sikuonas Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) Εγώ χρησιμοποιώ το textra και δεν έχω παρόμοιο πρόβλημα.. Σε ευχαριστώ φίλε, θα το ξανά δοκιμάσω το textra, έχω καιρό να το δοκιμάσω Edit: και πάλι ευχαριστώ, μόλις τι δοκίμασα και δουλεύει κανονικά!:) Edited April 17, 2015 by sikuonas Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Έφτασε και η CM12.1 http://download.cyanogenmod.org/?device=bacon&type= Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 τι γίνεται με oxygen δεν βλέπω να την υποστηρίζουν κ πολύ ... ούτε ενα update Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Έφτασε και η CM12.1 http://download.cyanogenmod.org/?device=bacon&type= Official και μεσω οτα ειναι το θεμα ποτε. (Αφορα αυτους που δεν βαζουν nightly και δεν ασχολουνται με custom κτλ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 έχει καταφέρει κανείς να παίξει το NOVAGO? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 έχει καταφέρει κανείς να παίξει το NOVAGO? Έχεις κάνει root στην συσκευή σου; Αν ναι, το NovaGo δεν παίζει. Θέλει stock συσκευές. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Έχεις κάνει root στην συσκευή σου; Αν ναι, το NovaGo δεν παίζει. Θέλει stock συσκευές. πφφ σοβαρά? έλεος μ αυτή τη NOVA! καμιά λύση δεν υπάρχει? unroot πως γίνομαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Δεν φταίει η εφαρμογή επειδή εσύ επέλεξες το root. Αν έχεις xposed, μπορείς να δοκιμάσεις το rootcloack το οποίο "κρύβει" το root από τις εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 παιδιά, δεν είναι τίποτα δύσκολο.. ακόμα και εγώ που είμαι παντελώς άσχετος και έχω αφήσει τελείως stock το κινητό, ακολούθησα αυτό τον πολύ απλό οδηγό και το έκανα.. μιλάμε πάντα για stock.. με απλά λόγια: κατεβάζεις το αρχείο .zip το πετάς μέσα στον αρχικό φάκελο του κινητού κλείνεις τη συσκευή πατάς power button & volume down συγχρόνως, μέχρι να ανοίξει η συσκευή και να σε βγάλει στην stock recovery(ή απ' το μενου της επανεκκίνησης διαλέγεις "Recovery") εκεί πατάς "Wipe cache partition" μετά πας "Apply Update" και διαλέγεις το 2ο "Choose from internal storage", μετά επιλέγεις το "0/"(2ο στη σειρά) και θα σου βγάλει το .zip πρώτο πρώτο πατάς πάνω και μετά... περιμένεις :ninja: δε χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο μην σας φαίνεται βουνό.. ούτε μισό λεπτό δε μου πήρε να κάνω την παραπάνω διαδικασία.. in fact, περισσότερη ώρα έκανε να γίνει η αναβάθμιση:p Ήρθα πάλι ο «αρχάριος», κατέβασα το αρχείο της αναβάθμισης, αλλά κατέβηκε στον φάκελο download και όχι στον κεντρικό φάκελο, με αποτέλεσμα όταν πάω από recovery>applay update>choose from internal storage>"o/" να μην το βρήσκω. Δοκίμασα να το μεταφέρω, αλλά δεν με αφήνει. Μήπως πρέπει να χρησιμοποιήσω άλλον file manager, έχω π.χ. τον es εξερεύνηση αρχείων, για να μεταφέρω το .zip στον κεντρικό φάκελο, ή κάτι δεν κάνω σωστά; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Μετά από το recovery>applay update>choose from internal storage>"o/" θα μπεις και στο download εκεί θα βρεις το αρχείο. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Μετά από το recovery>applay update>choose from internal storage>"o/" θα μπεις και στο download εκεί θα βρεις το αρχείο. Επειδή το έκανα λίγο πρόχειρα χθες το βράδυ, δεν πρόσεξα εάν είχε μετά τον φάκελο download. Ευχαριστώ πάντος για την απάντηση και θα το κάνω πάλι σήμερα. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 (edited) Μετά από το recovery>applay update>choose from internal storage>"o/" θα μπεις και στο download εκεί θα βρεις το αρχείο. Επειδή το έκανα λίγο πρόχειρα χθες το βράδυ, δεν πρόσεξα εάν είχε μετά τον φάκελο download. Ευχαριστώ πάντος για την απάντηση και θα το κάνω πάλι σήμερα. Τελικά, αφού κατέβασα το αρχείο .zip της CM 12 και εγκαταστάθηκε στον φάκελο download, με την εφαρμογή ES εξερεύνηση αρχείων, μετέφερα το zip στον αρχικό φάκελο και έτσι το βρήκα αμέσως μπροστά στον recovery. Έτσι αναβάθμισα και εγώ, ο αρκετά ανίδεος, το one μου επιτυχώς. Τώρα είναι στη φάση «το android αναβαθμίζεται» και περιμένω. Η stock εφαρμογή, εξερεύνησης αρχείων δεν με άφηνε να μεταφέρω το zip στον αρχικό φάκελο. Τελικά όλα καλά, σε γενικές γραμμές μέχρι τώρα, εκτός από την εφαρμογή sms που δεν με αφήνει να μπω στις ρυθμίσεις και μου γράφει συνέχεια, η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί. Μάλιστα τσέκαρα ότι ούτε μήνυμα μπορώ να γράψω. Πάω μάλλον για εργοστασιακή επαναφορά. Να ρωτήσω και κάτι σχετικό. Με το wipe cache partition απλώς «σκουπίζονται» τα προσωρινά αρχεία; Καθαρή εγκατάσταση θα έπρεπε να κάνω, αφού πρώτα έκανα factory reset; Όμως έτσι δεν θα διέγραφα και το zip με το αρχείο της αναβάθμισης; Edited April 18, 2015 by giachtas Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Έφτασε και η CM12.1 http://download.cyanogenmod.org/?device=bacon&type= Θέλει gapps και τέτοια η απλά περνάμε από recovery το zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Θέλει gapps και τέτοια η απλά περνάμε από recovery το zip Περνάω πάντα την rom πάνω από αυτή που ήδη έχω (αναφέρομαι πάντα στις Nighlies), μετά τα Gapps που σχεδόν πάντα έχουν αναβαθμιστεί από την τελευταία φορά που flashαρα, το τελευταίο SuperSU και τέλος τον custom kernel που χρησιμοποιώ. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Ακούστε ενα κουλο που μου κανει εμένα η στοκ εφαρμογή με τα μυνηματα. Στέλνω sms και ενω εμένα εμφανίζει κανονικά αυτό που έγραψα, στο παραλήπτη φτανει ενα μπερδεμένο μύνημα συνδυασμός αυτου που έγραψα με κάποιο που έχω στείλει ενδεχομένως παλαιότερα στον ίδιο παραλήπτη, με αποτέλεσμα να μην βγαίνει νόημα ή να βγαίνει αλλά αντί αλλων!! Το έχει κανει 2 φορες σε διαφορετικούς παραλήπτες. Σημειώνω οτι πέρασα την cm12s με clean install (wipe cache+dalvic) χωρίς κάποιο restore δεδομένων απο titanium ή οτιδήποτε άλλο... Εκανα εκκαθαριση δεδομένων της εφαρμογής και περιμένω να δω εαν θα το ξανακάνει... Καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Είναι αστείο που δεν μου εχει έρθει ακόμα OTA!!!!!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Είναι αστείο που δεν μου εχει έρθει ακόμα OTA!!!!!! :( Και στο δικο μου και σε ενος φιλου, ακομα...για τελος του μηνα το βλεπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Και στο δικο μου και σε ενος φιλου, ακομα...για τελος του μηνα το βλεπω... Είμαστε πολλοί ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 σας εξιτάρει το OTA έτσι? :D:D:p:p Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 σας εξιτάρει το OTA έτσι? :D:D:p:p Εχει αλλη ευχαριστηση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 (edited) euphoria ή cm12 λέτε? τι διαφορά έχει η καθαρή εγκατάσταση απ το κανονικό flasharισμα? εγώ όταν έβαλα την cm 12 απλά έκανα wipe System, Data, Cache, Davlik και την φλάσαρα επίσης κάτι άλλο..είμαι με euphoria τώρα..είχα βάλει το κινητό για φόρτιση πριν πάω για ύπνο, ξύπνησα κάποια στιγμή και ήταν 49% μετά από κανα 5ωρο νομίζω!! τι παίζει? Edited April 18, 2015 by splanis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Εγώ που έβαλα euphoria και πριν με cyanogen 12 δεν έμεινα ευχαριστημένος.Όλα με full clean install. Ξαναγύρισα σε cyanogen 12.Και εκεί θα μείνω.άλλοι λένε ότι είναι άψογη, τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Μωρε λες να χασω την ευχαριστηση της ΟΤΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Μωρε λες να χασω την ευχαριστηση της ΟΤΑ? Αν χρειάζεσαι απλά μια ώθηση, θα σου πω μόνο ότι είναι δύο κλικ και τα υπόλοιπα τα κάνει μόνο του! :p Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts