GTHOM Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 (edited) Παιδιά καλησπέρα. Πέρασα την cm-13.0-ZNH0EAS2JK και όλα πάνε μια χαρά. Εγκατασταθηκε όμως μια περίεργη εφαρμογή και δεν μπορω να την σβήσω. Αν την κάνω root την Ρομ , περνώντας το su και περάσω μετα το τιτανιουμ σβήσω την εφαρμογή και μετά περάσω ξανά την Ρομ απο πανω με μονο wipe cache και dalvik θα φύγει το root? Ρωταω γιατί έχω μια εφαρμογή και τρέχει μονο χωρίς root. ευχαριστώ πολύ. Edit: Η κάποιος τροπος να την σβήσω.. Λέγεται app.sun.project_1.0 αλλά καμια σχέση. Μπήκε και δεν την δείχνει στην καρτέλα εφαρμογών του nova. Μονο στην διαχείρηση εφαρμογών την δείχνει κ μάλιστα χωρίς εικονίδιο Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 10, 2016 by GTHOM Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Την τελευταία βδομάδα και το δικό μου με Nightly, CyanogenMod System και Google Services είναι στον Θεό. Νο #1 και Νο #2 στη λίστα, με μεγάλη διαφορά από την 3η που είναι το Screen!! Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 απο μπαταρια πως παει σε σενα? Ειμαι σε κανονικα πλαισια χωρις κανενα παραπονο. Λιγα καλυτερη μου φαινεται απο lollipop, χωρις τρελη ομως διαφορα προς το καλυτερο. Μπορω να ανεβασω και screen να δειτε, αν θελετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Την τελευταία βδομάδα και το δικό μου με Nightly, CyanogenMod System και Google Services είναι στον Θεό. Νο #1 και Νο #2 στη λίστα, με μεγάλη διαφορά από την 3η που είναι το Screen!! Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Είσαι με τη rom της υπογραφής σου; Πως γίνεται αυτό μετά από τόσο καιρό να στο κάνει; Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Εμένα με έχει τρελάνει στο drain τις τελευταίες ημέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 (edited) Ασχετο (ισως) αλλα δοκιμασατε να κανετε επαναφορα εφαρμογων απο τις ρυθμισεις-εφαρμογες-3 βουλες πανω δεξια? Το λεω, γιατι εγω εχω κανει. Επισης, οπως θα δειτε, οκ, δεν εχει και τον καλυτερο χρονο σε οθονη και γενικα σε drain, οπως αναφερατε, αλλα μου αρκει που αυτα που θελω, τα κανω ανετα. Ποτε βγαζω 4 ωρες, ποτε 3, ποτε ακομα και 5 ωρες στο 15%. http://i67.tinypic.com/nbp69w.png http://i63.tinypic.com/19460g.png http://i66.tinypic.com/10xhnya.png http://i64.tinypic.com/1075548.png *Ισως να παιζει ρολο τι ρυθμισεις εχετε στην συσκευη και στα google services, επισης χωρις ρεσταρτ κτλ η καταναλωση μου στο συστημα ποτε δεν ξεπερναει τα 7% και στα google services ποτε 1-2% ποτε 5%. Ολα τα παραπανω χωρις να κανω κατι εκτος του wipe cache κ factory μετα το περασμα της 2jk. Τελος, δεν εχω πειραξει κ τιποτα απολυτος απο το απορρητο. **Φωτεινοτητα παντα στο μαξ. + αυτοματο. Edited May 10, 2016 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Είσαι με τη rom της υπογραφής σου; Πως γίνεται αυτό μετά από τόσο καιρό να στο κάνει; Ναι, είμαι με την rom της υπογραφής μου. Και είχα πολύ καιρό να κάνω reboot, είπα ότι κάτι θα σκάλωσε και θα λυθεί με το reboot, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Τώρα σκέφτομαι να κάνω update, να πάρω και τα πιο πρόσφατα security patches, αλλά απ' ότι διαβάζω δεν θα αλλάξει κάτι. Πάντως είναι χαζό, να μην ακουμπάς το κινητό, να έπρεπε αυτό λογικά να βρίσκεται σε doze, και αντί να βλέπεις στο γράφημα της μπαταρίας μία όσο πιο ευθεία γραμμή γίνεται, αυτή να πέφτει έχοντας μάλιστα μεγάλη κλίση!! Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma3stros Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 (edited) αυτη ειναι η εικονα απο την δικη μου μπαταρια, μ τρωει πλ το συστημα... εσας ειναι ετσι? Edited May 11, 2016 by Ma3stros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Υπάρχει καμία εφαρμογή να κόβει τις διαφημίσεις σε όχι ροοτ τηλέφωνο? Έβαλα το adguard κανει δουλεια αλλά καταπίνει την μπαταρία. Ευχαριστω Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλησπέρα. Υπάρχει καμία εφαρμογή να κόβει τις διαφημίσεις σε όχι ροοτ τηλέφωνο? Έβαλα το adguard κανει δουλεια αλλά καταπίνει την μπαταρία. Ευχαριστω Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160512/21b36dd6f7c0a5e2fde789df34d82147.jpg Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 . Κοίτα, γενικά διαμαρτύρεται κόσμος με διάφορες συσκευές και διάφορα λογισμικά τώρα τον τελευταίο μήνα, οπότε φαντάζομαι ίσως η google να έχει κάνει το κακό και πιθανώς με τα services, αλλά δεν ξέρω αν πρόσφατα έκαναν update. Εγώ ευτυχώς drain δεν έχω ακόμα, αλλά γενικά αυξημένη κατανάλωση στο τελευταίο build. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Στην oxygen πάντως κανένα drain εδώ και πόσο καιρό που την έχω περασμένη..Γενικά απροβλημάτιστη..Ούτε καν 1% τα Google services στην κατανάλωση..το μόνο 'κακό' (?) είναι πως δεν έχει ενημερωθεί σε mm.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g8777 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Και εδω με mm 6.0.1 εχω αισθητη πτωση της διαρκειας της μπαταριας, οχι ομως σε επιπεδα drain. Κατι που θελω να ρωτησω, στο ιστορικο κλησεων εχει εξαφανιστει και σε σας η αναζητηση με βαση τον αριθμο ετσι ωστε να δειτε το ιστορικο του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Για οποιον θελει τον Dialer της Google. https://forums.oneplus.net/threads/cos-13-how-do-i-get-google-dialer-back-again.441255/page-3#post-14763301 Η εκδοση 2.5.11_rc8 / 12 Μαΐου 2016 απο το Play Store λειτουργει κανονικα στην 6.01. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Κοίτα, γενικά διαμαρτύρεται κόσμος με διάφορες συσκευές και διάφορα λογισμικά τώρα τον τελευταίο μήνα, οπότε φαντάζομαι ίσως η google να έχει κάνει το κακό και πιθανώς με τα services, αλλά δεν ξέρω αν πρόσφατα έκαναν update. Εγώ ευτυχώς drain δεν έχω ακόμα, αλλά γενικά αυξημένη κατανάλωση στο τελευταίο build. Ναι, απ' ότι φαίνεται είναι πρόβλημα από την πλευρά της Google. Είναι περίεργο το ότι ενώ είμαι αρκετό καιρό με το ίδιο setup (rom+gapps) και για μεγάλο διάστημα δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα, ξαφνικά να αρχίσει τρελό draining. Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε να το διορθώσουν. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Μπαταρία χειρότερη και εδώ λ με το bug στα στατιστικά. Επίσης δεν έχω αναφορά στα sms και σάπιο εικονίδιο στο Instagram που μου σπάει τα νεύρα!! Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Μπαταρία χειρότερη και εδώ λ με το bug στα στατιστικά. Επίσης δεν έχω αναφορά στα sms και σάπιο εικονίδιο στο Instagram που μου σπάει τα νεύρα!! Sent from my A0001 using Tapatalk Off Topic Αν έχεις launcher που δέχεται custom icons, βρες το παλιό εικονίδιο του Instagram από το google, σώσε το στην συσκευή σου και πέρασέ το χειροκίνητα στην εφαρμογή. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Μπαταρία χειρότερη και εδώ λ με το bug στα στατιστικά. Επίσης δεν έχω αναφορά στα sms και σάπιο εικονίδιο στο Instagram που μου σπάει τα νεύρα!! Sent from my A0001 using Tapatalk Ενεργοποιησε την επιλογη απο τις ρυθμισεις μηνυματων για την αναφορα. Επισης, η αναφορα φαινεται στο συννεφο που στελνεις το μηνυμα με ενα (τικ) οτι παραδοθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Off Topic Αν έχεις launcher που δέχεται custom icons, βρες το παλιό εικονίδιο του Instagram από το google, σώσε το στην συσκευή σου και πέρασέ το χειροκίνητα στην εφαρμογή. ;) Όχι δυστυχώς δεν έχω. Έκανε Update σήμερα η εφαρμογή διαφημίζοντας το νέο εικονίδιο αλλά δεν έφτιαξε σε εμένα :( Ενεργοποιησε την επιλογη απο τις ρυθμισεις μηνυματων για την αναφορα. Επισης, η αναφορα φαινεται στο συννεφο που στελνεις το μηνυμα με ενα (τικ) οτι παραδοθηκε. Χμμμ για κάποιο λόγο είχαν απενεργοποιηθεί ενώ ήμουν εκεί κ σκαλιζα τις ρυθμίσεις τις προάλλες. Thanks! Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Πάντως με 6.0.1 και την τελευταία του Sultan, πετυχαίνω σταθερά 4,5-5 ώρες SOT. :) Κανένα drain αλλά μετά από factory reset. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Πάντως με 6.0.1 και την τελευταία του Sultan, πετυχαίνω σταθερά 4,5-5 ώρες SOT. :) Κανένα drain αλλά μετά από factory reset. Με τις δικές μου ρυθμίσεις είμαι 5-5,5 και φόρτιση κάθε δύο ή τρεις μέρες, ανάλογα με το τι έχω ανοιχτό για ιντερνετ(wifi ή data). Αλλά με τις rom του Μαρτίου έπιανα 7. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Πάντως με 6.0.1 και την τελευταία του Sultan, πετυχαίνω σταθερά 4,5-5 ώρες SOT. :) Κανένα drain αλλά μετά από factory reset. ησουν με σουλτάν 5.1.1 πριν ? ρωτάω γιατί σκέφτομαι να την βάλω και όλο το αναβάλω ....... Αν ναι η διαδικασία που έκανες ήταν...... factory reset, μετά nightly και μετά sultan και gapps ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 factory reset, μετά nightly και μετά sultan και gapps ? Ναι Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 ησουν με σουλτάν 5.1.1 πριν ? ρωτάω γιατί σκέφτομαι να την βάλω και όλο το αναβάλω ....... Αν ναι η διαδικασία που έκανες ήταν...... factory reset, μετά nightly και μετά sultan και gapps ? έκανα την αλλαγή από 5.1.1 σε 6.0.1 καιρό πριν.. ήμουν σε sultan και απλά έβαλα την τελευταία. Την έχω πάνω από 3μηνο. Ναι, έβαλα λοιπόν τη νέα rom, μετά full factory reset και gapps (τα απολύτως απαραίτητα) και clear dalvik κλπ. Δεν έβαλα ενδιάμεσα κάποια άλλη... Στην ουσία έχασα ρυθμίσεις, εφαρμογές και τις ρυθμίσεις τους. Τα αρχεία μου ήταν μέσα. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 έκανα την αλλαγή από 5.1.1 σε 6.0.1 καιρό πριν.. ήμουν σε sultan και απλά έβαλα την τελευταία. Την έχω πάνω από 3μηνο. Ναι, έβαλα λοιπόν τη νέα rom, μετά full factory reset και gapps (τα απολύτως απαραίτητα) και clear dalvik κλπ. Δεν έβαλα ενδιάμεσα κάποια άλλη... Στην ουσία έχασα ρυθμίσεις, εφαρμογές και τις ρυθμίσεις τους. Τα αρχεία μου ήταν μέσα. Αφού έκανες factory reset Γιατί έκανες και wipe dalvik και cashe? Μέσω 2.8.6.0 twpr την πέρασες; επαναφορά των εφαρμογών δεν έκανες μέσω titanium ? Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Αφού έκανες factory reset Γιατί έκανες και wipe dalvik και cashe? Μέσω 2.8.6.0 twpr την πέρασες; επαναφορά των εφαρμογών δεν έκανες μέσω titanium ? Sent from my 1+1 ε το wipe το κάνω πάντα, ό,τι κι αν περάσω.. αφού πέρασα και τα gapps έκανα το factory reset.. με την 2.8.6.0 ήμουν.. είχα κάνει επαναφορά με το titanium και τον πρώτο καιρό έτσι έπαιζα, μα αν θυμάμαι καλά, μετά από ένα update που πέρασα "από πάνω", δεν πήγαινε καλά κι είχα drains, οπότε το έστησα ξανά.. δεν είχα κ πολλές εφαρμογές, μου είχε πάρει 2-3 ωρίτσες.. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts