Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αστα διάλα - δεν παλευεται η αναμονή, την πέρασα και γω και επιβεβαιώνω καταρχας την μπαταρια, -4% σε 10ωρη αναμονή το βράδυ (καιρό είχα να δω τόσο χαμηλό νούμερο με official).

Για τους διστακτικούς (root, twrp)

Κατεβάζουμε στο τηλέφωνο την (προηγούμενη official) full και το incremental

Στα Developers Settings, πρεπει η επιλογή Update Cyanogen Recovery=On

Bootάρουμε σε TWRP, περνάμε Full, reboot, restart σε Original Recovery, apply incremental update - κανει clear dalvic/cache ούτως ή άλλως...

Μετά θέλει ξανα root & TWRP...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μολις μου το εκανε ξανα αυτο με την δονηση. Ενω ειναι ενεργοποιημενες η επιλογες για δονηση στις κλησεις και ενω το ειχα στο αθορυβο, με πηραν τηλ και δεν ειχε δονηση η κληση. (ενω με ολες τις προηγουμενες εκδοσεις, δεν ειχα κανενα προβλημα).

Λετε να ειναι κανενα bug? Δεν διαβασα και πουθενα ειναι η αληθεια για κατι τετοιο σαν προβλημα... :confused:

Μολις μου το εκανε ξανα αυτο με την δονηση. Ενω ειναι ενεργοποιημενες η επιλογες για δονηση στις κλησεις και ενω το ειχα στο αθορυβο, με πηραν τηλ και δεν ειχε δονηση η κληση.

Μόλις το δοκίμασα σε μένα και λειτουργεί κανονικά

Δες στον dialer, settings (3 τελίτσες), Sounds & Vibrations, εχει και κει ρύθμιση: Also vibrate for calls...

Επίσης, δες και με άλλο theme...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Μόλις το δοκίμασα σε μένα και λειτουργεί κανονικά

Δες στον dialer, settings (3 τελίτσες), Sounds & Vibrations, εχει και κει ρύθμιση: Also vibrate for calls...

Επίσης, δες και με άλλο theme...

Δεν το κανει παντα σε ολες τις κλησεις, αυτο ειναι που με παραξενευει.

Πχ μολις με πηραν τηλ, δεν ειχε δονηση, πηρα πισω και ειπα να με ξαναπαρουν και στην επομενη κληση, ειχε κανονικα δονηση. (χωρις να χρειαστει να κανω ρεσταρτ).

Τις ειδα και αυτες τις επιλογες, ειναι τικαρισμενο κανονικα.

Επισης, απο θεμα, εχω το system android και οχι το hexo.

*Στις ρυθμισεις-ειδοποιησεις-προσβαση ειδοπ/σεων, εχετε τικαρισμενη την επιλογη "θεματα"? Αν ναι, τι ακριβως κανει?

Edited by FoT1s

Αστα διάλα - δεν παλευεται η αναμονή, την πέρασα και γω και επιβεβαιώνω καταρχας την μπαταρια, -4% σε 10ωρη αναμονή το βράδυ (καιρό είχα να δω τόσο χαμηλό νούμερο με official).

Για τους διστακτικούς (root, twrp)

Κατεβάζουμε στο τηλέφωνο την (προηγούμενη official) full και το incremental

Στα Developers Settings, πρεπει η επιλογή Update Cyanogen Recovery=On

Bootάρουμε σε TWRP, περνάμε Full, reboot, restart σε Original Recovery, apply incremental update - κανει clear dalvic/cache ούτως ή άλλως...

Μετά θέλει ξανα root & TWRP...

Παίζει το παραπάνω και απο custom 5.1.1 ?

sent by using tapatalk

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παίζει το παραπάνω και απο custom 5.1.1 ?

Δεν είμαι σίγουρος...

Απο Custom 5.1 εγώ θα εβαζα πρώτα official 5.1 και μετά σε 6...

Δεν είμαι σίγουρος...

Απο Custom 5.1 εγώ θα εβαζα πρώτα official 5.1 και μετά σε 6...

Nai λογικό ακούγεται αυτό, αλλά μάλλον θα περιμένω Και εγώ να φλασαρω απο custom recovery

Sent from my 1+1

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Να φανταστω, το εχεις σε επιλογη δικτυου 4G και συμβαινει αυτο με τις κλησεις, ε?

Η αλλαγη απο 4G σε 3G και το αντιστροφο, εχει ως αποτελεσμα να "κολλαει" το δικτυο. Το εχει και το s7 αυτο το προβλημα. Αν το γυρισεις σε 3G μονο, θα δεις πως ειναι οκ χωρις κανενα προβλημα.

Μου συμβαινει κι εμενα καποιες φορες και δεν ξερω τι ακριβως φταιει και συμβαινει ολο αυτο.

.

Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση σου, αυτή τη λύση την είχα διαβάσει κ εγω σε ένα φόρουμ αλλά δεν έχει καμία διαφορά στη δική μ συσκευή! Έπαιξα λίγο με την αυτόματη επιλογή δικτύου κλπ αλλά καμια ελπίδα.. Είναι ό, τι πιο εκνευριστικό να μην μπορείς να πάρεις τηλ την ώρα που επείγει. Και κρίμα που το ένα update αντί να διορθώνει όλα τα προηγούμενα προβλήματα δημιουργεί συνεχώς νέα σε μια συσκευή που δεν της αξίζει τόσο πρόχειρη μεταχείριση σε επίπεδο software. Κανένας άλλος δεν είχε ανάλογο θέμα παιδιά ?

Πέρασα την cos 13.1 με twrp αλλά στο developer options δεν βρίσκω την επιλογή για root

Δεν βρίσκεται εκεί πρέπει να περάσεις το su μεσα από το twrp.

Το χεις κάνει και αν ναι με ποιο su?

Σε Android 6 (COS 13.1), θέλουμε Super SU 2.71 και TWRP 3.0.2.0

Τα έχω περάσει και γω χωρίς κανένα πρόβλημα

Για οσους ενδιαφερονται, βγηκε η full εκδοση της cos 13.1

https://forums.oneplus.net/threads/cos-13-1-znh2kas1kn-full-zip.449928/

μιλάς για το Signed flashable για φλασάρισμα μέσω c. recovery ?

Για πείτε από μπαταρία πως είσαστε τελικά ?

Καλησπερα .

Θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η καλυτερη ρομ αυτη τη στιγμη για το κινητο γιατι το εχει ενας φιλος μου και θελει να του κανω update το λογισμικο.

επισης ενα προβλημα που εχει ειναι οτι με Cosmote ενω εχει καλο σημα του εχει παντα G σημα.

Υπαρχει καποια λυση σε αυτο?

Καλησπερα .

Θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η καλυτερη ρομ αυτη τη στιγμη για το κινητο γιατι το εχει ενας φιλος μου και θελει να του κανω update το λογισμικο.

επισης ενα προβλημα που εχει ειναι οτι με Cosmote ενω εχει καλο σημα του εχει παντα G σημα.

Υπαρχει καποια λυση σε αυτο?

Η καλύτερη ROM είναι η official COS 13.1 (Android 6)

To "εχει καλό σήμα" δεν λεει και πολλά πράγματα - η κάρτα SIM ειναι τελευταίς 2ετίας καταρχήν? Εχει ενεργοποιήσει το 4G στον πάροχο (Cosmote)

Taliban, η μπαταρια με την νεα ρομ ειναι μια χαρά!

Για οσους ενδιαφερονται, βγηκε η full εκδοση της cos 13.1

https://forums.oneplus.net/threads/cos-13-1-znh2kas1kn-full-zip.449928/

Ευχαριστούμε φίλε!

Απο την 13.0 απλά φλασαρουμε την full έκδοση της 13.1; Και αν ναι, ποια wipe πρέπει να κάνουμε;

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστούμε φίλε!

Απο την 13.0 απλά φλασαρουμε την full έκδοση της 13.1; Και αν ναι, ποια wipe πρέπει να κάνουμε;

Εισαι root?

Αν οχι, φλασαρεις το incremental ρε συ μονο και εισαι οκ.

Εισαι root?

Αν οχι, φλασαρεις το incremental ρε συ μονο και εισαι οκ.

ναι είμαι root και έχω custom recovery! απλά αν περασω την flashable έκδοση μέσω twrp θα σβηστούν οι εφαρμογές και τα gapps?

Όχι δεν χάνεις τπτ.. Εγώ έκανα όλα τα wipes και όλα είναι εντάξει.. Gapps έχει η rom.. Αν έχεις άγχος για κάποια εφαρμογή πάρε backup με titanium

Μία μικρή ανακεφαλαιωση γιατί πρόκειται να την περάσω και εγώ.....

Είμαι με custom 5.1.1 και twrp 2.8.6.0

Tα βήματα : αναβάθμιση TWRP σε 3.0.2.0

φλασάρισμα την official 5.1 https://www.androidfilehost.com/?fid=24369303960686198

φλασάρισμα την official 6 https://forums.oneplus.net/threads/cos-13-1-znh2kas1kn-full-zip.449928/ ( Signed flashable )

φλασάρισμα το Super SU 2.71

gapps δεν θέλουμε.

Είμαι σωστός ? Και μία τελευταία ερώτηση, μετά την 5.1 μπουτάρουμε ή περνάμε κατευθείαν την 6 ?

Σωστά...

να ξεκινήσεις με nandroid backup

Να bootάρεις μετά την 5.1 και να το αφήσεις 5 λεπτά - μην στήσεις όμως λογαριασμό

Wipe dalvic/cache να κάνεις μετά την εγκατάσταση των rom (θα στο προτείνει όμως μάλλον)

Σωστά...

να ξεκινήσεις με nandroid backup

Να bootάρεις μετά την 5.1 και να το αφήσεις 5 λεπτά - μην στήσεις όμως λογαριασμό

Wipe dalvic/cache να κάνεις μετά την εγκατάσταση των rom (θα στο προτείνει όμως μάλλον)

ναι , φυσικά θα πάρω nandroid:)

wipe ( εκτός από εσωτερική μνήμη ) θα κάνω έτσι και αλλιώς πριν το φλασάρισμα των ρομ, χρειάζεται και μετά dalvik & cashe ?

Tελευταία ερώτηση ......για να περάσω το νεο recovery μέσω της flashify, πάω στην εφαρμογή κατεβάζω το recovery image και μετά πάω στο choose a file το βρίσκω και το φλασάρω ? Δεν παθαίνω καμιά ζημιά ????? :)

Όχι δεν χάνεις τπτ.. Εγώ έκανα όλα τα wipes και όλα είναι εντάξει.. Gapps έχει η rom.. Αν έχεις άγχος για κάποια εφαρμογή πάρε backup με titanium

έγινε σε ευχαριστώ

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks