Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οχι, η cm θα βγει κανονικα. :)

Δεν είμαι και τόσο πεπεισμένος

" Most of you are probably also wondering when CM12 will be available. While we don’t have a lot of influence over CM’s release schedule nor development progress, we’ve been providing resources and scheduling test cycles to help with this last stretch. Together, we’re working to deliver CM12 to you as soon as possible. "

Sent it From outer Space.

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ποια ειρωνια Βασίλη? Μας δηλωνεις "bb παπατζήδες της opo" και σε χαιρετώ - εφόσον αποχωρείς από το νήμα ή/και το τηλέφωνο...

Γιατί γράφεις πάλι όμως??? Για τα ποσοστά, εννοείται, τρελά!!!

μήπως να πέρνω και την άδεια σου για να γράφω? το τι θα κάνω είναι δικό μου θέμα νομίζω:)

μήπως να πέρνω και την άδεια σου για να γράφω? το τι θα κάνω είναι δικό μου θέμα νομίζω:)

ΕΣΥ έκανες την δήλωση "αποχώρησης", εσύ συνεχίζεις να γράφεις. Προφανώς, άδεια δεν χρειάζεται.

Scripta manent.-

Ας μην το συνεχίσουμε ομως :)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

ΕΣΥ έκανες την δήλωση "αποχώρησης", εσύ συνεχίζεις να γράφεις. Προφανώς, άδεια δεν χρειάζεται.

Scripta manent.-

τελείωσες? ή θα το συνεχίσουμε?

τελείωσες? ή θα το συνεχίσουμε?

Scripta manent.-

Ας μην το συνεχίσουμε ομως :)

Keep calm and waitting for THE OTA. :D

Sent it From outer Space.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο βιασύνη..

Έχω τη συσκευή με την τελευταία επίσημη 05Q με μόνο kernel του franco, και δεν έχω κανένα απολύτως θέμα.. και το κινητό απλά πετάει.

Το lollipop έχει ακόμα πολλά θέματα γιατί βιάζεστε να βγει .. δεν είπα να πάμε καλοκαίρι αλλά οκ λίγο πιο πίσω δεν παθαίνει κανένας τίποτα.

Αμάν πια με τη αριθμολαγνεία.:wacko:

Έχω τη συσκευή με την τελευταία επίσημη 05Q με μόνο kernel του franco, και δεν έχω κανένα απολύτως θέμα.. και το κινητό απλά πετάει.

Το lollipop έχει ακόμα πολλά θέματα γιατί βιάζεστε να βγει .. δεν είπα να πάμε καλοκαίρι αλλά οκ λίγο πιο πίσω δεν παθαίνει κανένας τίποτα.

δεν αντιλέγω. αλλά όταν βγένεις και λες επίσημα 27/3 θα είναι έτοιμη η oxygen και 30/3 η cm περιμένεις να δεις αποτελέσματα. και όχι κωλοτούμπες την τελευταία στιγμή :)

Ποια αριθμολαγνεία;; έχεις δοκιμάσει lollipop;; δεν έχει καμία σχέση με την kitkat.. Και η gingerbread μια χαρά λειτουργούσε δεν έπρεπε να υπάρχουν αναβαθμίσεις με την λογική σου..

Το ****το της υπόθεσης είναι ότι μας δουλεύουν.. Δύο φορές έχουν αθετησει αυτά που λένε.. Anyway ευτυχώς που έχουμε τις custom

δώσανε και 5 δωρεάν opo λόγω του delay. ένας user έγραψε πολύ σωστά, θα πρέπει να δίνετε 5 opo δώρο για κάθε μέρα καθυστέρησης :p

Μια ερώτηση παλικάρια... Από χθες έχω το opo και θέλω να πάρω τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους απο το παλιό μου κινητό... Σκέφτηκα να το κάνω ρουτ και να τις αντιγράψω με το τιτανιουμ αλλά φοβάμαι αν το ρουταρω μήπως δεν μπορέσω να πάρω την καινούρια ρομ με οτα... Όποιος μπορεί ας βοηθήσει.. Ευχαριστώ

Ποια αριθμολαγνεία;; έχεις δοκιμάσει lollipop;; δεν έχει καμία σχέση με την kitkat..

Αν προσεξεις τι ακριβως έγραψα θα δεις οτι είπα να μην παει και για καλοκαίρι.

Στα της lollipop, η ίδια η google δεν το έχει στρώσει ακόμα.

Μην μπερδεύεσαι με τις custom rom που είναι καλορυθμισμενες.

Το παν είναι θέμα γνώσεων και ρυθμίσεων, μια καλορυθμισμενη kitkat στην Παρούσα φαση είναι καλύτερη σε όλα.

Το μεγαλο + της lollipop είναι το art το οποίο δεν υποστηρίζεται ακόμα σωστα απο πολλές εφαρμογές.

Edited by georger_volos

Γενικά να παρουμε lollipop απλα για να το λέμε δεν με νοιαζει και πολύ.

Εδω η 5.1 εχει ακομα τα υποτιθεμενα memory προβλήματα και εμεις συζητάμε να πάρουμε την 5.0.1 η την 5.0.2.

Το θεμα ειναι να μας εγγυηθούν οτι θα πάρουμε αναβαθμίσεις και μετά την 5.1.χ η οποια υποτίθεται θα εχει λυμένα τα προβλήματα.

Αλλιώς καλύτερα ισως με nightlies ...

Γνώμη μου είναι, οτι δέν χάθηκε και ο κόσμος για την καθυστέρηση, συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες.Τουλάχιστον, μας έδωσαν φτηνή ναυαρχίδα Και το χαιρόμαστε, θέμα υπομονής είναι.
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Παιδιά μετά την σημερινή πατάτα που φάγαμε και δεν πήραμε αναβάθμιση λέω να βάλω την Bliss. Την ξέρετε; βλέπω την μεγαλύτερη κινητικότητα σε αυτήν την ρομ στο xda. Τώρα είμαι με Slim kk η οποία έχει κάτσει απίστευτα στο τηλέφωνο. Έχω κάνει και ρεκόρ σε μπαταρία αφού το έχω σαν δεύτερη συσκευή με 9 μέρες αυτονομία. Έκανα αλλαγή για μια βδομάδα και εκεί που το NOTE 3 μου έβγαζε με το ζόρι την μέρα το 1+ μου άντεξε 2 μέρες.

Επειδή βλέπω να αργεί η CM12 και το Oxygen OS λέω να κάνω root και να flashαρω την CM12. Άμα περάσω την rom, updates θα παίρνει ota ή κάθε φορά που βγαίνει νέα έκδοση θα πρέπει να την περνάω χειροκίνητα;

Επειδή βλέπω να αργεί η CM12 και το Oxygen OS λέω να κάνω root και να flashαρω την CM12. Άμα περάσω την rom, updates θα παίρνει ota ή κάθε φορά που βγαίνει νέα έκδοση θα πρέπει να την περνάω χειροκίνητα;

Θα σου έρχεται ενημέρωση.

Θα τη κατεβάσεις.

Θα μπεις σε recovery, και θα φλασαρεις από το φάκελο cmupdate.

Reboot και είσαι έτοιμος.

Δεν είναι τίποτα.... :)

:)

Θα σου έρχεται ενημέρωση.

Θα τη κατεβάσεις.

Θα μπεις σε recovery, και θα φλασαρεις από το φάκελο cmupdate.

Reboot και είσαι έτοιμος.

Δεν είναι τίποτα.... :)

Ευχαριστώ, αλλά ακόμα είμαι λίγο μπερδεμένος. Από ότι κατάλαβα οι ενημερώσεις δεν θα έρχονται ota, αλλά θα πρέπει να τις κατεβάζω από το site της cyanogen και μετά θα τις περνάω μέσα από το recovery, σωστά; Αυτός ο οδηγός για root καλός είναι; Έχεις κάποιον άλλο υπόψη; Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είναι η πρώτη φορά που θα κάνω root.

Εγώ το έκανα με αυτό τον οδηγό, από oneplus Greece http://www.oneplusgreece.com/odigos-xrisis-bacon-root-toolkit/

Δε χρειάζεται να μπαίνεις κάθε φορά στο site της cm. Μπορείς να το βλέπεις από τις αναβαθμίσεις στο κινητό σου, και να κατεβάσεις τη νέα ενημέρωση.

Παραθέτω και φώτο για να πάρεις μια ιδέα :)

:)

παιδια ειναι δυνατόν να μου ρουφιξει τόσο γρήγορα την μπαταρια?

ειμαι με την 4.4.4 ολα τα εχω λαβει ota χωρις να εχω πειραξει την συσκευή και το εχω παντα στο "εξοικονόμηση ενέργειας".

το εβγαλα απο την φορτιση με 100% στις 8 το πρωι....

και παντα αυτοματο φωτισμό

Hyper82!

παιδια ειναι δυνατόν να μου ρουφιξει τόσο γρήγορα την μπαταρια?

ειμαι με την 4.4.4 ολα τα εχω λαβει ota χωρις να εχω πειραξει την συσκευή και το εχω παντα στο "εξοικονόμηση ενέργειας".

το εβγαλα απο την φορτιση με 100% στις 8 το πρωι....

και παντα αυτοματο φωτισμό

Άμα το χρησιμοποιείς έντονα νομίζω είσαι καλά με 12 ώρες μπαταρίας.

Εγώ το έκανα με αυτό τον οδηγό, από oneplus Greece http://www.oneplusgreece.com/odigos-xrisis-bacon-root-toolkit/

Δε χρειάζεται να μπαίνεις κάθε φορά στο site της cm. Μπορείς να το βλέπεις από τις αναβαθμίσεις στο κινητό σου, και να κατεβάσεις τη νέα ενημέρωση.

Παραθέτω και φώτο για να πάρεις μια ιδέα :)

Σε ευχαριστώ πολύ :)

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks