Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντως ατελειωτα τα προβληματα της 05Q,γινεται χαμος σε διαφορα forum απο παραπονα χρηστων.

Απορω τι προβληματα εχουν ολοι. Εγω μια φορα, καμια αλλαγη κ προβλημα ειδα/καταλαβα.

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η αλήθεια είναι οτι η τελευταία δεν ηταν και η καλύτερη version ever. Ελπίζω με την official lollipop να διορθώσουν τα προβλήματα.

Αν με την τελευταία αναβάθμιση δεν σας άρεσε η μπαταρία όταν πάρετε λολιποπ θα γεμίσει το νήμα από παράπονα
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Αν με την τελευταία αναβάθμιση δεν σας άρεσε η μπαταρία όταν πάρετε λολιποπ θα γεμίσει το νήμα από παράπονα

Έχω την εντύπωση πως με την 05q η αυτονομία πέφτει μέρα με τη μέρα :p

Περιμένω επίτηδες την ota lollipop, και αν είναι μάπα, θα γυρίσω η στην 44s η σε custom.

Δεν αντεχω πολλά clean installation μιας και δεν είμαι root.

Απορω τι προβληματα εχουν ολοι. Εγω μια φορα, καμια αλλαγη κ προβλημα ειδα/καταλαβα.

Εγω μεχρι στιγμης απο lag και crashαρισματα της lockscreen ,αλλο τιποτα

Εγω μεχρι στιγμης απο lag και crashαρισματα της lockscreen ,αλλο τιποτα

+1 στο κρασάρισμα της lockscreen κατα την επανεκκίνηση, όχι παντα.

Sent it From outer Space.

Έτσι ακριβώς.

Δεν θα διαβάζουμε τίποτα άλλο, παρά μόνο συγκρίσεις της αυτονομίας της Lollipop σε σχέση με την KitKat, και φυσικά παράπονα.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Λογικό tsifti έχω το έχω διαπιστώσει δυστυχώς και μιλάμε για 20% κάτω αυτονομία.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Επειδή πολλοί το έχουμε διαπιστώσει εδώ και μήνες γιαυτό τα γράφουμε...

Λογικό tsifti έχω το έχω διαπιστώσει δυστυχώς και μιλάμε για 20% κάτω αυτονομία.

έτσι είναι.....με KK ήμουν στις 5:30 με 6:00 ώρες οθόνης, τώρα με LL 4:30 και αν πιάσω 5:00 κάνω πάρτυ !!!!

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

παιδιά καλημέρα, με την 05q και εγώ κάποια προβλήματα (πχ έχανε την ζεύξη με το bluetooth ακουστικό) οπότε γύρισα ξανά σε 44s (μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισα στην προηγούμενη σελίδα!!!).

Δεν χρειάζεται πάντως να είναι πολλά τα προβλήματα, αρκούν μερικά που μας δυσκολεύουν για να πούμε ότι δεν μας κάνει, νομίζω...!

Δεν είπα κάτι το διαφορετικό.

Όπως το γράφεις κι εσύ, και ο Stef08, όλοι όσοι περάσαμε κάποια στιγμή στο κινητό μας Lollipop ή την έχουμε ακόμη, είδαμε μεγάλη διαφορά στην εξοικονόμηση μπαταρίας (προς τα κάτω φυσικά) αν και μας υπόσχονταν το αντίθετο.

Δεν ξέρω αν συμβαίνει κάτι με το OnePlus One, γιατί διαβάζω αλλά και έχω και προσωπική άποψη πχ. για το Moto G του οποίου οι χρήστες είδαν περισσότερη εξοικονόμηση με Lollipop (υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις).

Άλλο όμως να το γράφουμε εμείς που έχουμε Lollipop και απ' ότι καταλαβαίνω είμαστε λίγοι, και άλλο να αναβαθμιστεί όλος ο κόσμος που είναι ακόμη με KitKat και είναι η πλειοψηφία.

Εκεί να δεις τι θα γίνεται από posts.

Α, και είναι Tsiftsis. :)

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Πάντως φίλε tsiftsis και στο nexus 6 το οποίο επίσης έχω τα ίδια χάλια είναι η μπαταρία και καλά όσοι περάσαμε λολιποπ μπορούμε και την παλεύουμε παίζοντας με τους κερνελς και settings τους οι υπόλοιποι που δεν θέλουν να πειραξουν την συσκευη τους θα έχουν πρόβλημα

Μαλλον εχετε ξεχασει οτι οι L για το 1+1 ειναι ακομα custom, ετσι;

Οταν θα παρει official, και κανει και 1-2 updates, θα τα ξαναπουμε για την μπαταρια.

Εμενα παντως δεν με νοιαζει το -20% στην μπαταρια (που σε μενα δεν ειναι τοσο) οσο το +100% ευχαριστηση που παιρνω, καθως η L ειναι ανωτερη απο την kk.

Ναι έτσι είναι φίλε μόλις γίνει official θα γίνουν και μαγικά....

Εμενα παντως δεν με νοιαζει το -20% στην μπαταρια (που σε μενα δεν ειναι τοσο) οσο το +100% ευχαριστηση που παιρνω, καθως η L ειναι ανωτερη απο την kk.

Και σε μένα ψιλοχάλια είναι η μπαταρία σε σχέση με πριν αλλά ούτε και εγώ ξαναγυρνάω σε kit kat.. κλάσεις ανώτερη η lollipop.

όσο για την official πιστεύω όταν βγεί να κερδίσουμε κανένα μισάωρο παραπάνω οθόνης

Έχει κάνενας πρόβλημα με το που τελειώνει μια κλήση να χάνει το σήμα το κινητό για μερικά δευτερόλεπτα (10-20) και μετά να επανέρχεται? Αν πάω να κάνω μια κλήση καπάκι από μια άλλη που μόλις τελείωσε τότε είναι αδύνατον.

Δοκιμασμένο και σε Slimkat (official 9) και σε 44S και 05Q. (σε slimkat το φαινόμενο είναι σπανιότερο αλλά υπάρχει)

Αυτό που ξεχνάτε παίδες είναι ότι οι cm nigtlys είναι official αυτές θα πάρετε ota και επειδή δεν πιστεύω σε θαύματα μην τα περιμένετε στην μπαταρία

Αυτό που ξεχνάτε παίδες είναι ότι οι cm nigtlys είναι official αυτές θα πάρετε ota και επειδή δεν πιστεύω σε θαύματα μην τα περιμένετε στην μπαταρία

μπορεί να πετύχουν τίποτα καλύτερο στην oxygen.. θα δείξει..

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks