charlatanos Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Παιδιά τι κινητακι μας δεν υποστηρίζει HDMI? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Για να δουμε.... http://www.zdnet.com/article/cyanogenmod-12s-comes-to-oneplus-one-this-week/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Καλησπέρα παιδιά.νεος στην παρέα και άρχισα τα φλασατισματα.προς το παρών έχω blisspop με ακ κερνελ και είπα να ρωτησω εσάς..ψάχνω μια σταθερή και όχι με κάθε μια ωρα updates ρομ..τι έχετε να μου προτείνεται? Κάτι δοκιμασμένο σιγουρακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Καλησπέρα παιδιά.νεος στην παρέα και άρχισα τα φλασατισματα.προς το παρών έχω blisspop με ακ κερνελ και είπα να ρωτησω εσάς..ψάχνω μια σταθερή και όχι με κάθε μια ωρα updates ρομ..τι έχετε να μου προτείνεται? Κάτι δοκιμασμένο σιγουρακι η επίσημη oxygen είναι σταθερότατη αλλά πονάει λίγο στο θέμα αυτονομίας και ακούγονται πολύ καλά λόγια για την exodus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Καλησπέρα παιδιά.νεος στην παρέα και άρχισα τα φλασατισματα.προς το παρών έχω blisspop με ακ κερνελ και είπα να ρωτησω εσάς..ψάχνω μια σταθερή και όχι με κάθε μια ωρα updates ρομ..τι έχετε να μου προτείνεται? Κάτι δοκιμασμένο σιγουρακι Νομίζω ότι αν απλά περιμένεις λίγες ημέρες, η επίσημη 12s θα σε αποζημιώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Ευχαριστώ πολύ και τους δυο σας για τις απαντήσεις. Θ περιμένω λοιπον την 12ς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Πλάκα κάνει στα πρόβατα... Ισχύει, trollαρει με τρελα.. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 https://cyngn.com/blog/cyanogen-os-12-is-the-sweetest Here we go. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Θα περιμένω την full rom να κάνω clean install. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 https://cyngn.com/blog/cyanogen-os-12-is-the-sweetest Here we go. Δεν μου ηρθε κατι εμενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Δεν μου ηρθε κατι εμενα... Έχει ήδη ξεκινήσει το rollout. Υπομονή ο κάθε ένας με τη σειρά του. Μπορείς να αναβαθμίσεις και χειροκίνητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Έχει ήδη ξεκινήσει το rollout. Υπομονή ο κάθε ένας με τη σειρά του. Μπορείς να αναβαθμίσεις και χειροκίνητα. Εχεις link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 https://forums.oneplus.net/threads/guide-cmos12-from-anything-to-cmos12.296529/ Δες το παραπάνω. Στο φόρουμ υπάρχουν ένα σωρό νήματα με λινκ και οδηγίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Με stock recovery μπορείς να την βάλεις απευθείας έτσι: https://forums.oneplus.net/threads/how-to-flash-ota-update-bone-stock-phone-simple-no-computer-needed.84161/ Εγώ κατέβασα την ΟΤΑ απο εδω: https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934554833 Για να δουμε τωρα τι λέει η 12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Και τώρα θα αρχίσει το σήριαλ : "Ακόμα δεν ήρθε σε 'μένα η ΟΤΑ.." χεχε. Υπομονή! Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Και τώρα θα αρχίσει το σήριαλ : "Ακόμα δεν ήρθε σε 'μένα η ΟΤΑ.." χεχε. Υπομονή! Εδω τοσο καιρο περιμεναμε, τωρα θα κολλησουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο στη cm12 για να μικρύνουμε την navbar? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Κατεβαίνει, 598.3Mb. Για να δουμε, χωρίς Clean... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Καλημέρα!!Μόλις φλασαρα το zip απο stock recovery!Για να δούμε την καινούργια 12S Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Κατεβαίνει, 598.3Mb. Για να δουμε, χωρίς Clean... Σου την εβγαλε μεσω οτα ηδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Καλημέρα!!Μόλις φλασαρα το zip απο stock recovery!Για να δούμε την καινούργια 12S Εκανες τιποτα wipe πριν την εγκαταστήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Εκανες τιποτα wipe πριν την εγκαταστήσεις? καλό είναι να τα κάνεις όλα wipe εκτός από internal storage και usb otg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Εκανες τιποτα wipe πριν την εγκαταστήσεις? οχι κατευθειαν install τελειωσε μεσα σε λιγα δευτερολεπτα και μετα ενα wipe cache και είσαι πρωτος :p:D Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Επειδή είναι μεγάλη αναβάθμιση καλό είναι να κάνετε full wipe εκτός internal. Ώστε να μην έχετε τυχόν προβλήματα και μετά λετε ότι φταίει η ρομ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Αναφερομαι (ισως οχι προφανώς) στην stock cm recovery και οχι σε twrp και σια. Τι επιλογες wipe εχει , και ποιες πρεπει να επιλέξουμε για καθαρή εγκατάσταση (και οχι για αναβαθμιση απο πάνω απο την kitkat) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts