FoT1s Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Μετά την ενημέρωση πάντως, καμία αλλαγή..ούτε καλύτερη μπαταρία, ούτε χειρότερη κάμερα και το θέμα που αργεί να συνδεθεί στο ίντερνετ μερικές φορές,παραμένει.. Εγω προσωπικα, ειδα καλυτερη μπαταρια και χειροτερη καμερα. Επισης το προβλημα με το wifi που αποσυνδεοταν στην αναστολη λειτουργιας, διορθωθηκε. Αυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Εγω προσωπικα, ειδα καλυτερη μπαταρια και χειροτερη καμερα. Επισης το προβλημα με το wifi που αποσυνδεοταν στην αναστολη λειτουργιας, διορθωθηκε. Αυτα! Ίσως πρέπει κάποια στιγμή να κάνω clean install μήπως παίζει ρόλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Ίσως πρέπει κάποια στιγμή να κάνω clean install μήπως παίζει ρόλο.. Σκεψου οτι για πρωτη φορα βγαζω 4-5 ωρες οθονη στο 20% μπαταριας που πριν δεν εβγαζα. Η χρηση πριν και τωρα, ειναι η ιδια ακριβως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Ποιο ζιπ φλασάρουμε; Το φουλ ή το ινκρεμένταλ μόνο; Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Ποιο ζιπ φλασάρουμε; Το φουλ ή το ινκρεμένταλ μόνο; Αν είσαι root και έχεις custom recovery φλασάρεις το flashable. Το incremental νομίζω μόνο αν είσαι stock. Για το δικό μου θέμα, με wipe cache/dalvik δεν έστρωσε το fc των google services και ξαναflashαρα τη rom. Αλλά έχω θέμα με τον proximity sensor, δεν δουλεύει... Ίσως να χρειάζεται το proximity fix για το multi rom να περαστεί σε αυτή τη rom. :wacko: Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villagkouras Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα ερώτημα για το κινητό. Είμαι με στοκ λειτουργικό και το τελευταίο διάστημα, δεν με ακούνε. Έχω φουλ σήμα και ενώ πάντα όταν μιλάω στην αρχή όλα είναι οκ, μετά από λίγο με χάνουν. Εγώ ακούω μια χαρά. Το πρόβλημα ψιλοδιορθώνεται όταν βάζω ανοιχτή ακρόαση, αλλά σίγουρα δεν μπορώ να είμαι συνέχεια έτσι, ενώ τότε ακούνε την φωνή τους. Έχει ξανατύχει αυτό; Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Σκεψου οτι για πρωτη φορα βγαζω 4-5 ωρες οθονη στο 20% μπαταριας που πριν δεν εβγαζα. Η χρηση πριν και τωρα, ειναι η ιδια ακριβως. Τόσο μου έβγαζε το δικό μου έτσι κι αλλιώς..τεσπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Τόσο μου έβγαζε το δικό μου έτσι κι αλλιώς..τεσπα Δεν διαφωνω. Αλλα με την χρηση που εκανα εγω πριν την ενημερωση, δεν μου εβγαζε τοσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Επισημη απαντηση για την Oxygen OS για το 1+1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Επισημη απαντηση για την Oxygen OS για το 1+1. Τι θελει να πει ο ποιητης γιατι δεν καταλαβα και πολλα ειναι η αληθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 30, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Σε γενικές γραμμές ότι προτεραιότητα της εταιρίας είναι η υποστήριξη στις νεότερες συσκευές OP2 & OPX και μετά στο ΟΡ1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Θα βγει καποια στιγμη το update αλλα: 1. Δινουν προτεραιοτητα στο 1+2 και στο νεο 1+X 2. Δεν εχουν το ανθρωπινο δυναμικο για να υποστηριξουν γρηγορα το 1+1 3. Το 1+1 δεν θεωρειται συσκευη για Oxygen OS αφου προοριζοταν να εχει μονο Cyanogen OS και για αυτο εχει μεινει πισω στην αναβαθμιση. Απλα εβγαλαν τοτε την Oxygen OS για να μαζεψουν γνωμες και εμπειρια για την επομενη συσκευη (που ηταν το 1+2). Λογικα το update αναφερεται στο 5.1.1. Για Android 6.0 (αν τελικα το δωσει μεσω Oxygen OS) παει μετα το 1+2 και 1+Χ, οπου μαλλον θα εχουμε αλλαξει και συσκευη μεχρι τοτε:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Και μένα με έχει τρελάνει! Μάλλον πάω για επαναφορά και γω, ούτως ή άλλως δε δουλεύει το κινητό, το μήνυμα βγαίνει συνέχεια :( Καλημέρα! Απο χθες έχω ενα πρόβλημα. Μου βγάζει συνεχώς την ειδοποίηση οτι η εφαρμογη υπηρεσίες google play έχει σταματήσει. Όταν το γυρναω στην εργοστασιακή εκδοση σταματάει αλλά δεν λειτουργουν τα mail κλπ εφαρμογές. Το κιν είναι με cyanogen 12.1 Μήπως έχετε απενεργοποιήσει την τοποθεσία από το Απόρρητο για τα Google Play Services? Εγώ τα είχα απενεργοποιημένα και μου έβγαζε αυτό το μήνυμα συνέχεια, τα ενεργοποίησα και όλα οκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Μήπως έχετε απενεργοποιήσει την τοποθεσία από το Απόρρητο για τα Google Play Services? Εγώ τα είχα απενεργοποιημένα και μου έβγαζε αυτό το μήνυμα συνέχεια, τα ενεργοποίησα και όλα οκ... Και εγώ τα ενεργοποίησα και όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Μήπως έχετε απενεργοποιήσει την τοποθεσία από το Απόρρητο για τα Google Play Services? Εγώ τα είχα απενεργοποιημένα και μου έβγαζε αυτό το μήνυμα συνέχεια, τα ενεργοποίησα και όλα οκ... Όχι δεν τα πείραξα. Το έλυσα με καθαρισμό της μνήμης των εφαρμογών Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω για τον τρόπο με τον οποίο συνδέεστε σε 3G δίκτυα με Data. Τι εννοώ... επι εποχές kitkat είχα 2 ωραιότατα κουμπάκια στο notification drawer που γυρνούσα με 1 κλικ απο 2G > 3G και με ένα άλλο κλικ άνοιγα τα Data. Τώρα με Lollipop για να το κάνω αυτό κανω 4-5 κλικ. Υπάρχει κάποιος πιο γρήγορος τρόπος ? Έστω με 3rd party app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 (edited) Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω για τον τρόπο με τον οποίο συνδέεστε σε 3G δίκτυα με Data. Τι εννοώ... επι εποχές kitkat είχα 2 ωραιότατα κουμπάκια στο notification drawer που γυρνούσα με 1 κλικ απο 2G > 3G και με ένα άλλο κλικ άνοιγα τα Data. Τώρα με Lollipop για να το κάνω αυτό κανω 4-5 κλικ. Υπάρχει κάποιος πιο γρήγορος τρόπος ? Έστω με 3rd party app. Δυστυχώς και σε μένα η ενεργοποίηση των δεδομένων απαιτεί πλέον μερικά έξτρα κλικ για να μπεις στο μενού των δικτύων τηλεφωνίας, ακόμα και με 3rd party app. Στο συρτάρι εφαρμογών έχω μόνο την επιλογή LTE που λειτουργεί όπως παλιά, τώρα μεταξύ 2G/3G δε θα το ενάλλαζα ποτέ αλλά δεν το βλέπω και ως επιλογή. Παλαιότερα θυμάμαι έπρεπε να πειράξεις μια ρύθμιση στα δίκτυα για να στο βγάλει, δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα η δυνατότητα. Με το patchaki πάντως έχω την αίσθηση ότι διορθώθηκαν θέματα των προφίλ, συν ότι πλέον χτυπάει το ξυπνητήρι στην αθόρυβη λειτουργία. Edited November 1, 2015 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Δυστυχώς και σε μένα η ενεργοποίηση των δεδομένων απαιτεί πλέον μερικά έξτρα κλικ για να μπεις στο μενού των δικτύων τηλεφωνίας, ακόμα και με 3rd party app. Στο συρτάρι εφαρμογών έχω μόνο την επιλογή LTE που λειτουργεί όπως παλιά, τώρα μεταξύ 2G/3G δε θα το ενάλλαζα ποτέ αλλά δεν το βλέπω και ως επιλογή. Παλαιότερα θυμάμαι έπρεπε να πειράξεις μια ρύθμιση στα δίκτυα για να στο βγάλει, δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα η δυνατότητα. Με το patchaki πάντως έχω την αίσθηση ότι διορθώθηκαν θέματα των προφίλ, συν ότι πλέον χτυπάει το ξυπνητήρι στην αθόρυβη λειτουργία. Γιατι πριν δεν σου χτυπουσε ? Εγω παντα αθορυβο το εχω καθε βραδυ και χτυπουσε κανονικα σε ολες τις εκδοσεις που ειχα συο κινητο official. Δεν ξερω αν εννοεις αναλογα των προφιλ γιατι εγω ποτε δεν ειχα διαφορετικα προφιλ στο κινητο παρα μονο ενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Μετάδοση αρχείων σε smart tv κάνω μέσω της επιλογής "μετάδοσης οθόνης" ή πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποια εφαρμογή από το store? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση των δεδομένων πιστεύω ότι γίνεται πολύ εύκολα. Κατεβάζεις την notification bar, πατάς επάνω στο σήμα της κινητής τηλεφωνίας και στο νέο μενού που εμφανίζεται, κάνεις on/off από το slider επάνω δεξιά. Είναι ένα κλικ παραπάνω απ' ότι ήταν παλιά, που αν κατάλαβα καλά είχατε slider γι' αυτή τη δουλειά στην notification bar. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 (edited) Γιατι πριν δεν σου χτυπουσε ? Εγω παντα αθορυβο το εχω καθε βραδυ και χτυπουσε κανονικα σε ολες τις εκδοσεις που ειχα συο κινητο official. Δεν ξερω αν εννοεις αναλογα των προφιλ γιατι εγω ποτε δεν ειχα διαφορετικα προφιλ στο κινητο παρα μονο ενα. Εννοώ από τα προφίλ που ενεργοποιείς ως λειτουργία από το μενού του κινητού (αν έχεις μόνο ένα δεν έχεις προφίλ). Εκεί αν επέλεγες στη λειτουργία κλήσης "σίγαση" τότε το ξυπνητήρι δε χτυπούσε. Είναι αντίστοιχο με αν πατήσεις το πλαϊνό κουμπί ;έντασης ήχου, στο παράθυρο που σου βγάζει κάτω κάτω γράφει "αθόρυβο, προτεραιότητα, όλα". Ε στο αθόρυβο (που εμφανίζεται στη γραμμή ειδοποιήσεων ένα απαγορευτικό) στην προηγούμενη έκδοση δε λειτουργούσαν τα ξυπνητήρια. Τώρα έχω την αίσθηση ότι το διόρθωσαν, το διευκρινίζει μάλιστα όταν πατάς στο αθόρυβο "χωρίς διακοπές, ΕΚΤΟΣ από ξυπνητήρια". Edited November 1, 2015 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Μετάδοση αρχείων σε smart tv κάνω μέσω της επιλογής "μετάδοσης οθόνης" ή πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποια εφαρμογή από το store? Εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή toaster cast. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Επισης, με το τελευταιο update, διορθωθηκε και το "προβλημα" που ειχε που εβγαζε μερικες φορες καμια υπηρεσια στο δικτυο και εστρωνε μετα απο απενεργοποιηση/ενεργοποιηση της λειτουργιας πτησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Εμένα πάντως πολλές φορές αργεί να πιάσει σήμα data. Το περίεργο είναι σε φίλο που έχει την ίδια έκδοση στο μενού του αθορύβου που ανέφερα παραπάνω του γράφει "χωρίς διακοπές, ΟΥΤΕ ξυπνητήρια"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Κυκλοφορει η YOG4PAS3JL με security updates και fix για την Google search bar (οσοι ειχαν θεμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts