sikuonas Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 με google καμερα, ειμαι υπερευχαριστημενος Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Χωρίς custom recovery δεν μπορείς να βάλεις kernel... Δεν το γνώριζα αυτό, γενικά δεν έχω ξανά ασχοληθεί με κάτι τέτοιο και ακόμα είμαι στο ψάξιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Δεν την εχω δοκιμασει εκτενως ακομα. Εχω ξενερωσει πολυ παντως με την καμερα του, ο θορυβος ειναι παραδεκτος. Συγνωμη ρε φιλε ,σε αυτο το ετος που ζουμε ποιος αφηνει τις φωτο χωρις επεξεργασια?Οπου και να τις ανεβασεις αλλα και οι περισσοτεροι εχουμε εφαρμογες για καλυτερο αποτελεσμα!Κατεβασε και συ καποιες.Το iphone τι νομιζεις οτι εχει καμια καμερα σουπερ ντουπερ?Λογισμικο εχει που λειπει σε μας,μια χαρα φακο εχουμε. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 με google καμερα, ειμαι υπερευχαριστημενος Έχω κάνει εδώ ένα post σχετικό με την κάμερα, μιας που περί γενικής συζήτησης πρόκειται μάλλον παρά για αναβάθμιση. Όποιος θέλει ας απαντήσει να ανταλλάξουμε πληροφορίες. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Συγνωμη ρε φιλε ,σε αυτο το ετος που ζουμε ποιος αφηνει τις φωτο χωρις επεξεργασια?Οπου και να τις ανεβασεις αλλα και οι περισσοτεροι εχουμε εφαρμογες για καλυτερο αποτελεσμα!Κατεβασε και συ καποιες.Το iphone τι νομιζεις οτι εχει καμια καμερα σουπερ ντουπερ?Λογισμικο εχει που λειπει σε μας,μια χαρα φακο εχουμε. Λογικη του παραλογου. Η δε συγκριση με το λογισμικο του iphone, ειναι αστεια. Συκρινεις το firmware της καμερας με το post processing --> lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Λογικη του παραλογου. Η δε συγκριση με το λογισμικο του iphone, ειναι αστεια. Συκρινεις το firmware της καμερας με το post processing --> lol Λογική του παραλόγου μπορεί να είναι για σένα. Και μη μπερδεύεσαι, αναφέρθηκα ότι πάσχουμε από υποστήριξη καλής εφαρμογής της κάμερας για να δώσει τα μέγιστα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Παιδιά να ρωτησω... Ποια είναι η τελευταία ενημέρωση που έρχεται ΟΤΑ?? Η "11.0-XNPH05Q" ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Παιδιά να ρωτησω... Ποια είναι η τελευταία ενημέρωση που έρχεται ΟΤΑ?? Η "11.0-XNPH05Q" ?? Ναι, αυτη ειναι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Ναι, αυτη ειναι. :) Ωραία ευχαριστώ! Και για να βάλω την cm12 πρεπει να το ρουταρω και να την φλασαρω με custom recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Εκτός και αν περιμενεις την official ota σε κάνα μήνα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση, έψαξα λίγο στο xda και το έκανα ήδη root χωρίς custom recovery απλά με ένα temporary boot image. Να περάσω το franco.kernel ? Τι κερδίζω με αυτό? Γειά σου Μορφέα, σε συμβουλεύω, να μην ασχοληθείς ακόμα με kernel, μάθε πρώτα τα υπόλοιπα πέρνα πρώτα καμία ρομ και αφού αποκτήσεις λίγη εμπειρία και σταθεροποιήσουν την lollipop τότε θα μπορείς πιο άνετα. Με τους kernel/πυρήνας, μπορείς και υπέρ χρονίζεις τον επεξεργαστή του κινητού εκτός των άλλων.Αυτό όμως, επειδή δεν έχεις καν ιδέα τι είναι,μπορεί να χαλάσεις εντελώς το κινητό σου. Όπως είναι το κινητό ήδη πετάει, και η ρομ πρώτα απ'όλα δεν είναι σταθερή και ένας συνδυασμός ασταθής ρομ και πυρήνα, μπορεί να αποβεί μοιραίο. Edited February 18, 2015 by sikuonas Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Εκτός και αν περιμενεις την official ota σε κάνα μήνα οοκ ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Γειά σου Μορφέα, σε συμβουλεύω, να μην ασχοληθείς ακόμα με kernel, μάθε πρώτα τα υπόλοιπα πέρνα πρώτα καμία ρομ και αφού αποκτήσεις λίγη εμπειρία και σταθεροποιήσουν την lollipop τότε θα μπορείς πιο άνετα. Με τους kernel/πυρήνας, μπορείς και υπέρ χρονίζεις τον επεξεργαστή του κινητού εκτός των άλλων.Αυτό όμως, επειδή δεν έχεις καν ιδέα τι είναι,μπορεί να χαλάσεις εντελώς το κινητό σου. Όπως είναι το κινητό ήδη πετάει, και η ρομ πρώτα απ'όλα δεν είναι σταθερή και ένας συνδυασμός ασταθής ρομ και πυρήνα, μπορεί να αποβεί μοιραίο. Καλά, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Μπορεί να βάλει κάποιον από τους γνωστούς kernel και απλά να μη πειράξει τίποτα από τις ρυθμίσεις τους. Να μείνει με τις ρυθμίσεις που έχει προ-επιλέξει ο δημιουργός τους και έτσι δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Καθώς περνάνε οι μέρες από την τελευταία αναβάθμιση, βγαίνουν σιγά σιγά μικροπροβληματάκια. Ένα lag εδώ, μια καθυστέρηση εκεί, ένα κόλλημα παραπέρα. Τίποτα τραγικό μέχρι σήμερα που αποφάσισα να αλλάξω την ένταση της μουσικής στα ακουστικά. Δεν ανταποκρίνεται στο πάτημα!! Θέλει να πατήσω τα κουμπιά του κινητού. Μόνο στα silver bullet για την ωρα, δεν δοκίμασα άλλα Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 εγω περιμενω την ota lollipop για να δω αν θα κανω clean installation.Μεχρι τοτε θα μεινω με την 05q Δεν θελω να σεταρω συνεχως την συσκευη απο την αρχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
journeyman77 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 παιδιά καλημέρα, από λάθος μου πήγα να κάνω factory reset και πάτησα σε wipe σε TWRP: -Dalvik -system -data -internal storage -cache αποτέλεσμα? No OS installed και κολλάει σε bootloop μπορώ να μπω σε Fastboot αλλά και Recovery έχω όλα τα αρχεία (toolbox) αλλά είμαι στο pc της δουλειάς και δεν μπορώ να κάνω κάποιο πρόγραμμα install υπάρχει λύση???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrovilos Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 παιδιά καλημέρα, από λάθος μου πήγα να κάνω factory reset και πάτησα σε wipe σε TWRP: -Dalvik -system -data -internal storage -cache αποτέλεσμα? No OS installed και κολλάει σε bootloop μπορώ να μπω σε Fastboot αλλά και Recovery έχω όλα τα αρχεία (toolbox) αλλά είμαι στο pc της δουλειάς και δεν μπορώ να κάνω κάποιο πρόγραμμα install υπάρχει λύση???? Αν δεν μπορείς να κάνεις install κάποιο πρόγραμμα, τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι... Υπομονή μέχρι να γυρίσεις σπίτι... Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 παιδιά καλημέρα, από λάθος μου πήγα να κάνω factory reset και πάτησα σε wipe σε TWRP: -Dalvik -system -data -internal storage -cache αποτέλεσμα? No OS installed και κολλάει σε bootloop μπορώ να μπω σε Fastboot αλλά και Recovery έχω όλα τα αρχεία (toolbox) αλλά είμαι στο pc της δουλειάς και δεν μπορώ να κάνω κάποιο πρόγραμμα install υπάρχει λύση???? Αν είχες φλασακι με backup της ρομ, η μια άλλη ρομ θα ξεμπλεκες αμέσως. Υπομονή να γυρίσεις Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
journeyman77 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 αυτό λέω, έχω το toolbox v5 που τα έχει ήδη μέσα (αλλιώς μπορώ να τα κατεβάσω). Για πες για πες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 (edited) παιδιά καλημέρα, από λάθος μου πήγα να κάνω factory reset και πάτησα σε wipe σε TWRP: -Dalvik -system -data -internal storage -cache αποτέλεσμα? No OS installed και κολλάει σε bootloop μπορώ να μπω σε Fastboot αλλά και Recovery έχω όλα τα αρχεία (toolbox) αλλά είμαι στο pc της δουλειάς και δεν μπορώ να κάνω κάποιο πρόγραμμα install υπάρχει λύση???? ποτέ μα ποτέ δεν κάνουμε wipe το internal storage.. να ξέρεις ότι φωτογραφίες βίντεο back up εφαρμογών έχουν κάνει φτερά σύνδεσε το κινητό στον υπολογιστή ενώ είσαι σε fastboot και πήγαινε στο toolkit του wugfresh και κάνε Flash stock με επιλεγμένη την πρώτη επιλογή (soft bricked) νομίζω θα ανοίξει Edited February 19, 2015 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
journeyman77 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 ok, αν και δεν με πειράζει διότι είχα κρατήσει ήδη backup. Τώρα τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 τώρα είδα ότι είσαι σε pc που δεν μπορείς να εγκαταστήσεις το toolkit.. περιμένεις αναγκαστικά να πας σπίτι ή αν έχεις κανένα usb otg κατέβασε μια ρομ και σύνδεσε το στο κινητό και μέσω της recovery κάντο install Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
journeyman77 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 ποτέ μα ποτέ δεν κάνουμε wipe το internal storage.. να ξέρεις ότι φωτογραφίες βίντεο back up εφαρμογών έχουν κάνει φτερά σύνδεσε το κινητό στον υπολογιστή ενώ είσαι σε fastboot και πήγαινε στο toolkit του wugfresh και κάνε Flash stock με επιλεγμένη την πρώτη επιλογή (soft bricked) νομίζω θα ανοίξει το toolkit v5 που έχω δεν χρειάζεται install, μπορεί να δουλέψει (μιας και τα έχει όλα μέσα)? το installation το λέω επειδή -μάλλον- χρειάζεται να εγκαταστήσω adb drivers... τα φώτα σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Γειά σου Μορφέα, σε συμβουλεύω, να μην ασχοληθείς ακόμα με kernel, μάθε πρώτα τα υπόλοιπα πέρνα πρώτα καμία ρομ και αφού αποκτήσεις λίγη εμπειρία και σταθεροποιήσουν την lollipop τότε θα μπορείς πιο άνετα. Με τους kernel/πυρήνας, μπορείς και υπέρ χρονίζεις τον επεξεργαστή του κινητού εκτός των άλλων.Αυτό όμως, επειδή δεν έχεις καν ιδέα τι είναι,μπορεί να χαλάσεις εντελώς το κινητό σου. Όπως είναι το κινητό ήδη πετάει, και η ρομ πρώτα απ'όλα δεν είναι σταθερή και ένας συνδυασμός ασταθής ρομ και πυρήνα, μπορεί να αποβεί μοιραίο. Καλά, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Μπορεί να βάλει κάποιον από τους γνωστούς kernel και απλά να μη πειράξει τίποτα από τις ρυθμίσεις τους. Να μείνει με τις ρυθμίσεις που έχει προ-επιλέξει ο δημιουργός τους και έτσι δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Το over/under clock ξέρω τι είναι και πως λειτουργεί αλλά δεν με ενδιαφέρει μιας και το κινητό είναι ήδη γρήγορο. Για την ώρα ο μόνος λόγος για να το πειράξω είναι για να πειραματιστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_D_ Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Παντως ατελειωτα τα προβληματα της 05Q,γινεται χαμος σε διαφορα forum απο παραπονα χρηστων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts