vag74 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 εκανα format system και factory reset αλλα μετα την επανεκινηση μενει στο λογοτυπο του android 1+ μενει εκει και δεν κανει τιποτε αλλο :( ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θα σβησουν ολα οσα εχω μεσα??? θα κλειδωσουν παλι ολα?? Μάλλον έχεις σβήσει και το system και έτσι όπως τα λες μάλλον έχεις κάνει και wipe sd card αν έχεις usb otg κατέβασε μια cm12 και gaps και φλασαρε από recovery όλες οι recovery υποστηρίζουν usb otg :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 θα σβησουν ολα οσα εχω μεσα??? θα κλειδωσουν παλι ολα?? Αυτό σου το πρότεινα σε περίπτωση που δεν έχεις κάτι άλλο να κανείς. Η άλλη λύση είναι το OTG αν έχεις. Να περάσεις μια Ρομ και να το επιλέξεις απο recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Μάλλον έχεις σβήσει και το system και έτσι όπως τα λες μάλλον έχεις κάνει και wipe sd card αν έχεις usb otg κατέβασε μια cm12 και gaps και φλασαρε από recovery όλες οι recovery υποστηρίζουν usb otg :o σας ευχαριστω και τους 2 φιλους μεσα στο πανικο μου δεν μπορουσα να βρω το usb otg (το ειχα ξεχασει τελειως οτι το εχω) εβαλα μεσα την Bliss-Bacon και ενταξει το τηλεφωνο το παραξενο ειναι οτι ΚΑΙ ΤΩΡΑ τα ιδια εκανα με πριν και ολα πηγαν καλα. το γμτ ειναι οτι μου εσβησαν ολα τα αρχεια μου απο μεσα... :( τραγουδια, φωτο , ταινιες, και αρχεια τις δουλειας μου καθως και το Backup του titanium ΔΕΝ μπορω να καταλαβω πως εγινε αυτο ΔΕΝ εκανα κατι διαφορετικο απο τις αλλες φορες. τελος παντων, τελος καλο ολα καλα. και παλι 1000 ευχαριστω στους kyrgeo1978 και vag74 Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 σας ευχαριστω και τους 2 φιλους μεσα στο πανικο μου δεν μπορουσα να βρω το usb otg (το ειχα ξεχασει τελειως οτι το εχω) εβαλα μεσα την Bliss-Bacon και ενταξει το τηλεφωνο το παραξενο ειναι οτι ΚΑΙ ΤΩΡΑ τα ιδια εκανα με πριν και ολα πηγαν καλα. το γμτ ειναι οτι μου εσβησαν ολα τα αρχεια μου απο μεσα... :( τραγουδια, φωτο , ταινιες, και αρχεια τις δουλειας μου καθως και το Backup του titanium ΔΕΝ μπορω να καταλαβω πως εγινε αυτο ΔΕΝ εκανα κατι διαφορετικο απο τις αλλες φορες. τελος παντων, τελος καλο ολα καλα. και παλι 1000 ευχαριστω στους kyrgeo1978 και vag74 Μάλλον έκανες wipe και την εσωτερική μνήμη. Συμβαίνουν αυτά. Αφού έχεις OTG πάντα να έχεις ένα back up μέσα και αν κάτι δεν πάει καλά restore και είσαι έτοιμος. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Με ποιον τρόπο μέσω κάποιου toolkit η κάποιου όχι εντελώς manual τροπου μπορώ να βάλω την cm12 nightly? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Πειράζει να βάλω τη φόρτιση απ το synapse στα 2100 γιατι λέει κάτι για Max στα 1500 mAh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Με ποιον τρόπο μέσω κάποιου toolkit η κάποιου όχι εντελώς manual τροπου μπορώ να βάλω την cm12 nightly? 1 είναι ο τρόπος. Unlock, flashαρε recovery, flashαρε rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris87 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 (edited) δοκίμασα τον παρακάτω τρόπο για να φλασάρω την Euphoria 5.02, αλλά δεν τα κατάφερα. Στο install και στο φλασάρισμα επέλεξα το zipακι της ρομ αλλα μου βγαζε error executing updater binary in zip. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι. Επισης δοκιμασα, οταν πηγα να φλασαρω, να τικαρω το zip file signature verification, αλλα και παλι τζιφος. any ideas mates?!? υ.γ.: ευτυχως ειχα κανει backup και επανεφερα το κινητο οπως ηταν πριν. Edited April 3, 2015 by zafiris87 Παράθεση OPO Sandstone 64GB ROM: CM12S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς σας MIUI ? αν ναι... ποια ρομ φλασαρατε και ποιες οι εντυπώσεις σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 δοκίμασα τον παρακάτω τρόπο για να φλασάρω την Euphoria 5.02, αλλά δεν τα κατάφερα. Στο install και στο φλασάρισμα επέλεξα το zipακι της ρομ αλλα μου βγαζε error executing updater binary in zip. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι. Επισης δοκιμασα, οταν πηγα να φλασαρω, να τικαρω το zip file signature verification, αλλα και παλι τζιφος. any ideas mates?!? υ.γ.: ευτυχως ειχα κανει backup και επανεφερα το κινητο οπως ηταν πριν. Χρειάζεσαι το latest firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 1 είναι ο τρόπος. Unlock, flashαρε recovery, flashαρε rom. Ευχαριστω πολυ. Μπορώ και από την recovery της cyanogen η πρέπει να βάλω twrp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Δεν είμαι γνώστης, αλλά από ό,τι έχω καταλάβει, αν εννοείς το recovery που έρχεται το κινητό είναι περιορισμένων δυνατοτήτων, οπότε πρέπει να του φλασάρεις άλλο αναβαθμισμένο, twrp ή cwm. Αυτό γίνεται αφού το ξεκλειδώσεις. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris87 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Χρειάζεσαι το latest firmware. Να σαι καλα, τελικα το βρηκα, απλα δεν εκανα ενημερωση εδω γτ ειχα κατι ψιλοθεματακια. τελος καλο, ολα καλα! Παράθεση OPO Sandstone 64GB ROM: CM12S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babaros10 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Μια ερώτηση , dalvik η art και ποια η διάφορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Μια ερώτηση , dalvik η art και ποια η διάφορα; ... http://www.google.gr/search?hl=en-US&ie=UTF-8&source=android-browser&q=dalvik+vs+art&gfe_rd=cr&ei=LKYeVcHRNcuF8wOj14HYCw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 τελικά βαρέθηκα να περιμένω την OxygenOS και έβαλα την SlimSaber http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-slimsaber-bacon-t2858033 :) Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Δεν ξερω αν μας τρολαρουν:p UPDATE 4/3 Hi all, today we will launch. Last edited: 52 minutes ago Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Δεν ξερω αν μας τρολαρουν:p Έχει γίνει χαμός στο forum. :) Oxygen ή Cm 12S, ή και τα δύο?? Αρχικά μάλλον πάμε για OXygen launch και εντός των προσεχών ημερών ακολουθεί και η Cyanogen.. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Δεν ξερω αν μας τρολαρουν:p Ελα ρε μακάρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 (edited) Just arrived OxygenOS is here [installation Guide] Edited April 4, 2015 by johnnie_ Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 https://oneplus.net/uk/oxygenos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Woohoo την κατεβάζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Περιμένουμε εντυπώσεις.... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Cm12 θελουμε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Cm12 θελουμε!!!! Λογικα μέσα σε μια εβδομάδα θα έρθει και αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts