Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ πέρασα πλέον την τελευταία cyanogen έκδοση με το Android 5.1.1 και πάει και αυτό καλά

Από ποιό build και μετά είναι; Από themes τι παίζει; τώρα ξεκίνησα να παίζω με nightlies :p

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Περι νεας ΟΤΑ, μπορειτε να τσεκαρατε εδω.

Τωρα ειναι στο 5%. Αν τσεκαρετε την συσκευη σας και δεν εχετε update, σημαινει οτι δεν ειστε στο 5%. Αν αλλαξει το ποσοστο (παει δηλαδη στο 10%), ξανα κοιτατε για update. Αν παλι δεν ερθει τιποτα, περιμενετε για την επομενη φουρνια.

Κυκλοφορει zip με το νεο update YNG1TAS17L-bacon-signed.zip

Η διαδικασία είναι η ίδια με την προηγούμενη; Κατεβάζουμε το zip από τη συσκευή, μπαίνουμε σε recovey και εγκατάταση; Σιγά μην παριμένω ΟΤΑ, τώρα που έκανα την αρχή με χειροκίνητη εγκατάσταση,

Από ποιό build και μετά είναι; Από themes τι παίζει; τώρα ξεκίνησα να παίζω με nightlies :p

Έχει πολλά να πια έκδοση την έχει την 5.1.1

[ATTACH]59901[/ATTACH]

Χειροκινητα σε κόβω... :p

ούτε 5 λεπτά....φαίνεται ακομα πιο σβελτο!!!

IPhone 15 Pro 

την έβαλα παίδες...... έχει καινούργιο κερνελ 21 Απριλίου

Έλα γιατί ρώτησα και πριν, αλλά δεν πήρα απάντηση και είμαι «με το δάκτυλο στη σκανδάλη». Η διαδικασία υποθέτω, είναι η ίδια, σύμφωνα και με τον οδηγό;

Ξέρουμε τι έχει η YNG1TAS17L-bacon-signed.zip

Εκτος απο το ΟΚ Oneplus που αναφερθηκε, εχουν λυσει και το θεμα της μπαταριας με τα Google Play Services. Ετσι ειχαν πει την προηγουμενη εβδομαδα τουλαχιστον. Δεν την εχω περασει ακομα για να ξερω σιγουρα.

Έλα γιατί ρώτησα και πριν, αλλά δεν πήρα απάντηση και είμαι «με το δάκτυλο στη σκανδάλη». Η διαδικασία υποθέτω, είναι η ίδια, σύμφωνα και με τον οδηγό;

ναι ακριβώς φιλε η ιδια διαδικασία

IPhone 15 Pro 

Κυκλοφορει zip με το νεο update YNG1TAS17L-bacon-signed.zip

ΟΤΑ την θελουμε...:p

Μου ήρθε μόλις ΟΤΑ - την κατεβάζω!

Fotis, κυριολεκτικά είσαι σε blacklist - οσο την "μελετάς", δεν θα πάρεις τίποτα!

(BTW, είμαι ήδη σε 5.0.2 από last week, OTA επίσης!)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

fotis βαλτην τώρα μετα την καινούργια εκδοση για να χαρείς κ να ηρεμήσεις... :p:p

IPhone 15 Pro 

μπορώ να βάλω την Oxygen OS χωρίς να χρειαστεί να κάνω SD WIPE?

Όλα τα άλλα wipe θα γίνουν κανονικά

Edited by nikkkkos

έβαλα χθες cm12.1 με AK και το βράδυ από 100% σε flight mode χωρίς να το χρησιμοποιήσω καθόλου έπεσε 65% :confused::blink:

http://s7.postimg.org/v6xkku1cn/Screenshot_2015_04_23_14_34_55.jpg

http://s7.postimg.org/fmv8rexjr/Screenshot_2015_04_23_14_35_00.jpg

http://s7.postimg.org/nr3cw5jyv/Screenshot_2015_04_23_14_35_07.jpg

Edited by splanis

Μου ήρθε μόλις ΟΤΑ - την κατεβάζω!

Fotis, κυριολεκτικά είσαι σε blacklist - οσο την "μελετάς", δεν θα πάρεις τίποτα!

(BTW, είμαι ήδη σε 5.0.2 από last week, OTA επίσης!)

Ολες σε εσενα ερχονται πρωτες? :p

Λες απο τις πολλες φορες που παταω ενημερωση, να με μπλοκαραν? Λογικα, ειμαι στο 95% εγω. :p

Edited by FoT1s

Παιδιά εγώ χθες πηρα κινητό.ψάχνω να το αναβαθμισω αλλά δεν μπορω να καταλάβω πως γίνεται,μπορεί να μου εξειγηση κάποιος τον τρόπο.

Παιδιά εγώ χθες πηρα κινητό.ψάχνω να το αναβαθμισω αλλά δεν μπορω να καταλάβω πως γίνεται,μπορεί να μου εξειγηση κάποιος τον τρόπο.

Ρυθμισεις-σχετικα με το τηλεφωνο. Αλλιως χειροκινητα που μπορεις να βρεις τον τροπο στις τελευταιες 10-20 σελιδες.

Εγω. Που είμαι root , βάζω το αρχείο μέσα και μέσα από recovery κανω update και μετά πάλι root. Η χρειάζεστε άλλη διαδικασία.Δεν θέλω να φορμαρω.

Ρυθμισεις-σχετικα με το τηλεφωνο. Αλλιως χειροκινητα που μπορεις να βρεις τον τροπο στις τελευταιες 10-20 σελιδες.

Κατάλαβα.δηλαδή πρεπει αναγκαστηκα να κάνω root το κινητό?Με τον κανονικο τροπο δεν γίνεται official δηλαδή?

Κατάλαβα.δηλαδή πρεπει αναγκαστηκα να κάνω root το κινητό?Με τον κανονικο τροπο δεν γίνεται official δηλαδή?

Τον κανονικο τροπο "offcial" σου εγραψα. :)

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks