Nikoskame Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Εγώ πέρασα πλέον την τελευταία cyanogen έκδοση με το Android 5.1.1 και πάει και αυτό καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Εγώ πέρασα πλέον την τελευταία cyanogen έκδοση με το Android 5.1.1 και πάει και αυτό καλά Από ποιό build και μετά είναι; Από themes τι παίζει; τώρα ξεκίνησα να παίζω με nightlies :p Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Περι νεας ΟΤΑ, μπορειτε να τσεκαρατε εδω. Τωρα ειναι στο 5%. Αν τσεκαρετε την συσκευη σας και δεν εχετε update, σημαινει οτι δεν ειστε στο 5%. Αν αλλαξει το ποσοστο (παει δηλαδη στο 10%), ξανα κοιτατε για update. Αν παλι δεν ερθει τιποτα, περιμενετε για την επομενη φουρνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Κυκλοφορει zip με το νεο update YNG1TAS17L-bacon-signed.zip Η διαδικασία είναι η ίδια με την προηγούμενη; Κατεβάζουμε το zip από τη συσκευή, μπαίνουμε σε recovey και εγκατάταση; Σιγά μην παριμένω ΟΤΑ, τώρα που έκανα την αρχή με χειροκίνητη εγκατάσταση, Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Από ποιό build και μετά είναι; Από themes τι παίζει; τώρα ξεκίνησα να παίζω με nightlies :p Έχει πολλά να πια έκδοση την έχει την 5.1.1 [ATTACH]59901[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Ξέρουμε τι έχει η YNG1TAS17L-bacon-signed.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Ξέρουμε τι έχει η YNG1TAS17L-bacon-signed.zip Εχει επιπλεον προσθηκη το "ok oneplus". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Εχει επιπλεον προσθηκη το "ok oneplus". Είναι ανταγωνιστικο του OK Google η κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Είναι ανταγωνιστικο του OK Google η κάτι άλλο; το οκ google είναι απλά το κάνανε να ακούει στο ok oneplus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 την έβαλα παίδες...... έχει καινούργιο κερνελ 21 Απριλίου Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 την έβαλα παίδες...... έχει καινούργιο κερνελ 21 Απριλίου Χειροκινητα σε κόβω... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Χειροκινητα σε κόβω... :p ούτε 5 λεπτά....φαίνεται ακομα πιο σβελτο!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 την έβαλα παίδες...... έχει καινούργιο κερνελ 21 Απριλίου Έλα γιατί ρώτησα και πριν, αλλά δεν πήρα απάντηση και είμαι «με το δάκτυλο στη σκανδάλη». Η διαδικασία υποθέτω, είναι η ίδια, σύμφωνα και με τον οδηγό; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Ξέρουμε τι έχει η YNG1TAS17L-bacon-signed.zip Εκτος απο το ΟΚ Oneplus που αναφερθηκε, εχουν λυσει και το θεμα της μπαταριας με τα Google Play Services. Ετσι ειχαν πει την προηγουμενη εβδομαδα τουλαχιστον. Δεν την εχω περασει ακομα για να ξερω σιγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Έλα γιατί ρώτησα και πριν, αλλά δεν πήρα απάντηση και είμαι «με το δάκτυλο στη σκανδάλη». Η διαδικασία υποθέτω, είναι η ίδια, σύμφωνα και με τον οδηγό; ναι ακριβώς φιλε η ιδια διαδικασία Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Κυκλοφορει zip με το νεο update YNG1TAS17L-bacon-signed.zip ΟΤΑ την θελουμε...:p Μου ήρθε μόλις ΟΤΑ - την κατεβάζω! Fotis, κυριολεκτικά είσαι σε blacklist - οσο την "μελετάς", δεν θα πάρεις τίποτα! (BTW, είμαι ήδη σε 5.0.2 από last week, OTA επίσης!) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 fotis βαλτην τώρα μετα την καινούργια εκδοση για να χαρείς κ να ηρεμήσεις... :p:p Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 (edited) μπορώ να βάλω την Oxygen OS χωρίς να χρειαστεί να κάνω SD WIPE? Όλα τα άλλα wipe θα γίνουν κανονικά Edited April 23, 2015 by nikkkkos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 (edited) έβαλα χθες cm12.1 με AK και το βράδυ από 100% σε flight mode χωρίς να το χρησιμοποιήσω καθόλου έπεσε 65% :confused::blink: http://s7.postimg.org/v6xkku1cn/Screenshot_2015_04_23_14_34_55.jpg http://s7.postimg.org/fmv8rexjr/Screenshot_2015_04_23_14_35_00.jpg http://s7.postimg.org/nr3cw5jyv/Screenshot_2015_04_23_14_35_07.jpg Edited April 23, 2015 by splanis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 (edited) Μου ήρθε μόλις ΟΤΑ - την κατεβάζω! Fotis, κυριολεκτικά είσαι σε blacklist - οσο την "μελετάς", δεν θα πάρεις τίποτα! (BTW, είμαι ήδη σε 5.0.2 από last week, OTA επίσης!) Ολες σε εσενα ερχονται πρωτες? :p Λες απο τις πολλες φορες που παταω ενημερωση, να με μπλοκαραν? Λογικα, ειμαι στο 95% εγω. :p Edited April 23, 2015 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pashos Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Παιδιά εγώ χθες πηρα κινητό.ψάχνω να το αναβαθμισω αλλά δεν μπορω να καταλάβω πως γίνεται,μπορεί να μου εξειγηση κάποιος τον τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Παιδιά εγώ χθες πηρα κινητό.ψάχνω να το αναβαθμισω αλλά δεν μπορω να καταλάβω πως γίνεται,μπορεί να μου εξειγηση κάποιος τον τρόπο. Ρυθμισεις-σχετικα με το τηλεφωνο. Αλλιως χειροκινητα που μπορεις να βρεις τον τροπο στις τελευταιες 10-20 σελιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Εγω. Που είμαι root , βάζω το αρχείο μέσα και μέσα από recovery κανω update και μετά πάλι root. Η χρειάζεστε άλλη διαδικασία.Δεν θέλω να φορμαρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pashos Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Ρυθμισεις-σχετικα με το τηλεφωνο. Αλλιως χειροκινητα που μπορεις να βρεις τον τροπο στις τελευταιες 10-20 σελιδες. Κατάλαβα.δηλαδή πρεπει αναγκαστηκα να κάνω root το κινητό?Με τον κανονικο τροπο δεν γίνεται official δηλαδή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Κατάλαβα.δηλαδή πρεπει αναγκαστηκα να κάνω root το κινητό?Με τον κανονικο τροπο δεν γίνεται official δηλαδή? Τον κανονικο τροπο "offcial" σου εγραψα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts