asot Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Αστα διάλα - δεν παλευεται η αναμονή, την πέρασα και γω και επιβεβαιώνω καταρχας την μπαταρια, -4% σε 10ωρη αναμονή το βράδυ (καιρό είχα να δω τόσο χαμηλό νούμερο με official). Για τους διστακτικούς (root, twrp) Κατεβάζουμε στο τηλέφωνο την (προηγούμενη official) full και το incremental Στα Developers Settings, πρεπει η επιλογή Update Cyanogen Recovery=On Bootάρουμε σε TWRP, περνάμε Full, reboot, restart σε Original Recovery, apply incremental update - κανει clear dalvic/cache ούτως ή άλλως... Μετά θέλει ξανα root & TWRP... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Μολις μου το εκανε ξανα αυτο με την δονηση. Ενω ειναι ενεργοποιημενες η επιλογες για δονηση στις κλησεις και ενω το ειχα στο αθορυβο, με πηραν τηλ και δεν ειχε δονηση η κληση. (ενω με ολες τις προηγουμενες εκδοσεις, δεν ειχα κανενα προβλημα). Λετε να ειναι κανενα bug? Δεν διαβασα και πουθενα ειναι η αληθεια για κατι τετοιο σαν προβλημα... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Μολις μου το εκανε ξανα αυτο με την δονηση. Ενω ειναι ενεργοποιημενες η επιλογες για δονηση στις κλησεις και ενω το ειχα στο αθορυβο, με πηραν τηλ και δεν ειχε δονηση η κληση. Μόλις το δοκίμασα σε μένα και λειτουργεί κανονικά Δες στον dialer, settings (3 τελίτσες), Sounds & Vibrations, εχει και κει ρύθμιση: Also vibrate for calls... Επίσης, δες και με άλλο theme... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 (edited) Μόλις το δοκίμασα σε μένα και λειτουργεί κανονικά Δες στον dialer, settings (3 τελίτσες), Sounds & Vibrations, εχει και κει ρύθμιση: Also vibrate for calls... Επίσης, δες και με άλλο theme... Δεν το κανει παντα σε ολες τις κλησεις, αυτο ειναι που με παραξενευει. Πχ μολις με πηραν τηλ, δεν ειχε δονηση, πηρα πισω και ειπα να με ξαναπαρουν και στην επομενη κληση, ειχε κανονικα δονηση. (χωρις να χρειαστει να κανω ρεσταρτ). Τις ειδα και αυτες τις επιλογες, ειναι τικαρισμενο κανονικα. Επισης, απο θεμα, εχω το system android και οχι το hexo. *Στις ρυθμισεις-ειδοποιησεις-προσβαση ειδοπ/σεων, εχετε τικαρισμενη την επιλογη "θεματα"? Αν ναι, τι ακριβως κανει? Edited June 12, 2016 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Αστα διάλα - δεν παλευεται η αναμονή, την πέρασα και γω και επιβεβαιώνω καταρχας την μπαταρια, -4% σε 10ωρη αναμονή το βράδυ (καιρό είχα να δω τόσο χαμηλό νούμερο με official). Για τους διστακτικούς (root, twrp) Κατεβάζουμε στο τηλέφωνο την (προηγούμενη official) full και το incremental Στα Developers Settings, πρεπει η επιλογή Update Cyanogen Recovery=On Bootάρουμε σε TWRP, περνάμε Full, reboot, restart σε Original Recovery, apply incremental update - κανει clear dalvic/cache ούτως ή άλλως... Μετά θέλει ξανα root & TWRP... Παίζει το παραπάνω και απο custom 5.1.1 ? sent by using tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Παίζει το παραπάνω και απο custom 5.1.1 ? Δεν είμαι σίγουρος... Απο Custom 5.1 εγώ θα εβαζα πρώτα official 5.1 και μετά σε 6... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Δεν είμαι σίγουρος... Απο Custom 5.1 εγώ θα εβαζα πρώτα official 5.1 και μετά σε 6... Nai λογικό ακούγεται αυτό, αλλά μάλλον θα περιμένω Και εγώ να φλασαρω απο custom recovery Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Να φανταστω, το εχεις σε επιλογη δικτυου 4G και συμβαινει αυτο με τις κλησεις, ε? Η αλλαγη απο 4G σε 3G και το αντιστροφο, εχει ως αποτελεσμα να "κολλαει" το δικτυο. Το εχει και το s7 αυτο το προβλημα. Αν το γυρισεις σε 3G μονο, θα δεις πως ειναι οκ χωρις κανενα προβλημα. Μου συμβαινει κι εμενα καποιες φορες και δεν ξερω τι ακριβως φταιει και συμβαινει ολο αυτο. . Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση σου, αυτή τη λύση την είχα διαβάσει κ εγω σε ένα φόρουμ αλλά δεν έχει καμία διαφορά στη δική μ συσκευή! Έπαιξα λίγο με την αυτόματη επιλογή δικτύου κλπ αλλά καμια ελπίδα.. Είναι ό, τι πιο εκνευριστικό να μην μπορείς να πάρεις τηλ την ώρα που επείγει. Και κρίμα που το ένα update αντί να διορθώνει όλα τα προηγούμενα προβλήματα δημιουργεί συνεχώς νέα σε μια συσκευή που δεν της αξίζει τόσο πρόχειρη μεταχείριση σε επίπεδο software. Κανένας άλλος δεν είχε ανάλογο θέμα παιδιά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Για οσους ενδιαφερονται, βγηκε η full εκδοση της cos 13.1 https://forums.oneplus.net/threads/cos-13-1-znh2kas1kn-full-zip.449928/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos4 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Πέρασα την cos 13.1 με twrp αλλά στο developer options δεν βρίσκω την επιλογή για root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exenid Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Πέρασα την cos 13.1 με twrp αλλά στο developer options δεν βρίσκω την επιλογή για root Δεν βρίσκεται εκεί πρέπει να περάσεις το su μεσα από το twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos4 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Φίλε μου το δοκίμασα και κολλάει στο boot.. Το χεις κάνει και αν ναι με ποιο su? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Το χεις κάνει και αν ναι με ποιο su? Σε Android 6 (COS 13.1), θέλουμε Super SU 2.71 και TWRP 3.0.2.0 Τα έχω περάσει και γω χωρίς κανένα πρόβλημα Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos4 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Οκ ευχαριστώ.. Το φλασαρα με παλαιότερη έκδοση twrp και όλα μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Για οσους ενδιαφερονται, βγηκε η full εκδοση της cos 13.1 https://forums.oneplus.net/threads/cos-13-1-znh2kas1kn-full-zip.449928/ μιλάς για το Signed flashable για φλασάρισμα μέσω c. recovery ? Για πείτε από μπαταρία πως είσαστε τελικά ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrelosEisai Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Καλησπερα . Θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η καλυτερη ρομ αυτη τη στιγμη για το κινητο γιατι το εχει ενας φιλος μου και θελει να του κανω update το λογισμικο. επισης ενα προβλημα που εχει ειναι οτι με Cosmote ενω εχει καλο σημα του εχει παντα G σημα. Υπαρχει καποια λυση σε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Καλησπερα . Θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η καλυτερη ρομ αυτη τη στιγμη για το κινητο γιατι το εχει ενας φιλος μου και θελει να του κανω update το λογισμικο. επισης ενα προβλημα που εχει ειναι οτι με Cosmote ενω εχει καλο σημα του εχει παντα G σημα. Υπαρχει καποια λυση σε αυτο? Η καλύτερη ROM είναι η official COS 13.1 (Android 6) To "εχει καλό σήμα" δεν λεει και πολλά πράγματα - η κάρτα SIM ειναι τελευταίς 2ετίας καταρχήν? Εχει ενεργοποιήσει το 4G στον πάροχο (Cosmote) Taliban, η μπαταρια με την νεα ρομ ειναι μια χαρά! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Για οσους ενδιαφερονται, βγηκε η full εκδοση της cos 13.1 https://forums.oneplus.net/threads/cos-13-1-znh2kas1kn-full-zip.449928/ Ευχαριστούμε φίλε! Απο την 13.0 απλά φλασαρουμε την full έκδοση της 13.1; Και αν ναι, ποια wipe πρέπει να κάνουμε; Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Ευχαριστούμε φίλε! Απο την 13.0 απλά φλασαρουμε την full έκδοση της 13.1; Και αν ναι, ποια wipe πρέπει να κάνουμε; Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εισαι root? Αν οχι, φλασαρεις το incremental ρε συ μονο και εισαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Εισαι root? Αν οχι, φλασαρεις το incremental ρε συ μονο και εισαι οκ. ναι είμαι root και έχω custom recovery! απλά αν περασω την flashable έκδοση μέσω twrp θα σβηστούν οι εφαρμογές και τα gapps? Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos4 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Όχι δεν χάνεις τπτ.. Εγώ έκανα όλα τα wipes και όλα είναι εντάξει.. Gapps έχει η rom.. Αν έχεις άγχος για κάποια εφαρμογή πάρε backup με titanium Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Μία μικρή ανακεφαλαιωση γιατί πρόκειται να την περάσω και εγώ..... Είμαι με custom 5.1.1 και twrp 2.8.6.0 Tα βήματα : αναβάθμιση TWRP σε 3.0.2.0 φλασάρισμα την official 5.1 https://www.androidfilehost.com/?fid=24369303960686198 φλασάρισμα την official 6 https://forums.oneplus.net/threads/cos-13-1-znh2kas1kn-full-zip.449928/ ( Signed flashable ) φλασάρισμα το Super SU 2.71 gapps δεν θέλουμε. Είμαι σωστός ? Και μία τελευταία ερώτηση, μετά την 5.1 μπουτάρουμε ή περνάμε κατευθείαν την 6 ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Σωστά... να ξεκινήσεις με nandroid backup Να bootάρεις μετά την 5.1 και να το αφήσεις 5 λεπτά - μην στήσεις όμως λογαριασμό Wipe dalvic/cache να κάνεις μετά την εγκατάσταση των rom (θα στο προτείνει όμως μάλλον) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Σωστά... να ξεκινήσεις με nandroid backup Να bootάρεις μετά την 5.1 και να το αφήσεις 5 λεπτά - μην στήσεις όμως λογαριασμό Wipe dalvic/cache να κάνεις μετά την εγκατάσταση των rom (θα στο προτείνει όμως μάλλον) ναι , φυσικά θα πάρω nandroid:) wipe ( εκτός από εσωτερική μνήμη ) θα κάνω έτσι και αλλιώς πριν το φλασάρισμα των ρομ, χρειάζεται και μετά dalvik & cashe ? Tελευταία ερώτηση ......για να περάσω το νεο recovery μέσω της flashify, πάω στην εφαρμογή κατεβάζω το recovery image και μετά πάω στο choose a file το βρίσκω και το φλασάρω ? Δεν παθαίνω καμιά ζημιά ????? :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Όχι δεν χάνεις τπτ.. Εγώ έκανα όλα τα wipes και όλα είναι εντάξει.. Gapps έχει η rom.. Αν έχεις άγχος για κάποια εφαρμογή πάρε backup με titanium έγινε σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts