Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με το πασο τους την δινουν ΟΤΑ...

Αργησαν που αργησαν να την βγαλουν, αργουν και αλλο τοσο να την δωσουν.

Μου ηρθε update για την τελευταια εκδοση εχω αλλαξει κερνελ και recovery , πρεπει να flasaro recovery και boot μονο για να μπορεσω να το εγκαταστησω?

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μου ηρθε update για την τελευταια εκδοση εχω αλλαξει κερνελ και recovery , πρεπει να flasaro recovery και boot μονο για να μπορεσω να το εγκαταστησω?

Κατέβασε το zip που αναφέρεται πιο πάνω και πέρασε το από την custom recovery. Είναι πιο απλό.:)

Κατέβασε το zip που αναφέρεται πιο πάνω και πέρασε το από την custom recovery. Είναι πιο απλό.:)

Δεν θα σβησει τα παντα ετσι ?

Δεν θα σβησει τα παντα ετσι ?

Οχι. Θα το περάσεις χωρίς wipe.

Όσοι περιμένετε οτα γιατί δεν φλασαρετε μια ρομ καί περιμένετε να σας έρθει οτα; Είναι σαν να πήρες φεραρι για να κάνεις βόλτες στην πόλη. Έχετε ένα κινητό που δεν χάνει την εγγύηση ακόμα καί αν το κάνεις τούβλο.

Όσοι περιμένετε οτα γιατί δεν φλασαρετε μια ρομ καί περιμένετε να σας έρθει οτα; Είναι σαν να πήρες φεραρι για να κάνεις βόλτες στην πόλη. Έχετε ένα κινητό που δεν χάνει την εγγύηση ακόμα καί αν το κάνεις τούβλο.

ειναι η αρρώστια της OTA

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

βγήκε ενημέρωση για την oppo camera σε 1.8!!! παίζει κ 4k dci

IPhone 15 Pro 

ειναι η αρρώστια της OTA

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

βγήκε ενημέρωση για την oppo camera σε 1.8!!! παίζει κ 4k dci

Ζουμ κάνει όταν τραβάς βίντεο; :):D

Περασα την αναβαθμιση πηγα να μπω recovery ξανα για να rootaro και με βγαζει στην recovery της cm δοκιμασα να ξανα περασω TW αλλα παρολο που δεν μου βγαζει καποιο error δεν την περναει και αν κανω reboot recovery με βγαζει παλι στο recovery της cm

Καποια λυση?

Περασα την αναβαθμιση πηγα να μπω recovery ξανα για να rootaro και με βγαζει στην recovery της cm δοκιμασα να ξανα περασω TW αλλα παρολο που δεν μου βγαζει καποιο error δεν την περναει και αν κανω reboot recovery με βγαζει παλι στο recovery της cm

Καποια λυση?

Επρεπε να απενεργοποιήσες πρώτα από "Ρυθμίσεις" -"Επιλογές για προγραμματιστές" - "Ενημέρωση Cyanogen recovery". Anyway. Ξαναρούταρε αν έχασες το Ρουτ με toolkit και περνά TWRP.

Επρεπε να απενεργοποιήσες πρώτα από "Ρυθμίσεις" -"Επιλογές για προγραμματιστές" - "Ενημέρωση Cyanogen recovery". Anyway. Ξαναρούταρε αν έχασες το Ρουτ με toolkit και περνά TWRP.

Πιο toolkit ?

Πιο toolkit ?

Πως είχες περάσει TWRP; Εσύ επιλέγεις πως θα περάσεις την TWRP. Υπάρχουν link στην αρχή του θέματος για το πως θα περάσεις custom recovery.

Thank you scorpio3.:)

Μόλις πέρασα την αναβάθμιση μέσω TWRP. Μου φαίνεται πιο smooth. Ρύθμισα και το "ok oneplus" και δουλεύει μια χαρά

Edited by kyrgeo1978

Πως είχες περάσει TWRP; Εσύ επιλέγεις πως θα περάσεις την TWRP. Υπάρχουν link στην αρχή του θέματος για το πως θα περάσεις custom recovery.

Μόλις πέρασα την αναβάθμιση μέσω TWRP. Μου φαίνεται πιο smooth. Ρύθμισα και το "ok oneplus" και δουλεύει μια χαρά

πως το ρυθμισες φιλε? εμενα δεν δέχεται μου βγαζει χ

IPhone 15 Pro 

πως το ρυθμισες φιλε? εμενα δεν δέχεται μου βγαζει χ

Πρέπει να το επαναλάβεις 4-5 φορές μέχρι να το δεχτεί.

Παντα μεσω fastboot τωρα γραφω την εντολη fastboot flash recovery _____.img τα περναει κανονικα αλλα παλι μου ανοιγει στο cm recovery

Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται απο τη στιγμη που δεν μου βγαζει error γιατι συνεχιζει και εχει την recovery της cm

Edited by evoluti0n

Παντα μεσω fastboot τωρα γραφω την εντολη fastboot flash recovery _____.img τα περναει κανονικα αλλα παλι μου ανοιγει στο cm recovery

Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται απο τη στιγμη που δεν μου βγαζει error γιατι συνεχιζει και εχει την recovery της cm

Το έπαθα χθές!

Όταν θα τελειώσει , και θα πατήσεις fastboot reboot , κρατησε πατημενο το volume down και μετα πατα enter!

Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p

Το έπαθα χθές!

Όταν θα τελειώσει , και θα πατήσεις fastboot reboot , κρατησε πατημενο το volume down και μετα πατα enter!

Δεν δουλεψε ψαχνοντας βρηκα αλλη λυση περασα πρωτα αλλο kernel και μετα περασε κανονικα η recovery

Δεν δουλεψε ψαχνοντας βρηκα αλλη λυση περασα πρωτα αλλο kernel και μετα περασε κανονικα η recovery

Με εντολές μέσω ADB την πέρασες λοιπόν. Ωραία όλα καλά. Την ενημέρωση της Cyanogen recovery την απενεργοποιήσες έτσι;

Με εντολές μέσω ADB την πέρασες λοιπόν. Ωραία όλα καλά. Την ενημέρωση της Cyanogen recovery την απενεργοποιήσες έτσι;

Ναι την ειχα απενεργοποιημενη ετσι και αλλιως δεν ξερω τη σκαλωμα εφαγε και δεν το περνουσε

Kάποιος με CM12.1 Nightly (5.1.1, όχι 5.1) και AK, που να μην του ανοίγει η οθόνη όταν έχει εισερχόμενη κλήση;

2 μερες και ακομα 5%. Λογικα, μεχρι τελους του χρονου θα εχει ολοκληρωθει.

Γιατί δεν τη περνάς ρε Φώτη με το .zip να ησυχάσεις;

Όλα σου τα μηνύματα αφορούν το ΠΟΤΕ θα έρθει η ΟΤΑ.

Ps. Δεν σου την 'λέω', απλά απορώ γιατί δεν το κάνεις ενώ είναι δύο-τρία κλικ δουλειά!!!

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Kάποιος με CM12.1 Nightly (5.1.1, όχι 5.1) και AK, που να μην του ανοίγει η οθόνη όταν έχει εισερχόμενη κλήση;

Με την 0424 δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Η καθυστέρηση στις ειδοποιήσεις του whatsapp συνεχίζουν :wacko: και επίσης το πρόβλημα με τα tiles (usb και lock screen) εξακολουθεί, να μην εμφανίζονται δηλαδή.

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks