε η κινητάρα! Νεράκι πάει.Δε νιώθει ο τίγρης :cat:. Μεγάλη υπόθεση η CM.

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Νεα εκδοση του Bacon Toolkit BRT v1.0.3

BRT v1.0.3 Released. Full support for CM12. I used the official factory pack with the the userdata_64.img from the previous cm11 release included (since that is what the regular userdata.img is as well); so you can use this to upgrade directly to CM12 with the kit. Full root support, and all other BRT features. Working on other stuff as well, but wanted to get this release out asap. Stay tuned!

Enjoy! ^_^

και αφου πατησεις πανω στο google play service τα βαζεις δεν επιτρεπεται εγω προσωπικα τα εχω κλεισει ολα και ηρεμησα

Παιδιά τι σημαίνει η ανενεργοποίηση του Google play services εκτός από το θέμα της μπαταρίας.

Απογειώθηκε λέμε η κινητάρα! Νεράκι πάει.Δε νιώθει ο τίγρης :cat:. Μεγάλη υπόθεση η CM.

Που το ειδατε οτι απογειωθηκε; Το ιδιο γρηγορο ειναι.

Εγω την ξηλωσα παντως την cos12, και πηγα σε euphoria 5.1

Αρκετα περισσοτερη παραμετροποιηση, το ιδιο γρηγορη και.... 5.1

Η cm εχει ακομα τα ιδια bugs που ειχε και πριν 5 μηνες, ειναι απαραδεκτοι οι τυποι.

Που το ειδατε οτι απογειωθηκε; Το ιδιο γρηγορο ειναι.

Εγω την ξηλωσα παντως την cos12, και πηγα σε euphoria 5.1

Αρκετα περισσοτερη παραμετροποιηση, το ιδιο γρηγορη και.... 5.1

Η cm εχει ακομα τα ιδια bugs που ειχε και πριν 5 μηνες, ειναι απαραδεκτοι οι τυποι.

Πια bug? εγω ακομα δεν εχω βρει κατι

Ούτε εγώ βρήκα φίλε. Αλλά για να το λέει ο φίλος από πάνω κάτι θα ξέρει αφού σκέφτομαι και εγώ να πάω στην αψεγάδιαστη Euphoria που είναι και 5.1.

Αρκετες φορες (οχι παντα) οταν τραβας σε raw και εχεις hdr ή clear image, πεταει μηνυμα σφαλματος και θελει reboot για να στρωσει.

Αρκετες φορες (οχι παντα) οταν τραβας σε raw και εχεις hdr ή clear image, πεταει μηνυμα σφαλματος και θελει reboot για να στρωσει.

Επειδή αναφέρθηκε κάτι παρόμοιο σε διπλανό forum έχω τραβήξει ~100-150 φωτογραφίες και δεν έχω κάποιο πρόβλημα (σε διαφορες επιλογές μήπως μου βγάλει το πρόβλημα άλλου) άλλα τίποτα, εγώ ως τώρα δεν είχα κάποιο θεμα εκτος απο 1 φορα που κρασαραν οι επαφές άλλα δεν ξανά έγινε ούτε χρειάστηκε restart

Τράβηξα 20 φωτογραφίες τη μία πίσω από την άλλη με HDR χωρίς κανένα πρόβλημα. Από τότε που την εγκατέστησα δεν κράσαρε ούτε μία φορά. Τίποτα άλλο έχουμε;

παιδιά την cm12 πως την περνάμε? απλά φλασάρουμε όπως κάθε ρομ ε?

υπάρχει κάποιο λινκ για download?

Edited by splanis

παιδιά την cm12 πως την περνάμε? απλά φλασάρουμε όπως κάθε ρομ ε?

υπάρχει κάποιο λινκ για download?

Εδώ είσαι.

παιδια ... προβλημα. περασα την 12s, ολα καλα, αλλα οταν παω να ανοιξω τα μηνυματα η εφαρμογη δεν λειτουργει και γραφει αποστολη αναφορας σφαλματος. εκανα επανεκινηση αλλα τιποτα. καποιος καποια λυση; ευχαριστω

παιδια ... προβλημα. περασα την 12s, ολα καλα, αλλα οταν παω να ανοιξω τα μηνυματα η εφαρμογη δεν λειτουργει και γραφει αποστολη αναφορας σφαλματος. εκανα επανεκινηση αλλα τιποτα. καποιος καποια λυση; ευχαριστω

Δοκιμασε να κανες εκκαθαριση δεδομενων των μηνυματων απο τις ρυθμισεις-εφαρμογες και αν οχι, πας για factory reset.

Το είχα και γω - εδωσα την λύση προχτες

Settings>Apps, βρισκεις το messaging, Stop, Clear, κλπ

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Γεια σας, είμαι και εγώ από τους «ανυπόμονους» ας πούμε, που δεν μπορούν να περιμένουν την ΟΤΑ αναβάθμιση. Όμως δεν είμαι και πολύ εξοικειωμένος με το «άθλημα». Κατεβάζουμε το αρχείο zip της ενημέρωσης στον υπολογιστή μας και το μεταφέρουμε σε ένα usb stick. Συνδέουμε το stick με ένα καλώδιο OTG στη συσκευή μας, αφού πρώτα έχουμε μπει σε recovery (stock εννοείται) και έχουμε κάνει τα απαραίτητα wipes, σύμφωνα με το οδηγό εδώ και επιλέγουμε install zip; Εάν (όπως εγώ) δεν υπάρχει (κακώς θα μου πείτε) καλώδιο OTG, μπορούμε να κάνουμε clean intall μέσω κάποιου εργαλείου; Και εάν ναι, μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο, ή να με παραπέμψετε σε κάποιο οδηγό για clean intall της CM12 σε stock One;

παιδιά, δεν είναι τίποτα δύσκολο.. ακόμα και εγώ που είμαι παντελώς άσχετος και έχω αφήσει τελείως stock το κινητό, ακολούθησα αυτό τον πολύ απλό οδηγό και το έκανα.. μιλάμε πάντα για stock..

με απλά λόγια:

κατεβάζεις το αρχείο .zip

το πετάς μέσα στον αρχικό φάκελο του κινητού

κλείνεις τη συσκευή

πατάς power button & volume down συγχρόνως, μέχρι να ανοίξει η συσκευή και να σε βγάλει στην stock recovery(ή απ' το μενου της επανεκκίνησης διαλέγεις "Recovery")

εκεί πατάς "Wipe cache partition"

μετά πας "Apply Update" και διαλέγεις το 2ο "Choose from internal storage", μετά επιλέγεις το "0/"(2ο στη σειρά) και θα σου βγάλει το .zip πρώτο πρώτο

πατάς πάνω και μετά... περιμένεις :ninja:

δε χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο

μην σας φαίνεται βουνό.. ούτε μισό λεπτό δε μου πήρε να κάνω την παραπάνω διαδικασία.. in fact, περισσότερη ώρα έκανε να γίνει η αναβάθμιση:p

Πάντως σε εμένα ακόμα το MAXXAUDIO Και γενικά το EQ δε λειτουργεί, ούτε στη cm12 και ας έρχομαι από καθαρή εγκατάσταση. Από μπαταρία την πρώτη μέρα έβγαλα γύρω στις 3 ώρες SOT με wifi και 3G μόνιμα ανοιχτά. Πρόσεξα ότι ξαφνικά άρχισε να ζεσταίνεται πολύ το κινητό και είδα ότι η εφαρμογή που έκανε τη ζημιά ήταν το GSAM Battery monitor (ειρωνεία). Το απεγκατέστησα και βλέπουμε...

Θέλω να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση όπως αναφέρεται στον οδηγό από το φόρουμ της OnePlus. Έχω περασμένο το TWRP. Εκεί που κολλάω είναι στο ποιο zip της stock cm12s θα πρέπει να περάσω? Αναφέρθηκε ότι έχει δύο αν δεν κάνω λάθος, ένα το OTA και ένα με την πλήρη έκδοση. Ποιο είναι με την πλήρη έκδοση?

Αυτό το zip είναι οκ?

http://builds.cyngn.com/cyanogen-os/bacon/12.0-YNG1TAS0YL-bacon/2263178b74/cm-12.0-YNG1TAS0YL-bacon-signed.zip

Θέλω να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση όπως αναφέρεται στον οδηγό από το φόρουμ της OnePlus. Έχω περασμένο το TWRP. Εκεί που κολλάω είναι στο ποιο zip της stock cm12s θα πρέπει να περάσω? Αναφέρθηκε ότι έχει δύο αν δεν κάνω λάθος, ένα το OTA και ένα με την πλήρη έκδοση. Ποιο είναι με την πλήρη έκδοση?

Αυτό το zip είναι οκ?

http://builds.cyngn.com/cyanogen-os/bacon/12.0-YNG1TAS0YL-bacon/2263178b74/cm-12.0-YNG1TAS0YL-bacon-signed.zip

Αυτό που γράφει fastboot αλλά να προσέξεις να έχει και το 64αρι αρχείο μέσα.

Αυτό που γράφει fastboot αλλά να προσέξεις να έχει και το 64αρι αρχείο μέσα.

Με αυτή είμαι εντάξει?

https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934555023

Αυτό το zip είναι οκ?

Και zip και οδηγίες από τα παιδιά OPOGR :)

http://www.oneplusgreece.com/cyanogenmod-12s/

:)

Και zip και οδηγίες από τα παιδιά OPOGR :)

http://www.oneplusgreece.com/cyanogenmod-12s/

Σε αυτή τη σελίδα το zip που έχει δεν είναι το fastboot αλλά το ίδιο με αυτό που ανέφερα στο πρώτο μου μήνυμα. Δουλεύει και με τα δύο?

Επίσης εδώ λέει να μην γίνει wipe το internal storage ενώ στον οδηγό από το φόρουμ της OnePlus κάνει wipe και αυτό.

Edited by morpheusgr

Παίδες μετά από δύο μέρες χρήσης της CM12 και έχοντας περάσει απο πολλές lollipop όπως xenonhd, euphoria(5.0.2 & 5.1), cyanide, exodus, validus αλλά και την oxygen έχω να πω απλά ότι είναι η πιο απροβληματιστη. Σε όλες τις άλλες είχα διαφορά μικρό θέματα με WiFi,μεγάλη κατανάλωση και μικρό bugs. Η rom είναι πολύ καλή, δουλεύει πολύ σωστά και η μπαταρία μέχρι τώρα με ak kernel σε στοκ μορφή πολύ ανώτερη από οποιαδήποτε άλλη. Τα μόνα θέματα που έχω παρατηρήσει είναι ότι δεν μπορώ να βάλω το τηλέφωνο σε safemode και ότι στην καρτέλα των προσφατων μου βγάζει πάνω πάνω "δεν είναι δυνατή η προσθήκη του γραφικου στοιχείου".

παιδιά, δεν είναι τίποτα δύσκολο.. ακόμα και εγώ που είμαι παντελώς άσχετος και έχω αφήσει τελείως stock το κινητό, ακολούθησα αυτό τον πολύ απλό οδηγό και το έκανα.. μιλάμε πάντα για stock..

με απλά λόγια:

κατεβάζεις το αρχείο .zip

το πετάς μέσα στον αρχικό φάκελο του κινητού

κλείνεις τη συσκευή

πατάς power button & volume down συγχρόνως, μέχρι να ανοίξει η συσκευή και να σε βγάλει στην stock recovery(ή απ' το μενου της επανεκκίνησης διαλέγεις "Recovery")

εκεί πατάς "Wipe cache partition"

μετά πας "Apply Update" και διαλέγεις το 2ο "Choose from internal storage", μετά επιλέγεις το "0/"(2ο στη σειρά) και θα σου βγάλει το .zip πρώτο πρώτο

πατάς πάνω και μετά... περιμένεις :ninja:

δε χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο

μην σας φαίνεται βουνό.. ούτε μισό λεπτό δε μου πήρε να κάνω την παραπάνω διαδικασία.. in fact, περισσότερη ώρα έκανε να γίνει η αναβάθμιση:p

Συγγνωμη αλλα................δεν εχεις custom recovery? Δεν εισαι root? Το εκανες ολο αυτο σε εντελως απειραχτη συσκευη? (δεν ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου κινητου, απλα θελω να βοηθησω ενα φιλο)

Εκτος βεβαια αν μιλας για ΕΠΙΣΗΜΟ update............

Edited by stabill
[sIGPIC][/sIGPIC]

Συγγνωμη αλλα................δεν εχεις custom recovery? Δεν εισαι root? Το εκανες ολο αυτο σε εντελως απειραχτη συσκευη? (δεν ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου κινητου, απλα θελω να βοηθησω ενα φιλο)

Εκτος βεβαια αν μιλας για ΕΠΙΣΗΜΟ update............

για το επίσημο update του CM12s μιλάω.. απλά δεν περίμενα να μου έρθει OTA.. και όχι, δεν έχω custom recovery, ούτε είμαι root.. το κινητό έχει stock recovery της cyanogen.. από εκεί πέρασα το update.. αν δεις το βιντεάκι που πόσταρα, θα δεις ότι είναι πολύ εύκολο

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks