vag74 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Ευχαριστώ παίδες δεν το εμφανίζει πάντα και σε όλους;Επίσης πρώτη επαφή με την color os κάμερα με πολύ καλές εντυπώσεις κυρίως σε κλειστούς χώρους και η Ρομ ταχυτατατη το n4 μοιάζει αργό μπροστά στο θηριακη και μόνο το galaxy alpha πλησιάζει στη ταχύτητα. Edited March 22, 2015 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 σε μένα με την Q05 δεν μου εμφανίζει κάτι, δοκίμασε να κάνεις μια επανεκκίνηση αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Λογικό είναι να μη στο εμφανίζει, η Q05 είναι KitKat. Το θαυμαστικό δίπλα στο σήμα και στο WiFi όταν δεν είσαι συνδεδεμένος με τους servers της Google (άρα δεν έχεις internet γενικά) είναι feature της Lollipop. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Εσένα Μάνο cm12 ατο εμφανίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Εσένα Μάνο cm12 ατο εμφανίζει; Ναι, φυσικά. Γι' αυτό και σου 'γραψα να μην ανησυχείς. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Αντε να βγει η oxygen OS! Ξέρει κανείς αν θα είναι σαν την color OS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 No. Συνεργάζονται με την PA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Τελικα η επιλογη "δεν επιτρεπεται" στις επιλογες "αφυπνιση" και "διατηρηση λειτουργιας" στις υπηρεσιες google εκανε τρομερη δουλεια. Εκτος οτι δεν φαινονται καθολου στην καταναλωση της μπαταριας, εχει και τρομερη βελτιωση στην διαρκεια της μπαταριας... 4 ωρες οθονη και 21 διαρκεια μπαταριας και ακομα ειναι 44% η μπαταρια. :) Edited March 22, 2015 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Τελικα η επιλογη "δεν επιτρεπεται" στις επιλογες "αφυπνιση" και "διατηρηση λειτουργιας" στις υπηρεσιες google εκανε τρομερη δουλεια. Εκτος οτι δεν φαινονται καθολου στην καταναλωση της μπαταριας, εχει και τρομερη βελτιωση στην διαρκεια της μπαταριας... 4 ωρες οθονη και 21 διαρκεια μπαταριας και ακομα ειναι 44% η μπαταρια. :) Από που ρυθμίσεις το δεν επιτρέπεται Φώτη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Από που ρυθμίσεις το δεν επιτρέπεται Φώτη:) απόρρητο, για προχωρημένους, υπηρεσίες google Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Από που ρυθμίσεις το δεν επιτρέπεται Φώτη:) Ρυθμισεις-απορρητο-προσταρια απορρητου-επιλογες για προχωρημενους απο τις 3 βουλες πανω δεξια-επιλεγεις υπηρεσιες google και επιλεγεις στην "αφυπνιση" και "διατηρηση λειτουργιας" δεν επιτρεπεται. Κανεις ρεσταρ και εισαι ετοιμος. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Το έκανα ευχαριστώ:o Όποιος έχει το μικροπροβλήματα με την κιτρινιλα στο κάτω μέρος της οθόνης βρήκα μια λύση που σε εμένα δουλεύει υποδειγματικά. https://forums.oneplus.net/threads/yellow-band-software-fix-no-uv.100868/ Edited March 22, 2015 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Παιδιά είμαι με 05Q και παρατήρησα ένα μικρό bug! Όταν το έβγαλα από την φόρτιση παρέμεινε το πράσινο led αννάμένο και όταν πάτησα double tap ξεκόλλησε και έκανε τον ήχο της αποσύνδεσης! Το έχει πάθει κανείς άλλος;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Έχει αλλάξει κανένας απο εσάς το dpi, εμένα στο 400 μου φαίνονται όλα καλύτερα.. Edited March 23, 2015 by georger_volos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Τελικα η επιλογη "δεν επιτρεπεται" στις επιλογες "αφυπνιση" και "διατηρηση λειτουργιας" στις υπηρεσιες google εκανε τρομερη δουλεια. Εκτος οτι δεν φαινονται καθολου στην καταναλωση της μπαταριας, εχει και τρομερη βελτιωση στην διαρκεια της μπαταριας... 4 ωρες οθονη και 21 διαρκεια μπαταριας και ακομα ειναι 44% η μπαταρια. :) τι ακριβώς κάνουν αυτές οι ρυθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Έχει αλλάξει κανένας απο εσάς το dpi, εμένα στο 400 μου φαίνονται όλα καλύτερα.. Πόσο είναι μαμά τα dpi γιατί εμένα είναι ήδη πειραγμενα στη validus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 τι ακριβώς κάνουν αυτές οι ρυθμίσεις? Λύνουν το θέμα με το battery drain που προέκυψε με τα google play services 7.0.97. Και επιβεβαιωνω και εγώ πως η κατανάλωση πήγε στα καλύτερα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 (edited) Λύνουν το θέμα με το battery drain που προέκυψε με τα google play services 7.0.97. Και επιβεβαιωνω και εγώ πως η κατανάλωση πήγε στα καλύτερα της. Το ίδιο θεματάκι είχα και με το GPlay v. 5.2.13, κάνοντας dineied το keep awake του GPlay Services λύθηκε το όποιο πρόβλημα. Edit: To OPO μου είναι completely stock, πιο μαμά πεθαίνεις. Edited March 23, 2015 by johnnie_ Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Λύνουν το θέμα με το battery drain που προέκυψε με τα google play services 7.0.97. Και επιβεβαιωνω και εγώ πως η κατανάλωση πήγε στα καλύτερα της. Εγω λεω και να το αφησω ετσι ακομα και αν βγει ενημερωση fix. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Μονο απο περιέργεια , αυτες οι επιλογές υπαρχουν και στην επισημη lollipop?Ρωτάω γιατι ψαχνω στις ρυθμισεις του στοκ android 5 στο nexus 5 που (επισης) εχω και δεν βρισκω τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Πόσο είναι μαμά τα dpi γιατί εμένα είναι ήδη πειραγμενα στη validus. 480 είναι το default. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μονο απο περιέργεια , αυτες οι επιλογές υπαρχουν και στην επισημη lollipop?Ρωτάω γιατι ψαχνω στις ρυθμισεις του στοκ android 5 στο nexus 5 που (επισης) εχω και δεν βρισκω τιποτα. Αν δεν βρίσκεις τις ρυθμίσεις αυτές δοκίμασε ενα module του xposed, το Xprivacy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Μονο απο περιέργεια , αυτες οι επιλογές υπαρχουν και στην επισημη lollipop?Ρωτάω γιατι ψαχνω στις ρυθμισεις του στοκ android 5 στο nexus 5 που (επισης) εχω και δεν βρισκω τιποτα. Αν και δεν ειμαι σιγουρος, πιστευω πως τετοιες δυνατοτητες δινει η cm. Το νεξους κτλ ειναι στοκ android κ ισως να μην δινει τετοια δυνατοτητα. Ισως και να κανω λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Εγω λεω και να το αφησω ετσι ακομα και αν βγει ενημερωση fix. Και εγώ! Εντωμεταξύ εγώ είχα και ένα θέμα που κλείδωνε δορυφόρους στο gps μόνο μετά από ρεστάρτ. Αν προσπαθούσα πχ μισή ώρα μετά το boot να κλειδώσω δορυφόρους πχ με το gps status τότε δεν κλείδωνε ποτέ. Έχοντας κάνει deny και τo location από τα GP services δουλεύει ρολόι. Βέβαια δεν είμαι 100% σίγουρος ότι έφταιγε αυτό, αλλά δεν άλλαξα και τίποτα άλλο στην συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Στο Google Play Services εκτός από το "Wake up" και το "Keep awake" βλέπω να έχει μεγάλη δραστηριότητα και το "Location", αυτό το αφήνω allowed? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Στο Google Play Services εκτός από το "Wake up" και το "Keep awake" βλέπω να έχει μεγάλη δραστηριότητα και το "Location", αυτό το αφήνω allowed? είναι για τις εφαρμογές για τον καιρό, facebook κτλπ για να προσδιορίζουν τη θέση σου, εσυ το κρίνεις αν σου χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Στο facebook και στις υπόλοιπες εφαρμογές υπάρχει ξεχωριστός διακόπτης location. Εγώ αναφέρομαι μόνο για το google play services και το θέμα με την κατανάλωση μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts