totolis Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Ευχαριστώ παιδιά αλλά δεν διορθώθηκε.. Τι άλλο μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Ευχαριστώ παιδιά αλλά δεν διορθώθηκε.. Τι άλλο μπορεί να συμβαίνει; Με ποια ΡΟΜ είσαι; Έχεις τσεκάρει ότι λειτουργεί ο proximity? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
totolis Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Με bliss είμαι. Τώρα το άλλο είμαι λίγο άσχετος για να σου απαντήσω.. Ρώτα με για ΑΕΚ να σου πω τα πάντα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 http://www.cmxlog.com/12.1/bacon/ οχι αλλο κάρβουνο φτααανει!!!! Ηθελα ν' αξερα, απο ολες αυτες τις διορθωσεις που βγαζουν, τι απ' ολα αυτα θα υπαρχει στην stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Ηθελα ν' αξερα, απο ολες αυτες τις διορθωσεις που βγαζουν, τι απ' ολα αυτα θα υπαρχει στην stable. ολα αυτα που διορθωνουν ειναι για την τελική .... το ρεζουμε ειναι να βγει καλή κ να μην εχει προβλήματα....... εχουν δωσει πιο πολυ βάρος σε αυτήν ενω την 5.0.2 την βγαλαν πολυ γρήγορα με προβλήματα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 ολα αυτα που διορθωνουν ειναι για την τελική .... το ρεζουμε ειναι να βγει καλή κ να μην εχει προβλήματα....... εχουν δωσει πιο πολυ βάρος σε αυτήν ενω την 5.0.2 την βγαλαν πολυ γρήγορα με προβλήματα Δεν νομιζω να βγει η 5.1.1 με ολα αυτα που διορθωνουν, καθως εχουν αναφερει πως ειναι ηδη ετοιμη και θα βγει μεσα στον μηνα απο θεμα μαρκετινγκ με την oxygen και τελος επειδη νομιζω περιμενουν και την πιστοποιηση απο google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Με bliss είμαι. Τώρα το άλλο είμαι λίγο άσχετος για να σου απαντήσω.. Ρώτα με για ΑΕΚ να σου πω τα πάντα.. Κατέβασε κάποια εφαρμογή για να τσεκάρεις αν λειτουργεί ο proximity sensor και μετά βλέπουμε..... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Δεν νομιζω να βγει η 5.1.1 με ολα αυτα που διορθωνουν, καθως εχουν αναφερει πως ειναι ηδη ετοιμη και θα βγει μεσα στον μηνα απο θεμα μαρκετινγκ με την oxygen και τελος επειδη νομιζω περιμενουν και την πιστοποιηση απο google. δεν εχουν ήδη έτοιμο ακόμα τίποτα .... αυτη ειναι η δουλεια η καθημερινή κ τα fix ωσπου να φτάσουν στην τελικη έκδοση που νομιζουν αυτοι... fix καθημερινό για bacon.... λογικά ειναι στο τελικό στάδιο.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 δεν εχουν ήδη έτοιμο ακόμα τίποτα .... αυτη ειναι η δουλεια η καθημερινή κ τα fix ωσπου να φτάσουν στην τελικη έκδοση που νομιζουν αυτοι... fix καθημερινό για bacon.... λογικά ειναι στο τελικό στάδιο.... Μα σε προσφατο post που εκαναν ειπαν οτι περιμενει εγκριση h 5.1.1 αρα καποιο build το εστειλαν να παρει ηδη εγκριση , ισως ολες αυτες οι αλλαγες να δωθουν με καποιο διορθωτικο patch στο μελλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Αξίζει η miui. Απλά για να δουλέψει με latest ak θέλει να την φλασαρετε ως secondary από multirom. Το είχα ψάξει ένα διάστημα με τη miui επειδή φαίνεται περισσότερο ολοκληρωμένη σαν rom, αλλά όταν είδα να μπλέκεται με secondary το άφησα λόγω εξετάσεων... Από bugs τι λέει; Μπαταρία; Όταν λες AK τι εννοείς; Θέλει οπωσδήποτε άλλο kernel ; Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Ak είναι custom kernel. Όχι δεν θέλει άλλο kernel, αλλά είναι προτεινόμενο. Αν δεν θες να βάλεις Lollipop kernel, τότε δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με multirom, υπάρχουν kernel για kitkat. Είναι εβδομαδιαία έκδοση, με ελάχιστα bugs που δεν επηρεάζεται η χρήση. Περισσότερα μπορείς να βρεις στο xda και τα βήματα για multirom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 (edited) Ak είναι custom kernel. Όχι δεν θέλει άλλο kernel, αλλά είναι προτεινόμενο. Αν δεν θες να βάλεις Lollipop kernel, τότε δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με multirom, υπάρχουν kernel για kitkat. Είναι εβδομαδιαία έκδοση, με ελάχιστα bugs που δεν επηρεάζεται η χρήση. Περισσότερα μπορείς να βρεις στο xda και τα βήματα για multirom. Με ενδιαφέρει όπως είμαι με 12.1 nightly να μπορώ να έχω την miui v6 σαν secondary. Θα τσεκάρω πως μπορώ να το κάνω από xda, thanks! Edited August 6, 2015 by NikoSoti Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Cyanogen says : https://plus.google.com/+Cyngn/posts/8PpCEbV1bAN. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Cyanogen says : https://plus.google.com/+Cyngn/posts/8PpCEbV1bAN. Μεσα στον μηνα, θα την εχουμε παρει! Αναμονη, λοιπον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 (edited) Ak είναι custom kernel. Με ποιόν AK kernel πέρασες τη miui; Έχω μπερδευτεί τελείως με τα βήματα... Πφφφ Μπορείς να πεις περίπου τη σειρά που κάνουμε τα βήματα; :wacko: Edited August 8, 2015 by NikoSoti Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 καλησπέρα στην παρέα, είμαι με cm 5.02 και πέρασα τον ak kernel 291 και το κινητό είναι απιστευτα smooth και σβέλτο, + άν δεν είναι πλασίμπο έχω ακόμα πιο καλό touch.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 καλησπέρα στην παρέα, είμαι με cm 5.02 και πέρασα τον ak kernel 291 και το κινητό είναι απιστευτα smooth και σβέλτο, + άν δεν είναι πλασίμπο έχω ακόμα πιο καλό touch.:D Τελικά έβαλα τον 290 γιατί με αυτόν νομίζω ότι δούλεψε στον over.... Το synapse τι ρόλο βαράει ακριβώς;:O Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Τελικά έβαλα τον 290 γιατί με αυτόν νομίζω ότι δούλεψε στον over.... Το synapse τι ρόλο βαράει ακριβώς;:O Είναι εφαρμογή με την οποία μπορείς να κάνεις διάφορες ρυθμίσεις στον kernel. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Είναι εφαρμογή με την οποία μπορείς να κάνεις διάφορες ρυθμίσεις στον kernel. OK, κατάλαβα! Δεν την ακουμπάω :lol: Προς το παρόν βλέπω μια ελαφριά εξοικονόμηση μπαταρίας με την αλλαγή kernel. Σήμερα θα προχωρήσω σε εγκατάσταση multi twrp και κατόπιν miui v6. :D Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Με την TAS2I3 παρατηρώ αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας από android system. Είμαι προς το παρόν με stock kernel. Να φλασαρω άλλον ή δε θα δω βελτίωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Ουτε κιχ για την 12.1 η cm... Οσο ευκολα μπορει να σε κερδισει μια εταιρια, τοσο ευκολα μπορει και να σε χασει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Ουτε κιχ για την 12.1 η cm... Οσο ευκολα μπορει να σε κερδισει μια εταιρια, τοσο ευκολα μπορει και να σε χασει... έτσι ακριβώς απαραδεκτοι μέχρι αηδίας!!!! ντροπη τους!!!παλι εκτος προγράμματος Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 έτσι ακριβώς απαραδεκτοι μέχρι αηδίας!!!! ντροπη τους!!!παλι εκτος προγράμματος Ποτε εδωσαν χρονοδιαγραμα για την 5.1.1 ? δεν βρηκα κατι μονο για την lp βρηκα gia 5.1.1 οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Ποτε εδωσαν χρονοδιαγραμα για την 5.1.1 ? δεν βρηκα κατι μονο για την lp βρηκα gia 5.1.1 οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι Το μονο που εχει βγει, ειναι οτι μεχρι τελος του μηνα, θα εχει βγει η 5.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Το μονο που εχει βγει, ειναι οτι μεχρι τελος του μηνα, θα εχει βγει η 5.1.1 Nαι ακριβως και αυτο σε ενα post στο φορουμ τους δεν βγηκε κατι επισιμο οπως την αλλη φορα οτι μεχρι πχ 20/8 θα εχετε LP 5.1.1 μετα την πατατα με την 5.0.2 ειπαν οτι δεν δινουν τελικες ημερομηνιες στο φορουμ τους γιαιτ δεν ειναι αποκλειστηκα στο χερι τους , (βλεπε εγκριση απο google) , οποτε εφοσον δεν χασαν καποιο deadline απορω για πιο λογο τα post ,ετσι και αλλιως ειπαν υποστιριξη 1 χρονο απο την CM επισημα απο οταν τα διαλυσαν , δεν ειπαν οτι θα εχουμε αναβαθμιμσεις επ απειρο απο cm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts