Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για το επίσημο update του CM12s μιλάω.. απλά δεν περίμενα να μου έρθει OTA.. και όχι, δεν έχω custom recovery, ούτε είμαι root.. το κινητό έχει stock recovery της cyanogen.. από εκεί πέρασα το update.. αν δεις το βιντεάκι που πόσταρα, θα δεις ότι είναι πολύ εύκολο

Ναι, το καταλαβα μετα, sorry... Αν θελουν οι moderators ας διαγραψουν τα posts μου... ;):p:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

απλά φλασάρουμε κανονικά εμείς που είμαστε root με custom rom? χρειάζεται και gapps?

Clean flash χωρίς gapps. Στα πιο πάνω ποστ θα βρεις λινκ με οδηγούς. Καλή τύχη. :)

Clean flash χωρίς gapps. Στα πιο πάνω ποστ θα βρεις λινκ με οδηγούς. Καλή τύχη. :)

πειράζει δηλαδή αν απλά την φλασάρω?

με το clean flash χάνεις αρχεία όπως φωτό κλπ?

παιδιά, δεν είναι τίποτα δύσκολο.. ακόμα και εγώ που είμαι παντελώς άσχετος και έχω αφήσει τελείως stock το κινητό, ακολούθησα αυτό τον πολύ απλό οδηγό και το έκανα.. μιλάμε πάντα για stock..

με απλά λόγια:

κατεβάζεις το αρχείο .zip

το πετάς μέσα στον αρχικό φάκελο του κινητού

κλείνεις τη συσκευή

πατάς power button & volume down συγχρόνως, μέχρι να ανοίξει η συσκευή και να σε βγάλει στην stock recovery(ή απ' το μενου της επανεκκίνησης διαλέγεις "Recovery")

εκεί πατάς "Wipe cache partition"

μετά πας "Apply Update" και διαλέγεις το 2ο "Choose from internal storage", μετά επιλέγεις το "0/"(2ο στη σειρά) και θα σου βγάλει το .zip πρώτο πρώτο

πατάς πάνω και μετά... περιμένεις :ninja:

δε χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο

μην σας φαίνεται βουνό.. ούτε μισό λεπτό δε μου πήρε να κάνω την παραπάνω διαδικασία.. in fact, περισσότερη ώρα έκανε να γίνει η αναβάθμιση:p

Να ρωτήσω τώρα κάτι άλλο ο «πρωτάρης» της παρέας; Αλλά μη βαρέσετε, επιτρέπεται να γελάσετε :) Το αρχείο .zip της CM 12S το κατεβάζουμε απευθείας στο κινητό, ή σε υπολογιστή πρώτα και μετά το μεταφέρουμε στη συσκευή;

Δεν νομίζω να γκρινιάζεις, κάθε άλλο, μιλάς με γεγονότα και το έχουν επισημάνει πολλοί άλλωστε.Θα σε συμβούλευα, τώρα κιόλας που έχουμε σταθερή ρομ, να επιλέξεις κανέναν kernel για να ρυθμίσεις τα της μπαταρίας.Ο ΑΚ είναι προτεινόμενος από εμένα.Τον χρησιμοποιώ χωρίς να έχω κάνει κάτι στην μπαταρία αλλά από επιλογές, όσες θέλεις, όρεξη να έχεις για διάβασμα και πειράματα:D

Φίλε για να περάσω τον ΑΚ (ή οποιοδήποτε κερνελ) απλά τον φλασαρω απο twrp ή χρειάζεται και κάποιο wipe?

Να ρωτήσω τώρα κάτι άλλο ο «πρωτάρης» της παρέας; Αλλά μη βαρέσετε, επιτρέπεται να γελάσετε :) Το αρχείο .zip της CM 12S το κατεβάζουμε απευθείας στο κινητό, ή σε υπολογιστή πρώτα και μετά το μεταφέρουμε στη συσκευή;

δε νομίζω να παίζει ρόλο.. εγώ το κατέβασα στον υπολογιστή και το πέρασα με το καλώδιο.. έχε στο νου ότι είναι λίγο μεγάλο(570 mb)

δε νομίζω να παίζει ρόλο.. εγώ το κατέβασα στον υπολογιστή και το πέρασα με το καλώδιο.. έχε στο νου ότι είναι λίγο μεγάλο(570 mb)

Κάνει το καλώδιο της φόρτισης, ή θέλει OTG;

υπάρχει τρόπος να διώξω την google search bar από την euphoria 5.1??

Στις ρυθμίσεις κάτω από την τοποθεσία έχει περισσότερα, εκεί θα βρεις την ρύθμιση για να κρύψεις την μπάρα

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Από custom μην το ρισκάρεις. Κάνε τουλάχιστον wipe data factory reset, wipe cache και dalvik cache. Αν κάνεις και wipe internal storage χάνεις φώτο κλπ. Μην το κάνεις αν δεν έχεις OTG καλώδιο. Πάρε nadroid back up πριν το κάνεις για παν ενδεχόμενο σε περίπτωση που στραβώσει κάτι να κάνεις restore.

Βάλτε την ρε παίδες χειροκίνητα να ευχαριστηθείτε είναι πολύ εύκολο....δεν θέλει καν pc

Ρώτησα πριν εάν μπορεί να γίνει μέσω κινητού, γιατί όπως έγραψε και ο φίλος πιο πάνω, δεν χρειάζεται καν pc. Εν πάσι περιπτώσει, έχω καταλάβει τη διαδικασία, απλώς υπάρχει σε προηγούμενη σελίδα, ή μπορεί κάποιος να μου πει το link για να κατεβάσω το .zip;

Εδώ απ' ότι γράφει μπορώ να κατεβάσω την αναβάθμιση, απλώς με μπέρδεψε λίγο που γράφει και για rooted. Προφανώς εννοεί ότι είναι η ίδια διαδικασία και για stock συσκευή και για rooted, αλλά με stock recovery;

Edited by giachtas

Ρώτησα πριν εάν μπορεί να γίνει μέσω κινητού, γιατί όπως έγραψε και ο φίλος πιο πάνω, δεν χρειάζεται καν pc. Εν πάσι περιπτώσει, έχω καταλάβει τη διαδικασία, απλώς υπάρχει σε προηγούμενη σελίδα, ή μπορεί κάποιος να μου πει το link για να κατεβάσω το .zip;

Εδώ απ' ότι γράφει μπορώ να κατεβάσω την αναβάθμιση, απλώς με μπέρδεψε λίγο που γράφει και για rooted. Προφανώς εννοεί ότι είναι η ίδια διαδικασία και για stock συσκευή και για rooted, αλλά με stock recovery;

Εγώ μετά από λίγο ψάξιμο ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό πέρασα την cm12 με καθαρή εγκατάσταση.

Το zip που πέρασα το κατέβασα από εδώ cm-12.0-YNG1TAS0YL-bacon-signed.zip

Πριν την διαδικασία είχα περάσει το TWRP, δεν ξέρω αν γίνεται με stock recovery η με temporary custom recovery από το brt.

Δεν χρειάζεται pc αν κατεβάσεις το zip απο το κινητό σου :). Link εδώ. Οδηγίες εδώ αν κάνεις καθαρή εγκατάσταση με stock recovery. Διαφορετικά φλασάρεις κατευθείαν και αν σου δημιουργεί θέματα κάνεις καθαρή.

Φίλε για να περάσω τον ΑΚ (ή οποιοδήποτε κερνελ) απλά τον φλασαρω απο twrp ή χρειάζεται και κάποιο wipe?

Αν δεν έχεις περάσει άλλον custom kernel φλασάρεις απευθείας.

Πριν την διαδικασία είχα περάσει το TWRP, δεν ξέρω αν γίνεται με stock recovery η με temporary custom recovery από το brt.

Γίνεται και με stock recovery απλά η TWRP σου δίνει τη δυνατότητα να κανείς κάποια wipe παραπάνω για πιο καθαρή εγκατάσταση.

Edited by kyrgeo1978

Αν δεν έχεις περάσει άλλον custom kernel φλασάρεις απευθείας.

Ωραία ευχαριστώ! Για τον ΑΚ θα χρειαστεί να φλασαρω 2 αρχεία; Κάτι τέτοιο διάβασα στο xda!

Ωραία ευχαριστώ! Για τον ΑΚ θα χρειαστεί να φλασαρω 2 αρχεία; Κάτι τέτοιο διάβασα στο xda!

Είναι το app ( synapse) για να αλλάξεις ρυθμίσεις, προφίλ κλπ.Για να δουλέψει η εφαρμογή πρέπει να φλασάρεις το ζιπάκι του κέρνελ μάνατζερ UKM πρώτα. Η άλλη εφαρμογή είναι για να παίρνεις OTA αναβαθμίσεις του κέρνελ.

Edited by kyrgeo1978

Εφαρμογή είναι για το ΟΤΑ, όχι ζιπακι. Το 1 είναι το ukm, το άλλο ο kernel.

Δεν άνοιξα το link του updater. Το τροποποίησα.

Εγώ δοκίμασα έτσι απλά να την φλασάρω κι έκατσε μια χαρά!

Η rom είναι η χαρά των notification :lol:

Επίσης είδα βελτίωση σε ταχύτητα, ήχο και ευαισθησία αφής!

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks