Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν χρειάζεσαι απλά μια ώθηση, θα σου πω μόνο ότι είναι δύο κλικ και τα υπόλοιπα τα κάνει μόνο του! :p

Ναι αλλα οτα, ειναι ενα κλικ. :p

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και για ένα κλικ παραπάνω να στερείσαι τη 12; Κρίμα! :D

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Μωρε λες να χασω την ευχαριστηση της ΟΤΑ?

Εχει αλλη ευχαριστηση. :)

καντο επιτέλους FoT ναι δεις μετά ευχαρίστηση!!!:p:D

IPhone 15 Pro 

Μωρε λες να χασω την ευχαριστηση της ΟΤΑ?

Ναι αλλα οτα, ειναι ενα κλικ. :p

Φίλε μου, ο πλέον ανίδεος σε θέματα root και custom roms, σου λέω να προχωρήσεις και να την εγκαταστήσεις. Και εγώ είμαι υπέρ των ΟΤΑ αναβαθμίσεων, αλλά δεν μπόρεσα να περιμένω άλλο. Εξάλλου δες το και σαν μία εμπειρία. Αισθάνεσαι λίγο κυρίαρχος ας πούμε της συσκευής σου και μαθαίνεις και κάτι παραπάνω έτσι. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο θέμα και το πρόβλημα που είχα με τα μηνύματα, που μου έγραφε ότι η εφαρμογή δεν λειτουργεί, έκανα μία εκκαθάριση της εφαρμογής και λειτουργεί κανονικά. Δεν πάω σε κάποιο factory reset για την ώρα, αλλά εάν στην πορεία μου παρουσιάσει κάποια ανωμαλία, θα το κάνω. Εξάλλου ανά τακτά διαστήματα, περίπου κάθε 6-7 μήνες, κάνω στις android συσκευές μου μία εργοστασιακή επαναφορά. Η οθόνη μου φαίνεται πιο φωτεινή τώρα με την CM 12.0 και τα χρώματα πιο ζωηρά.

Και μία χαζούλα ερώτηση. Τώρα που έκανα την αναβάθμιση,το αρχείο .zip της CM12 μπορώ να το διαγράψω, ή δεν πρέπει. Εάν δεν έχει πλέον λόγω ύπαρξης, καλό δεν είναι να το διαγράψουμε για να μην πιάνει έτσι χώρο στη μνήμη της συσκευής;

Edited by giachtas

Φίλε μου, ο πλέον ανίδεος σε θέματα root και custom roms, σου λέω να προχωρήσεις και να την εγκαταστήσεις. Και εγώ είμαι υπέρ των ΟΤΑ αναβαθμίσεων, αλλά δεν μπόρεσα να περιμένω άλλο. Εξάλλου δες το και σαν μία εμπειρία. Αισθάνεσαι λίγο κυρίαρχος ας πούμε της συσκευής σου και μαθαίνεις και κάτι παραπάνω έτσι. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο θέμα και το πρόβλημα που είχα με τα μηνύματα, που μου έγραφε ότι η εφαρμογή δεν λειτουργεί, έκανα μία εκκαθάριση της εφαρμογής και λειτουργεί κανονικά. Δεν πάω σε κάποιο factory reset για την ώρα, αλλά εάν στην πορεία μου παρουσιάσει κάποια ανωμαλία, θα το κάνω. Εξάλλου ανά τακτά διαστήματα, περίπου κάθε 6-7 μήνες, κάνω στις android συσκευές μου μία εργοστασιακή επαναφορά. Η οθόνη μου φαίνεται πιο φωτεινή τώρα με την CM 12.0 και τα χρώματα πιο ζωηρά.

Και μία χαζούλα ερώτηση. Τώρα που έκανα την αναβάθμιση,το αρχείο .zip της CM12 μπορώ να το διαγράψω, ή δεν πρέπει. Εάν δεν έχει πλέον λόγω ύπαρξης, καλό δεν είναι να το διαγράψουμε για να μην πιάνει έτσι χώρο στη μνήμη της συσκευής;

ναι φίλε διέγραψε το κανονικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!!!εισαι lollipop πλεον!!:D:p

IPhone 15 Pro 

Τώρα πέρασα την cm12.1 με τα pico Gapps

Απλά σπέρνει κανένα lag δεν βλέπω να τραβάει μπαταρία χωρίς λόγο σαν την cm12s

ναι φίλε διέγραψε το κανονικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!!!εισαι lollipop πλεον!!:D:p

ΟΚ σ' ευχαριστώ, ήδη έφυγε. Να ρωτήσω και κάτι. Αυτή η έκδοση που έχουμε περάσει οι περισσότεροι και εγώ και αναφέρομαι σε stock κατάσταση, είναι η 12.0 όπως γράφει και στο One έτσι; Γιατί ο φίλος NikosKame εδώ (#4294) γράφει για 12s. Αφορά κάποια custom ROM;

ΟΚ σ' ευχαριστώ, ήδη έφυγε. Να ρωτήσω και κάτι. Αυτή η έκδοση που έχουμε περάσει οι περισσότεροι και εγώ και αναφέρομαι σε stock κατάσταση, είναι η 12.0 όπως γράφει και στο One έτσι; Γιατί ο φίλος NikosKame εδώ (#4294) γράφει για 12s. Αφορά κάποια custom ROM;

η 12s ειναι...το s σημαίνει stable.....

IPhone 15 Pro 

η 12s ειναι...το s σημαίνει stable.....

Που μόνο stable δεν είναι

Στης επιλογές προγραμματιστή πάντα crash και την είχα περάσει με clean install καμιά 4 φορές

Τώρα με την cm12.1 πάει μια χαρά

Που μόνο stable δεν είναι

Στης επιλογές προγραμματιστή πάντα crash και την είχα περάσει με clean install καμιά 4 φορές

Τώρα με την cm12.1 πάει μια χαρά

εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι..τι ακριβώς σου κάνει crash

IPhone 15 Pro 

Μου έκανε στης επιλογές προγραμματιστή και έτρωγε και μπαταρία εχτές το άφησα με 100% μπαταρία και το πρωί 92%

Τώρα να δω με την cm12.1 πως θα πάει

----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αλλά αυτό που με εξοργίζει είναι που δεν δουλεύει το wakelock

Μου έκανε στης επιλογές προγραμματιστή και έτρωγε και μπαταρία εχτές το άφησα με 100% μπαταρία και το πρωί 92%

Τώρα να δω με την cm12.1 πως θα πάει

----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αλλά αυτό που με εξοργίζει είναι που δεν δουλεύει το wakelock

για τσέκαρε λίγο τα play services....βάλε τα τελευταία από apkmirror για να μην έχεις πρόβλημα..crash πάντως εγώ δεν είχα στις επιλογές προγραμματιστή...αν έχεις βάλει κάποιο θέμα άλλαξε το γιατί καμιά φορά κάποια έχουν bugs..

IPhone 15 Pro 

Απλά το αναφέρω: βαρέθηκα και την έβαλα χειροκίνητα, γελοία η διαδικασία.

Μερικές σύντομες ερωτήσεις και σχόλια:

1) Χάθηκε η αυτόματη φωτεινότητα;;;

2) Οι ειδοποιήσεις "υπερκαλύπτουν" τις ειδοποιήσεις των άλλων εφαρμογών;

3) Τώρα δηλαδή αν κάνεις scroll up/down στην αρχική σου κατεβάζει την μπάρα ειδοποιήσεων. Πάει το customization του nova;

4) Πολύ καλό μου φαίνεται στα προφίλ αν και δεν το έχω δοκιμάσει που έχει "εναύσματα ενεργοποίησης προφίλ".

ερωτηση: τώρα που βαλαμε την cm12 και ολα φαίνεται να δουλευουν οκ, υπαρχει αναλυτικός οδηγος για να κανουμε root? ευχαριστώ

Με το Bacon Root Toolkit 1.0.2 είχα κάνει root όταν ήμουν στην 05Q. Τώρα βγήκε το Bacon Root Toolkit v1.0.3

Τα κάνει όλα μόνο του και συμφέρει, αλλά το σημαντικότερο είναι να περαστούν σωστά οι drivers, ώστε το pc να βλέπει το κινητό.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είναι η προσαρμοστική φωτεινότητα αν πας στις ρυθμίσεις θα το βρεις! Ίσα ίσα τώρα μου φαίνεται ότι η ανταπόκριση στην εναλλαγή φωτισμού είναι πλέον άμεση! :)

Κάτι ακόμα που παρατήρησα είναι ότι ο ήχος όταν μιλάω με κάποιον έχει βελτιωθεί κατακόρυφα! Ακούω πεντακάθαρα τον συνομιλιτή σα να είναι στο διπλανό δωμάτιο... :wacko:

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Με το Bacon Root Toolkit 1.0.2 είχα κάνει root όταν ήμουν στην 05Q. Τώρα βγήκε το Bacon Root Toolkit v1.0.3

Τα κάνει όλα μόνο του και συμφέρει, αλλά το σημαντικότερο είναι να περαστούν σωστά οι drivers, ώστε το pc να βλέπει το κινητό.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είναι η προσαρμοστική φωτεινότητα αν πας στις ρυθμίσεις θα το βρεις! Ίσα ίσα τώρα μου φαίνεται ότι η ανταπόκριση στην εναλλαγή φωτισμού είναι πλέον άμεση! :)

Κάτι ακόμα που παρατήρησα είναι ότι ο ήχος όταν μιλάω με κάποιον έχει βελτιωθεί κατακόρυφα! Ακούω πεντακάθαρα τον συνομιλιτή σα να είναι στο διπλανό δωμάτιο... :wacko:

Θα το κοιτάξω. Αν αλλάξεις όμως φωτεινότητα από την μπάρα που σου "προσφέρει" πλέον στη γραμμή ειδοποιήσεων, μένει στο χειροκίνητο; Έχει αρκετές αλλαγές, πάω να τις ψάξω. Ας γράφουμε ό,τι ενδιαφέρον βρίσκουμε.

Απλά το αναφέρω: βαρέθηκα και την έβαλα χειροκίνητα, γελοία η διαδικασία.

2) Οι ειδοποιήσεις "υπερκαλύπτουν" τις ειδοποιήσεις των άλλων εφαρμογών;

3) Τώρα δηλαδή αν κάνεις scroll up/down στην αρχική σου κατεβάζει την μπάρα ειδοποιήσεων. Πάει το customization του nova;

4) Πολύ καλό μου φαίνεται στα προφίλ αν και δεν το έχω δοκιμάσει που έχει "εναύσματα ενεργοποίησης προφίλ".

Βάλε την 12.1 δεν εχει κανένα τέτοιο θέμα και η μπαταρία μακράν καλύτερη αλλά μην βάλεις τα full Gapps μόνο τα βασικά

Βάλε την 12.1 δεν εχει κανένα τέτοιο θέμα και η μπαταρία μακράν καλύτερη αλλά μην βάλεις τα full Gapps μόνο τα βασικά

Καλησπέρα. Δώσε κανένα λινκ για κατέβασμα της 5.1 και gapps αν μπορεις

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Παιδιά για να την περάσουμε χειροκίνητα δε χρειαζεται root,ξεκλειδωμα bootloader κτλ? Εντελώς μαμά το κινητό μπορούμε?

http://www.oneplusgreece.com/install-manual-ota-cm12s/

:)

Δεν είναι και τόσο τραγικό. Υπάρχει η επιλογή για manually flass της Rom. Και είναι αρκετά απλό.

Edit: Δεν έχω βρεί ακόμα πως μπορώ με ενά πάτημα να απενεργοποιήσω-ενεργοποιήσω τα δεδομένα, όπως γινόταν στην K.K. πατώντας πάνω στο σύμβολο του σήματος στο not. drawer.

Δεν έχω πάρει οτα ακόμη, αλλά αν βρεις απάντηση σ'αυτό που ρωτάς, πες... :)

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks