evoluti0n Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Με το πασο τους την δινουν ΟΤΑ... Αργησαν που αργησαν να την βγαλουν, αργουν και αλλο τοσο να την δωσουν. Μου ηρθε update για την τελευταια εκδοση εχω αλλαξει κερνελ και recovery , πρεπει να flasaro recovery και boot μονο για να μπορεσω να το εγκαταστησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 ότι να ναι...με cm12s δεν άνοιγε με τίποτα το κιν (bootloops) και αναγκάστηκα αν ξαναφλασάρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 ότι να ναι...με cm12s δεν άνοιγε με τίποτα το κιν (bootloops) και αναγκάστηκα αν ξαναφλασάρω... Σου κολλησε ενω την περνουσε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Μου ηρθε update για την τελευταια εκδοση εχω αλλαξει κερνελ και recovery , πρεπει να flasaro recovery και boot μονο για να μπορεσω να το εγκαταστησω? Κατέβασε το zip που αναφέρεται πιο πάνω και πέρασε το από την custom recovery. Είναι πιο απλό.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Κατέβασε το zip που αναφέρεται πιο πάνω και πέρασε το από την custom recovery. Είναι πιο απλό.:) Δεν θα σβησει τα παντα ετσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Δεν θα σβησει τα παντα ετσι ? Οχι. Θα το περάσεις χωρίς wipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Όσοι περιμένετε οτα γιατί δεν φλασαρετε μια ρομ καί περιμένετε να σας έρθει οτα; Είναι σαν να πήρες φεραρι για να κάνεις βόλτες στην πόλη. Έχετε ένα κινητό που δεν χάνει την εγγύηση ακόμα καί αν το κάνεις τούβλο. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Όσοι περιμένετε οτα γιατί δεν φλασαρετε μια ρομ καί περιμένετε να σας έρθει οτα; Είναι σαν να πήρες φεραρι για να κάνεις βόλτες στην πόλη. Έχετε ένα κινητό που δεν χάνει την εγγύηση ακόμα καί αν το κάνεις τούβλο. ειναι η αρρώστια της OTA ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βγήκε ενημέρωση για την oppo camera σε 1.8!!! παίζει κ 4k dci Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 ειναι η αρρώστια της OTA ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βγήκε ενημέρωση για την oppo camera σε 1.8!!! παίζει κ 4k dci Ζουμ κάνει όταν τραβάς βίντεο; :):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Περασα την αναβαθμιση πηγα να μπω recovery ξανα για να rootaro και με βγαζει στην recovery της cm δοκιμασα να ξανα περασω TW αλλα παρολο που δεν μου βγαζει καποιο error δεν την περναει και αν κανω reboot recovery με βγαζει παλι στο recovery της cm Καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Περασα την αναβαθμιση πηγα να μπω recovery ξανα για να rootaro και με βγαζει στην recovery της cm δοκιμασα να ξανα περασω TW αλλα παρολο που δεν μου βγαζει καποιο error δεν την περναει και αν κανω reboot recovery με βγαζει παλι στο recovery της cm Καποια λυση? Επρεπε να απενεργοποιήσες πρώτα από "Ρυθμίσεις" -"Επιλογές για προγραμματιστές" - "Ενημέρωση Cyanogen recovery". Anyway. Ξαναρούταρε αν έχασες το Ρουτ με toolkit και περνά TWRP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Ζουμ κάνει όταν τραβάς βίντεο; :):D ναι κανονικά!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Επρεπε να απενεργοποιήσες πρώτα από "Ρυθμίσεις" -"Επιλογές για προγραμματιστές" - "Ενημέρωση Cyanogen recovery". Anyway. Ξαναρούταρε αν έχασες το Ρουτ με toolkit και περνά TWRP. Πιο toolkit ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 (edited) Πιο toolkit ? Πως είχες περάσει TWRP; Εσύ επιλέγεις πως θα περάσεις την TWRP. Υπάρχουν link στην αρχή του θέματος για το πως θα περάσεις custom recovery. Thank you scorpio3.:) Μόλις πέρασα την αναβάθμιση μέσω TWRP. Μου φαίνεται πιο smooth. Ρύθμισα και το "ok oneplus" και δουλεύει μια χαρά Edited April 24, 2015 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Πως είχες περάσει TWRP; Εσύ επιλέγεις πως θα περάσεις την TWRP. Υπάρχουν link στην αρχή του θέματος για το πως θα περάσεις custom recovery. Thank you scorpio3.:) Μόλις πέρασα την αναβάθμιση μέσω TWRP. Μου φαίνεται πιο smooth. Ρύθμισα και το "ok oneplus" και δουλεύει μια χαρά πως το ρυθμισες φιλε? εμενα δεν δέχεται μου βγαζει χ Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 πως το ρυθμισες φιλε? εμενα δεν δέχεται μου βγαζει χ Πρέπει να το επαναλάβεις 4-5 φορές μέχρι να το δεχτεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 (edited) Πως είχες περάσει TWRP; Εσύ επιλέγεις πως θα περάσεις την TWRP. Υπάρχουν link στην αρχή του θέματος για το πως θα περάσεις custom recovery. Thank you scorpio3.:) Μόλις πέρασα την αναβάθμιση μέσω TWRP. Μου φαίνεται πιο smooth. Ρύθμισα και το "ok oneplus" και δουλεύει μια χαρά Παντα μεσω fastboot τωρα γραφω την εντολη fastboot flash recovery _____.img τα περναει κανονικα αλλα παλι μου ανοιγει στο cm recovery Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται απο τη στιγμη που δεν μου βγαζει error γιατι συνεχιζει και εχει την recovery της cm Edited April 24, 2015 by evoluti0n Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Παντα μεσω fastboot τωρα γραφω την εντολη fastboot flash recovery _____.img τα περναει κανονικα αλλα παλι μου ανοιγει στο cm recovery Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται απο τη στιγμη που δεν μου βγαζει error γιατι συνεχιζει και εχει την recovery της cm Το έπαθα χθές! Όταν θα τελειώσει , και θα πατήσεις fastboot reboot , κρατησε πατημενο το volume down και μετα πατα enter! Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Το έπαθα χθές! Όταν θα τελειώσει , και θα πατήσεις fastboot reboot , κρατησε πατημενο το volume down και μετα πατα enter! Δεν δουλεψε ψαχνοντας βρηκα αλλη λυση περασα πρωτα αλλο kernel και μετα περασε κανονικα η recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Δεν δουλεψε ψαχνοντας βρηκα αλλη λυση περασα πρωτα αλλο kernel και μετα περασε κανονικα η recovery Με εντολές μέσω ADB την πέρασες λοιπόν. Ωραία όλα καλά. Την ενημέρωση της Cyanogen recovery την απενεργοποιήσες έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Με εντολές μέσω ADB την πέρασες λοιπόν. Ωραία όλα καλά. Την ενημέρωση της Cyanogen recovery την απενεργοποιήσες έτσι; Ναι την ειχα απενεργοποιημενη ετσι και αλλιως δεν ξερω τη σκαλωμα εφαγε και δεν το περνουσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 2 μερες και ακομα 5%. Λογικα, μεχρι τελους του χρονου θα εχει ολοκληρωθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Kάποιος με CM12.1 Nightly (5.1.1, όχι 5.1) και AK, που να μην του ανοίγει η οθόνη όταν έχει εισερχόμενη κλήση; 2 μερες και ακομα 5%. Λογικα, μεχρι τελους του χρονου θα εχει ολοκληρωθει. Γιατί δεν τη περνάς ρε Φώτη με το .zip να ησυχάσεις; Όλα σου τα μηνύματα αφορούν το ΠΟΤΕ θα έρθει η ΟΤΑ. Ps. Δεν σου την 'λέω', απλά απορώ γιατί δεν το κάνεις ενώ είναι δύο-τρία κλικ δουλειά!!! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Kάποιος με CM12.1 Nightly (5.1.1, όχι 5.1) και AK, που να μην του ανοίγει η οθόνη όταν έχει εισερχόμενη κλήση; Με την 0424 δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Η καθυστέρηση στις ειδοποιήσεις του whatsapp συνεχίζουν :wacko: και επίσης το πρόβλημα με τα tiles (usb και lock screen) εξακολουθεί, να μην εμφανίζονται δηλαδή. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Χθες το βράδυ έλαβα την τελευταία ΟΤΑ, εχωντας περάσει manually σε lollipop. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts